4 Kelime 1 Cümle

Sadakatli sevgilimin bana yadigar biraktigi kolyeyi takmış deniz kenarinda kaldirimda yürüyordum ki dalgalar ustume gelmeye basladi :KK70:

Hortum-Süngerbob-Tuvalet kağıdı-Tebeşir

Sünger bob gizlice tebeşiri tuvalet kağıdına sarıp hortumu beline doladı deli çocuk :D
fincan,kalemlik,şal,çanta

Hediyelik fincanlarımı ve kalemliğimi poşet çantama atıp, şalımı omzuma alarak yola çıktım :KK48::KK48:

Müzik, süpürge, gözlük, ip

ipli gözlüğünü kanepeye fırlatıp müziği son ses açarak süpürge ile dans etti kül kedisi :halay:

yatak,cetvel,bardak,kol düğmesi

Kol düğmelerini yatağın yanında duran bardağa basket atıp kollarını sıvadı ve cetvelle inanılmaz bir şov sergiledi aynanın karşısında :rapci:

Çiçek, saat, gece lambası, perde

Son düzenleme:
çiçekli perdeler eskimişti fakat gece lambasının yanındaki saate baktığında yeni perde almak için saatin çok geç olduğunu gördü

küpe,ilaç,çorap,pırasa

Pırasa gibi kokan çoraplarını ayağından çıkarıp,bulanan midesi için bulantı ilacını içti ve küpelerini çıkarıp yatağa uzandı:KK45:

Bar kraker hamam ruj

Hamamotlarının arasına karışmış çileklerin kokusuna dayanamayıp koşu bandından indi ve hemen çilekleri toplayıp sepetine attı :KK53:

Tırmık, dondurma, güneş, tepsi

güneşten çok bunaldığı için bahçeyi tırmıklamayı bırakıp tepsinin içinden aldığı dondurmasını yedi :KK53:
tahta kurusu, halat, deterjan, salıncak

Ahşap evinin ortasına kurdugu halattan salıncağın altında gezinen hamamböceklerini takip ederek yuvalarına deterjan döktü :sinirli:

Priz, jelibon, kurabiye, ocak

ocak ayının soğuğunda içlerini ısıtması için jelibonlu kurabiye yapmak için fırının fişini prize taktı:KK68:

esnaf, ceviz, halay, cami

Camide halay çekmeye çalışan bir grup ergen genç, esnaf tarafından ceviz yağmuruna tutuldu :oha:

Askı, rimel, halı, boya

haberleri izledik :D

askıdaki elbise için kavgaya tutuşan genç kızlar ellerindeki rimellerin halıyı boyadığını fark edemediler

şarj aleti, kahve, kağıt, ultrason

Sabah hemen evden cikip ultrasona gitmeliydim sarjim bitmisti sarj aletimi bulamiyordum hemen kendime bir kahve yaptim fakat aceleyle elim carpti ve kahve masadaki kağıtların ustune dokuldu :D

Damat, kadayıf, şırınga, zambak

damat bey kır çiçekleri alacağı yerde zambak alıp gelmişti buna öfkelenen kayınpeder şırıngasını hazırlamıştı ki evi müthiş bir kadayıf kokusu sardı :D

sopa, bahçe, rakı, maydanoz

Bahcede raki masamizi kurmus oturuyorduk mezelerimizin yaninda bir de maydanoz vardi, en yakin arkadasim annesinden nasil sopa yediğini anlatmaya basladi

Deri, dalak, pencere, sütun

Apartman sütunlarının önünde oturmuş çene çalan mahalleli kadınlar pencereden sızan deri ve dalak kokularına dayanamayıp içeri daldı :confused:

Çay, çeşme, yastık, balon

Back
X