4 Kelime 1 Cümle

Salıncakta sallanan kızın gözüne çarpan üstü yazılı mendilin içinden çıkan not kızı gülme krizine soktu "oklavayla bekliyorum çabuk gel"

Göz, nargile, postacı, dana

Ben haftalardır eve kapanınca en yakın arkadaşım da çareyi postacıyla mektup yollamakta bulmuş ve mektuba da, 'evde dana gibi yatma nargile kafe sensiz çekilmiyor, gözümüz yolda bekliyoruz' yazmış :-)

Futbol, makyaj, ansiklopedi, damacana

Su'cu sevgilim ( :D ) tam ansiklopediden arastirma yaparken bir damacana su ile kapımı çaldı ve "aksama futbol oynayacağız bizim çocuklarla, beni izlemeye gel ama sakin gecen günkü gibi abarti makyaj yapma" dedi (:

Cilt, kurbağa, ziyafet, sim

Simli elbisesiyle gittiği ziyafet şöleninde ikram edilen kurbağa bacağını görünce cildinin rengi bronzdan beyaza döndü :kusmuk::KK70:

Zurna, ahşap, tırtıl, minder

Arkadaşımın kınasında yerde minderlerin üstünde oturup onlarca tırtılla verdiğimiz imtihan yetmiyormuş gibi bir de ahşap evden aniden çıkıp zurnasını çalmaya başlayıp başımızı saatlerce şişiren zurnacıya katlanmak zorunda kaldık :deli:

Direksiyon, başlık, kırbaç, cıvata

Abimle başlıklarımızı takıp motorsiklete binmiştik ki, o sırada abim direksiyonun cıvatalarının gevşetildiğini farketti ve öfkeli öfkeli söylendi;"bunu yapanı bi yakalarsam kırbaçla dövücem" :KK53:

Kapris, depo, pelerin, debriyaj :KK48:

Arabayla giderken debriyaja fazla yüklendi, karısı kapris yapmakla canını sıkarken adam deponun olduğu yere gidip pelerini almak için zamanla yarışıyordu :)

Tuz, pul biber, kuvvet, nane :D

Kız isteme töreninde damat kahvesine tuza ek olarak pul biber ve nane de eklenince damat ilk yudumu aldıktan sonra tabana kuvvet lavaboya doğru kostu :D

Prens, damla sakızı, tuğla, ilik

O buz gibi gecede, prensine kaçmak için tuğlalarla örülü apartmanlarının balkonunda beklemekten iliklerine kadar donan genç kız, stresten damla sakızlı falımları 3er 5er çiğnedi :KK59::KK70:

Gecelik, daktilo, gözlük, kiraz

Dağ yürüyüşü teklif ettiğim sevgilim maceradan nefret etmesine rağmen verdiği söze sadık kalarak benimle bu eylemi gerçekleştirdi :-)

Palavra, pizza, cilve, uyuz

Cilveli cilveli gezen, karşılaştığımızda palavralarını dinlememek için bi bahane bulup hemen uzaklaştığım uyuz kız pizzacıda yine denk geldi :D

Yaşlı, çılgın, sürat, reçel

Babannemin yaptığı çilek reçelini bir an önce yemek isteyen çılgın babam son sürat arabayı kullanirken az kalsin yaşlı bir teyzeye çarpıyordu :confused:

Sis, diş, mis, risk :rolleyes:

Dişçiden geldiğimde ağrımın geçmesiyle gözümdeki sis perdesi kalkmıştı ve burnuma mis gibi gelen çorba kokusu 2 saat birşey yememe yasağımı çiğnemeye itiyordu ama bu riski göze almak canımı sıkıyordu :-)
Havadaki sis yüzünden dışarı çıkmak istemiyor olmama rağmen gitmem gereken bir iş görüşmem vardı ve sofrada yediğim mis gibi iri dişli sarımsak konuşmama engel olsada bu riski göze alıp evden çıktım:-)
Bu gidişle tek cümle kesmicek beni :-)

Hiperaktif, bademcik, kızıl, ilginç

Çocukluğu hiperaktif geçmiş bir insan olarak benim bademciklerimin sürekli şişmesini kızıl saçlarımla bağdaştırmanızı ilginç buldum.

deniz, kum, güneş, deli :D

Deli gibi çalışmaktan girdiğim bunalımı, yakında deniz kıyısında kuma sere serpe yayılıp güneşlerek geçireceğim tatilin hayaliyle bir nebze geçiştiriyorum :KK59:

Gitar, kozalak, meltem, iskambil

İskambil oynarken kozalak kafalı meltemi gördüm. Tüm beceriksizliğiyle gitar çalmaya çalışıyordu.

Çorap
Su tabancası
Kahve
Diş

Çorabımı su tabancasıyla ıslatırken kahvemi yudumladığım sırada dişimi fırçalamam gerektiğini farkettim.

Jakuzi
Keman
Doğu
Gebe

Back
X