4 Ocak 2020 - 10 Ocak 2021 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.732
2.659
tumblr_e8949c9bfc99a34773212fb9a7d2cd37_435c5b15_1280.jpg




KOÇ & YÜKSELEN KOÇ
Haftaya ay Başak burcunda başlıyoruz sizin için bu iş ve çalışma alanınız demek çalışmayanlar için günlük işleri demek günlük uğraşları neyse onları kapsar ve de sağlığı.
Neptünün buraya bir karşıtlığı var bu Neptün arkadaşlar koç burçlarını 2026’ya kadar iş ve çalışma konularında sınırlarıyla ilgili geliştirmeye çalışıyor ve bu daha bi 5 yıl sürecek gördüğünüz gibi.

örneğin hayali şeylere kapılmamaya veya gereğinden fazla iş konusunda fedakarlık yapmamaya sevketmek istiyor ,hem de başkalarına sizin sınırlarınızı aşmamasını göstermenizi istiyor.

Tabii burası aynı zamanda sağlık alanı sağlığınızda da fark etmediğiniz bazı sıkıntılar çıkabilir o yüzden kendinizi çok yormamaya dikkat edin. İyi beslenin.

Hafta ortasından itibaren ikili ilişkiler daha ön plana çıkıyor yalnız burada bazı zorlu görünümler var bunlar otorite ile olan bazı zıtlaşmaları getirebilir.
İş alanında veya hayatınızdaki otorite figürleri ile birbirinizi anlayamama verebilir bu hafta biraz haksız duruma düştüğünüzü düşünebilirsiniz. Bu figür kadın figürü de olabilir otorite deyince illa erkek olması gerekmiyor iletişim konularında nasıl bir iletişim kurmak istediğinizle ilgili birbirinizi pek anlamayacağınız bir gün olabilir.

Hafta sonuna doğru buradaki sorunları hallederken artık marsı burcunuzdan uğurluyosunuz ve para evinize boğa burcuna geçiş yapıyor tam bu geçiş esnasında en kuvvetli yanlarını göstererek zihninizi çok iyi çalıştırıp, ödemeler, borçlar üzerinizde stres oluştururken çözüm bulacaksınız diye tahmin ediyorum.






BOĞA & YÜKSELEN BOĞA


Haftanın başında aşk ve flört alanlarınız veya ebeveynseniz çocuklarınız ya da kişisel hayatınıza bağlı olarak sosyal çevreniz gruplar arkadaşlarınızla ilgili biraz zorlu görünümler var hassasiyet göstereceğiz, Neptün hassasiyet yaratır özellikle sizin sosyal çevrenizde önümüzdeki beş yılda daha bulunacagi için burada bazı hayal kırıklıkları yaratmaya devam edebilir.

Bu fiziksel sosyal çevreniz olabileceği gibi sosyal medya camianız da olabilir, topluluklarınız ve daha kalabalık gruplar neredeyse orayı kapsar.
Size de söyleyeyim yine youtube’da bununla ilgili bir içerik paylaşacağım fakat önümüzdeki beş yıl bu konuda etkin olacağı için siz de sosyal çevrenizden size yapılan sınır ihlallerine şahit olabilirsiniz veya sizin yaptığınız aşırı fedakarlıklara da şahit olabilirsiniz buralarda düzenleme yapmaya çalışıyor olacak neptün.

Fakat tabii ki tek etkisi bu değil aslında yaratıcı alanınızı da etkilediği için sizi yaratıcı da kılıyor .
Çocukları olanlar çocuklarla ilgili bu hafta biraz zorlanabilirler ayrıca ödemelerinizle ilgili ani çözüm yolları aramanız gerekebilir.
Yine aşk yaşayan yükselen boğa burçları flörtleriyle ilgili önümüzdeki beş yıl yine hayallere kapılmamaya ayaklarının yere basmasına özen göstermeliler veya çok baskın kişiliklerse de birazcık esnetmeye ve karşı tarafla birlikte onunla birlikte hayal kurmaya izin vermeleri lazım.. kişisel bazlı değişiyor tabii ki etkisi.

Hafta ortası iş ve çalışma alanınızda çalıştığınız kişilerle veya günlük işlerinizde iletişimde olduğunuz kişilerle biraz dengede olmaya çalışmanız gerekiyor dengeyi tutturmanız lazım pek de kolay olacağını söyleyemem veya sizin için hayatınızda otoriteyi simgeleyen figürle biraz zorlu hafiften görünümler yok değil var..

Perşembe günü mars boğaya geçer geçmez aslında iş alanınızda oldukça kuvvetli etkiler verecek size, hızlanabilirsiniz çok hırslananabilirsiniz.
Burada Venüs’e de dışardan gelecek olan paralara güzel bir acısı var; uzaklardan, başkasından beklediğiniz paralar olabilir bunlar elinize ulaşmaya başlar bu alanda güzel fakat bazı anilikler vereceğini söyleyebilirim bu anilikler ev kazaları olabilir dikkat edin







İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya ev aile yuva konularıyla ilgili olarak başlıyorsunuz ay başak burcunda ve ev hanenizde olacak Neptün de tam karşıda yine hem ev hem de kariyerinizi gösteren yerde aslında Neptünün bu konumu 2011’den beri burada ve 2026 yılına kadar böyle devam edecek.
Bu da demek oluyor ki evinizle kariyeriniz alanında çoğu zaman aslında gerçekçi olamayıp bundan dolayı da çeşitli hayal kırıklıkları yaşıyor olabilirsiniz bazen aşırı fedakar olmuş bazen de sınırlarınızın ihlal edilmiş olması muhtemel. Evli olanlar için kendi evi ve yaşadığı ev olabileceği gibi birçoğu için de içinde yetiştiği aileyi kapsar aslında.

Bu hafta başı neptün ayla karşıt yapacağı için ekstra bir hassasiyet durumu söz konusu olabilir ayrıca yine iş ortaklarınız veya eşinizle bu konularda eskiye dayalı hassasiyetler gündeme gelebilir.

Hafta ortası bu konular biraz düzelirken gündeminiz dışardan gelecek paralar ,kredi ,borçlar ve miras konularına tekrar yönelicek ayrıca çocukları olanlar onlara karşı belki onların sorumlulukları ile ilgili biraz sıkıntılar gündem yapabilir. Bir ilişki içinde olanlar aşk yaşayanlar flört edenler de bu süreçte biraz birbirlerine karşı baskı kurabilirler bir otorite gibi davranmak isteyebilirler.

Perşembe günü Mars’ın boğa burcuna geçişiyle birlikte bir taraftan giderlerinizi karşılamanın bir yolunu, çalışarak kazandığınız parayla değil de dışardan ek desteklerle sağlamayı planlayacaksınız. Diğer taraftan Uranüsle birlikte yapacağı etkiler yükseköğrenim ve eğitime dayalı konularınızla ilgili sizi sessiz sessiz fakat pasif agresif şekilde organize olmaya itecek.
Dışardakiler bunu çok göremeyecek ama siz iç dünyanızda kendinizi yüksek bir noktada görmek istediğiniz konularda yeterli hissedememenizin agresifliğini ( neptün de kariyer evinde size sisli gözler verdiği için ) eğitim konularına yönlendireceksiniz bu sene bu bazı ikizler burçları için gelişim ve kazanç getirecektir aslında. Bir nevi iç motivasyon da diyebiliriz.









YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ

Haftaya ay başak burcunda ve kardeşler, kuzenler, komşular, eğitimler, yakın arkadaşlarınızla ilgili hassasiyetlerle başlıyor olacaksınız 2011’den beri Neptün uzaklarla olan iletişiminiz, yüksek öğrenim konularınız, uzak akrabalarınız veya uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla ilgili size aşırı derecede fedakarlık verdiriyor olabilir ki bu 2026’ya kadar sürecek. Ya da onlar sınırları aşıp sizi bu konularda zorluyor olabilir.

Bu önümüzdeki beş yıl yengeç ve yükselen yengeç burçları bu konularda oldukça sıkı bir eğitimden geçmiş olacak ve bence sınır ihlallerini önleyebilir olacaklar.
O yine bu konu iş çalışma ve sağlık alanındası oldukça zorluyor zira çalışma ortamınız çalışma arkadaşlarınız sağlığınız hep bu Neptünün aşırı hassasiyetinden etki alıyor

Hafta ortası ev ,yuva ,aile konularında eskiye dayalı konular gündeme gelebilir ve hassasiyet yaratabilir, aslında umutsuz yaklaşacağınız bu durum onlardan gelecek desteklerle ki bunlar maddi de olabilir veya dışardan bulacağınız kredi ,kira geliri ,miras geliri gibi desteklerle biraz şansınızı düzeltebilir yani zorlukların ardından gelen çözüm yaşanabileceğini düşünüyorum.

Perşembe günü Mars’ın boğa burcuna geçmesiyle birlikte o kariyer alanında çektiğiniz zorluklar bir süredir yaptığınız atılımların karşılığını yani umutlarınızın gerçekleşmesini bekliyor olacaksınız ve bir çoğu da gerçekleşecek açıkçası..
Bu konu bazılarında aşk ve flörtleri ile ilgili de yine sıkıntı yaşamış ve çözüme ulaşmamış sorunları çözüme kavuşturabilir ,ikili ilişkilerde olumlu gelişmeler görünüyor.

Venüs de oğlak burcuna geçeceği için sizin tam olarak ilişkilerde ,ortaklıklarda daha oturaklı, daha sonuç odaklı ve daha sakin çözümler bulmanıza yardımcı olacak.









ASLAN & YÜKSELEN ASLAN


Haftaya ay başak burcunda ve para alanınızda başlıyorsunuz. Aslında hafta başında yaratıcı alanlarınızdan elde ettiğiniz gelirlerle giderleri, kazançlarınızla ödemeleriniz arasında denge sağlamaya çalışırken, kimi aslanlar da çocukları varsa çocuklarının giderleri ile ve daralan dış kaynaklarla ilgili planlama yaparak başlıyor olacak.

Neptün sekizinci evinizde başkalarından gelen gelirleriniz ile dısardan elde edlen paralar, borçlar ve ödemelerinizle ilgili sizi oldukça fedakar yapmış olabilir ve bu önümüzdeki beş yıl da böyle olacağı için size para alınınızda kendinize yatırım yapma konusunda eğitmeye çalışıyor.
Yalnız burada yaklaşık on yıldır psikolojik ve okult konularda sezgilerinizi kuvvetlendirirken özellikle para konusunda borsa,kredi gibi alanlarda yanıltmış olabilir. Baskalarından ( dısarıdan ) elde ettiğimiz gelirlerde hayal kırıklıkları yaşatıyor olabilir, ortaklaşa işleriniz zaman zaman çok da hayal ettiğiniz gibi gitmemiş olabilir.

Hafta ortası iletişim trafiğinizin iş ve ikili ilişkiler ortaklaşa alanlarla ilgili yoğunluğunuzun artacağını bir dönem olacak burada biraz bu yoğunluğun verdiği stres, baskıdan dolayı hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Fevri çıkışlar olabilir buna dikkat edilebilir fakat Mars’ın boğa burcuna geçmesi ile birlikte artık önümüzdeki günlerde kariyer alanınızda inanılmaz derecede istikrarlı ve kararlı davranacaksınız.

Bu tabi aynı zamanda işte özgürlüğünüze daha düşkün yaratıcılığınızı daha artıran daha mucit bir insan haline gelmenizi sağlayabilir çünkü orada Uranüsle oldukça yakın ilişkide olacak mars..

Hafta sonuna doğru ev aile yuva alanınızda ve dışardan gelen gelirlerinizle ilgili iyi haberler alabilirsiniz. Borçlarınızı ve ödemeleriniz varsa bunlara dair destek bulabileceğinizi göreceksiniz, bu haberler sizi oldukça rahatlataca. Venüs de oğlak burcuna geçeceği için sizin hem sağlığınız gayet iyi gidecek, düzene girecek hem de iş ve çalışma alanında iyi işler çıkarıp iş arkadaşlarınızla iyi iletişimler kurup ,kazanç halinde olacaksınız.

Venüs aşk evinizden çıkarken güney ay düğümünün de Yay’da olmasından dolayı size geçmişten aşkları geri getirmiş olabilir









BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK


Haftaya ay başak burcunda iken başlayacağımız için aslında sizi bu oldukça hassaslaştırabilir ev aile yuva konularında ve hatta aslında ikili ilişkiler evliyseniz eğer eşinizle aranızda geçmişe dayalı bazı gündemler tekrar yaşanabilir.
haftaya başlarken en önemli etkilerden biri Neptün ay karşıtlığı.. 2011’den beri Neptün'ün balık burcunda bulunması sizi ikili ilişkiler konusunda eşli veya ortaklı olan ilişkilerde aslında her türlü ikili ilişkinizde aşırı derecede fedakar yapmış olabilir ve karşı tarafın sınır ihlalinde bulunmasına yol açmış olabilir. Bu etkiyi daha beş yıl devam edeceği için Neptün burada sizi ikili ilişkilerde eğitmeye çalışıyor kendinizi daha merkezde tutmaya ve kendi sınırlarınızı belirlemenize destek olmaya çalışıyor aslında.

Hafta ortasına doğru aşk, flörtler ve yaratıcı alanlarınızı ilgilendiren evinizde ani ,beklentisi yüksek çok fazla konuşulan iletişim kurulan bir süreç yaşanabilir. Denge kurulmak istenecek aslında. Ne havada kalsın beklentiler ne ağır gelsin istenecek.
Bu aynı zamanda çocukları olanları da etkiler karşılıklı beklentiler oluşur ve karşılıklı söz vermeler sözünün arkasında durmalar istenir..

Yine hafta sonuna doğru para gündeminize oturuyor yine yaratıcı alanlarınızda veya yabancılarla yaptığınız işlerde ticarette uzaklarla olan iletişiminizde yenilikler istiyor olabilirsiniz, bazı şeylerin form değiştirmesini istiyor olabilirsiniz, eskisinin aslında size kalsa tamamen yıkılıp yenisinin konmasını istiyorsunuz ama eğer bu mümkün değilse bunun yerine Mars’ın da boğa burcuna geçmesinin verdiği güvenle israrla yeni düzenlemeler bekleyeceksiniz ve eğer bunlar gerçekleşmezse belki de kendi işinize, farklı bir işe yönelmek isteyebilirsiniz bu tarz güdülenmeler içinde olacaksınız.

Hafta sonuna doğru Venüs’ün oğlak burcuna geçişiyle aşk hayatınızda değişiklikler olabilir aslında bir çoğu iyi anlamda fakat burada biraz size de iş düşüyor







TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ

Haftaya ay başak da başlayacağınız için biraz böyle geri planda kalmak isteyeceğinize yalnız kalmak isteyeceğiniz içinize çekileceğiniz bir hafta giriş olabilir sizin için bu aynı zamanda aslında varsa platonik aşk yaşayanlar da daha takıntılı gerçekçi olmayan melankolik bir hava yaratır.

yaklaşık on yıldır çok fedakar olduğunuz, çokça özveride bulunduğunuz, sınırlarımızı koruyamadığınız alanınız iş sağlık ve çalışma alanında sizi yetiştiriyor, açıkçası burada biraz suistimal edilmelere açıktınız önümüzdeki beş yıl da bu devam edeceği için Neptün burada size hem sağlığınıza dikkat etmenizi, hem haberiniz olmayan bazı durumlardan kendinizi koruyabilmeniz için dış dünyaya sınır çizmenizi istiyor; bunlar iş ortamında sizinle rekabet eden insanlar için de olabilir.

Siz mütevaziliğinizle bunun çok farkında olmayabilirsiniz belki.
Ya da sağlık alanında çok da tanısı olmayan hastalıklar yaşamış olabilirsiniz, yaşayacak olabilirsiniz bunun için daha iyi daha kaliteli bir yaşam tarzı aşılamaya çalışıyor size.

hafta ortasına doğru ev yuva aile kullarınızda konuşmalar görüşmeler olacak bunlar biraz gerilimli geçebilir sizin veya ailedeki bireylerin borçlarıyla ödemeleri ile ilgilenmeniz gerekebilir eşini seviyor iş Ortağınızla gireceğiniz diyaloglarda biraz agresif biraz ani konuşmalar yaşanabilir.

Perşembe günü Mars’ın da boğa burcuna geçmesiyle birlikte dışarıdan gelen gelirler ve ödenecek krediler borçlar gibi uğraşlarınız olmaya başlayacak ve burada oldukça güvenli hareket etmek isteyeceksiniz risk almak istemeyeceksiniz. fakat bu görünüm bazılarınız da tam tersi risk alma yolunda ortaklaşa işlere girmenize neden olabilir burada çok dikkatli hareket etmeniz lazım bir krizin ortasında bulabilirsiniz







AKREP & YÜKSELEN AKREP

Buhaftaya arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile sıkı bir iletişim kurarak başlıyor olacaksınız aslında ay başakdayken, fakat ayın Neptünle yaptığı karşıt açıdan dolayı yaratıcı alanlarınızda, uğraşlarınızda ne kadar özverili olsanız da hayal kırıklığı yaşadığınızı düşünebilirsiniz.

Bu kimi yükselen akrepler için aşk ve flörtlerini veya çocuklarını da kapsayabilir.
Aslında yaklaşık on yıldır Neptün’ün balıkta olması sizi yaratıcı alanlarınız, uğraşlarınız aşk ve flörtleriniz konusunda çok fedakar çok özverili yapmış olabilir. Bunu yapmasındaki sebep aslında buradaki sınırları çok fazla genişleterek sizin bu sınırları artık dengeli bir hale getirmenizi istiyor olması. Sabrınızı zorlaması bundan.

Bu konu ebeveyn akrepler için çocuklar konusunda da böyle; iyi niyetimizin suistimal edildiğini fark etmemiş olabilirsiniz özet geçmem gerekirse; önümüzdeki beş yılda da bu süreç devam edeceği için neptün’e bu hafta ayın karşıt gelmesi başka bir gün Merkür’ün başka bir gün herhangi bir transitin tetiklemesiyle birlikte hep bu alanınız tetikleniyor olacak ve size sürekli hatırlatacak; suistimal mi ediliyorsun? Sınırların çok mu geniş, kendini feda mı ediyorsun? biraz buralarla ilgilen..

