- 8 Nisan 2024
- 748
- 191
- 23
- 32
- Konu Sahibi bogurtlenkizi
Benimde 5 haftalık CNm hayırlı olsunVar mı aranızda aynı haftalarda bebişş bekleyen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 5 haftalık CNm hayırlı olsunVar mı aranızda aynı haftalarda bebişş bekleyen![]()
Kimseyi dinleme ztn gittiginde doktor sana herseyi der kafan karismasinİnşallah kimi kese falan asla görmezsin diyo kimi görürsün diyo valla kafam karıştı
Saglikla gelsin insallah betan kac cnmBenimde 5 haftalık CNm hayırlı olsun
Ay evet ya görürsek de nasip görmezsek de bakalım yaniKimseyi dinleme ztn gittiginde doktor sana herseyi der kafan karismasin
Ben ilk 148 ile öğrendim canım ve betadan 2 hafta sonra kontrole gittim ultrasonda 5 haftalık dedi doktor haftaya bir daha gideceğimSaglikla gelsin insallah betan kac cnm
Saglikla gelsin bacimBen ilk 148 ile öğrendim canım ve betadan 2 hafta sonra kontrole gittim ultrasonda 5 haftalık dedi doktor haftaya bir daha gideceğim
Amin bitanem Allah razı olsun sağol rabbim sanada sagl saglim kucağına almayı nasip etsin senin beta kaç çıktı ve kaç günün geciyorSaglikla gelsin bacimkiz doktor bi bana kac haftalik oldugumu soylemems sadece gebelik var dedi bende heycandn brsy sormdm
![]()
amin Allah razi olsun benm adet gecikti oyle t3st yptim ay sonu kontrol olacak doktor hcbsy demedi ne haftasini ne bsy sadce geblik var saglikli olup olmadigina 3 hafta sonra bakcz d3di insallah bebisim sagliklidirAmin bitanem Allah razı olsun sağol rabbim sanada sagl saglim kucağına almayı nasip etsin senin beta kaç çıktı ve kaç günün geciyor
Normal cnm gytKizlar benm 3 gun fslan oldu mide bulantilarim basladi kusturmuyor ama bulaniyor bu normalmi hamileliktenmi yoksa folik asite basldim omu yapiyor bulanti yasayna varmi
Benim de betahcg 797 çıktı son adet tarihim 18 Nisan ama kese görünmedi perşembe tekrar görüneceğim inşallahhhVar mı aranızda aynı haftalarda bebişş bekleyen![]()
Stres yapma guzel dusun rabbimm gonlune gore versin saglikli bir gebelik gecirirsn insallahBeennn!!
Merhaba kızlar! 4+2 burda!!
Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım aöa şimdi hamileyim! Korkuyorum inş yine aynı olmaz. Dualarınızı beklemekteyim ve hepimiz için dua ediyorum![]()