4 Kelime 1 Cümle

Ütü masasında gördüğü ateşböceğinden korkunca yanlışlıkla ütüye çarparak elini yaktı ve gittiği poliklinikteki lokum gibi doktor hemen pansumana yolladı :KK39:

Midye, hobi, su, kutu

Kafenin kızıl saçlı tarotçusu, kolunun altına sıkıştırdığı kartları masaya koyup zencefil çayını yudumladı :kahve:

Süzgeç, traş, gömlek, patron

Jilet gibi gömleği ve sinek kaydı traşıyla patron içeri girdiğinde beynimdeki dusunceleri süzgeçten geçiriyordum

Pota, ayak, yurt, balık

Pembe kumbarama, dondurma yemek için biriktirdiğim bozuk paralarımı gizlice alıp sigaraya veren oda arkadaşımı kedime tırmalattım:oha::KK48::KK48:

Moda, yorgan, çöp, rimel

Son zamanlarin modasi olan bir markanin rimelini aldim, kullandigim gecenin aksami cikarmayi unuttugum icin hep yorgana yastiga falan bulasmis sinirlendim kaldirip çöpe attım :işsiz::-)

Heykel, duvak, cımbız, lokanta

Lokantanın önünde dakikalardır beklemekten heykel gibi olan kız sinirinden sevgilisinin sakallarını cımbızla yolma planları yaparken, erkek arkadaşının süpriz olarak başına taktığı duvakla bir anda yelkenleri suya indirdi :KK74:

İğne, sepet, dans, arabesk

Evde sıkılan kız önünde duran sepetin icindeki saç fırçasını alip arabesk bir sarki soylerek dans etmeye başladığı sırada yerde annesinin dikiş yaparken düşürdüğü iğneye bastı

Sağdıç, polis, zevk, fokurdamak

kuzenimin düğününu polisler bastığında damat ve gelin sinirden fokurdarken sağdıç zevkten dört köşe oldu :KK64:

yüzük, meraklı, şekerlik, aseton

Asetonla ojelerimi çıkarırken yeni aldigim yüzüğün üstüne şekerler bulasmis oldugunu gorunce merakli merakli incelemeye basladim, sonra sabah sekerlikten seker aldigim aklima geldi :KK70:

Ferman, gıybet, bozuk, sivilce

Kendisi gıybet edenler hakkında adeta ferman okutturan bir padişah edasıyla sesi bozuk bir teyze gibi sivilce çıksın yüzünüzde dedi.

çilek, makas, küp, pikap
:deli:

Dolaptan çilekleri çıkaran küçük çocuk makasla onları kesmeye başladıktan sonra bir kasenin içine küp şekerleri de atıp karıştırmaya başladı bu sirada icerde pikaptan calan Zeki müren sarkilari odayi dolduruyordu :deli:

Mayo, hamam böceği, viraj, kargo

Virajı hızla döndüm. Kargo şubesine gittim. İçerisi hamamböcekleri ile doluydu. Kargomu aldım paketten mayo çıktı.
Şelale
Bit
Anten
Lüfer

Ufaklık kullanılmayan çanak anteni bahçedeki sebilin altına yerleştirip şelale gibi yapmış, üzerinden lüfer balıklarını kaydırıyordu kiiii annesi yakalayıp kafasında horon tepen bitleri görünce söylene söylene banyoya soktu :-)

Kahkaha, grip, berjer, vida

berjerde oturan kadın kahkahaları birbiri ardına sıralarken grip olan komşusunun vidası çıkmış pencere pervazını gördü.

abajur, lale, kedi, kitaplık

Duman altı olan meyhanede içtiği rakının da etkisiyle kemençe sesine bile hüzünlenen adam, çıkışta yürüyemez hale gelince paspasın üzerine sızdı :ıslık::uykucu:

Fobi, nine, reklam, gözlük

Televizyonu göremeyen ninem gözlüğünü alıp gelene kadar reklam girmişti, reklam fobisi olan ninem memnuniyetsiz bir şekilde kanal değiştirdi

Tuvalet, zerafet, vakum, kumsal

Mimar kız kumsaldaki lokantanın tuvaletine girdiğinde zerafetle işlenmiş duvarları görünce vakumlanmış gibi yapıştı ve incelemeye başladı :super:

Sempatik, keçi, sergi, püskül

Back
X