İşte tüm bu meseleler sizi birazcık hızlı başladığınız haftaya ortalarına doğru içinse ayın Terazi burcuna geçmesiyle biraz geri planda kalmaya, iç dünyanıza çekebilir. Sessiz sakin dengeli davranmak isteyeceksiniz ama ev yuvahane alanlarınızda üzerinize bilen sorumluluklardan dolayı bazen de çok sakin kalamayan bilirsiniz.

Mars’ın perşembe günü ilişkiler evinize girmesi ile birlikte ikili tüm ilişkileriniz ve onlarla olan iletişim diliniz sertleşebilir, otoriter davranmaya itebilir, Venüs gibi bir gezegen iletişim alanınıza geçmesine rağmen burada çok yeterli performansı gösterip sizi yumuşatamayabilir.
Bu etki size iki ay boyunca ikili ilişkilerde her türlü ilişkinize karşı meydan okuyan bir tavır verebilir.






YAY & YÜKSELEN YAY

Sizler haftaya ay başaktayken iyi başlıyorsunuz aslında iş ,kariyer alanlarınızda elde etmek istediğiniz gelirlerle ilgili olumlu haberler gelmesine rağmen maalesef ki Neptün ay karşıtlığı bunu gölgeleyebilir..

Sizi yaklaşık on yıldır olduğu gibi ev, yuva, aile, evlenme, yuva kurma, yuva sahibi olma, aileyle geçinebilme gibi konularda dengeye çekmeye çalışacaktır. Bazen onların yetersiz desteği bazen sizin onlara çok güvenip yeterli çabayı sarf etmemeniz karşılıklı özverilerin yerini bulmamasını sağlamış olabilir. Hiç destek görmediğinizi düşünmüyorum açıkçası fakat kendini adadığınız kadar destek görememiş olabilirsiniz ya da bir şekilde çabanızı onlara beğendiremiyor olabilirsiniz..
Burada özellikle anneler dikkat çekiyor anneyle ilişkide sorun yaşayan yaylar olmuş olabilir..

Hafta ortasına doğru bu etkileri hafiflettikten sonra tamamen iş çalışma sağlık ve kazanç alanınıza odaklanıyorsunuz burada birazcık stres hissedebilirsiniz fakat otoritelerden güçlü insanlardan destek görebileceğinizi düşünüyorum..
Perşembe günü itibari ile Mars’ın da yine bu çalışma alanınıza geçmesiyle birlikte çok daha kalıcı çözümler bulmaya çalışacaksınız sakinlik ve sabırla işlerinizin üzerine düşeceksiniz.

Fakat burada iletişime geçmeniz gereken bazı otoriteler, insanlar olabilir sizin irtibatta kalmanız gereken ,sorumluluğunu üstlenmeniz gereken iş konuları olabilir bunu yapmakta hiç istekli olmayacaksınız; keşke bir masanın altına girsem de bir başkası bu işleri halletse diye etrafa bakabilirsiniz. :)

Hafta sonu aşk ,hobiler ve flörtler alınız güzel görünüyor Venüs’ün de para evinize girmesi ile birlikte gelirleriniz oldukça artacağı için hobilerinize eğlencenize, sevgilinize, luxe para harcamak isteyebilirsiniz tabi bu güzellik alanlarını da temsil edebilir fakat biliyorsunuz covidin yeni versiyonu olduğu için bu aralar çok da estetikti güzellikti öneremiyoruz







OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK
Haftaya ay başak burcunda başladığımız için sizin varsa uzak mesafeli işleriniz, ticaret, uzak ilişkileriniz, yüksek öğrenim konularınız veya online yaptığınız herhangi bir ticaret vs konularında oldukça aktif organize ve dinamik başlıyor olacaksınız.

Borsa gibi spekülatif alanlarda yatırımlarınız varsa bunlarla da ilgileniyor olacaksınız çünkü orada çok aktif görünüyor ve kendi adınıza olumlu gelişmeler alabilirsiniz.
Neptün 2011’den beri ve 2026’ya kadar da devam edeceği balık burcu transiti de sizi yakın çevre ,yakın arkadaşlar, yakın akrabalar, komşular ve iletişim konularında buna online iletişim yolları da dahil oldukça yoğun fedakar ve başkaları tarafından biraz da suistimal edilebilir yapmış olabilir. Neptünün balık transiti zaten bize biraz sesli gözlerle dünyaya baktıran, fedakarlık da sınır tanımaz bir hal verebiliyor. Bu sizin ticaret işlerinize, uzak mesafeli ilişkilerinize bu hafta risk alma ve gerçeği görememe ayakları yere basmama hali de verebilir.
Girişimlerimizi de etkilediği için bir noktada çok yaratıcı fikirlere sahip yaparken diğer noktada fazla risk alan ve hayal kurduran bir yapıda verebiliyor.

Hafta ortası bu etkiler biraz yoluna girer ki iş konularında iyi haberler alacağı için moraliniz düzelecektir diye tahmin edıyorum.

Perşembe günü mars aşk evinize, yine borsa gibi yatırımlarınıza, yaratıcılığınızı ilgilendiren kreatif alanınıza ve varsa çocuklarınızla ilgili alana geçeceği için de orada Uranüsle oldukça yakın temasta olacağı için; aşkta daha marjinal bir oğlak görebiliriz, aşırı derecede özgürlüğüne düşkün bir hale dönmüş olarak görebiliriz veya yine yukarıda yazdığım spekülatif alanlarda yatırım yapanların çok riskli adımlar atan bir oğlak görebiliriz. Bence siz bu süreçte katı ve baskın olmaktan kaçınırsanız yukarıda yazdığım bütün konularda daha kazançlı çıkabilirsiniz.

İnsanları ve işleri,ne de ilişki içinde olduğunuz kişilerle tutumunuzda ne özgürlük için baskın olmaya çalışın ne de yardımcı olmak için baskın olmaya çalışın.







KOVA & YÜKSELEN KOVA


Haftaya ay başak burcunda yani dış kaynakların ise dışardan gelen gelirlerinizi veya borçlarınızı kredilerinizi ödeme işlerinizle ilgileniyor olarak başlayacaksınız.
Hafta başının en önemli etkisi ki bu aslında 2011’den beri başımızda olan bir etki ve 2026’ya kadar da devam edecek.

Bu etki size ne yapıyor açıkçası özellikle gelirler alınmışsa bir sesli görüntü veriyor bulanık bir zemin oluşturuyor ve çoğunlukla da sizi maddi konularda dışarının pek önemsemedi bir görüntü veriyor olabilir zaman zaman çokça suistimal edilmiş bulabilirsiniz veya bazen de kendiniz harcamalar yaparken sınırlarınızı belirleyememiş olabilirsiniz.
Bir türlü gelirlerle ilgili sağlıklı bir karar alamamış olabilirsiniz kısaca bunu bazen dışardakiler etki etmiştir bazen kendiniz etki etmişsinizdir.
Bu hafta da yine yaşıyor olacaksınız, burada sizden istenen aslında önümüzdeki beş yılda bu devam edeceği için her zaman aynı transit etkisini almaz fakat neptün para evinizde beş yıl daha buluncağı için; ayaklarınızın daha yere sağlam basmasını fazla hayale kapılmamayı daha gerçekçi düşünmeyi ve gücünüzden fazla başkalarına maddi yardımda bulunmamayı öğretmek istiyor.

Hafta ortasına doğru bu krizlere biraz çözüm bulacaksınız belki ama bu sizi o kadar çok içinize içinize çekecek ki sanki böyle kimseyi görmemek kimsede sizi görmesin isteyeceksiniz.

Aslında zaten bu iyi de olabilir bir süredir oldukça yoğun hareket ediyorsunuz, biraz yorgun hissediyor olabilirsiniz belki de biraz sakin kalıp düşünmeye ihtiyacınız var ,plan yapmaya ihtiyacınız var Mars’ın ev yuva aile alanınıza geçmesiyle birlikte ki orada Uranüsle oldukça yakın temasta olacak çok baskın ve stresli bir süreç yaşayabilirsiniz ev içinde tartışmalar olabilir ,kurmakta olduğunuz işinizle ilgili üzerinizde baskı hissedebilirsiniz, kariyerinizde ilgili baskı hissedebilirsiniz, bir evlilik sürecindeyseniz ve burada tam da istediğiniz gibi işlerin gitmemesi sizde sıkıntı yaratabilir, beklediğiniz evlilik teklifini alamıyor olabilirsiniz,beklediğiniz evle ilgili satışı gerçekleştiremiyor olabilirsiniz.







BALIK & YÜKSELEN BALIK
Haftaya ay başak burcunda bütün ikili ilişkilerinizi kapsayan alanda başlıyor olacaksınız.
Bu görünüm ilişkilerde verdiğiniz çabanın gösterdiğiniz özverinin biraz da artık karşılığını görmek istediğinizi gösteriyor.

Şimdi zaten Neptün sizin birinci evinizde, yaklaşık on yıldır burada önümüzdeki beş yıl daha burada kalacağı için size tüm ikili ilişkilerinizle ilgili kendinizi kontrol edemediğiniz bir fedakârlığa itiyor olabilir farketmeden, herşeyiniz de kendinizden çok karşı tarafı düşünüyor olabilirsiniz tabii bu durum karşı tarafta aynı şekilde olamayacağı için bazen sizi derin hayal kırıklıklarına sürüklüyor olabilir ,aslında ben bu konu ile ilgili YouTube kanalımda detaylı bir video çekeceğim çünkü daha önümüzde uzun bir süreç var biraz daha bilgilendirmek istiyorum çünkü bu süreç bittiğinde Neptün balıktan çıkıp Koç’a girdiğinde zaten kendinizi var etme üniversitesi’nden mezun olup kep atacaksınız :)

Neptün burada size sınırlarınızı iyi belirlemenizi, aşırı fedakarlık yapmamızı, tüm ikili ilişkilerde karşıya belli bir sınır çizmenizi ve kimsenin o sınırı aşmamasını göstermenizi öğretmek istiyor, siz bunu yapana kadar sistem bunu yapmanız için gerekli tüm olay döngülerini önünüze getirmeye devam edecek.

Hafta ortasına doğru gündeminiz uzak mesafe ilişkiler Uzaklarla ilgili bağlantılı işleriniz veya dış ticaret konuları ve yine yakın çevre yakın akraba kardeş kuzenlerle ilgili olacaktır.

Bazı ödemelerle ilgili artık kendinizi daha güvenli adımlar atmaya doğru çekeceksiniz bir süredir fazlaca harcama yapmış olabilirsiniz ve artık özen göstereceksiniz. Ayrıca ödemelerle ilgili krizleri yönetebilmek adına kendiniz dışında gelişen, başkaları için yaptığınız harcamaları da sınırlandırmak isteyeceksiniz. Tabi orada hem Mars’ın da bu evinize geçmesiyle bir istikrar ve başarı var hem de birazcık tansiyonu yükselebilir.. Hayat böyledirya yaparken iyi hadi artık biraz elimizi sıkıyoruz dediğinizde sanki bugune kadar hiçbir şey yapmamışız gibi karşılanırız.




Tugba Çelik
 
☕Pazartesi sabahtan konularda netleşmek ve kafa karışıklıklarınızı gidermek için zor bir sabah. Uyku mahmurluklarına dikkat.
.
Salı ise 17:30 a kadar her şey güzel. Özellikle güzellik,bakım ve aşk konusunda şanslısınız.
Bakım ve kuaför soranlara belki Salı gününü Çarşamba akşam üstünü önerebilirim.
.
💣💥Perşembe zorlu bir gün. Öfkeli,çekilmez ve engellerle dolu…

Haftanın en zor günü Perşembe.⛈ Hem Ay akrepte hem de açıları zorlu. Önemli işlerinizi bugüne denk getirmemeye çalışın. Öte yandan iç huzursuzluğu ve sıkıntısı olabilir.
.
⭐Cuma günü ise nispeten en ılımlı açıların olduğu gün. Cuma günü, iletişim gezegeni Merkür,Kovaya, aşk gezegeni Venüs de oğlağa geçiyor. İletişimdeki sert ve didaktik haller yerini daha hümanist ve bilgi odaklı bir hale bırakıyor. Aşkta ise bence bu bir müjdeli haber Cuma başlıyor. Venüs , güney düğümle kavuşumdan ve Neptün karelerinden kurtuluyor.
💗Aşkta önünüzü görebilecek, gereksiz insanlardan da kurtulmuş olacaksınız. Şimdiki 30 gün artık ciddi ve net ilişkilerin zamanı. Kafa karışıklıklarınız son bulacaktır.
.

💘Cuma ise yine Venüs gününün şanına yakışır biçimde uygun,pozitif ve ılımlı bir gün.





Astrolog Melis Duman
 
tumblr_6ea89421f45d5f424d4c999613843ab7_64b121a1_1280.jpg

Gerçekte olan tek yarış !! insanlık yarışıdır..Herkese güzel bir hafta diliyorum..

KOÇ BURCU:Kariyer konularında bu hafta uzun zamandan beri beklemeye aldığınız konular ile ilgili harekete geçme zamanın geldiğinin enerjisini verse de sizin kendi içinizde hala ve hala sorguladığınız bir soru var acaba doğru zaman mı? Eğer kafanıza takılan soru yada sorular var ise bir bilene danışın..bugüne kadar size pek de öyle altın tepside bir şey sunulmamış özellikle de geçmiş altı ay..içinde..hayata gülümsemenin diğer bir anlamı da hayata dişini göstermektir.:))unutma.


BOĞA BURCU:Ailevi konular için hassas bir hafta başlıyor..çatışmalar,iletişim kurmakta zorlanmalar..yeni bir şey gibi görünmese max 3 haftalık bir geçmişi olabilir diyelim..arada kalmak,kimsenin ruhuna merhem olamamak bu hafta sizleri zorlar gibi görünüyor..ama çözümü de biliyorsunuz..bilmiyorsanız da öğreneceksiniz..iş kariyer konularında online iletişim ve biraz sosyalleşmek iyi gelecektir.dipnot hayatınızdaki ortaklıkların ne kadar dengede tuttuğunuza bir bakın..bir yalana denk gelmeye görün sonra binlerce doğruyu sorgulamak zorunda kalıyorsunuz



İKİZLER BURCU:Bu hafta sosyalleşmek,mesafeli bir şekilde tabiki😊popüler olmak,yeni arkadaşlıklar kurmak..belki yeni bir ilişki başlatmak haftanın enleri arasında😊iş konusunda konsantre olmaya bakın..odak noktalarınız kayabilir..hatalar sinsilesi olmasın..devam eden ilişkiler için partnerin her yaptığı yada her söylediği biraz gözünüze batabilir daha çok da rahat tavırları😊yalnız bu yeni bir şey değil..o sebeple incir çekirdeğini doldurmayan konularla yürümeyin..dilinizin kemiği yok bu hafta ona göre..son pişmanlık fayda etmez


YENGEÇ BURCU:İş alanlarınızda zorlayıcı durumlardan geçen sevgili yengeçler..maddi anlamda zorlayıcı bir hafta olsa da büyük miktarlarda da olmasa da küçük destekler alabileceğinizin mesajını veriyor haftanın size özel kartları..geçmişi anmayın.yolunuza bakın.. gidenin sayfası çoktan kapandı😊belki yakın çevrenizde olan birinden destek de isteyebilirsiniz.. ilişkiler de flörtöz enerjiler oldukça yüksek..bazen harekete geçmek zor olsa da bir yerden başlamak zorundasın..bu aralar ürettiğin tel şey mazeret haberin olsun😊



ASLAN BURCU:Ev aile konularında anne figürleri ile iletişime biraz daha dikkat edin..konuşma normal periyodda başlayıp kaotik bir aşamaya gelebilir..anlamazsınız bile😊iş konularında çevrenizin bakış açısı size karşı biraz egosal olabilir..bugüne kadar belki hep beklenileni yaptınız ama şimdi beklentinin dışına çıkma enerjiniz oldukça yüksek..bloke eden kişi yada durumlar alışılagelmiş davranışlar..haftanın kartları risk almanız gereken zamanı iyi seçmeniz durumunda güzel fırsatlar yakalayacağınızın mesajını veriyor..hata yapmaktan korkmak ilerlemenin ölümüdür.:)haberiniz olsun..büyük puntolarla yazın bunu😊lütfen


BAŞAK BURCU:Hırs,rekabet,denge!,sürekli birşeylerin eski bir kaset gibi başa sarması..sizi oldukça bunaltmış gibi görünse de bu kadar duygusal hareket etmekten vazgeçin lütfen..gerek yazılı gerekse sözlü olarak yaşadığınız bu geçişi..çevrenize yansıtmaya çalışın..bu hafta sosyalleşme size maddi ve manevi anlamda kazanım sağlayacak gibi görünüyor..iddialı olmaktan korkmayın..yalnız bodozlamada bir konuya atlamayın..her ne kadar ölçülü olsanızda bu aralar sabrınız çok sınanmış..siz birilerine uymayın..başkaları size uysun😊belki evcil bir hayvan beslemek yada farklı meditatif çalışmalar mood’unuzu yükseltebilir..



TERAZİ BURCU:Sizin için düşüncelerinizi eyleme geçirmek için uygun bir hafta..paylaşmak her anlamda sizi yüceltecek.yalnızzz etrafınızda dönen entrika ve pembe yalanlara hazırlıklı olun😊yeni iş görüşmeleri,yeni yatırımlar ile ilgili tercih yapmak yada adım atmak için kararsız kalsanız da..karşılaştığınız zorluklara rağmen zirveye çıkacağınızı unutmayın..uzun vadeli ortaklıklarında temelleri atılabilir.ilişki alanında eğer partnerinizle aranızda kırgınlık yada kızgınlık boyutunda bir durum olduysa eğer barışma oldukça yakın..tabi affetmek size kalmış..yalnız içinizi kemiren şüphelerden arınmak şartıyla..


