4 Kelime 1 Cümle

Kocasının sakalına sürdüğü kaşık kaşık köpüğü ustura ile traş ederkennnn, gözü birden koltuğun üzerine bıraktığı abiyesinin üzerinde uzanmış keyif çatan bitli kediye çarptı

Tarz, kahve, sepet, oje

İstemeye gelen sevgilisine tuzlu kahve yapmadan önce odasına gidip oje sepetinin içinden en tarz buldugu ojesini seçip surdu

Kuyumcu, tahterevalli, kavalye, lazer

Kılıcıyla tehlike saçmaktan çekinen kavalye onun yerine lazerini eline aldı ve parkta tahterevalliye binmekte olan sevgilisine ciddiyetini kanıtlamak amacıyla kolundan tuttuğu gibi kuyumcuya götürdü

Öpücük, patik, şarj, serçe

En sevdiği diziyi izlerken laptopunun sarjı bitince kafasini pencereye cevirdi, balkonlarina konan küçük serçeyi gorunce ayagina patiklerini giyerek balkona kostu ve ona kucuk bir öpücük kondurdu

Yıldırım, bebek bezi, naftalin, cila

Şu , yağmurlu havada yıldırım düşmesin diye kafama bebek bezini bağladım. Eve gelincede bezin kokusunun çıkmaması için kendimi naftalinleyip ,cilalayıp güzelleştirdim...
Dişlek
Kel
Gül
Çoban

Gül bahcesinde yürürken yalniz basina oturan kel bir çoban gordum dayananayip yanina gittim sohbetini cok sevdigim bu amca en son dişlek gulumsemesiyle "yine gel" dedi

Bakıcı, flash bellek, yurt, canlı

Yurtta çalışan çift, evlerine yerleştirdikleri kamera ile hem bebislerini canlı canlı izleyebiliyor hem de onun bakıcı ile geçirdigi vakti flash belleklerine kaydediyorlardı

Omlet, basen, ekose, çadır

Yurtta çalışan çift, evlerine yerleştirdikleri kamera ile hem bebislerini canlı canlı izleyebiliyor hem de onun bakıcı ile geçirdigi vakti flash belleklerine kaydediyorlardı

Omlet, basen, ekose, çadır
Diyettetim , kimseler omlet yediğimi görmesin diye çadırda yiyorum.basenlerimede ekose desen dövme yaptırıp cool takılıyorum.:)
ASKER , OVERLOKCU , DANSÖZ , BİLEZİK ?

Askere gitmeden önce yaptığımız asker gecesini bölen overlokcu felaketinin ardından gecenin sonlarına doğru getirdiğimiz dansöz, önümde kıvırtırken bileziğini çıkarıp bana doğru attı

Teselli, koli, pati, emniyet

Garajda unuttuğum koli yüzünden emniyete gitmek zorunda kalınca teselliyi bugulu camlara pati şekli yapmakta buldum :))

Yağmur, halay, mısır, conta

Son düzenleme:
yağmur halay mısır conta
yağmurun düğününde halay çekerken contası çıkan mısır tezgahı yüzünden, herkesin morali bozuldu.

edit: kelimeleri unutmuşum

araba, fiş, çiçek, mandal

Mandallardan yapılmış led döşeli arabanın içine yerleştirilen çiçekler, ledlerin fişi takılınca ışıl ışıl ve romantik bir görüntü oluşturuyordu

Saman, hayal, dişlek, titiz

Evinde oturmuş dişlek sevgilisinin hayalini kuran genç kız içerden gelen sesle irkildi, titizliğiyle herkes tarafindan taninan kiz, kardesinin halinin ustune turk kahvesi doktugunu gorunce sinirleri tepesine geldi, neyse ki saman alevi gibi olan öfkesi çabucak dindi

Uyuz, kader, fil, takıntı

Evin heryerini fil süslemeleriyle dolduran uyuz arkadaşım, bu takıntısının kaderinin bir parçası olduğunu söylüyor

Sempatik, fıçı, şişko, çirkin

Iyice şişko olduğumu fark edince sempatik arkadaşımı arayıp cok çirkinim diye aglamaya basladigimda, gel fıçı bira icmeye gidelim dedi

Nal, zar, bot, tül

Kış depresyonuna girince evin bütün tül ve perdelerini kapatmış, sıkıntıdan botlarının altına nal çakıp zarlarla süslemişti

İndirim, kolye, sakız, ofsayt

Annemle turşu kurarken piyangonun çıktığı kisi hakkinda konusuyorduk, kazanan kişinin daha parayi almada yurtdişina ciktigini duyan annem "çölleri bile aşar gelir, öküz" yorumunda bulundu

Yalak, papyon, balık, köşk

Papyonlu ukala gösteriş olsun diye köşkün bahçesine yalak gibi duran devasal bir çeşme yaptırıp üzerinede balık motifleri işletmiş

İskambil, metro, porselen, dayak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…