4 Kelime 1 Cümle

camın onünde kopeğimi yıkadıktan sonra havlu ıle kurulayıp duvara serdim...:roflol::roflol:

kıtap ,sokak, buzdolabı,kedi...............

Kitabımı okuduktan sonra buzdolabından su içip kedimle sokağa çıktık...........

yalnız, gönül, ötmek, herşey........?

:smiley-cool:

güneş çok yakıcıydı uykum geldi masa takvimine baktım ve uykuya daldım:)
sabah çikolata kaktüs baharat

sabah çikolata yiyim derken baharat dolabındaki kaktüs elime battı kaydirigubbakcemile5

ayna,merkez,çanta,maç

sabah maç izlerken bi yandanda çantama kitaplarımı özelliklede aynamı koyarken uykuya daldığımda hocamın bana merkez açıyı sorduğunu gördüm

Kırmızı kalemle takvimi işaretleyip,elmas yüzüğümü de taktım mı çıkmaya hazırım

gece,menekşe,renkli,sıcak

Renkli saksıdaki menekşeleri gece sula sıcaktan solmasınlar

yastayım makine yatak cam

Yastayım, bütün gün çamaşır makinesi çalışırken yatakta oturup camdan dışarıyı seyrettim.

otobüs, orkide, ihtimal, yerkabuğu

otobüste orkide koklarsan bir ihtimal yerkabuğu çatlar mı acaba sırnaşık şeysırnaşık şey

ayva,saat,enteresan,oyun

bir yandan enteresan bir oyun oynarken bir yandan da ayvamı yemeyi çalışıyordum....:roflol::roflol:

bilgisayar,mezarlık,köpek,tasma....

bilgisayarda tasmalı bir köpek vardı mezarlığın önünden geçiyordu.................
eflatun,top,mandal,salatalık:)

eflatun renkli elbisemle tam oturacaktımki top sakallı bi adam durun hanımefendi altınızda mandal var ben size bi salatalık ikram etsem yanıma gelirmisiniz dedi ...

nasıl toparlacağıma ben bile sasırdımm:)))

çıra,ehliyet,maydonoz,şerbet:)))))))

ehliyetimi yeni almıştım arabamda hazırdı öylece yola çıktım sonra bir yerde durdum mola verdim çıralarımı yaktım çünkü hava çok soğuktu çok acıktım biraz maydonozla serbet içtim yola devam ettim:)
masa.terlik.kalem.saat

maymunlar gezegeninde sivil olanlar ve asker olanlar diye iki grup vardı.Birbirleriyle savaşırken biber gazı atıyorlardı ve bu durum en çok beleşçilerin hoşuna gidiyordu.:uhm:

sepet,mobilya,haydut,allık

kocama git bana sepet SEPET yumurta al dedim,yolda giderken HAYDUTun biri cıkmış karsısına o da hemen ordaki MOBİLYA dükkanına kaçmışş ne olcak korkak adam,eve gelince bi kızdım sen ne biçim adamsın lo dedimm,sana ALLIK sürmek yakısır gel bi boyayım dedim yanaklarını:))) yumurtada alamamışş geldi nefes nefese kafasında kırmak lazımdıı tek tek....

KOKPİT,CANAVAR,ENGİNAR,KÜVET

Son düzenleme:
Back
X