AKREP BURCU:İkili ilişkilerde eski partnerleriniz için pişmanlık çanları çalıyor..size yaşatılanı unutur musunuz bilemem ama tilki kürkçü dükkanına dönme turlarında..Duygularınızı paylaşmadaki açıklığınız,dürüstlüğünüz bu hafta yine baskın hissedeceğinizi haftanın size özel kartları destekler nitelikte.kendinizi çok fazla kurban rolüne soktunuz..herşey olmasa da bazı şeyler elde olmadan gerçekleşiyor.siz ilişkilerinizde beklenti içinde olduğunuz birçok konuda haklısınız..haksız olduğunuz nokta kendinize vermediğiniz değer!.iş kariyer konularında hobilerinizin peşinden gidin.


YAY BURCU:Maddi konularda gereksiz harcamalardan kaçının..Ailevi konularda bazı eski meseleler gündeme gelebilir.,pürüzler çıkabilir..iş konusunda almanız gereken bazı kararlar olabilir eğer bilmediğiniz bir iş girişiminde bulunma durumunuz var ise sosyal çevre ve arkadaşlardan fikir alışverişinde bulunun lütfen..yalnız olanlar bazı konularda yaşadığınız sorunlar artık takıntı boyutuna gelmiş durumda...bir an önce bir B planı oluşturun.belki yaşadığınız bir kasırga idi..bunun sizde yarattığı değişim..tüm taşları yerinden oynatmış olsa da geçmişi geleceğinizle bir tutmayın.



OĞLAK BURCU:Haftanın ilk günleri rahat ve akıcı olarak geçse de..sonraki günlerde küçük süprizler biraz canınızı sıkabilir ama takılmayın..herşeyin kendi akışında olacak ve bitecek..herşeyin oto kontrolünü sağlama alışkanlığı olanlar yaşanan bu krize de bir çözüm geliştirecekler..yeni iş başvurusu yapanlar için uzun zamandan beri beklenen haber gelse de maddi olarak çıtayı yüksek tutmayın..belki kendinizi farklı bir alanda keşfetmeniz gerekiyor..birilerinin sizi keşfetmesini beklemeyin..siz kendinizin farkına varın..ekstra harcamalara dikkat lütfen😊



KOVA BURCU: Umursamaz tavırları sebebi ile kendinizi kaosa sürüklemeyin..siz özgürlüğün kitabını yazacak kadar kendine güvenen ve oldukça net istekleri olan bir kişisiniz..sizin şu an ödün verdiklerinizin yada bile isteye tölere ettiğiniz şeylerin lütfunu henüz karşı taraf idrak edememiş.Farkettiğinde de geçmiş ola diyesim var..gelelim iş konularına kimileriniz aşk konusunda yukarda belirttiğim gibi sınav verse de iş ve para konusunda şans bu hafta onlardan yana..denge elbet olacak hayatınızda..biraz sabır..spirütüel konulara ilgisi olan kova burçları bu hafta aynı enerjiye sahip yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz..


BALIK BURCU:Ego çatışmaları iş yada yakın çevre ile.. bu en yakınınızda olan eşiniz yada aileniz bile olabilir..bu durum sizde stresli durumlar oluşturabilir..kendinizi rutinlerin arasında sıkıştırılmış hissedebilirsiniz.kendiniz için küçük molalar verin ve mümkünse bu molalar sosyal çevrenizle olsun..son 4 aylık süreçte sabır taşı çatlamış da olabilir.üzülmeyin bugün varlığınızı hiçe sayanlar yarın birgün gölgenizi arar😊elbet!!!ihtiyacınız olan tek şey biraz enerji,biraz da odaklanmak..yeni bir gündem yaratmak ve yeniden başlamak için…yol belli..yön size kalmış.




zodyagintilsimitarot
 
4 - 10 OCAK 2021 HAFTASI

Pazartesi ve salı günleri ay başak burcunda ilerliyor olacak. Haftanın ilk günü ay güneş ve uranüs arasında büyük toprak üçgeni oluştuğu için çok olumlu akan enerjiler var. İş hayatında günlük rutinlerimizde herşeyin üstesinden kolay ve hızlı bir şekilde gelebiliriz. Salı günü ise ay merkürle kavuşan pluto ile olumlu kontak kuracağından, derin bilgi , araştırmalar , gizli olanın, bilinmezlerin anlaşılması, tatlı ve derinlikli sohbetlerin edilmesi için uygun enerjiler barındırıyor. Öte yandan ay-venüs arasında sert açı olduğu için kadınlarla ilişkilerde bazı hayal kırıklıkları olabilir.

Çarşamba ve perşembe günleri ay terazide ilerliyor olacak. Çarşamba gece saatlerinden itibaren ay-mars la karşıt açıya geliyor daha gergin enerjiler var dikkat. Öfke ve kırıcı olabilecek konuşmalar olabilir.

Perşembe günü mars boğa burcuna geçecek.

Cuma ve cumartesi günleri ay akrepte ilerliyor. Duyguların derin olduğu , yaratıcılığın arttığı, sanat ve edebiyatla uğraşmak, film izlemek için uygun bir zaman . Gece saatlerinde venüs oğlak burcuna ilerleyecek. 1 şubat tarihine kadar devam edecek bu süreçte aşk ve ilişkilerde daha ağır başlı , ayağı sağlam yere basan, güven ve istikrara daha önem veren bir yaklaşım içinde olacağız.

Cumartesi öğleden sonra ay yay burcuna geçiyor ve pazar gününü de burada geçiriyor. Daha dışa dönük ve iyimser enerjiler hakim olacaktır. Venüs mars arasındaki tatlı açı hafta sonu toprak ve su grupları başta olmak üzere kadın erkek ilişkilerinde olumlu bir hava getirebilir.

Merkürcan iyi bir hafta diliyor.
 
tumblr_5b23099935220b3a79584dd49ad43578_7e4fe87f_1280.jpg






KOÇ
Merhaba sevgili Koçlar ve yükselen Koç burcu olanlar. 3 Ocak - 9 Ocak 2021 haftasında Ay’ınızın 6. ev Başak burcundan - 9.ev Yay burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Bu Ay hareketlerini günlük burç yorumlarımdan takip edebilirsiniz.
Hafta başında iletişim ve nasıl aklımızı kullandığımızı anlatan gezegen olan Merkür ün sizin kariyer, iş, ebeveynler, meslek, gibi konuları içeren 10.eviniz de, sabırlı, çalışkan, Oğlak burcunda. İyi hoş ama, bizi değişip dönüştüren Plüton ile yaptığı kavuşumu söz konusu. Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Bu konularda dikkatli olmanız ve kelimelerinizi seçerken özenli olmaya gayret etmenizde fayda var
Hafta ortasında güzellik, sağlık, aşk ve parayı anlatan Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle parayı nasıl kazanacağınızı, maddi durumunuzu anlatan 2 ev konularında bir nebzede olsa rahatlatacak gibi görünüyor. Ama yine siz elinizi o kredi kartından çekin ve sakince uzaklaşın.
Cuma günü ise Akrep burcundan geçmekte olan Ay dersler vererek bizi yer yer bunaltan zamanın efendisi Satürn ile Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için para ve sosyal hayatınızı, dernekleri, organizasyonları, kalabalık mekanları ve kariyerden gelen parayı anlatan 11. ev konularında sabırlı, dikkatli olmalısınız. Kafa kol karşınızdakilere girişmeyin, bağırıp çağırmayın. Ne de olsa Koç burcusunuz uyarmadan edemedim.




BOĞA
Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar. 3 Ocak - 9 Ocak 2021 haftasında Ay’ınızın 5.ev Başak burcundan - 8.ev Yay burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Bu Ay hareketlerini günlük burç yorumlarımdan takip edebilirsiniz.
Hafta başında iletişim ve nasıl aklımızı kullandığımızı anlatan gezegen olan Merkür'ün sizin dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran 9. evinde, sabırlı, çalışkan, Oğlak burcunda. İyi hoş ama, bizi değişip dönüştüren Plüton ile yaptığı kavuşumu söz konusu. Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Bu konularda dikkatli olmanız ve kelimelerinizi seçerken özenli olmaya gayret etmenizde fayda var.

Hafta ortasında güzeller güzeli Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle başkalarının sizi nasıl gördüğü yani kısaca dışa açık olan yönlerimizi anlatan 1. ev konularında bir nebzede olsa rahatlatacak gibi görünüyor. Hadi yine iyisiniz, özellikle 8. ev'den yaptığı açılarla Venüs hoş bir yürek çarpıntısına neden olur mu? Bence olsun.
Cuma günü ise Akrep burcundan geçmekte olan Ay bize dersler vererek bizi yer yer bunaltan Satürn ile Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için kariyer, iş, ebeveynler, meslek, profesyonel hayatınız gibi konuları içeren 10. ev konularında sabırlı, dikkatli olmalısınız. Boğa olduğunuz için köşe minderi gibi oturmanıza kanmamak lazım bir sinirlendiniz mi eyvah, eyvah.


İKİZLER
Merhaba sevgili İkizler ve yükseleni Koç burcu olanlar. 3 Ocak - 9 Ocak 2021 haftasında Ay’ınızın Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan 4.ev Başak burcundan -ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikleri ve mahkemeleri anlatan 7.ev Yay burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Bu Ay hareketlerini günlük burç yorumlarımdan takip edebilirsiniz.
Hafta başında iletişim ve nasıl aklımızı kullandığımızı anlatan gezegen olan Merkür ün; eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar ve resmi işler gibi konuları anlatan 8.evinizde, sabırlı, çalışkan, Oğlak burcunda. İyi hoş ama, o Plüton ile yaptığı kavuşumu ne yapacağız? Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Bu konularda dikkatli olmanız ve kelimelerinizi seçerken özenli olmaya gayret etmenizde fayda var.

Hafta ortasında güzellik, sağlık, aşk ve para vaat eden Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle bilinç altını, hayalleri, ruhsal ihtiyaçları, korkuları, psişik gücünüzü, paranormal olayları, farkında olduğunuz veya olmadığınız gizli yanınızı anlatan12. ev konularında bir nebzede olsa rahatlatacak gibi görünüyor. Bu noktada her ne kadar Mars zor etkiler alsa da siz bir şekilde ruh sağlığınızı korumaya bakın
Cuma günü ise Akrep burcundan geçmekte olan Ay, Satürn ile Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran 9. ev başlıklarında özellikle sağlığınızla ilgili konularda sabırlı, dikkatli olmalısınız. Karşınızdakini iyi dinleyin ve ruh emici insanlardan uzak durun.


YENGEÇ
Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar. 3 Ocak-9 Ocak 2021 haftasında Ay’ınızın 3. Eviniz Başak burcundan - 6.eviniz Yay burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Bu Ay hareketlerini günlük burç yorumlarımdan takip edebilirsiniz.
Hafta başında iletişim ve nasıl aklımızı kullandığımızı anlatan gezegen olan Merkür'ün sizin ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikleri ve mahkemeleri anlatan 7. ev de, sabırlı, çalışkan, Oğlak burcunda. İyi hoş ama, bizi değişip dönüştüren Plüton ile yaptığı kavuşum tatsız. Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Bu konularda dikkatli olmanızda fayda var. Ve ilişkiniz üzerinde konuşmak için, çözüm bulmak için pek iyi bir zaman olmayabilir. Önemli ilişki konularını ertelemenizde fayda var.
Hafta ortasında iyimser Venüs’ün, savaşmaya pek meraklı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle sosyal hayatınızı, dernekleri, organizasyonları, kalabalık mekanları ve kariyerden gelen parayı anlatan 11. ev konularında biraz da olsa yüzünüzü güldürebilir. Ve fakat siz yine de bu hafta Venüs’e çok bel bağlamayın derim.
Cuma günü ise Akrep burcundan geçmekte olan Ay, adı kötüye çıkmış olan Satürn ile Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar ve resmi işler gibi konuları anlatan 8. ev konularında sabırlı, dikkatli olmalısınız. Ya da en güzeli kapatın telefonunuzu ve huzurlu evinizde haydari, humus falan yapın.



ASLAN
Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar. 3 Ocak- 9 Ocak 2021 haftasında Ay’ınızın 2.ev Başak burcundan -5.ev Yay burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Bu Ay hareketlerini günlük burç yorumlarımdan takip edebilirsiniz.
Hafta başında iletişimci Merkür ün sizin iş arkadaşları, çalışanlar, hizmet aldığınız verdiğiniz alanlar, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızı anlatan 6.ev de, sabırlı, çalışkan, Oğlak burcunda. Ve fakat şu Plüton ile yaptığı kavuşumu olmasa! Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Bu konularda dikkatli olmanız ve kelimelerinizi seçerken özenli olmaya gayret etmenizde fayda var Sonra “Ama ben ne dedim ki?” diye hayıflanırsınız.
Hafta ortasında paracı Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle kariyer, iş, ebeveynler, meslek, profesyonel hayatınız gibi konuları içeren 10. ev konularında minik bir tebessüm ettirebilir. Ama gökyüzü o gün o denli ağır olacak ki umarım Venüs ün bu çabası bir işe yarar.
Cuma günü ise Akrep burcundan geçmekte olan Ay, zamanın efendisi Satürn ile Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikleri ve mahkemeleri anlatan 7.ev konularında sabırlı, dikkatli olmalısınız. Aynı zamanda annenizle babanızla ilişkilerinize de dikkat edin. Dana altında buzağı aramayın bence.



BAŞAK
Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar. 3 Ocak- 9 Ocak 2021 haftasında Ay’ınızın 1.ev Başak burcundan - 4.ev Yay burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Bu Ay hareketlerini günlük burç yorumlarımdan takip edebilirsiniz.
Hafta başında haber taşımaya meraklı gezegen olan Merkür ün sizin aşk, kısa süreli ilişkiler, hobiler, çocuklar ve şansla ilgili konuları anlatan 5.evde, Sabırlı, çalışkan, Oğlak burcunda ama 5.eve pekte yakıştıramadığımız Plüton ile yaptığı kavuşumu söz konusu. Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Bu konularda dikkatli olmanız fazla ketum olmamanız sizin yararınıza. Bu süreçte aşk ilişki için tatlı zamanlar değil gibi durmakta. O nedenle verin sosyal medya adresinizi ve biraz uzak durun.
Hafta ortasında hoşluklar kraliçesi Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran 9.ev konularında bir nebzede olsa rahatlatacak gibi görünüyor. Ama siz yine de Venüs ün bu açısına çok güvenmeyin derim, Venüs’ün de bir yere kadar gücü yeter.
Cuma günü ise Akrep burcundan geçmekte olan Ay, Satürn ile Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için iş arkadaşları, çalışanlar, hizmet aldığınız verdiğiniz alanlar, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızı anlatan 6.ev konularında sabırlı, dikkatli olmalısınız. “O kirli ayakkabılarla içeri girme, sabahtan beri belim koptu” demeniz umarım işe yarar.

TERAZİ
Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar. 3 Ocak- 9 Ocak 2021 haftasında Ay’ınızın 12.ev Başak burcundan -3.ev Yay burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Bu Ay hareketlerini günlük burç yorumlarımdan takip edebilirsiniz.
Hafta başında iletişim tanrısı geveze Merkür ün sizin Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan 4.evinizde, Sabırlı, çalışkan, Oğlak burcunda. Ama karanlıklar prensi Plüton ile yaptığı kavuşum da söz konusu. Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Bu konularda dikkatli olmanız ve kelimelerinizi seçerken özenli olmaya gayret etmenizde fayda var. Sonra “Ama ben yine kandırıldım ya!” diye mızıldanmanız hiçbir işe yaramaz.
Hafta ortasında derin yırtmacıyla salınan Venüs’ün, yakışıklı, sert , atarlı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar, ve resmi işler gibi konuları anlatan nahoş 8.ev konularında bir nebzede olsa rahatlatacak gibi görünüyor.
Cuma günü ise Akrep burcundan geçmekte olan Ay sizin bize dersler veren Satürn ile Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için aşk, kısa süreli ilişkileri anlatan 5.ev konularında sabırlı, olmalısınız. Kalbinizin kırılmamasına özen gösterin. Biraz soruşturun karşınızdaki insanı ve dikkatli iletişime geçin.


AKREP
Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar. 3 Ocak- 9 Ocak 2021 haftasında Ay’ınızın 11.ev Başak burcundan, 2.ev Yay burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Bu Ay hareketlerini günlük burç yorumlarımdan takip edebilirsiniz.
Hafta başında iletişimci Merkür ün sizin; kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızı, kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planları ve iletişimi, yazmayı anlatan 3.ev de, sabırlı, çalışkan, Oğlak burcunda. Buraya kadar tamam da, Plüton ile yaptığı kavuşumu söz konusu. Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Bu konularda dikkatli olmanız ve konuşurken özenli olmamaya gayret etmenizde fayda var.
Hafta ortasında güzellik, sağlık, aşk ve parayı anlatan Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikleri ve mahkemeleri anlatan 7.ev konularında bir nebzede olsa rahatlatacak gibi görünüyor. İlişkinizi sorgulayıp dedektiflik yaparken kendinizi bulmamanızda fayda var.
Cuma günü ise burcunuzdan geçmekte olan Ay sizin, sıkıcı Satürn ile Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan 4.ev konularında sabırlı, dikkatli olmalısınız. Durduk yerde babanızla, annenizle takışmayın mesela.



