- Konu Sahibi dilberomin
-
Amin hayirlisi ya artik hem uzuluyorum hem alistim.degisik bi durumdayimBendeeeebende çok istiyorum uzun zamandır anne olmayı hayal ediyorum Rabbim canı gönülden isteyen hak eden uğrasan didinen herkese nasip etsin anne olmayı inşallah Allah’ımmmmmm nolur duy sesimizi
Senin de mi negatif geldi kuzumTest sonucum negatif
Ne zaman deneyeceksin tekrar ne dedilerTest sonucum negatif
Gitmedim bugun giderimNe zaman deneyeceksin tekrar ne dediler
Haber et beni deGitmedim bugun giderim
Naptın canımGitmedim bugun giderim
Bilgilrndirme yapmadilar randevu almam gerekiyormus onaNaptın canım
Ne alaka ki. Kanı her yerde verirdin oraya niye gidiyoruz o zamanBilgilrndirme yapmadilar randevu almam gerekiyormus ona
Valla bilemiyorum zaten canim sıkkın gıcik oluyprum ah su maddiyat diyorumNe alaka ki. Kanı her yerde verirdin oraya niye gidiyoruz o zaman
Hayırlısı olsun hakkımızdaValla bilemiyorum zaten canim sıkkın gıcik oluyprum ah su maddiyat diyorum
Benimde testim negatifTest sonucum negatif
Insallah deneyecegim bi daha ama inanki o kadar canim sıkıldi ki kendimi psikolojik olarak toparlamam lazim Rabbim tez vakitte nasip etsin insallah gonlumuzdekiniBurda biraz araştırdım Şişli memorial iyi diyorlar raporlu kabul ediyorlarmış sanırım biraz toparlanalım tekrar deneyelim olur mu canım sende araştır birbirimizi bilgilendirelim
Amin canım benim insallah aynen benimde öyle çok canım sıkıldı devlet hastanesi bizi resmen denek gibi kullanıyor özellerde yolunacak tavuk görüyor Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşımızıInsallah deneyecegim bi daha ama inanki o kadar canim sıkıldi ki kendimi psikolojik olarak toparlamam lazim Rabbim tez vakitte nasip etsin insallah gonlumuzdekini
NegatifMerhaba sonuc ne oldu acaba
Benimde negatifBenimde testim negatif
Kıyamam yaaa Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah kendiliğindenBenimde negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?