- Konu Sahibi bogurtlenkizi
Pazartesi verdim en son regle 1 gün kala 245 çıktı haftaya pazartesi tekrar vereceğimAşkım ben pazartesi 4 haftalık oluyorum daha ilk defa gidicem. Senin beyan nasıl çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi verdim en son regle 1 gün kala 245 çıktı haftaya pazartesi tekrar vereceğimAşkım ben pazartesi 4 haftalık oluyorum daha ilk defa gidicem. Senin beyan nasıl çıktı
Bebişim 1500 alttan ultrasonAşkım hıç bişey anlamadım![]()
Ayy alttan bakiyolar mı ben çok korkarımBebişim 1500 alttan ultrason
3000üzeri karından ultrason![]()
İllaki bakıcak canımAyy alttan bakiyolar mı ben çok korkarım
Bana baktiginda kucuk bir kese gibi birsey var dedi varsada kucuktur cokKızlar ben haftaya gidince tahmince betam 4000-5000 arası olacak karından görünür mü
Hayrli olsun cnm saglikla gelsinSelam kızlarrr sat’a göre 4+2bende katılayım aranıza
![]()
Ay amin inşallah hepimizinHayrli olsun cnm saglikla gelsin![]()
Betan kac cikti kese baktirdin mi cnmAy amin inşallah hepimizin![]()
4 gün önce işte 97 idi bugün 789 olmuşBetan kac cikti kese baktirdin mi cnm
Masallah saglikli bir gebelij olur insallah4 gün önce işte 97 idi bugün 789 olmuşdoktorum çarşamba çağırdı ama bilemiyorum bende onu araştırıyordum bu konuyu gördüm
![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallahMasallah saglikli bir gebelij olur insallah![]()
Hangi gun dediyse gidin belki beta degerlerinizi kontrol eder nasil ilerliyor diye ben suan 25 mayis gelsede gitsem diyom keske banada gel deseydiÇok teşekkür ederim amin inşallahçarşamba mı gitmeliyim cuma mı bilemiyorum
Keseyi görebiliriz dedi de kan istemedi bir dahaHangi gun dediyse gidin belki beta degerlerinizi kontrol eder nasil ilerliyor diye ben suan 25 mayis gelsede gitsem diyom keske banada gel deseydi![]()
Ne guzel ozaman strese gerek yk git keseyi gornraki haftalarda kalp atisina gidersinKeseyi görebiliriz dedi de kan istemedi bir daha![]()
Gebelik öncesi özele gitmiştim şimdi de oraya devam edeceğim Allah nasip ederse. Bizim buradaki şehir hastanesi babayı muayeneye falan sokmuyormuş ben öyle şeyleri sevmiyorumNe guzel ozaman strese gerek yk git keseyi gornraki haftalarda kalp atisina gidersinozelemi gidiyorsun devlet mi
Evet dunde bi arkadas soyledi devlette almiyolarmisGebelik öncesi özele gitmiştim şimdi de oraya devam edeceğim Allah nasip ederse. Bizim buradaki şehir hastanesi babayı muayeneye falan sokmuyormuş ben öyle şeyleri sevmiyorum
Yabancı biri olsa okey de eşim hani niye almıyorsunuz aşırı saçma geliyor banaEvet dunde bi arkadas soyledi devlette almiyolarmis
Aynen oyle sanirim eskiden bebegin fotosnu veriyorlardi simdi devlet hastaneleri onuda vermiyor diye duydumYabancı biri olsa okey de eşim hani niye almıyorsunuz aşırı saçma geliyor bana![]()