YAY
Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar. 3 Ocak - 9 Ocak 2021 haftasında Ay’ınızın 10.ev Başak burcundan, 1.ev Yay burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Bu Ay hareketlerini günlük burç yorumlarımdan takip edebilirsiniz.
Hafta başında iletişim ve akıl gezegeni olan Merkür ün sizin parayı nasıl kazanacağınızı, maddi durumunuzu anlatan 2.evde, Sabırlı, çalışkan, Oğlak burcunda. İyi hoş ama, bizi değişip dönüştüren Plüton ile yaptığı kavuşumu söz konusu. Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Bu konularda dikkatli olmanız ve kelimelerinizi seçerken özenli olmaya gayret etmenizde fayda var Ve lütfen ileriyi düşünerek hareket etmeye bakın.
Hafta ortasında güzellik, sağlık, aşk ve parayı anlatan Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle iş arkadaşları, çalışanlar, hizmet aldığınız verdiğiniz alanlar, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızı anlatan 6. ev konularında bir nebzede olsa rahatlatacak gibi görünüyor. Siz yine de sağlığınıza dikkat edin, maske takmayı unutmayın. Meyve suyu falan için.
Cuma günü ise Akrep burcundan geçmekte olan Ay sizin, bize dersler vererek bizi yer yer bunaltan zamanın efendisi Satürn ile Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızı, kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planları ve iletişimi, yazmayı anlatan 3.ev konularında sabırlı, dikkatli olmalısınız. Oraya buraya mail, mesaj atarken kazaya uğramayın.


OĞLAK
Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar. 3 Ocak-9 Ocak 2021 haftasında Ay’ınızın 9.ev Başak burcundan – 12. ev Yay burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Bu Ay hareketlerini günlük burç yorumlarımdan takip edebilirsiniz.
Hafta başında iletişim ve nasıl aklımızı kullandığımızı anlatan gezegen olan Merkür ün sizin başkalarının bizi nasıl gördüğü yani kısaca dışa açık olan yönlerimizi anlatan 1.ev de, yani burcunuzda İyi hoş ama, bizi değişip dönüştüren Plüton ile yaptığı kavuşumu hangi cebimize koyacağız? Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Bu konularda dikkatli olmanız ve kelimelerinizi seçerken özenli olmaya gayret etmenizde fayda var. Yani öyle başöğretmen gibi girmeyin konuya sizin için iyi olur.
Hafta ortasında güzellik, sağlık, aşk ve parayı anlatan Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle aşk, kısa süreli ilişkileri anlatan 5.ev konularında bir nebzede olsa rahatlatacak gibi görünüyor. Ama oluşan diğer açılar o kadar zor ki, Venüs de ne yapsın. Elinden geleni yapacak zavallım.
Cuma günü ise Akrep burcundan geçmekte olan Ay sizin bize dersler vererek bizi yer yer bunaltan zamanın efendisi Satürn ile Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için parayı nasıl kazanacağınızı, maddi durumunuzu anlatan 2.ev konularında sabırlı, dikkatli olmalısınız. Para konusunda sevimsizlikler yaşasanız da sakin kalın. Çözüm dingin olmakta, siz bunu başarırsınız.


KOVA
Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar. 3 Ocak-9 Ocak 2021 haftasında Ay’ınızın 8.ev Başak burcundan -11. ev Yay burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Bu Ay hareketlerini günlük burç yorumlarımdan takip edebilirsiniz.
Hafta başında iletişim ve dedikodu ile pek alakalı Merkür ün sizin bilinç altını, hayalleri, ruhsal ihtiyaçları, korkuları, psişik gücünüzü, paranormal olayları, sizin farkında olduğunuz veya olmadığınız gizli yanınızı anlatan 12. eviniz de, sabırlı, çalışkan, Oğlak burcunda. Zor gezegen Plüton ile yaptığı kavuşum da söz konusu olacak. Bu kavuşum sizi manipülasyona yöneltebilir veya maruz bırakabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle bu noktada kendinize kırıcı olmayın, öyle amansızca eleştirmeyin kendinizi.
Hafta ortasında güzellik, sağlık, aşk ve parayı anlatan Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan 4.ev konularında bir nebzede olsa rahatlatacak gibi görünüyor. Ama konu aile büyükleri olunca tabi çok daha dikkatli olmanızda fayda var.
Cuma günü ise Akrep burcundan geçmekte olan Ay sizin bize dersler vererek bizi yer yer bunaltan zamanın efendisi Satürn ile Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için başkalarının bizi nasıl gördüğü yani kısaca dışa açık olan yönlerimizi anlatan 1.ev konularında sabırlı, dikkatli olmalısınız. Baskılanmış hissedebilirsiniz. Her şeyi bırakın ve derin bir soluk alıp uzaklaşın en güzeli bu.

BALIK
Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar. 3 Ocak- 9 Ocak 2021 haftasında Ay’ınızın 7.ev Başak burcundan, 10.ev Yay burcuna ilerlediğini görmekteyiz. Bu Ay hareketlerini günlük burç yorumlarımdan takip edebilirsiniz.
Hafta başında elinde telefon koşturan Merkür ün sizin sosyal hayatınızı, dernekleri, organizasyonları, kalabalık mekanları ve kariyerden gelen parayı anlatan 11. evde, Sabırlı, çalışkan, Oğlak burcunda. İyi hoş ama, bizi değişip dönüştüren Plüton ile yaptığı kavuşumu söz konusu. Bu kavuşum sizi, saydığımız bu konularda istemediğiniz bir şeyi yaparken, yaptırtırken de buldurtabilir. Bu konularda dikkatli olmanız ve kelimelerinizi seçerken özenli olmaya gayret etmenizde fayda var hele tanımadığınız insanların arasında aman iki kere düşünerek laf edin, ne olur ne olmaz.
Hafta ortasında güzellik, sağlık, aşk ve parayı anlatan Venüs’ün, hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ile kuracağı olumlu açı sizi özellikle kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızı, kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planları ve iletişimi, yazmayı anlatan 3. ev konularında bir nebzede olsa rahatlatacak gibi görünüyor. İşin gerçeği arkadaş çekirdek aile çevrenizde kim var kim yok biraz mesafeli durmanız en güzel çözüm.
Cuma günü ise Akrep burcundan geçmekte olan Ay sizin, zamanın efendisi, bilmiş Satürn ile Mars arasındaki sert açıyı tetikleyeceği için bilinç altını, hayalleri, ruhsal ihtiyaçları, korkuları, psişik gücünüzü, paranormal olayları, sizin farkında olduğunuz veya olmadığınız gizli yanınızı anlatan12. ev konularında sabırlı, dikkatli olmalısınız. Yani çevrenizden uyaranlara değil kendi iç dünyanızda huzuru keşfetmenizde fayda var. Şöyle çekilin odanıza mırıl mırıl aklınızda gezinin biraz.
 
tumblr_1b0e682ba83c7be15b25d33d0fd67673_3e4d7599_1280.jpg


Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Koçlar, haftaya Merkür-Plüton kavuşumu ile başlıyoruz. Bu etki size kariyer de destek verirken, beklediğiniz iyi haberlerin gelmesini sağlayacak. Kariyerde iş düzeninizin oluşması ve zamanı doğru yönetmek için bu etkiden faydalanabilirsiniz. Mars’ın burç değiştirmesi ise size para konusunda destek verecek, hak ettiğiniz paraları alabilmek için gayret göstereceksiniz ve elde edeceksiniz. Mars’ın Satürn’ yaptığı zorlu açı ise iş performansınızı artırırken, parayla ilgili beklentileriniz daha da yükselebilir ama yavaş adım atmak ve beklentilerinizi zamana yaymak önemli. Merkür’ün burç değiştirmesi ise sizi kalabalık gruplar da etkileyecek, sosyalleştiğiniz ortamlarda enerjinizi insanlara yansıtabileceksiniz. Ayrıca geleceğe dair projeleriniz için doğru insanlarla görüşüp, güzel iş bağlantıları yapabilirsiniz. Son olarak Venüs’ün burç değiştirmesi ise yine kariyerde etkileyecek, hızlı ve nakit para kazanma isteğiniz çok artacak. Hayatınızda kimse yoksa iş ortamından biri ya da iş arkadaşlarınız vasıtasıyla tanıdığınız bir insanla yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.






Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar, haftaya Merkür-Plüton kavuşumu ile başlıyoruz. Bu etki sizi eğitimle ilgili konularda radikal kararlar almaya yine kendinizi geliştirecek hatta para kazanmanızı sağlayacak bir yolculuğa çıkmanıza sebebiyet verecek. Mars burcunuza geçecek ve hayatla ilgili yeni bir mücadele dalı oluşturacak. Ocak ayı boyunca kendinizi güvende hissetme isteğiniz ve maddi koşulları dengeleme arzunuz çok artacak. Merkür’ün burç değiştirmesi ise özellikle kariyer de kalıcı adımlar atmak istemenize, belki yeni ve farklı bir iş dalına yöneltecek. Bu arada maddi koşullarda daha garantici olmalısınız. Mars’ın Satürn’e yaptığı zorlu açı hem de Venüs’ün burç değiştirmesi maddi koşulları çok öne getirecek. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız, yine maddi harcamalarınızı yazarak yapmanız önemli. Partnerinizden kaynaklı da giderlerinizde artabilir, onun sorumluluklarını lütfen üstlenmeyin.






İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler, haftaya Merkür-Plüton kavuşumu ile başlıyoruz. Bu etki sizi ödemeler, borçlar, kredilerde etkilerken. Yine mirasla ilgili beklentileriniz varsa ona dair hamle yapabilirsiniz. Mars’ın burç değiştirmesi ise içinize döndürecek ve hayat standartlarınızı gözden geçireceksiniz. İş ortamındaki düzeni sağlamak ve konfor alanınız için gayret içinde olacaksınız. Sağlıkta ise boyun ve boğaz bölgesi 4 Mart’a kadar hassas dikkat etmelisiniz. Mars’ın Satürn’e yaptığı zorlu açı ve Venüs’ün burç değiştirmesi sizin başkaları yüzünden gereksiz borçlanabileceğinizi gösterirken, ödemelerinizi çözümlemelisiniz ve eğer bir kredi çekecekseniz onun zamanını iyi ayarlamalısınız. Merkür’ün burç değiştirmesi sizi eğitimle ilgili konulara yönlendirirken, yurtdışından beklediğiniz haberler yine ticaretle ilgili hamleler için destek var.






Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler, haftaya Merkür-Pluto kavuşumu ile başlıyoruz. Karşıt burcunuzda gerçekleşen bu etki sizi ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar da daha ayaklarınız yere basa basa karar vermenizi sağlayacak. Partnerinizden daha radikal ve sonuç odaklı hamleler bekleyeceksiniz. Mars’ın burç değiştirmesi kalabalık gruplarda, arkadaş ilişkilerine dikkat etmeniz gerektiğini, maddi konularda burada ödün verebileceğinizi gösterirken hem Mars’ın Satürn’e yaptığı açı hem de Venüs’ün burç değiştirmesi ödemelere, borçlara, kredilere dikkat etmeniz gerektiğini vurgularken, gereksiz borçlanmaya girmemelisiniz. Eşin para kaynaklarını da güvenmemeniz gereken bir aylık süreçtesiniz. Merkür’ün burç değiştirmesi ise yeni finans kaynakları açısından destek sağlayacak. Beklediğiniz prim ve maaş artışı varsa, bunu elde edebileceksiniz.






Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar, haftaya Merkür-Plüton kavuşumu ile başlıyoruz. Bu etki sizi iş ortamı ve sağlıkta etkilerken, dişlerinizin ve kemiklerinizin hassas olduğu bir döneme girdik. Venüs’ün burç değiştirmesi de özellikle dişler ve kemiklerin sizin için hassas olduğunu gösterirken, şeker rahatsızlıklarınız da varsa muhakkak kontrollerinizi yaptırmalısınız. Mars’ın burç değiştirmesi ise sizi kariyer de etkileyecek. İş ortamındaki mecburi zorunluluklar, kariyerde üstlerinizle konuşmanıza belki de terfi istemenize neden olabilir. Fakat bunu Mart ayına sarkıtırsanız daha başarılı sonuçlar alırsınız. Mars’ın hem Satürn’e yaptığı zorlayıcı açı hem de demin de belirttiğim gibi Venüs’ün burç değiştirmesi ruhen bunu tam olarak desteklemiyor. Merkür’ün burç değiştirmesi ise size ilişkilerde destek sağlayacak. İşte zorlansanız da aşkta kazanacağınız bir döneme başladınız. Partnerinizin zekâsı size yol gösterecek.






Başaklar ve Yükselen Başaklar

Başaklar, haftaya Merkür-Plüton kavuşumu ile başlıyoruz. Bu etki sizi aşk, ilişkiler ve çocuklarla ilgili konularda realist ve kararlı olmayı ve sonuç almaya yönlendirecek. Çocuklarla ilişkilerinizde zihninizi değil mantığınızı kullanacaksınız. Diğer yandan Mars’ın burç değiştirmesi yolculuklar, seyahat ve eğitimle ilgili konularda konfor alanınızı bozmanız gerektiğini vurgularken. Mars’ın Satürn’e yapacağı zorlayıcı açı ve Venüs’ün burç değiştirmesi kendinize vakit ayırmada zorlanabileceğinizi bundan dolayı da daha gergin bir ruh halinde olacağınızı gösteriyor. Ayrıca aşk ilişkilerinde karşınızdaki insanın maddi durumu öncelik listenizde olacak. Onun para kaynaklarına göre karar alacaksınız. Son olarak Merkür’ün burç değiştirmesi ise sağlık alanında etkileyecek. Dolaşım yolu rahatsızlıkları açısından risk altındayken iş arkadaşlarınızla da yeni bir iş ortaklığına, yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Buda oldukça verimli olacak.






Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler, haftaya Merkür-Pluto kavuşum açısı ile başlıyoruz. Bu etki aile, ev ve ev halkı ile ilgili iletişiminizde kalıcı sonuçlar elde etmek isteyeceksiniz. Duygusal değil daha çok mantıkla ilerlemenizi sağlayacak. Sizin için her şey sonuç odaklı beklentilerinizin hepsinde sonuç almak isteyeceksiniz. Mars’ın burç değiştirmesi ise maddi konularda sizi yeni bir sınava tabi tutacak. Gelirlerinizi arttırmaya çalışırken, partnerinizden ya da sevdiklerinizden maddi destek bekliyorsanız, tek başınıza olduğunuzu söylemem gerek. Mars’ın Satürn’e yapacağı zorlu açı ve Merkür’ün burç değiştirmesi ise sizi iş ortamında etkileyecek. Hayatınızda kimse yoksa oldukça zeki size yol gösterici bir partner adayı iş ortamından gelebilir. Çocuklarınızın okul ve ödev sorumlulukları sizin üzerinizde olacak. Onları sınavlara siz hazırlayacaksınız.






Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler, haftaya Merkür-Pluto kavuşumu ile başlıyoruz. Bu etki sizin kardeşlerle olan iletişiminizde yakın çevrenizle kurduğunuz bağlar da etkileyecek. Onlarla daha radikal konuşmalar yapabilirsiniz ve parayı önemseyeceksiniz. Bu hafta Mars’ın karşıt burcunuzda geçmesi ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikte de yeni bir dönemi başlatıyor. Ciddi olmayan, güven duymadığınız ikili ilişkilerinizi aşkta dahil hayatınızdan çıkartabilirsiniz ki, Mars’ın Satürn’e yaptığı zorlu açılar yine Venüs’ün burç değiştirmesi size bu konuda güç verecek. Karşınızdaki insanlardan hem parasal beklentileriniz olacak hem hayatınızda sizin için kimler fedakârlık yapıyor bunları göreceksiniz. Son olarak Merkür’ün burç değiştirmesi ise ev değişimi ile ilgili karar almanıza neden olurken. Evin içindeki elektronik eşyalarla ilgili bozulmalara dikkat etmelisiniz.






Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, haftaya Merkür-Pluto kavuşumu ile başlıyoruz. Bu etki sizi parayla ilgili konularda ve gelirlerinizde tetiklerken, gelirlerinizi arttırmak için ve daha kalıcı gelir kaynakları bulmak için gayret göstereceksiniz. Maddi anlamda önemli bir dönem. Diğer yandan Mars’ın burç değiştirmesi ise iş ortamındaki konfor alanınızı yükseltmek, iş ortamınızı yenilemek için çaba içinde olacağınızı gösteriyor. Sağlık da işte açıklığına karşı dikkatli olmalısınız. Mars’ın Satürn’e yapacağı zor açı ve Venüs’ün burç değiştirmesi daha fazla çalışmanız gerektiğini de vurguluyor. Gelecek odaklı yatırım planı için önümüzdeki 20 günlük süreçte daha fazla çalışabilirsiniz. Buna göre kendinizi daha çok çalışmaya motive edebilirsiniz. Merkür’ün burç değiştirmesi ise iletişim, haberleşme ağınızın yeniden oluşacağını, özellikle kardeşlerinizle ve komşularınızla ilişkilerde daha iyi bir döneme işaret ediyor.






Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, bu hafta burcunuzda gerçekleşen Merkür-Pluto kavuşumu ile başlıyoruz. Bu etki daha radikal kararlar ve sorumluluk almaya yönlendirecek. Para kaynaklarınızı da gözden geçireceksiniz. Zamanı iyi programlamaya çalışacaksınız. Mars’ın burç değiştirmesi ise hobilerinize yöneltirken, gerçekten kendinize vakit ayırmak bir yandan istikrarla para kazanmak ve hayatınızı bir düzene oturtma isteğiniz var. Fakat Mars’ın Satürn’e yaptığı zorlayıcı açı ve Venüs’ün burcunuza geçmesi sizin gelirlerinizi arttırmak isterken daha fazla efor sarf etmeniz gerektiğini gösteriyor. Diğer yandan aşkta şanslı döneme girdiniz, ilişkilerinizde ki mevcut problemleri çözebileceğiniz gibi hayatınızda kimse yoksa yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Merkür’ün burç değiştirmesi ile sorumluluk alarak, kendinizi disipline ederek ve gerekirse özgürlük alanınızı kısıtlayarak kazançlarınızı artıracaksınız.






Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar, haftaya Merkür-Plüton kavuşumu ile başlıyoruz. Bu etki sizi biraz yoracak, hafta başında düşüncelerinizde duygularınızda negatif bakış açısına sahip olabilirsiniz. Mars’ın burç değiştirmesi ise aile, ev ve ev düzeni ile ilgili konularda daha fazla efor sarf etmenize sebep verecek. Çünkü burcunuzdaki Satürn’e zorlu bir açı yapacak ve iletişim gezegeni burcunuza geçecek.

