4 Kelime 1 Cümle

sayısal oynamaktan zaten zeytin kadar olan beynim zonklamaya başladı eziyet mi ediyorum ben kendime ne..:roflol:

ceviz mera özgürlük statü..

statümüzü kendimiz belirleme özgürlüğünü elimizde bulunduruyorken ceviz kabuğunu doldurmayacak mevzularda bizi kısıtlayanlara buyrun meraya diyorum .

mürekkep sevda plato sıcak

Film platosunda yaşanan sıcak sevdaları yazmaya mürekkep yetmez..:asigim:

ömür frambuaz hile güzellik

ömür biterde senin bu güzellik takıntın bitmez diyorum ama nafile hala frambuaz maskesi falan uğraşıp duruyosun gerek yok böyle hilelere güzelim neysen osun işte.

benden bukadar iyi geceler

Son düzenleme:
benden sana hayır yok ,bu kadar zamandır senle görüşmeme bile şükretmelisin diyip bi iyigeceler bile demeden kapattı telefonu..
yaprak şarkı çatı ayak

Çatıdan düşen yapraklar, ayaklarımın altında hışırdarken ben bir şarkı tutturdum..

Grip çöp neşeli gümbürdemek..kaydirigubbakcemile3

sanırım çöpleri atmaya çıktığımda yağan yağmurda üşüttüm grip olmuşum ama neşeliyim yinede gümbür gümbür gümbürdeyen gök gürültüsü bile neşemi bozamaz.

kayak tencere çerçeve zafiyet

kayak sporu yapalım diyorsun ama zafiyet problemim var zaten tencereleri çerçeveletip duvara asmadığıma şükret..kaydirigubbakcemile3

dondurma program sirke savaş

yemek programı bu kardeşim savaşmayı bırakın da lütfen şu sirkeli dondurma tarifini verin bir an evvel.

zamane kırsal adrenalin krem

yemek programı bu kardeşim savaşmayı bırakın da lütfen şu sirkeli dondurma tarifini verin bir an evvel.

zamane kırsal adrenalin krem

sirkeli dondurma mı...:roflol:

zamane kızları adrenalin olsun diye kırsal bölgelerde kremleniyorlar....:roflol: :roflol: :roflol:

sevimli hıyar sandalye ruh..

ruh ikizimi buldum diye gittin bu hıyarla evlendin şimdi bu sallanan sandalyede otur sevimli pozlar ver bakalım herkes biliyor pişman olduğunu

ceviz şampanya atlet barbekü

Atlet donla barbekünün karşısında bir elinde şampanya ile ne cevizler kırıyosun sen bakim...:oklava:

market özlem bencil tepinmek.

markete gittiğimizde ben şunu istiyorum diye bencilce tepinmek yok tamammı özlemciğim.

sigara zaplamak parfüm zevkli

sigarayı hayatınızdan biran evvel zaplayın yediğiniz yemekleri zevkli yiyin ve mis gibi parfüm kokun..opuyorumnanaktan

klima onursuz minik yürümek

yeterki onursuz olmasın aşk yoksa şu klimalı ortamda o minik yüreklere sevgiyi aşılamak için yürümek değil koşulur bile

gece renkli rüya veda zemuszemus

ıyi geceler renkli rüyalar veda ediyorsun galiba..kaydirigubbakcemile4

aritmetik virman hasta nerede..

aritmetik işlerinde senin kadar başarılı olmasamda nerede diye sormadan hastane faturasını hesaptan virman yaparak ödedim.

solucan mendil alkış utanmak

bi baktım yerde mini mini bi solucan geziyordu cokacimcoookmendille tuttuğuum gibi aşağı attımkaydirigubbakcemile3 bunu gören arkadaşım alkış yağmuruna tuttu benialkisalkisalkis ben de utandım kaldım öyle :kedi:

kurdela cadı poşet havuz

cadı kızımı havuza götürmek için hazırlanırken kurdelasının olduğu poşeti aradım bulamadım bir türlü

yuvarlanmak araba maske oklava

arabadan inmeden maskemi güzelce taktım,kusursuz bir soygun olacaktı ama daha kapıdan inerken oklavayla üstüme doğru koşan kuyumcunun sahibini görünce arabayı unuttum ayağım takıldı ve yuvarlanarak düştüm bi daha mı soygun tövbee:))))))))

melek,makas,altıncıhis,tavşan???

Back
X