4 kez anne olmak!!(sezeryan)

Tehlikleli rahim alinabilir doguma yakin hersey olabilir bir suru sey bu son sezeryanimdada cok dogumdan sonra kanama oldu ciddi oranda kan kaybettim ayni seyler tekralana bilir diyolar 😔🤲yinede Allah tan umudumu kaybetmiyecegim insaAllah sag salim dogum olur 😇
Sela canm dogum yaptn mu naslsnz🥰

A.s yarin swzeryan olacagim cnm😘🥰
Hic anlama bile en kolay en güzl dogumun olsn saglıcakla kavusun ins🤲🏻 Bi oğlum da benm olsn insallah 🤲🏻Bak dogumn bile geldi cok sükür bi sorunun olmadı demi gecn agrım sancm oluyo demstn bende bikac aya istyorm bakalm hayrlısı.💖🌸

Hic anlama bile en kolay en güzl dogumun olsn saglıcakla kavusun ins🤲🏻 Bi oğlum da benm olsn insallah 🤲🏻Bak dogumn bile geldi cok sükür bi sorunun olmadı demi gecn agrım sancm oluyo demstn bende bikac aya istyorm bakalm hayrlısı.💖🌸
Saol bitanem dogum yaptim sukur 😘🥰
Agrilarim cok oldu diye beklemedi doktorum

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim 3 tane cocugum var 6 ,yasinda kizim 5 ve 3 yaslarinda 2 oglum var ve 3 de sezeryan,ben kizim 1 tane daha kardesi olmasini istiyorum 4 sezeryan ve daha fazla sezeryan yapan arkadaslatimiz deneyimlerini paylasabilimi?😇
Valla ben destekliyorum bende hep 1 kız 3 erkek annesi olmak istemişimdir kızım oluyor inşallah bende 1 yıl içinde ikinciyi düşünüyorum sonra 5 6 yıl ara verip 3 4 bence yapın maddiyatınız iyiyse

Back
X