Kendi başınıza hareket etmek isterken, ailenizdeki sorumluluklar arttığı için karar alamayabilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca hayatınız bir an önce düzene sokma isteğiniz varken, başka insanların problemleri sizi gerebilir. Venüs’ün burç değiştirmesi ise maddi anlamda size iyi gelecek; para kaynaklarınızı artırırken bir yandan da iş ortamınızı düzenleyeceksiniz. Sağlıkta ise dişleriniz ve kemikleriniz oldukça hassas, kontrollerinizi lütfen yaptırın.






Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar, haftaya Merkür’ün Plüton ile kavuşumu ile başlıyoruz. Bu etki sizi kalabalık arkadaş gruplarında akılcı iş bağlantıları yapma adına destekleyecek. Geleceğe dair projelerinizde sonuç odaklı olacaksınız, hayalperestliğinizi kenara bırakacağınız güzel bir hafta. Mars’ın burç değiştirmesi ise yakın çevre ve kardeşleriniz ile bazı girişimlerde bulunabileceğinizi. Onların konfor alanı için fedakarlık etmek zorunda kalacağınızı gösteriyor. Mars’ın Satürn’e yaptığı zorlayıcı açı ise arkadaşlarınız için yolculuğa çıkabileceğinizi ve maddi kaynaklar açısından daha tutumlu olmanız gerektiğini vurgularken. Merkür’ün burç değiştirmesi sizin iş ortamınız da teknolojiye ağırlık vermeniz gerektiği konusunda ihtarda bulunuyor. Son olarak Venüs’ün burç değiştirmesi ise sizin hayatınızda kimse yoksa arkadaşlarınız vasıtasıyla tanışacağınız, güzel bir ilişkiye yönlendirirken, yine geleceğe dair bir projenizi de gerçekleştirmek için de fırsat elde edeceksiniz.



ASTROLOG SEMA SİDAR
 
mars boğa (2).jpg


Koç & Yükselen Koç: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyorsunuz, hem ev işleri hem de iş konuları yoğun olarak gündemde. Salı gününden itibaren ikili ilişkiler, ortak yapılan işler veya patronunuz ile ilgili konular ön plana geliyor. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, özellikle parasal konularla ilgili biraz gerginlik ve hareket söz konusu olabilir. Haftasonunda ise internet ile ilgili konular, eğitimler, bir seyahat ve inançlarla ilgili konular ön planda olacak…


Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyorsunuz, çocuklarla ilgili konular, aşk konuları ve proje bazında yapılan işler ön planda olacak. Salı gününden itibaren iş yeriniz, evin düzeni ile ilgili konular, çalışma, üretme ve iş arkadaşları ile ilgili konular ön planda olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, özellikle ikili ilişkiler alanınızı etkilediğinden, ilişkilerde kopma, içinizde birikmiş etkilerin ortaya çıkışı söz konusu olabilir.. Yine önemli bir etki Mars’ın burcunuza geçişi olacak, uuzn zamandır yavaş diden işler hızlanacak hayatınızda… Haftasonunda ise aklınızda parasal konular, yatırımlar ve alım – satım konuları olacak. #haftalık burç yorumları

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyoruz, sizin için eviniz ile ilgili konular ve aileniz ile ilgili konular ön planda olacak. Salı gününden itibaren çocuklarla ilgili konular, proje bazında veya hobi gibi yaptığınız işler ön planda olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, özellikle iş yerinizde, iş arkadaşlarınızla ilgili konularda gerginlikler devrede olabilecek. Haftasonunda ise aklınızda ikili ilişkiler, ilişkilerde denge konuları olacak…

Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyoruz, sizin için iletişimi yoğun bir gün olacak, birçok konuşma, yazışma yapabilirsiniz. Salı gününden itibaren eviniz ve ailenizle ilgilenme konuları ön plana çıkarken, aile içindeki bazı dengeleri tutturmak önemli olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, özellikle çocuklarınızla ve sevdiklerinizle ilgili konularda biraz gergin olabilirsiniz. Haftasonunda ise düzenleme, toparlama, evdeki işlerle ilgilenmek için iyi etkiler devrede…

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyoruz, sizin için parasal konular ön planda olacak, bütçe konuları, para alma – verme konuları ön planda olacak. Salı gününden itibaren iletişiminiz yoğunlaşacak hem kardeşlerinizle ilgili bazı konular gündeme gelebilecekken, yine yazışmalar, görüşmeler yoğun olabilecek. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, özellikle eviniz ve ailenizle ilgili bazı konular gündeme geleceğinden aile içinde gerginlikler olabilir dikkat. Haftasonunda ise çocuklarla olmak, sevdiklerinizle vakit geçirmek ve keyfi modu yoğun olacak…

Başak & Yükselen Başak: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyoruz, sizin için güzel bir gün olacak çünkü Ay burcunuzda ilerleyecek, kendinize bakım konuları ve işlerinizle ilgilenmek için iyi bir gün olacak. Salı gününden itibaren odağınız para konularına dönecek, alma, verme konuları ve ödemeler gündemde olabilecek. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler sizin iletişim alanınızı etkileyeceğinden iletişiminizde, konuşmalarınızda ekstra dikkatli olun. Haftasonunda ise sevdiklerinizle vakit geçirmek, evde olmak, ailenizle vakit geçirmek için iyi etkiler var…

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyoruz, sizin için biraz daha yavaş ilerlemeniz gereken bir gün çünkü enerjiler biraz sizi aşağı çekebilir. Salı gününden itibaren enerjiniz yükseliyor, Ay’ın burcunuza geçmesi kendinize odaklanmak, işlerinizi yapmak ve görünüşünüz ile ilgilenmek için iyi etkileri getiriyor. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler sizin parasal alanınızı etkileyeceğinden haksızlık yapılan durumlara sessiz kalmayabilirsiniz. Haftasonunda ise eğitimler, kısa bir seyahat için iyi etkiler var ama sokağa çıkma yasağını düşünürsek evde kalmak ve kitap okumak iyi gelebilir.

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya hayallerinize odaklı, sosyal çevreniz ile ilgili bazı konular gündeminizde başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren biraz enerjiniz düşebilir, yalnız kalmak, planlar yapmak ve çalışmak için iyi günler. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler sizi direkt etkileyeceğinden, sakin olmaya özen gösterin. Kendi işlerinize, görünüşünüze vakit ayırmak için iyi günler olacak. Haftasonunda ise parasal konular aklınızda olacak, evde de olsanız alışveriş modunda olabilirsiniz…

Yay & Yükselen Yay: Haftaya işleriniz, kariyeriniz ve kendinizi ön plana koyma isteği yoğun başlayacaksınız. Salı gününden itibaren sosyalleşmek, sosyal çevreniz ile ilgili konular, hayalleriniz ön planda olacak. İlişkiler ve ilişkilerde denge konuları da ön planda olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler bilmediğiniz bazı konularla ilgili olabilir ve içsel gerginlik hissedebilirsiniz. . Haftasonunda ise enerjiniz yükseliyor ve haftasonunda kendinize vakit ayırmak, bakım konuları için iyi etkiler devrede olacak…

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya uzaklardan gelecek haberler, internet ile ilgili işler, hukuksal konuların ve işin parası konuları ön planda başlayacaksınız. Salı gününden itibaren ise kariyeriniz, önemli işbirlikleri, denge, adalet ve uzlaşma konuları ön planda olacak. İlişkiler ve ilişkilerde denge konuları da ön planda olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler sosyal çevrenizle ilgili konularda ve işte size destek veren kişilerle ilgili olabilir. Haftasonunda ise birşeyler yapma isteğinde olacaksınız ama bu enerjiyi planlar yapmak ve hayallerinize odaklanmak için kullanabilirsiniz.


Kova & Yükselen Kova: Haftaya parasal konular, yatırımlar, ortak işlerden gelecek paralar ve aileninparası konuları gündemde başlayacaksınız. Salı gününden itibaren ise iletişim, uzaklardan gelecek haberler, yabancılarla veya uzaklarla yapılan işler konuları ön planda olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler kariyeriniz ile ilgili konularda olacağından, bazı hırslı yaklaşımlara dikkat edin. Haftasonunda ise sosyal çevreniz ile ilgili konular, bazı arkadaşlarınızla ilgili konular aktif olacak, internet üzerinden belki görüşmeler yapabilrisiniz.

Balık & Yükselen Balık: Haftaya ikili ilişkiler ön planda başlıyorsunuz, bu hem ilişkiniz hem de evlilik alanınızda olabilecek. Salı gününden itibaren ise parasal konular, yatırımlarla iligli konular ve borsa, finans konuları ön planda olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler uzak akrabalar, iletişim ve seyahatler konularında olacağından dikkatli olun. Haftasonunda ise hayatta yapmak istedikleriniz ile ilgili konular aklınızda olacak, özellikle kariyeriniz ile ilgili bazı hayallerinizde ön planda olacak.



Güliz Kına
 
Düzensiz gökyüzü olayları, toplumsal meseleleri öne çıkaran büyük kavuşumlar, zorlayıcı tutulmalarla geçen 2020 senesini artık geride bıraktık.. Geleni gidenle kıyaslamadığımız, olanı olduğu gibi kabul ettiğimiz, yeni deneyimler vaadeden yepyeni bir yıl başladı 🌱 ‘Yeni’ enerjisi her zaman ‘yenilenme’ enerjisidir.. Korkuyu, kaygıyı bir kenara bırakıp bakalım 2021 bize neler getirecek 🙃

Haftaya Ay Başak enerjisinde, başından işi sağlama almak ister gibi planlı programlı olmak isteyeceğimiz bir giriş yapıyoruz. Salı ve Çarşamba günleri Terazi seyahatine başlayan Ay, bir şeyleri başlatmak ama bunu denge ve uyum içinde yapmaya meylettiriyor.. Perşembe ve Cuma günleri Ay Akrep enerjisi ile sezgilerimiz yükseliyor, haftanın sonuna doğru daha kapalı, yaptığımız planlar, başlattığımız işlere odaklanmak için kendimizle kalmak istiyoruz. Haftasonu Ay Yay enerjisi yeniden motivasyonumuzu yükseltiyor, içimiz kıpır kıpır, sohbet - muhabbet içine dalmak istiyoruz 💃🏻

Yeni yılın yenilenme enerjisine gökyüzündeki gezegenler de burç değişimleri yaşayarak katkı sağlıyor gibi adeta.. ⠀

🔥 Haziran 2020’den beri Koç burcunda hareket eden, burada retrosu ile yangınları, patlamaları hayatlarımıza taşıyan hareket ve mücadele gezegeni Mars sonunda Boğa burcuna yani toprak enerjisine geçiyor; 6 Ocak - 4 Mart arası burada seyahat edecek.⠀

📝 Kendimizi ifade etme becerimizi, idrak yeteneğimizi, aklımızın odalarını temsil eden ve bir süredir Oğlak enerjisinde bizi daha ketum bir forma sokan Merkür ise 8 Ocak tarihinde dahiyane fikirleri, araştırma geliştirme merakını hayatlarımıza taşımak üzere Kova seyahatine başlayacak 31 Ocak - 22 Şubat arası burada geri gidecek ve son olarak 16 Mart’ta buradaki yolculuğunu tamamlayacak. ⠀

🥀 Aşkın, arzunun, hazzın gezegeni Venüs Hanım ise ateş elementi enerjisinden ayrılıp artık daha ayaklarımızı yere sağlam bastırmak, akıllı yatırımlar yaptırmak üzere 8 Ocak’ta Oğlak seyahatine başlayacak, 1 Şubat’a kadar aşkın sağlamcı ve soğukkanlı enerjisini bizlere taşıyacak.



MerLunaLeo
 
kk ark (3).jpg

Sevgili koçlar haftaya iş ve sağlık konularına odaklanarak başlıyorsunuz yine sağlığınıza ve beslenmenize lütfen hafta başında dikkat edin. Bu hafta merkür Plüton kavuşumu ve Venüs’ün de oğlak burcuna geçmesi ile birlikte iş ve kariyer yaşamınıza ilişkin konularda eliniz güçleniyor yeni bir iş teklifi alabilir ya da iş yaşamınızda bir canlılık getirebilirsiniz. Bu hafta merkür de kova burcuna yerleşiyor arkadaşlık ilişkileriniz sizin için daha önemli hale geliyor ve aktif bir şekilde arkadaşlarınızla bir araya gelip grup toplantıları yapmak ya da hasret gidermek için destekleniyor olacaksınız. Yine bu hafta haziran sonundan beri sizi perişan eden mars koç transiti sona eriyor fakat lütfen bir hasta hafta başında öfkenizi Kontrol ettiğinizden emin olun ve kavgalardan kaçının. Mars boğa burcuna geçtikten sonra 4 Mart tarihine kadar daha çok parasal konularda mücadele edecek ve efor sarf edeceksiniz hafta sonu bilhassa parasal meseleler gerilim sebebi olabilir dikkat. Neyseki en zorlu transiti atlatıyorsunuz artık bir rahat nefes alabilirsiniz mutlu ve keyifli bir hafta diliyorum sevgiler.





Sevgili Boğalar
mars 12. evinizden çıkıp birinci evinize yerleşiyor. Yani sizi aylardır zorlayan hastalıklar, düşmanlar, arkanızdan hareket eden insanlar artık kendini açık ediyor olacak artık neyle savaştığınızı ne kadar savaştığınızı daha net bir biçimde görüyor olacaksınız. 4 Mart tarihine kadar kavga ve tartışmalardan kendinizi korumanızı ve canınızın kıymetini bilmenizi kendinizi huzursuz etmeden hayatınıza sakince devam etmeye çalışmanızı tavsiye ediyorum bu hafta merkür de kova burcuna yerleşiyor aslında hayatınızı yeniden yapılandıracak ve kariyer yaşamınızda hayatınıza yeni bir düzen getireceksiniz bunu yaparken belli zorluklar yaşamanız da normal bazılarınız taşınmak ev değiştirmek yer değiştirmek yeni bir işe ya da ortama adapte olmakla ilgili de zorlanabilir. Taşınmalar düzen değişiklikleri söz konusu olabilir sizin için mart başına kadar. Yine bu hafta merkür Plüton kavuşumu ve Venüs’ün de oğlak burcuna geçmesi sizler için hukuki konular eğitimler seyahatler yabancılarla bağlantılı konularda başarı elde edeceğiniz bir döneme işaret ediyor beklediğiniz haberler elinizi güçlendirecek şekilde olumlu sonuçlanabilir. Haftaya aşk ve çocuklarla ilgili biraz karamsar ve karışık başlasanız da hafta sonundan itibaren odağınız ilişkilere kayıyor olacak hafta ortası ise iş ve sağlık konularına dikkat etmenizi sakarlıklara kazalara ve kavgalara karşı hafta ortası bilhassa çok tedbirli olun özellikle 6,7,8 Ocak tarihlerinde sakin olmanızı tavsiye ediyorum kolay bir hafta değil ama her şeyin netleşeceği bir hafta sizler için en azından oğlak burcundaki olumlu toplaşmalar elinizi güçlendiriyor ve yeni bir hayat Düzeni oluşturmak ve vizyonumuzu geliştirmek için destekleniyorsunuz mutlu ve keyifli bir hafta diliyorum sevgiler






Sevgili ikizler Mars’ın boğa burcuna geçmesiyle beraber artık arkasını kollaması gereken borç sizlersiniz. Dedikodular,Gizli düşmanlıklar dinlenememek ve stres kaynaklı sağlık sorunlarına 4 Mart tarihine kadar dikkat etmenizde fayda var. Hayatınızda bir şeyleri düzenleme ve yapılandırma döneminde olduğunuz için uykularınız kaçabilir ya da eve iş getirdiğiniz için yorucu bir dönem geçirebilirsiniz. Mars 12. evinizden geçerken uyutmaz uyku sorunları verebilir ya da strese bağlı sağlık sorunlarında tetikleyebilir o yüzden kendinize dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bu hafta merkür kova burcuna yerleşiyor ve iletişim medya Internet yabancılar hukuki konular eğitimler ve seyahatlerle ilgili güzel bir döneme giriyorsunuz tüm bu saydığım konularda harekete geçebilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Merkür Plüton kavuşumu ve oğlak burcuna yerleşen Venüs para konuları krediler borçlar masraflar ve parasal anlamda iyileşmeler konusunda sizi destekliyor beklediğiniz parasal meseleler olumlu sonuçlanabilir bu süreçte. Haftaya ev yuva aile eve dair konularda biraz Yorgun başlayabilirsiniz hafta ortasından itibaren aşk çocuklar ve keyif odaklı konulara yöneliyorsunuz ancak Mars’ın Geçiş öncesi yarattığı gerilim arkadaşlıklarınz dostluklarınz ve ilişkilerinizde bir takım tartışmalara sebebiyet verebilir hafta ortasında Öfke kontrolü sizler için önemli olacak neyseki haziran sonundan beri aşk ve dostluklarla ilgili yaşadığınız problemlerde sona eriyor olacak böylelikle biraz geri çekilip etrafı izlemek isterken kendinizi çok eleştirdiğiniz ve hayatınıza yön vermekte zorlandığınız bir süreçten geçiyor da olabilirsiniz. Bu hafta aralık ayı boyunca yaşanan ilişki sorunları ile ilgili ilahi adaletin tecelli ettiği bir hafta olabilir hala sürüncemede olan yanlış ilişkiler bitebilir hayatınızda sizi mutlu edecek yeni biri karşınıza çıkabilir özürler ve itiraflarla geri gelenler olabilir. Hafta sonuna doğru sağlığınıza dikkat edin dinlenmeye özen gösterin iş ve sağlık konuları önemli hale geliyor olacak kendinizi yalnız hissedip her şeyi tek başınıza çözmek zorunda olduğunuzu fark edebilirsiniz Buda size ağır gelebilir ancak bu yorgunluğun ödülü de var!





