4.katta evde bocek

Çocuğunuz doğmadan önce iyi bir firma ile anlaşın, ilaçlama yaptırın.
Yada eşiniz tarım ilacı satan yerlerden bilgi alarak ilaç alıp kendisi uygulasın.
Böcek girişlerini engelleyen jeller var, kıyı köşe, pencere kapı diplerine sürülüyor mutlaka ondan da uygulansın.
Anneciğim çok çekti 3. katta ama apartman da yayılmış olduğu için çok zorlandı 2-3 ayda bir komple mutfak eşyalarını boşaltıp, ilaçlayıp 2 gün sonra tekrar ilaçlayarak 4.günü temizlik yapıp yerleştiriyordu.
Bu süre içinde evde kalınmaması gerekiyor tabi.
Profesyonel ilaç firması çağırdı, çare olmadı. Daha sonra tarım ilacı satan bir yerde iki farklı ilaç aldı. Biri sıvı sulandırılarak pompayla uygulanıyor , diğeri ise toz çıkış noktalarına uygulanıyor. Çok şükür 1 senedir rahat etti.

Banyo da 1 büyük 1 yavru gördüm. Geçen gece de tuvalette 1 tane vardı orta boy bişi ona aldirmadim ilk olunca dusunmemeye çalıştım. Banyo tuvalet havalandırmaya bakıyor camsiz acaba ondan mi netten bakıyorum ama resimleri çıkacak diye tam bakamıyorum o kadar tiksiniyorum gidicem en sonunda ucuz 1 şehire yaşamaya hemen gece kiralık baktım 1300 den aşağı yok eski semtimde orayı özledim :KK43:
eviniz istanbuldaysa orada rutubetsiz ev bulmak cok zor

Ne tip böcekler bunlar? Yuvarlak gri derken? Mesela bizim ev de yeni ve hiç böcek olmaz ama bahar mevsiminde banyoda, arada bir , gri böcek görüyorum, balık böceği diyorum onlara ben. Onlardansa sorun yok bence, geçici bir süre banyoda görülebiliyorlar.

Rüyamda eşim beni aldatiyordu kız böceği haşlayıp yiyorMuş onu anlatiyordu. Bende gece boyu kasindim. Netten baktım top bocegiymis işte şu minik top olan yuvarlanan. Apartman ilaclamaz bence hepsi fosillesmis zaten bir an önce kacicam burdan ilk fırsatta. İlaç alicaz inş yayılmadan önleriz.

Burda yorumları okuyunca rahatliyorum telaşa kapiliyorum ama siz ya tecrübeli çıkıyor yada normal karsiliyorsunuz ben dün gece ölmek istiyordum. Sanırım sorunlarla gerçekten basedemiyorum sezeryan a 20 gün kaldı ortalama umarım ona dayanabilirim

Back
X