Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben haftalardır eve kapanınca en yakın arkadaşım da çareyi postacıyla mektup yollamakta bulmuş ve mektuba da, 'evde dana gibi yatma nargile kafe sensiz çekilmiyor, gözümüz yolda bekliyoruz' yazmış
Su'cu sevgilim ( ) tam ansiklopediden arastirma yaparken bir damacana su ile kapımı çaldı ve "aksama futbol oynayacağız bizim çocuklarla, beni izlemeye gel ama sakin gecen günkü gibi abarti makyaj yapma" dedi
Arkadaşımın kınasında yerde minderlerin üstünde oturup onlarca tırtılla verdiğimiz imtihan yetmiyormuş gibi bir de ahşap evden aniden çıkıp zurnasını çalmaya başlayıp başımızı saatlerce şişiren zurnacıya katlanmak zorunda kaldık
Abimle başlıklarımızı takıp motorsiklete binmiştik ki, o sırada abim direksiyonuncıvatalarının gevşetildiğini farketti ve öfkeli öfkeli söylendi;"bunu yapanı bi yakalarsam kırbaçla dövücem"
Arabayla giderken debriyaja fazla yüklendi, karısı kapris yapmakla canını sıkarken adam deponun olduğu yere gidip pelerini almak için zamanla yarışıyordu :)
O buz gibi gecede, prensine kaçmak için tuğlalarla örülü apartmanlarının balkonunda beklemekten iliklerine kadar donan genç kız, stresten damla sakızlı falımları 3er 5er çiğnedi
Dişçiden geldiğimde ağrımın geçmesiyle gözümdeki sis perdesi kalkmıştı ve burnuma mis gibi gelen çorba kokusu 2 saat birşey yememe yasağımı çiğnemeye itiyordu ama bu riski göze almak canımı sıkıyordu
Havadaki sis yüzünden dışarı çıkmak istemiyor olmama rağmen gitmem gereken bir iş görüşmem vardı ve sofrada yediğim mis gibi iri dişli sarımsak konuşmama engel olsada bu riski göze alıp evden çıktım
Bu gidişle tek cümle kesmicek beni
Deli gibi çalışmaktan girdiğim bunalımı, yakında deniz kıyısında kuma sere serpe yayılıp güneşlerek geçireceğim tatilin hayaliyle bir nebze geçiştiriyorum