Sevgili Yengeçler öncelikle çok iyi haberden başlıyorum. Evlilik ve ilişki alanınızda merkür Plüton kavuşumu ve Venüs’ün de buraya yerleşmesi ile birlikte ilişkilerle ilgili harika bir döneme giriyor olabilirsiniz. Barışmalar, telafiler, kucaklaşmalar ve kavuşmalar söz konusu olabilir sizler için. Yalnızlar için ise bu Ocak Ayı’nın sonuna kadar çok güzel ilişkiler gündeme gelebilir yeni başlangıçlar yapabilirsiniz bazılarınız evlilik bazılarınız ise ilişkisini bir ileri taşıma şansına sahip olabilirler. Yine bu hafta Merkür’ün sekizinci evinize yerleşmesi ile Birlikte parasal kaynaklarınızi arttırmanın yollarını arayacaksınız ve çok güzel bir şekilde de bulabileceksiniz. Ve bu hafta mars da burç değiştiriyor! Kariyer hayatınızda vermiş olduğunuz mücadelelerin meyvesini alacak ve artık bu mücadeleleri arkadaşlıklar ve dostluklar alanında yapıyor olacaksınız. Arkadaşlarınız için koşturmak, onların sorunlarıyla ilgili yardımcı olmak, bazılarıyla sorun yaşamak ve hayatınızdan çıkarmak, söz konusu olabilir. Mars geçişleri sert olduğu için hafta ortasında özellikle kavgalarda patronlarla zıtlaşmaktan ailede oluşabilecek sorunlardan kendinizi koruyun sinirlerinize hakim olun. Haftaya vizyonunuzu geliştirmek, uluslararası iş ve ilişkiler seyahatler hukuki konulara Odaklı başlıyorsunuz hafta ortasından itibaren kariyerinizle ilgili ve parasal koşullarınızı güçlendirmekle ilgili kararlar vereceksiniz hafta sonuna doğru ise aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konular ve dostluklarınız ön plana çıkıyor olacak mutlu ve keyifli bir hafta diliyorum sevgiler








Sevgili aslanlar bu hafta merkür Plüton kavuşumu ve Venüs’ün altıncı evinize geçmesiyle birlikte öncelikle iş yaşamınıza dair konularda şanslı görüşmeler etkileşimleri içinde olacaksınız ve belki iş arıyorsanız kendinizi uygun güzelde bir iş bacağınz bir döneme giriyorsunuz. Öte yandan kimileriniz kilo vermek sağlıklı olmak için ya da yaşam düzenini oluşturmak için harekete geçebilir spora diyete sağlıklı beslenme programlarına başlayabilirsiniz. Bazılarınız da bu süreçte dişlerini yaptırabilir ya da bir takım önemli kararlar verebilir sağlığı ile ilgili mesela beklettikleri tedavileri uygulamak gibi. Eğer uzun süredir devam eden diş/kemik sorunlarınız varsa bunları da çözüm bulup kurtulabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. yine bu hafta mars kariyer alanınıza yerleşiyor bazılarınız iş yaşantısında tamamen değişimler yapıp yepyeni bir iş planına adım atabilir ve bunun temellerini birkaç ay içinde atabilirler fakat bu yorucu olacak gibi gözüküyor yani yaşamalarınızı düzenlemek, kariyerinizi planlamak, hayatınızı yeni bir yola sokmak için bir çaba ve mücadele içinde olabilirsiniz şans sizden yana neyseki. Yine bu hafta merkür ilişki alanınıza yerleşiyor bu hafta ilişkinizde eteğinizdeki taşları döküyorsunuz bir sonraki haftaya çok daha mutlu girmek için bir çok sebebiniz olacak çünkü artık içinizde bir şeyi tutmayacak ve ilişkinizi bir ileri aşamaya taşımak için dürüst hareket ediyor olacaksınız. Yalnızlar için bu sorunları çözüp yeni bir ilişki içerisine girmekte olabilir.Aralık ayında yaşadığınız bir takım ilişki haksızlıkları veya çocuklarla ilgili SORUNLAR varsa onları da güzel bir biçimde çözme olanağı bulabileceksiniz. Haftaya parasal konulara odaklı başlıyorsunuz hafta ortasından itibaren iletişiminiz güçleniyor kardeşleriniz ve yakın çevrenizde irtibat kurabilirsiniz hafta sonuna doğru aile ve kariyer konuları ile ilgili önemli gelişmeler bekliyor sizleri mutlu ve keyifli bir hafta diliyorum sevgiler






Sevgili başaklar bu hafta aşk ve çocuklar evinizde çok güçlü kavuşumlar yaşayacaksınız. Merkür Plüton kavuşumu ve Venüs’ün de beşinci evinize yerleşmesiyle birlikte aşk ilişkilerinizde daha güçlü duygular hissedebilir ve aşk hayatınızda güçlü dönüşümler yaşayabilirsiniz artık daha azına razı olmayacak ve ilişkilerinizi flörtten öte bir aşamaya taşıma arzusunda olacaksınız. Yalnızlar için bu aşık olmak yeni biriyle tanışmak ve güzel ilişkiler başlatmak anlamına gelebilir bazılarınız ise bebek haberleri çocuk haberleri alabilirsiniz ya da çocuklarınızla ilgili çok daha ciddi kararlar verebilirsiniz sevgili başaklar. Yine bu hafta Merkür’ün altıncı evinize yerleşmesi ile birlikte kilo kontrolü sağlıklı beslenme diyet ve spor gibi konulara odaklana bilir bazılarınız da iş ve iş hayatına ilişkin konularda yenilikler yeni başlangıçlar yapabilirler. İş arayanlar için daha kolay iş bulabilecekleri bir süreç olabilir bu hafta biraz karışık geçse de sert açılar ve engellerden dolayı
hafta sonuna kadar engelleri çözmüş sorunun ne olduğunu idrak etmiş ve çözüme ulaştırmış olabileceğinizi düşünüyorum yine bu hafta mars artık boğa burcuna yerleşiyor eğer evliyseniz eşinizin akrabaları ya da uzak yerlerde yaşayan akrabalarınız eğitimler, seyahatler hukuki konular veya yabancılarla ilgili konularda bir takım sıkıntılar yaşama ihtimaliniz olabilir hukuki konulara gerekmedikçe bulaşmayın ya da gerekmedikçe hukuki konularda risk almayın derim ben eğer öğrenci iseniz bu süreçte çok çalışıp çok yorulabilirsiniz ya da derslerinizde başarılı olmak için ekstra bir mücadele içinde olabilirsiniz hocalarınıza tartışmamaya da özen gösterin reklam medya ya da kendinizi tanıtmakla ilgili Bir çabanız da olabilir. Bu hafta ev yuva aile ve emlakla ilgili konularda aralık ayında yarım kalan meseleler çözülebilir eğer ev arıyorsanız nihayet güzel bir ev bulabilirsiniz ya da ailenizle ilgili sorunlarınızı çözebilirsiniz hafta ortası biraz gerilimli lütfen öfke patlamalarından kaçının neyseki aylar boyu bitmek bilmeyen harcamalarınız ve ekstra masraflarınızdan da kurtuluyorsunuz bu süreçte. Haftaya ilişkilere ve önem verdiğiniz konulara odaklı ama biraz aldanmış hissederek başlayabilirsiniz.





Teraziler Size müjde nihayet 7 Ocak’tan itibaren Haziran sonundan beri sizi çok zorlayan mars koç transiti sona eriyor!İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yaşadığınız sarsıcı durumlar, kavga ve tartışmalar artık son buluyor diyebiliriz. Aşk yaşamınız ve ilişkilerinizde huzuru bulma zamanı sizler için. Artık mücadele alanınız masraflar ve harcamalar üzerine olacak paranızı idare etmek üzerine zorlu bir iki ay geçireceksiniz diyebiliriz!
yine bu hafta merkür Plüton ve Venüs’ün oğlak burcundaki kavuşumları sizlerin ev yuva aile yaşamına ilişkin konularda radikal kararlar alacağınız bir dönemde olduğunuza işaret ediyor. Bazılarınız için hala ev emlak konusunda şanslı etkiler devam ediyor kimileriniz aile büyüklerinden destek alabilir ve varsa bir probleminiz çözebilirsiniz de artık daha çok evinize Yuvanızza ve evinizin düzeni ne zaman ayıracaksınız gibi görünüyor. Merkür’ün beşinci evinize yerleşmesi yani kova burcunda bulunması ise aşk, çocuklar, hobiler, keyifli aktivitelerle ilgili odaklanacağınız bir sürece girdiğinizi gösteriyor fakat bu hafta keyfinizi kaçıracak bazı ufak tefek SORUNLAR olabilir geçici olduğu için sabırla beklemenizi tavsiye ederim. Haftaya biraz içedönük ya da sağlığınıza odaklı başlayabilirsiniz hafta sonuna doğru konu paraya ve kazanımlara dönecek. Hafta ortası kendinizle ilgilenecek istediğiniz ve planladığınız önemli işlerinizi odaklana bileceksiniz yalnız sizden bir ricam var lütfen bu hafta ortası artık son sabır sınavınız olduğu için partnerinizle ve etrafınızdaki insanlara karşı sabırlı olun bunlar son sıkıntılar diyebiliriz mars anaretik derecede olacağı için kavga ve tartışmalar alevlenebilir ama dediğim gibi biraz sabırla bu süreç geçecek. Ufak tefek engellemeleri saymazsak sizin için son derece verimli ve şanslı bir hafta diyebiliriz mutlu ve keyifli bir hafta diliyorum sevgiler






Sevgili akrepler bu hafta üçüncü evinizde merkür Plüton kavuşumu ve Venüs’ün de buraya yerleşmesi ile birlikte beklediğiniz önemli haberler gelebilir anlaşmalar ve sözleşmelerle hayatınızda çok önemli kararlar verebilirsiniz yeni Başlangıçlarınz olabilir. Yine bu hafta iletişim konusunda, internet sosyal medya, yeni bir web site açmak ya da isminizi reklamlarla duyurmak tanıtımlar ve ünlenmek içinde sizi çok olumlu etkileyen bir görünüm bu. Düşünce ve söylemleriniz de akılda kalacak ve aldığınız kararlarla, doğru ve sıradışı iletişiminizde çok güzel adımlar atabileceksiniz. Kardeşleriniz yakın çevre ve akrabalarınızın hayatlarına ilişkin önemli olaylarda olabilir ayrıca onlarla daha çok zaman geçirmek ve desteklemek fırsatı da bulabilirsiniz. İletişim ve haberleşme adına şansınız da elinizde çok güçlü. Yine bu hafta Merkür’ün dördüncü evinize yerleşmesi ile birlikte çevre değiştirmek yer değiştirmek ev değiştirmek muhit değiştirmekle alakalı konularda ve ailenizi ilgilendiren meselelerde de önemli Başlangıçlarınz olabilir. Fakat bu hafta biraz bloke edilmeniz engellenmeniz ve aile büyüklerinizle İletişim kurmak ya da emlak konularında harekete geçmekle ilgili ufak tefek engellerle karşılaşabilirsiniz bunlar geçici. Sinirlerinize yenilmeyin transit mars Yaz sonundan beri iş ve sağlıklalarınızdaydı gerek iş gerekse sağlık konularda sizi çok yordum şimdi ikili ilişkilerle alakalı konularda sizi 4 Mart’a kadar önemli bir dönem bekliyor. Sorunlu ilişkilerin bitebileceği ve ilişkisi olmayanların hayatlarında yeni bir dönemin başlayacağını yeni bir ilişkinin başlayacağını işaret eden durumlar var. Ama hiç süslemeye gerek yok eğer mars yedinci evden geçiyorsa eşli ve ortakla ilişkileri epeyce yorar. Sabır gösterilmesi gereken durumlarda sabır gösterilmezse kavgalar ve tartışmalar büyüyebilir aman dikkat şimdiden uyarayım haftaya arkadaşlıklarını sosyal çevreniz dostlarınızla ilişkilerinizi odaklı başlayıp hafta ortasından itibaren biraz geri çekilip dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz ya da geri çekilip işlerinizi planlamak isteyebilirsiniz hafta sonuna doğru ise ikili ilişkileri masaya yatırıyorsunuz yeni kararlar yeni gündemler oluşturuyorsunuz!







Sevgili yaylar bu hafta merkür ve Plüton’un para evinizde kavuşması ve Venüs’ün de bu alana yerleşmesi ile birlikte parasal konularda oldukça şanslı bir süreçten geçiyorsunuz. Ocak sonuna kadar gelirlerinizi arttırmak ve bolca para kazanmakla ilgili şansınız çok yüksek olacak. Yalnız aralık ayından beri süren hatta daha geriye gidersek Nisan ayından beri içine düştüğünüz bazı özel durumlar bu hafta itibari ile neticelenmeye başlayabilir. Adeta ilahi adaletin tecelli ettiği iyi şeyler yaptıysanız iyi karşılıklar alacağınız sevgi ve gönül meselelerinde çok güzel geri dönüşler alacağınız ve başınıza gelen tüm olayların neticesinde kaderinizde yön verecek bir karar vereceğiniz hafta bu hafta. Ayrıldık bitti dediğiniz ilişkiler canlanabilir hatta bazılarınız evlilik kararı verebilirsiniz,geri dönüşler ve günah çıkarma durumları yaşanabilir. yine bu hafta merkür üçüncü evinize yerleşiyor ilk etapta sert açılar olacak yakın çevreniz komşularla ilgili konular yakın çevrenizden birileri ile bir takım tartışmalar ya da üzücü istenmeyen durumlar gelişebilir. Komşularınız ve kardeşlerinizle iletişiminize dikkat edin. Fakat daha sonra Merkür’ün üçüncü evinizdeki seyahati akıl zeka gerektiren her konuda gücünüzü ispat edeceğiniz iletişim ve anlaşmalarla ilgili çok şanslı olacağınız bir süreçte olacaksınız. Artık mars boğa burcuna geçiyor aylardır çocuklarınızla ilgili ve hobilerinizle ya da aşk yaşamınızda ilgili Geçirdiğiniz Çileli dönem sona eriyor yalnız artık sağlığınıza herzamankinden daha çok dikkat etmek zorundasınız 4 Mart’a kadar boyun ve boğaz bölgenizde ilgili sorunlara ayrıca genel sağlığınıza çok dikkat edin iş yaşamınızda da bazı aksilikler kavga ve tartışmalar olabilir iş hayatınızda soğukkanlı olmaya da özen gösterin haftaya kariyer ve iş yaşamınızda odaklı olarak başlıyorsunuz hafta ortasından itibaren arkadaşlıklar önem kazanmaya ve ön plana çıkmaya başlıyor hafta sonu ise biraz içe çekilip dinlenmeniz yerinde olur keyifli bir hafta dilerim sevgiler






Oğlaklar Aralık ayından itibaren sizi yoran üzen durumlar, belki bağımlılıklarınız ya da ruhsal sorunlarınız, belki yaşadığınız kayıtlar bu hafta itibari ile sizin de kesin kararlar almanızla son bulabilir. Bu hafta kendinizi daha kararlı daha güçlü daha motive hissedebilirsiniz ve hayatınızda olumsuz giden her şeyi yönetebilirsiniz. Merkür Plüton kavuşumu ve Venüs’ün burcunuza yerleşmesi radikal kararlarla hayatınıza yön verip ayrıca Venüs’ün ışığıyla parlayacaksınız günlerin başladığını işaret ediyor. Artık daha güzel daha iyi hissedip yaşamınızı en güzel biçimde planlayabilirsiniz.Merkür artık para evinize yerleşiyor bu haftadan itibaren paranızı arttırmanın gelirlerinizi yönetmenin yollarını bulmaya başlıyorsunuz ve para konusundaki sorunlarınız hızla çözülmeye başlıyor birkaç ufak tefek sıkıntıdan sonra parasal sorunlarınızı halledebileceksiniz rahatlıkla. Yine bu hafta mars boğa burcuna yerleşiyor aşk yaşamınız ve çocuklarla ilgili konularda ciddi bir mücadele ve efor dönemi başlıyor sizler için 4 Mart’a kadar aşk yaşamınız, çocuklarınızla ilgili konular sizi yorabilir ya da bu konuda çokça mücadele vermeniz gerekebilir bazılarınız da bebek yapmak üzere harekete geçebilirler bu konuda efor sarf edebilirler. :-) Haftaya vizyonumuzu geliştirmek uzak yerler seyahatlerle bağlantılı konulara odaklı başlıyorsunuz eğer yola çıkacaksınız gündüz vakti Dalgınlıkları dikkat edin özellikle pazartesi günü. Salı günü kariyeriniz ve parasal Konularda harekete geçiyorsunuz hafta sonuna doğru ise arkadaşlıklar dostluklar ve sosyal çevrenizle ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Sadece hafta ortasında bilhassa 6.07 8 Ocak’ta Öfke kontrolü aile büyüklerinizle ya da aile içinde oluşabilecek tartışmalara dikkat edin mutlu ve keyifli bir hafta diliyorum sevgiler






