4 lü tarama testi

Canım ben testine baktım risk yok.. 3lü testindi sanırım benim baktığım.. Zordu biraz incelemesi resimden dolayı ama çok şükür risksizdi🥰
2li yaptırdım kuzum sorun yok demişti 4 lü diğeride 🌺 çok teşekkür ederim içim daha da rahatladı ❤️❤️

Allah razı olsun ❤️ bende senin için dua edicem inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur ❤️
Canım Rabbimden tek duam bu zaten.. Bende hamileyim 3. Kez.. İlk ikisinde kucağıma almak nasip olmadı..en son oğlumun 18 haftalık kaybettim.. İnşallah bende bu sefer kızımı alırım sağlıkla kucağıma.. O kadar zor ki.. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları..

2li yaptırdım kuzum sorun yok demişti 4 lü diğeride 🌺 çok teşekkür ederim içim daha da rahatladı ❤️❤️
Dörtlü olana baktım ben o zaman.. Zaten riskiniz baya baya az çıkmış.. Orada grafikte de var zaten riskli bölgede değil çok şükür.. Diğerine bakmadım..

Dörtlü olana baktım ben o zaman.. Zaten riskiniz baya baya az çıkmış.. Orada grafikte de var zaten riskli bölgede değil çok şükür.. Diğerine bakmadım..
İnan kafam o kadar dolduki hiç bisey anlamdım ben sabahtan beri netten bakıyorum anlamıyorum hiç bişey 😔 çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️

Canım Rabbimden tek duam bu zaten.. Bende hamileyim 3. Kez.. İlk ikisinde kucağıma almak nasip olmadı..en son oğlumun 18 haftalık kaybettim.. İnşallah bende bu sefer kızımı alırım sağlıkla kucağıma.. O kadar zor ki.. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları..
Amin isteyen herkese nasip etsin ❤️ o kadar zor süreçler atlattım ki bende seni çok iyi anlıyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın 🥰 🥰

Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲 ❤️ kuzum doktor ilk arayınca öyle kötü oldumki ağlamaktan içim çıktı resmen ögleden sonra gittik eşimle gayet normal dedi ense kalınlığı burun kemiği var dudakta yarık yok test biraz riskli cıkmıs dedi VS vs ama bize bir kart verdi özel klinik 3500 dedi testi doktor yaptırınca kafan rahat eder felan yaptır illa dedi bende sonuç ne olursa olsun benim evladım dedim o yüzden yaptırmıycam dedim
Amin inş sağol cnm. Icin rahat olsun o zaman sağlıkla kucağına al ins paşani

Back
X