İnşallah doktor yanılmıştır şimdi gidiyorum doktoraSonuçta %100 garanti bi sonuç degil ayrıca ultrason bulguları ve ayrintili ultrason daha önemli 20. Haftada
Canım doktora gideceğini söylemişsin ne oldu???Kızlar merhaba 2 li tarama testim temiz çıkmıştı az önce 4lü tarama sonucu için doktorum aradı riskli cıktıgını söyledi böyle olan varmı aranızda 1/195 dedi ne demek bu inanın o kadar kötüyümki ne olur dua edin birazdan hastaneye gidicem
Gittim canım İleri tetkik test yaptırmamı söyledi down sendromu testi kesin sonuç ona göre kafan rahat olsun felan dedi ama ben yaptırmıycam gittim ama doktorda dedi bence yaptırsan Bile %90 normal çıkacak dedi ama piskolojik olarak rahat ol stres yaparsan erken dogumu tetikler dedi. Ve ayrıca yaptırdıgımda Allah korusun sonuç kötü çıksa bile bebegimi aldırmam zaten Bi klinik numarası verdi adam eşime 3500 lira fiyat vermis fransaya gidecek tahlil demiş parası da Bi yana zaten sonuc ne olrsa olsun benim bebegim o yüzden yaptırmıycamCanım doktora gideceğini söylemişsin ne oldu???
Gittim canım İleri tetkik test yaptırmamı söyledi down sendromu testi olarak dedi kafan rahat olsun felan dedi bir kliniğin numarasını verdi aradı eşim 3500 lira istediler yurt dışında yollanıyormuş tahlil sırf içiniz rahat olsun dedi stres yapma erken dogumu tetikler dedi bu arada özele gidiyorum illa yaptır dedi bende sonuc ne olursa olsun benim evladım olcak yaptırmıyorum dedim. Zaten yaptırsamda doktor bile %90 normal çıkacak dedi tahlilNaptın nw dedi doktor
Canım sen bol bol dua et içini ferah tut.. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Zaten tarama testi sadece olasılık çoğu zaman riskli denilen normal çıkıyor.. . Sen doktorunu dinle stres yapma kendine de bebişine de iyi bakGittim canım İleri tetkik test yaptırmamı söyledi down sendromu testi kesin sonuç ona göre kafan rahat olsun felan dedi ama ben yaptırmıycam gittim ama doktorda dedi bence yaptırsan Bile %90 normal çıkacak dedi ama piskolojik olarak rahat ol stres yaparsan erken dogumu tetikler dedi. Ve ayrıca yaptırdıgımda Allah korusun sonuç kötü çıksa bile bebegimi aldırmam zaten Bi klinik numarası verdi adam eşime 3500 lira fiyat vermis fransaya gidecek tahlil demiş parası da Bi yana zaten sonuc ne olrsa olsun benim bebegim o yüzden yaptırmıycam
Eger aldirmicaksan tabiki gerek yok cnm icini ferah tut inş bi sıkıntı yoktur hem olsa ultrasonda az cok bişeyler belli olurduGittim canım İleri tetkik test yaptırmamı söyledi down sendromu testi olarak dedi kafan rahat olsun felan dedi bir kliniğin numarasını verdi aradı eşim 3500 lira istediler yurt dışında yollanıyormuş tahlil sırf içiniz rahat olsun dedi stres yapma erken dogumu tetikler dedi bu arada özele gidiyorum illa yaptır dedi bende sonuc ne olursa olsun benim evladım olcak yaptırmıyorum dedim. Zaten yaptırsamda doktor bile %90 normal çıkacak dedi tahlil
Çok teşekkür ederim beni anladıgın içinCanım sen bol bol dua et içini ferah tut.. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Zaten tarama testi sadece olasılık çoğu zaman riskli denilen normal çıkıyor.. . Sen doktorunu dinle stres yapma kendine de bebişine de iyi bak
Kesinlikle aldırmam 3 tane düşük yaşadım 4 gebeliğim bu kıymetlim benim vazgeçermiyim hiç ben ogluşumdanEger aldirmicaksan tabiki gerek yok cnm icini ferah tut inş bi sıkıntı yoktur hem olsa ultrasonda az cok bişeyler belli olurdu
Bu arada sonucumu atsam bakarmısınKaçıncı haftadasin
Etmem mi cnm ederim ben kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim suyu bitmişti cok etkileniyorum her 2li 3lu test basligindan.. Sonuca baktım ama anlamadım doktorun daha iyi bilir zatenKesinlikle aldırmam 3 tane düşük yaşadım 4 gebeliğim bu kıymetlim benim vazgeçermiyim hiç ben ogluşumdanburun kemiği var ense kalınlığı normal çok şükür elhamdülillah ❤ dualarını eksik etme
Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallahEtmem mi cnm ederim ben kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim suyu bitmişti cok etkileniyorum her 2li 3lu test basligindan.. Sonuca baktım ama anlamadım doktorun daha iyi bilir zaten
Canım benim.. Allah oğlunu size bağışlasınÇok teşekkür ederim beni anladıgın içininşallah saglıkla gelsin oglum Dualarını eksik etme
Allah razı olsunCanım benim.. Allah oğlunu size bağışlasındualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?