Sevgili kovalar bu hafta itibari ile bütün gücünüzü ve enerjinizi işinize, kariyer yaşamınızda ve sağlığınızla ilgili konuları yapılandırmaya harcayacaksınız gibi duruyor. Size Ocak ayı bittikten sonra uzunca bir süre gizli düşmanlar dedikodular diye cümleler kurmayacağım ama lütfen bu haftada yine gizli düşmanlıkları dedikodulara ve arkanızdan çevrilen oyunlara dikkat edin. Yakın çevrenizden birileriyle veya hiç olmadığınız insanlarla bir takım yüzleşmeler yaşayabilirsiniz sinirlerinize hakim olmaya bakın. Aylardır süren iletişim sorunlarınız, kardeşleriniz de ya da yakın çevrenizde yaşadığınız sürtüşmeler bu hafta itibari ile sona eriyor ancak ev yuva aile emlak konularında ki koşuşturmacalarınız olabilir ve aile içinde bir takım sürtüşmeler ve tartışmalar yaşanabilir aile büyüklerinizle ilgili daha çok sorumluluk almanız gereken iki aylık bir sürece giriyorsunuz. Kimileriniz için bu taşınmak ev şehir Semt muhit değiştirmek anlamına da gelebilir. Evde huzuru korumak için daha çok özen göstermeniz gerekecek kimilerini sevildiğini hissetmeyebilir ya da aşk sevgi meselelerinde şansı olmadığını düşünmeye başlayabilir bazılarınız da gizli bir ilişkiye çekilebilirsiniz venüs 12. evinizden geçerken ikili ilişkilerle ilgili konular birazcık askıya alınmış ve günden daha çok iş ve diğer hayati konulara kaymış demektir Ocak ayı boyunca iş hayatınız ve ruhsal durumunuz her şeyden daha önemli. Merkür burcunuza yerleşiyor bu sizin için harika bekleyen ve aksayan tüm işlerinizin hızlanırcağına hayatınızda her konuda kız alacağınıza işaret eden bir durum bu. Haftaya parasal meseleler ödemeler ve harcamalara odaklı olarak başlıyorsunuz hafta ortasından itibaren seyahat planları ya da uzak yerlerle bağlantılı konular belki de hukuki konular ve eğitimler gündeminizde olabilir hafta sonu ise ev yuva aile ve kariyer konularında bir denge kurma, yaşamınızı düzenleme ve sağlam temeller üzerine kurma adına önemli çalışmalar yapıyor ve planlamalar yapıyor olacaksınız aslında hayatınızın değişip dönüştü daha iyi bir yaşam planı kurmanız için Ayıklanmalar yaşadığını süreç devam ediyor bu arada bu hafta aşk dostluk vesi eski sevgililerle ilgili geri dönüşler ve günah çıkarmalar yaşayacaksınız







Sevgili balıklar bu hafta merkür Plüton kavuşumu ve Venüs’ün de 11. evinize yerleşmesi ile dostlarınız arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden destek alacağınız bazı dilek umut ve hayallerinize kavuşacağınız güzel gelişmeler yaşayacağınızdan bahsedebiliriz. Çok önemli insanlarla kontak kurabilir hayatınıza yön verebilecek ve size faydalı olabilecek önemli insanlarla dostluklar kurabilirsiniz. Bozulan dostlukların düzelmesi ve bazı dostlarınızla güç kuvvet birliği yapmak da söz konusu olabilir sizler için bu hafta. Aralık ayından beri bozulan iş ve kariyer konuları bu hafta itibari ile düzelmeye başlayabilir iş hayatınızda güzel gelişmeler de söz konusu olabilir sizler için ayrıca haziran sonundan beri harcamalarınızın artması ve gelirlerinizle ilgili yaşadığınız sorunda artık yavaş yavaş sona eriyor ve bu hafta itibari ile özellikle bu haftadan sonra aslında parayla ilgili konularda rahatlamaya başlıyorsunuz. Artık mars üçüncü evinize yerleşiyor konuşurken daha öfkeli daha sabırsız ya da aslında daha zor anlaşılır bir dönemden geçiyor olacaksınız. Kardeşleriniz yakın çevreniz ve komşularınızla ilişkilerinizde bir takım SORUNLAR yaşamanız da bir diğer etki. İletişiminize dil ve üslubunuza bu süreçte dikkat edin dediğim gibi kardeşleriniz problem kaynağı olabilir sizler için. Merkür’ün 12. evinize yerleşmesi ile birlikte iletişimle alakalı konuları biraz geriden ve iç dünyanızda çözmeye çalışacaksınız her fikrinizi herkese hemen söylemek istemeyebilirsiniz kendi içinize dönük planlarınızı bu şekilde yapmak isteyebilirsiniz ayrıca arkanızdan dönen bir takım oyunlara dedikodulara da dikkat etmenizde yarar var. Haftaya ikili ilişkilerinizi odaklı olarak başlıyorsunuz günün ilk yarısında ikili ilişkilerde bir takım hayal kırıklıkları ve SORUNLAR görülebilir akşam bunlar düzelecektir fakat Salı sabahı tekrar ikili ilişkilerde bir takım uyumsuzluklar ve anlaşmazlıklar görülebilir. Hafta ortasında konu para olacak harcama para dengenizi doğru yapamayabilirsiniz hafta sonuna doğru ise seyahat planları uluslararası iş ve ilişkiler hukuki konular ya da eğitimlerle İlgili harekete geçebilirsiniz bu hafta Parasal konularda son bir darboğaz yaşayıp sonunda feraha çıkarsınız💜






Mine Ölmez
 
kk ark (1).jpg

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta planlarınızda, gündeminizde ani değişiklikler olabilir. Hızlı ve hareketli bir hafta sizleri bekliyor. İş hayatı ve finansal dengenizde rutin dışı değişiklikler olabilir. Estetik konular ve tarzınız için harcamalar yapabilirsiniz. Çarşamba günü Mars Boğa burcuna geçiyor. Uzun bir süredir kendi hedeflerinize, hayat planınıza odaklı haliniz artık finansal, maddi-manevi güç elde etme konularıyla yer değiştirecek.
Yaşamda daha güçlü hissetmek isteyecek, finansal konular için daha fazla çabalayacak, zaman zaman maddi riskler alarak daha fazla kazanç elde etmek isteyeceksiniz. Bu ay içerisinde finansal konularda hızlı alının kararlar, abartılı riskler ve abartılı harcamalar sonrasında beklentilerinizi karşılayamayabilir. Bu yüzden kendinizi güvene alarak hareket edin. Cuma günü Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Sosyal çevrenizdeki ilişkilere hız ve yenilik getiren bu süreçle birlikte yeni ortamlara, yeni ekiplere dahil olabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde değişimler yaşanabilir. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Sosyal medya hem iş hem özel hayatınızda daha çok öne çıkabilir.


BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta son 6 aydır var olan gündem ve konularınızı kapanışa geçiyor. Bekleyiş ve belirsizlikleriniz son bulabilir. Hafta içerisinde iş veya ilişkiler alanında kendinizi bambaşka koşullarda bulabilirsiniz. Çarşamba günü Mars Boğa burcuna geçiyor. Uzun zamandır var olan kontrolsüz veya dağınık enerjiniz artık toparlanmaya başlıyor. Daha önce bastırdığınız duyguları dışa vuracak, daha önce yaşamınızla ilgili yaptığınız tasarıları hayata geçirmeye başlayacaksınız. Oldukça hızlı ve hareketli günler sizleri bekliyor.
Özellikle ilişkilerde beklemediğiniz, sürpriz ve ani deneyimler kapınızda. Var olan düzen yıkılıyor. Uzun soluklu yalnızlığınız son bulabilir. Cuma günü Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. İlişkilerinizin geleceğine, insanları okumaya ve anlamaya odaklanacak; daha net kararlar ve net yargılar içerisinde olacaksınız. Ya hep ya hiç bakış açınız, ya siyah ya beyaz eğilimleriniz artabilir. Bazı kişilerin etkisi altında kalabilir, insanlara daha fazla odaklanabilirsiniz. Bugünlerde kontrolsüz çıkışlar sergilemeye karşı dikkat etmelisiniz. Bazı ilişkilerde net bir bitiş yaşanabilir.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta yaşamınızın farklı alanlarında kadersel bir yol ayrımı yaşayabilirsiniz. Uzun vadeli planlar, uzun vadeli değişimler içinde olacaksınız. Atacağınız adımlar geleceğiniz için önemli karmalar yaratabilir. Bu adımlar ise pozitif veya negatif, sizin tercihinize bağlı olacaktır. İlişkilerden yana ise karmik süreçler, ilahi adaletin çalıştığı deneyimler ve karmik ilişkiler gündeminizde olabilir. Çarşamba günü Mars Boğa burcuna geçiyor. İş hayatınızda, çalışma düzeninizde ani, köklü değişimler kapıda. İş ilişkilerinde arka plan durumlara, art niyetlere ve gizli kapaklı durumlara dikkat etmelisiniz.
Çalışma hayatınızla ilgili kadersel değişimler, hareket alanınızı ve iradenizi kısıtlayabilir. Bu süreçte geçmişte attığınız adımların ödülleri ve bedelleri önünüze gelecek. Bu sebeple karşılaştığınız sorunlara, olayın anlamını ve size verilen mesajı görmeye çalışın. Cuma günü Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Hayatınızda daha fazla yenilik isteyeceğiniz, yeni ortamlara katılıp yeni insanlarla tanışacağınız bir süreç başlıyor. Kitlelere ve topluma hitap edebilir; yayıncılık, reklam ve sosyal medya bağlantılı iş ve projelere dahil olabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı akademik süreçler, taşınma ve seyahatler gündeme gelebilir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda ani gelişmeler, beklenmedik durumlar karşınıza gelebilir. Duygularınız, bazı kişilere bakışınız ve verdiğiniz değer değişebilir. Bazı ilişkilerde yol ayrımları yaşanabilir. Çarşamba günü Mars Boğa burcuna geçiyor. Bugünden itibaren uzun bir süre boyunca yaşama daha materyalist bakabilir, maddi kazançları ön plana koyabilir, ilişkilerde alma-verme dengelerine daha fazla dikkat edebilirsiniz.
Olayları somut tarafından değerlendirmek, kuşku ve varsayım yerine kalp sesini dinlemek ayın geri kalanında anahtarlarınız olacak. Sosyal çevrenizde ani değişimler yaşanıyor. Bir hobinizle ilgili bir gruba dahil olabilir, bir sosyal ortama katılabilirsiniz. Yeni insanlar beklenmedik şekilde hayatınıza girebilir. Cuma günü Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Zihni yönetmek, duygu ve düşüncelerinizin bir mıknatıs olduğunu fark etmek önemli olacak. Aklınızdan geçenler, öylesine söyledikleriniz aniden önünüze gelebilir. Aşk ilişkilerinde gerçek bir bütünlük, uyum arayabilirsiniz. Kendinizi çoğu zaman tam olarak açmak istemeyeceksiniz. Gizli aşk ilişkilerinden ve etik dışı durumlardan kaçının.


ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta yaşamınızda önemli bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. İş hayatında, özel ilişkilerinizde daha baskın tavırlarınız olabilir. Koşulları, süreçleri siz belirleyebilir; yönetme çabası içine girebilirsiniz. Bazı ilişkilerde inatlaşma, zıtlaşma veya uzlaşma sorunları oluşabilir. Yasal süreçlerinizde önemli bir netleşme gündeme gelebilir. Çarşamba günü Mars Boğa burcuna geçiyor. İş hayatı ve kariyerinizde köklü değişimler zamanı. Süregelen rutin ve düzen değişiyor olacak. Çalıştığınız alanda, süregelen işinizde yeni ve ek sorumluluklar alabilir, bir üst pozisyona yükselebilir, bir ekibin liderliğini üstlenebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz, kariyer süreçlerinizde daha belirleyici olacak.
İş arayanlar ise bu süreçlerde beklemediği yerlerden olumlu dönüşler alabilir. Cuma günü Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Daha fazla insan tanıyıp, daha fazla insanla muhattap olacağınız, ilişkileriniz daha hızlı ilerleyebileceği, müşteri üzerinden iş yapanların müşterilerinde artışın olacağı, sosyal medyanın müşteri kazanma, insanlarla tanışma adına daha uygun koşullar içereceği bir zaman dilimi başlıyor. Pek çok ilişki ve ortaklıkta, dostluk ve arkadaşlıkta kendi sınırlarınızı, kriterlerinizi daha iyi belirleyeceksiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta fikirleriniz, gündeminiz ve hedefleriniz aniden değişebilir. Bir süredir düşündüğünüz, üzerine kafa yorduğunuz veya içinize attıklarınız bu hafta ani patlamalarla ortaya çıkabilir. Her türlü iletişimde iğneleyici söz ve tavırlardan uzak kalmalısınız. Çarşamba günü Mars Boğa burcuna geçiyor. Haftanın geri kalanında yakın çevrenizle ilişkilerinizde önemli değişimler, aşk hayatınızda ise ani ve büyük gelişmeler, olaylar ve deneyimler karşınızda olacak. Sürpriz bir evlilik teklifi alabilir, beklenmedik bir tanışma yaşayabilir, kendinizi aniden bir ilişkinin içerisinde bulabilirsiniz.
Finansal konulardan kaynaklı yasal süreçler içine girebilir, davalar ve yasal başvurularla ilgilenebilirsiniz. Yazı yazmak, yaratıcılığınızı çalıştırmak, içeriklerinizin halka sunulması fırsatını doğurabilir. Ortaya koyacaklarınız ilgi ve takdiri toplayabilir. Cuma günü Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. İş hayatınızda, günlük hayatınızda daha hareketli bir süreç başlıyor. Olayların iç yüzünü sorgulamanız, daha detaycı hareket etmeniz, iş ve çalışmalarınızı daha detaylı yapmanız kaçınılmaz olabilir. İş bağlantılı yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Zihnin sakinliği, beden sağlığı için önemli olacaktır.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta iş hayatınızda, beslenme düzeninizde ve alışkanlıklarınızda radikal değişimler olabilir. Zor kararlar, zor görevler zaman zaman mental veya bedensel yorgunluğa sebebiyet verebilir. Çarşamba günü Mars Boğa burcuna geçiyor. Yaşama dair her istek ve beklentiniz güçlü bir hırsa, tutkuya veya zaafa dönüşebilir. Karşınızdaki dosttan, partnerden, ortaktan daha fazlasını bekleyebilir, talep edebilirsiniz.
Bastırılmış öfke kontrolsüz bir şekilde açığa çıkabilir. Bu durumlardan kaçınmak için kendinizi sağlıklı bir şekilde ifade etmeye çalışmalı, kendinizi ifade etmeden anlaşılmayı beklememelisiniz. Eşinizin finansal konularında ise sürpriz fırsatlar doğabilir. Cuma günü Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Duygularınızda, istek ve beklentilerinizde, yaşamdan keyif alma şeklinizde hızlı değişimleri getiren bir süreç başlıyor. Çocuklarla ilişkilerinize daha çok önem verebilir, çocuklarınıza göre hareket edebilir, karar alabilirsiniz. Bazıları için çocuk sahibi olma ve gebelik konuları gündeme gelebilir.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta uzayan konularınız kapanıyor. Belirsizlikler netleşiyor. Tarzınız ve görüntünüzle ilgili değişikliklere gidebilirsiniz. İş bağlantılı kişilerle tanışabilir, işle ilgili önemli konuşmalar ve toplantılar içerisinde olabilirsiniz. Çarşamba günü Mars Boğa burcuna geçiyor. İlişkilerinizde, ortaklık ve dostluklarınızda önemli değişimler olacak. Samimi, dürüst ve açık gönüllü insanlar hayatınızda kalırken; art niyetli ve bencil insanlardan uzaklaşmaya başlayacaksınız. İlişkilerde, ilişki dengelerinde bir temizlik ve yenilik yapma zamanı.
Nitekim kendi içinize dönerek ilişkilerdeki tavırlarınızda da değişimi başlatmak, hatalı yanlarınızı törpülemek oldukça sağlıklı ilişkiler yaşamanıza aracı olabilir. Cuma günü Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu tarihten itibaren aile ilişkileri, eviniz, ev düzeni gibi konular aklınızın hep bir köşesinde olacaktır. Geçmişi, aileyi affetmek; spiritüel çalışmalar yapmak bugünlerde maksimum fayda sağlayacaktır.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta rutininiz ve alışkanlıklarınızda değişimler olabilir. Keyfi isteklerinizle zorunluluklar arasında denge kurmanız gerekebilir. Özgür iradenizle alacağınız kararlar yaşam yolunuzu belirleyebilir. Çarşamba günü Mars Boğa burcuna geçiyor. Çalışma hayatınızda önemli değişimler gündeme geliyor. Yeni bir iş için yatırımlar yapabilir, risk alabilirsiniz.
Süregelen işinizde farklı bir departmana geçebilir, çalışma arkadaşlarıyla ilişki dengelerinizi değiştirebilirsiniz. Yeteneğiniz olan bir alanı, bir hobinizi mesleğe çevirmeye oldukça açık ve destekleyici zamanlar içinde olacaksınız.
Cuma günü Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Artık daha hızlı düşünüp, net kararlar alan, net söylemlerle bulunan birine dönüşebilirsiniz. Zor kararlar vermeniz, olaylara objektif yaklaşmanız gereken durumlar olabilir. İletişiminiz, tavırlarınız ilişki süreçlerinde daha önemli ve belirleyici olacak. Yakın çevrenizden bazı kişilerle mesafeleşebilirsiniz. Komşular, kardeşler ve akrabalarla ilişkilerde gündemler oluşabilir.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta gereksiz olandan kurtulma, yüklerden arınma, geçmişi geride bırakarak önünüze bakma zamanı. Çarşamba günü Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren aşk hayatınızda, ilişkilerinizde köklü değişimler yaşanıyor olacak. Mutluluk, başarı, yaşamdan keyif alma değişim sayesinde olacak. Hayatın getirdiği yenilikleri kabul ederek ilerlemeli, ilişkilerde oluşan fırsatları değerlendirmeli, süregelen ilişkilerinizde doğru anda bırakmayı, doğru anda ilişkinizin arkasında durmayı bilmeniz önemli olacak.
Uzun bir süredir duygularını saklayan, içe dönük haliniz artık son buluyor. Cuma günü Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu ise finansal konularda hız ve hareketliliği arttıracak. Hızlı, birden fazla para giriş ve çıkışı olabilir. Paranın harcanması, kazancı getirirken; kazanmanız da para çıkışlarını getirecektir. Bu dengeyi bilerek hareket etmeye ve finansal konularda kıtlık bilincine girmemeye gayret gösterin. Sağlıkla ilgili destekler alabilirsiniz. Estetik veya sağlık amaçlı operasyonlar gündeme gelebilir.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta yaşamınızın farklı alanlarında, farklı yol ayrımları içerisinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizde, ilişkilerinizde yaşanacak değişimlerle birileri hayatınızdan çıkarken birileri hayatınıza girecektir. Objektif olmaya, mantıksal davranmaya, sınırlar ve değerler daha önemli olacak. Hem kendinize hem insanlara doğru sınırlar koymalısınız. Çarşamba günü Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren yaşam alanınızda, yaşam düzeninizde önemli değişimler meydana geliyor.
Gündeminizde yokken aniden taşınma kararı alabilir, uzun yıllardır yakın çevrenizde olan bazı kişileri aniden hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Aynı etkilerle yeni tanıştığınız insanlar ise daha hızlı hayatınıza girebilir. Yaşamınızla ilgili önemli bitiş ve başlangıç kararları aldığınız bir dönem başlıyor. Cuma günü Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Yaşamın her alanına dair kafa yorup, her konuda alternatif fikirlere sahip olacağınız bir dönem. Kendinizi sorgulayabilir, ne istediğiniz üzerine, gelecek planlarınız üzerine kafa yorabilirsiniz. Estetik müdaheleler ve operasyonlar gündeme gelebilir.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta yaşayacağınız her deneyimin uzun vadeli etkileri olabilir. Yaşamdan önemli dersler alabilir, emeklerinizin karşılığını veya ektiklerinizin sonucunu görebilirsiniz. Çarşamba günü Mars Boğa burcuna geçiyor. Yakın çevrenizdekilerle ilişkileriniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilişkileriniz rutinin dışında ilerleyebilir. Daha mesafeli olduklarınızla yakınlaşmaya başlayabilir, fazla yakın ilişkilerde ise mesafeleşmeye gitmek isteyebilirsiniz.
Eğitim, seyahat aracılığıyla hayatınıza yeni insanlar girebilir. Yazı yazma, içerik hazırlama, bir ürün ortaya koyma ve topluma sunma adına destekleyici çalışacak uzun vadeli bir süreç önünüzde olacak. Bu dönemde hobi olarak bile olsa yazmanızı tavsiye ederim. Cuma günü Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu tarihten itibaren ilişkilerde kontrolünüz dışında ilerleyen durumlar olabilir. Karşınızdaki insanlar kendi hayatlarına, kendi sorumluluklarına daha fazla odaklanabilir. Eşin, dostun yoğun iş hayatı, ilişkiye etki edebilir. Bu dönemde aynı zamanda kiminle ne kadar yakın bir ilişki kurmanız gerektiğini öğreneceksiniz. Sağlıksız ilişkilerden uzaklaşmaktan korkmamalı.



