- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Diyarbakir cok ucuz bence. Biz cok rahat yasiyoruz burda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bak uyuycaktım dayanamadım kalktım :)Benim galiba ogercekten hesap yaptim da anca yetiyor gibi birsey, elaleme hayranim ya yasamayi birak nasil gecinebiliyorlar ayakta alkisliyorum
Şimdi o 10binin içinde atıyorum 6000 civarı ev kredisi araba kredisi bişi ödüyorsan yetmesi zor..Yok vallahi sen değildin :)
Siyasetten nicki lazım değil bi arkadaştı...teee geçen yazlardan..
Hayır harcadığım şu diye bi rakam vermeyeceğim, cidden iyi şartlarda yaşıyorum ama 10 bin de yetmiyo demeyin ya...keyfi giderimi kessem gül gibi yaşarım bu parayla
İşte diyorum ya o kadar kişisel bir hesap ki bu...herkes tek tek yazsa yine çıkılmaz işin içinden...Allah bereketli kazanç versinŞimdi o 10binin içinde atıyorum 6000 civarı ev kredisi araba kredisi bişi ödüyorsan yetmesi zor..
Askeri personelse daha kotu, bir sabah gelip sebepsiz yere goturebilirler bileBütün yorumları tek tek okudum fakat konu sahibesi neden bu kadar agresif bir tek onu anlayamadım.?
Bide hangi alemde yaşıyor acaba merak ettim??
Yurtdışında yaşıyorum ve sevdiğim Ada'm malesef ki Türkiye'de yaşıyor.geliri 4000 tl çivarı ve askeri personel .durum bu olduğu halde ben bile korkumdan evlenemiyorum .hep acaba acaba acaba .
Kısaca konu sahibi 2 çocuk ve sıfırdan başlicak olan hayatına biraz pembe gözlüklerle bakıyor (bence).
Rahat mı batıyor acaba![]()
Yurtdışında yaşımını sürdüren birine ,orası mı Tr mi diye sorulduğunda ,hiç biri düşünmeden Türkiye diyor ,nedeni de burda ki para 3katı edio Türkiye'de .birde tatilden tatile gidip geldikleri için ,asıl zor olanı görmüyorlar .Askeri personelse daha kotu, bir sabah gelip sebepsiz yere goturebilirler bile
Burasi bir degisik ulke iste de insanlar neden goremiyor ben onu anlamiyorum
Yurt disina yerlesmis olan insanlara soruyorlar orasi mi iyi bizim ulkemiz mi diye, hepsi Turkiye iyi diye cevapliyor, ama gel diyorlar hepsinin yuzunde bir gulumseme yok gelmeyecegiz diyorlar (geneli tabii) neden gelmeyeceksin eee hayat standartlari diyorlar. O zaman bir daha cevapla soruyu yurt disi mi iyi Turkiye mi? Ben anlayamiyorum gercekten
AynenYurtdışında yaşımını sürdüren birine ,orası mı Tr mi diye sorulduğunda ,hiç biri düşünmeden Türkiye diyor ,nedeni de burda ki para 3katı edio Türkiye'de .birde tatilden tatile gidip geldikleri için ,asıl zor olanı görmüyorlar .
bu durum kişiden kişiye değişen bir durum
mesela gıda ve kıyafet aylık 1000 bence çok fazla
her yıl 1 kere tatile gitmeye çalışıyoruz ama çok erkenden alıp indirimli bir yer buluyoruz o yüzden 1750-2000 civarına geliyor başka biri için de bu düşük gelebilir biz 3000-3500 tatile ayırıyoruz diyebilirler
Valla Stüdyo daireler falanda ucuz. Ben şehrin merkezinde oturuyorum. Her yere yakınız yani. Ama bizim evin karşısında 7-8 yıllık binada 3+1 ev kirası 1500 tl imiş.
El insaf diyorum. Allah asgari ücretle geçinenlerin yardımcısı olsun.