4.katta evde bocek

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Bezdim. Yeni tasindik evde rutubet yok dendi varmış. İdare edelim dedik şimdi de küçük yuvarlak olan böceklerden gördüm gri renkli. Bana kalsa adı hamambocegi ama. 4.katta nasıl olur napicam bilmiyorum eşim uyuyor ona desem de çaresiz kalacaktır tekrar tasinmamz mümkün değil çocuk odasına da o kadar özendik ki Allah yalan söyleyen ev sahiplerinin gözünü doyursun ne heveslerle taşındık.

Haklısın cnm valla. Ev sahibmz güneş almayan evi bze hem sabah hem akşam güneş alıyo diyerek satmaya çalışıyordu kirada oturdugm evi :D sanki bn bilmiyorum güneş almadıgını :D

Bizim 3 katta fare vardı. Hiç rastlayamadık ama annem pohlarını gormuş. Ve girip cıktıgı yer o kadar dar ki. Parmak
girmiyor bile. Belliki apartmanda canı sıkılınca gezmek için kendide tünal kaçmış çabalarıyla :) eger evinizde cok bocek varsa ilaçlatın. Evin çatısı yok muda rütübet alıyor?? Ve kiranız ne kadar merak ettim??

Kira 800 çok uygun diye bakmadan hemen tuttuk normade eski evimiz 1 odalı 950ydi bizden sonra 1150 oldu ama yeni binaydı harikaydi maalesef balkon yoktu çocuk odası vs yoktu diye tasindik

Banyo da 1 büyük 1 yavru gördüm. Geçen gece de tuvalette 1 tane vardı orta boy bişi ona aldirmadim ilk olunca dusunmemeye çalıştım. Banyo tuvalet havalandırmaya bakıyor camsiz acaba ondan mi netten bakıyorum ama resimleri çıkacak diye tam bakamıyorum o kadar tiksiniyorum gidicem en sonunda ucuz 1 şehire yaşamaya hemen gece kiralık baktım 1300 den aşağı yok eski semtimde orayı özledim :(

Benim de 4.katta evimde vardı. İlaçlatmak istedik. 2 tane falan gördüğümüz için ilaçlamadılar, kaynağı siz değilsiniz diye. Sonra alt katımızdaki taşındı ve böcekleriyle gittiler. Gidene kadar 6 ay deli ettiler beni. Kombiyi de yakmazdı cimriler. Şimdi bebekli aile var mis gibi hem sıcak hem temiz. Tanımasam da seviyorum yeni komşularımı...

benimde bir evimde olmuştu..üçüncü ya da dördüncü kattı tam hatırlamıyorum şimdi..banyodan çıkarladı..binanın alt katında fırına açılmıştı..sebebi oymuş..taşınınca kurtuldum..

Evi ilaçlatın bence. Kış uykusuna yatan böcekler vardır. Ben de ilaçlatıcam bizim evde de örümcek çok maalesef.

Anlattığın böcek bizdekilerdenmi bilmiyorum. Gri renkli hep ufak ufak genelde anası danası büyük biraz ve çok hızlı kaçıyolar--ifff anlatırken bile tiksindim:bicak:
Adı gümüş böceği. Ben 7 kattayım sitede oturuyorum bahçemiz bile düzenli ilaçlanır yazın ama bu böcekten bütün site ahalisi olarak kurtulamadık. Bi yere gidip gelince ışığı birden açınca kesin koridorda banyoda olanlar birden kaçışıyolar pislikler ben o sora aynen bu şekildeyim :ruh:

Bezdim. Yeni tasindik evde rutubet yok dendi varmış. İdare edelim dedik şimdi de küçük yuvarlak olan böceklerden gördüm gri renkli. Bana kalsa adı hamambocegi ama. 4.katta nasıl olur napicam bilmiyorum eşim uyuyor ona desem de çaresiz kalacaktır tekrar tasinmamz mümkün değil çocuk odasına da o kadar özendik ki Allah yalan söyleyen ev sahiplerinin gözünü doyursun ne heveslerle taşındık.
İlaçlatmanız gerek ama sadece sizin ev değil diğer evlerinde ve apartmanın her yerinin komple ilaçlanması gerek tek siz ilaçlatırsanız fayda etmez diğer yerlerden yine gelir.

Ben gecen gun kagıthane cıvarındakı evlerde yazın hep akrep cıktıgını duyunca dıbım dustu , gayet 4 katta hamambocegı olabılır tabıkı

Ben 5. Katta gordum hamam boceklerini merdivenden tirmaniyordular yukariya bazen basamaklardan dusup sirt ustu yatiyordular hamam bocekleri. ayyy vallah su anda her yerim kasinmaya basladi

Gece okuyunca sabah dek evin her yerinden böcekler örümcekler fışkırdı rüyamda Allah iyiliğinizi versin. Böcekler benim de fobim, gümüş renkliler yeni yeni türedi bende de. Allahtan evde kedi var gördüğü yerde patisiyle hallediyor. Doğal böcek ilacı valla :KK70: Evde sinek bile barınamıyor :KK70:

Anlattığın böcek bizdekilerdenmi bilmiyorum. Gri renkli hep ufak ufak genelde anası danası büyük biraz ve çok hızlı kaçıyolar--ifff anlatırken bile tiksindim:bicak:
Adı gümüş böceği. Ben 7 kattayım sitede oturuyorum bahçemiz bile düzenli ilaçlanır yazın ama bu böcekten bütün site ahalisi olarak kurtulamadık. Bi yere gidip gelince ışığı birden açınca kesin koridorda banyoda olanlar birden kaçışıyolar pislikler ben o sora aynen bu şekildeyim :ruh:
O cok sinir bir bocek ya ilaclama falan viz geliyor kaciyorlar. Ama bahceyi ilaclatmak ise yaramaz zaten cunku onlar ev bocegi. Kagit, plastik ve kumas yerler. Otla yesillikle isleri olmaz. Nemli ortamda cok mutlu olurlar.

O boceklerden bizde de oluyor bahar aylarinda.
O yine iyi, bizim kopek eve kene getiriyor, dun bir tanesini boynumdan cikarttik. Kirom kongodan olmezsem iyi:dua:

Bizdede vardı. İlaçladığım halde tek tük çıkıyordu karşıma. Kedi sahiplendim kayboldu böcekler. Kedim sabaha kadar onların peşindeydi. Bir tane bırakmadı. Gece kalkıp ışık açınca hemen koşuyor köşe bucak arıyor. Öyle sürekli tetikte. Her eve kedi lazım. Hem sevgisi için hem her boy haşare savar olarak.

O cok sinir bir bocek ya ilaclama falan viz geliyor kaciyorlar. Ama bahceyi ilaclatmak ise yaramaz zaten cunku onlar ev bocegi. Kagit, plastik ve kumas yerler. Otla yesillikle isleri olmaz. Nemli ortamda cok mutlu olurlar.
Apartmanlara da yapılıyor ama otopark nemli ordan geliyor. İlaçlansada yine çıkıyo ordan

Back
X