Merve Rençber
 


Haftanın önemli günleri

7 Ocak 2021, saat 1:26’da Mars Boğa Burcu’na geçiş yapıyor. “İstikrar” ve “kararlılık” göstereceksiniz mücadelelerinizde. Elinizdeki değerleri daha sağlamlaştırmak ve güvenli hale getirmek isteyeceksiniz.

8 Ocak 2021, saat 14:59’da Merkür Kova Burcu’na geçiş yapıyor. Hava elementinin son burcu olan Kova Burcu ile edinilen bilgileri artık paylaşmak gerektiğini deneyimleyebilirsiniz. Merkür Kova ifadelerinizin daha hızlı olacağı ve karşımızdakini dinlemekle ilgili sabırsız bir sürece sokabilir. Yeni icatlar, yeni buluşlara vesile olabilir. Sıradan ve geleneksel düşüncelere karşı gelebilirsiniz.

8 Ocak 2021, saat 18:40’da Venüs Oğlak Burcu’na geçiş yapıyor. Toprak elementi grubu burçlarının sonuncusu olan Oğlak Burcu ilişkilerde daha gerçekçi yaklaşımlar deneyimlemenize vesile olur. İlişkilerinizde daha sorumluluk sahibi olmanıza olanak tanır. Diğer yandan kendi kişisel değerlerinizi de sorgulatabilir. “Sevgisiz”, “sevgide yetersiz” ve “kısıtlanmış” hissedeceğiniz süreçlere yaşatabilir. İlişkisine emek harcayan kazanacak! Yapacağınız işlerde öz disipline sahip olur ve çalışırsanız bu dönem kendinize olan saygınız ve sevginiz artabilir. Diğer türlü daha melankolik ve depresif olabilirsiniz.




Kişisel haritalarınızda;
Boğa Burcu hangi evinizi kesiyorsa o konular üzerine eğilecek ve sağlamlaştırmak, pekiştirmek için mücadele vereceksiniz.
Kova Burcu hangi evinizi kesiyorsa o konular üzerine eğilecek ve o ev konularına çözümler üretebileceksiniz.

Oğlak Burcu hangi evinizi kesiyorsa o konular üzerine eğilecek ve o konulara emek harcamak isteyebilirsiniz.
Hafta genelinde iletişim konuları gündeminizde olabilir. Sistemli çalışmak ve verilen sözleri tutmak önem sırasının başında gelebilir. Yeni sözleşmeler ve anlaşmalar imzalanabilir. Yargı süreçleriyle ilgili dava açmak isteyenler 9 Ocak ve sonrasını tercih edebilir. Diğer yandan yeni oluşum ve şirket kuruluşları içinse destekleyen bir sürece giriyoruz.

İkili ilişkilerde uyumu yakalayabilecek ve sorumluluk alabilecek süreçlere yelkenler açmak isteyebilirsiniz.

kk ark (2).jpg


Koç Burçları ve Yükselen Koçlar
Bu hafta size mutluluk getirebilecek bir işe başlayabilirsiniz. Süreli kurslar, iş ile ilgili bilgi edinebileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğiniz bir hafta geçirmenize vesile olabilir. Hayatınızda artık gelecek ile ilgili kuşkularınızdan arınabileceğiniz, net bir yol üzerinde ilerleyişlerinizin açığa çıkabileceği gelişmeler yaşamanıza olanak tanır. Yeni planlar yapmak ya da eski planlarınızı geliştirmek için güzel fırsatlar sizi bekliyor olacak. Duygu dünyanızda durgunluklarınız söz konusu olabilir ancak bu sizin enerjinizi düşürmeyecektir.







Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Bu hafta ikili ilişkilerinizde size karşı içten ve samimi olmayan kişileri fark edebilir ve ters düşebilirsiniz. Bu noktada yaşamınızdaki bütün olguları çok dikkatli bir şekilde değerlendirmeniz ve sezgilerinize güvenerek hareket etmeniz gerekiyor. Güvendiğiniz insanlarla iletişim hali içerisinde olursanız sizin için çok daha iyi olabilir. Çünkü yaşamınızda size karşı iyi düşünceler içerisinde olmayan insanların zararlarını görebilirsiniz. Yaşamınızda değişim sürecinin ortaya çıkması söz konusu olabilir. Değişimlere her zaman açık olmanız sizin yararınıza olabilir.





İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Yalnızlık ve sosyal hayattan uzaklaşmak olumsuz düşüncelere itebilir. Haftaya bu olumsuz düşüncelerle başlamanız söz konusu olabilir. Zamanla aşabileceğiniz bir kısıtlanma süreci içerisindesiniz. Bir sonuca ulaşmak, bir çıkış yolu bulabilmek adına çabalarınız boşa gidebilir. Daha çok var olan durumları zamana bırakmanızda fayda var. Hayatınızdaki gelişmelerle beraber yoğun bir çalışma dönemi sizi beklerken, duygusal hayatınızda eliniz kolunuz bağlıymış gibi engelleriniz ve kısıtlanmalarınız mevcut. Var olan sıkıntıların kendiliğinden doğal bir şekilde çözüme kavuşması söz konusu olabilir.





Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler
Bu hafta sorumluluk alanlarınızdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Fakat biriken iş yükünüzden kaynaklı gergin bir ruh hali içerisine girebilirsiniz. Ayrıca çevrenizdeki insanların eleştirilerine maruz kalmak ikili ilişkilerinizin zedelenmesine neden olabilir. İşlerinizi biriktirmeden zamanında yapmak zor bir durum yaşamanızı engelleyebilir. Kendi içinizde biriktirdiğiniz sıkıntıları çözmek için sıkıntılara doğrudan yönelmenizde yarar var. İkili ilişkilerinizde güven arayışı içerisinde olabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.





Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar
Bu hafta radikal kararlarla hayatınızda köklü değişimlerin ortaya çıkabileceği durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle duygusal dünyanız ile ilgili sizi heyecanlandırabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda sizinle ilgilenebilecek, size güven verebilecek bir kişinin var olması, mutlu bir birlikteliğin ortaya çıkmasına vesile olabilir. Maddi konularda alış-veriş dengesinin sağlanamaması, sizin gelecekle ilgili kaygılı düşüncelerinizin ortaya çıkmasına neden olabilir.





Başak Burcu ve Yükselen Başaklar
Artık hayatınızda durgunlukların ortadan kalkmasıyla birlikte hızlı ilerleyişlere sahip olabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. Sevindirici gelişmelerle ilgili müjdeli haberleriniz var. Özellikle maddi konularda hedeflerinize ulaşmak yönünde önemli gelişmeler yaşanabilir. Duygusal hayatınız konusunda daha ciddi bir bakış açısına sahip olmanız gerekiyor, sorumluluk almak, bir ilişkiye dair cesaretli adımlar atmak konusunda kendinize güvenmelisiniz.





Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler
Özellikle duygusal hayatınız konusunda iyimser bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Çünkü size mutluluk getirebilecek, size huzur getirebilecek bir yeni bir başlangıç ortaya çıkabilir. Eğer bir beraberliğiniz varsa ilişkinizde romantik zamanlar geçirmenize vesile olur. Ev, aile, yuva gibi konularda aile bireyleri ile aranızdaki iletişimi anlayışlı yaklaşımlar ile sürdürecek olursanız anlamı olmayan tartışmalardan uzak kalabilirsiniz.




Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler
Hayatınızda ciddi değişimler ortaya çıkabilir. Kendinize güvenip yeniliklere açık olursanız bu duruma kolay uyum sağlamanıza vesile olabilir. Taşıyabileceğinizden fazla yük altında kalmak ya da ekstradan bir sorumluluk almak sizin güçlenmenize vesile olacaktır. İkili ilişkilerde güven arayışı içerisinde olabileceğiniz, çevrenizdeki insanların düşüncelerini, size karşı bakış açılarını sorgulayabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.




Yay Burcu ve Yükselen Yaylar
İçinde bulunmuş olduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için vermiş olduğunuz mücadelelerin beklendiği gibi sonuçlanmaması hayal kırıklığına uğramanıza sebep olabilir. Kısa süreli bir yolculuk hayatınıza yenilik getirebilir. Ve buna bağlı olarak kendinizi çok daha fazla rahat hissetmenize vesile olabilir. Duygusal açıdan ise size mutluluk getirebilecek gelişmeler yaşanabilir.




Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar
Hayatınızda işlerinizin yolunda gitmesi, kendinizi çok daha iyi hissetmenize vesile olabilir. Maddi konularda emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Uzun vadeli maddi bir refah söz konusu olabilir. Ayrıca geçmişten bir kişinin sizinle bir iletişimi, duygusal açıdan içsel anlamda rahatlamanıza sebebiyet verebilir. Yapılabilecek ciddi ve umut verici konuşmaların açığa çıkması heyecanlı bir hafta geçirmenize vesile olabilir.







Kova Burcu ve Yükselen Kovalar
Özellikle duygusal dünyanız ile ilgili durgunluğun, hareketsizliğin aslında gerekli olduğunu fark edeceğiniz bir hafta geçirmenize vesile olabilir. Maddi konularda bu hafta beklenmedik ödemelerden kaynaklı zorda kalabilirsiniz. Ama birtakım fırsatları değerlendirerek, ekonomik anlamda olumlu yönde gelişmelerin yaşanması açığa çıkabilir. Parasal konularda çok aceleci tavırlar içerisine girmemeniz olumlu sonuçlar elde etmenize vesile olabilir.







Balık Burcu ve Yükselen Balıklar
Hayatınızdaki duygusal problemlere soğukkanlı yaklaşımlar sergilemeniz çözüm elde etmenize vesile olabilir. Kendinizi bu hafta zihinsel anlamda rahat hissedebilirsiniz. Kaygı ve endişelerden kurtulabilir ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Özellikle maddi konularda emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. İkili ilişkilerde tartışmalara, gerginliklere sakin ve mantık çerçevesinde yaklaşırsanız, problemlerin çözümlenmesi çok daha kolay olabilir.




Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı
 
Tuğba Özer
images%2Fcontent%2F-MQBHe9nJlOCqnKANU9X.jpg

(21 Mart-20 Nisan)

Bu hafta planlarınızda ve gündeminizde ani değişiklikler olabilir. Hızlı ve hareketli bir hafta sizleri bekliyor. İş hayatı ve finansal dengenizde rutin dışı değişiklikler olabilir. Estetik konular ve tarzınız için harcamalar yapabilirsiniz. Çarşamba günü Mars, Boğa burcuna geçiyor. Uzun bir süredir kendi hedeflerinize, hayat planınıza odaklı haliniz artık finansal güç elde etme konularıyla yer değiştirecek. Yaşamda daha güçlü hissetmek isteyecek, finansal konular için daha fazla çabalayacak, zaman zaman maddi riskler alarak daha fazla kazanç elde etmek isteyeceksiniz.

images%2Fcontent%2F-MQBHlqV8mafsG2m3jS8.jpg

(21 Nisan-20 Mayıs)

Bu hafta, son 6 aydır var olan gündem ve konularınız kapanışa geçiyor. Bekleyiş ve belirsizlikleriniz son bulabilir. Hafta içerisinde iş veya ilişkiler alanında kendinizi bambaşka koşullarda bulabilirsiniz. Çarşamba günü Mars, Boğa burcuna geçiyor. Uzun zamandır var olan kontrolsüz veya dağınık enerjiniz artık toparlanmaya başlıyor. Daha önce bastırdığınız duyguları dışa vuracak, daha önce yaşamınızla ilgili yaptığınız tasarıları hayata geçirmeye başlayacaksınız. Merkür’ün Kova burcundaki hareketi ilişkilerinize netlik kazandıracak.

images%2Fcontent%2F-MQBHttxyiCFAhOvb4yg.jpg

(21 Mayıs-21 Haziran)

Bu hafta yaşamınızın farklı alanlarında kadersel bir yol ayrımı yaşayabilirsiniz. Uzun vadeli planlar, uzun vadeli değişimler içinde olacaksınız. Atacağınız adımlar geleceğiniz için önemli karmalar yaratabilir. Bu adımlar ise pozitif veya negatif, sizin tercihinize bağlı olacak. Çarşamba günü Mars'ın, Boğa burcuna geçmesiyle iş hayatınızda ve çalışma düzeninizde ani ve köklü değişimler kapıda. İş ilişkilerinde arka plan durumlara, art niyetlere ve gizli kapaklı durumlara dikkat etmelisiniz. İlişkilerde ise karmanın sizin lehinize çalışacağı bir hafta yaşamanız mümkün.

images%2Fcontent%2F-MQBHzlWVr8tZnbrOlZo.jpg

(22 Haziran-22 Temmuz)

Bu hafta ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda ani gelişmeler, beklenmedik durumlar karşınıza gelebilir. Duygularınız, bazı kişilere bakışınız ve verdiğiniz değer değişebilir. Bazı ilişkilerde yol ayrımları yaşanabilir. Mars’ın Boğa burcuna geçişi, sizleri hayata daha materyalist bakmaya itebilir. Maddi kazançlarınıza odaklanabilir, ilişkilerde her şeyin karşılıklı olmasına daha çok dikkat edebilirsiniz. Olayları somut tarafından değerlendirmek, kuşku ve varsayım yerine kalp sesini dinlemek, ayın geri kalanında anahtarlarınız olacak.

images%2Fcontent%2F-MQBI4bHNK1LW4XLwiyn.jpg

(23 Temmuz-22 Ağustos)

Bu hafta yaşamınızda önemli bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. İş hayatında, özel ilişkilerinizde daha baskın tavırlarınız olabilir. Bazı ilişkilerde inatlaşma, zıtlaşma veya uzlaşma sorunları oluşabilir. Yasal süreçlerinizde önemli bir netleşme gündeme gelebilir. İş hayatı ve kariyerinizde köklü değişimlerin de zamanı olduğunu söyleyelim. Süregelen rutin ve düzen değişiyor olacak. Çalıştığınız alanda, süregelen işinizde yeni ve ek sorumluluklar alabilir, bir üst pozisyona yükselebilir ve bir ekibin liderliğini üstlenebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz, kariyer süreçlerinizde daha belirleyici olacak.

images%2Fcontent%2F-MQBIDY6rW97YGM9zjvJ.jpg

(23 Ağustos-22 Eylül)

Bu hafta fikirleriniz, gündeminiz ve hedefleriniz aniden değişebilir. Bir süredir düşündüğünüz, üzerine kafa yorduğunuz veya içinize attıklarınız bu hafta ani patlamalarla ortaya çıkabilir. Her türlü iletişimde iğneleyici söz ve tavırlardan uzak kalmalısınız. Mars’ın Boğa burcuna geçişiyle yakın çevrenizde ve ilişkilerinizde önemli değişimler, aşk hayatınızda ise ani ve büyük gelişmelerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Sürpriz bir evlilik teklifi alabilir, beklenmedik bir tanışma yaşayabilir, kendinizi aniden bir ilişkinin içerisinde bulabilirsiniz.

images%2Fcontent%2F-MQBIM4L6k9VTZUNQ4fZ.jpg

(23 Eylül-23 Ekim)

Bu hafta iş hayatınızda, beslenme düzeninizde ve alışkanlıklarınızda radikal değişimler olabilir. Zor kararlar, zor görevler zaman zaman mental veya bedensel yorgunluğa sebebiyet verebilir. Yaşama dair her istek ve beklentiniz güçlü bir hırsa, tutkuya veya zaafa dönüşebilir. Karşınızdaki dosttan, partnerden, ortaktan daha fazlasını bekleyebilir, talep edebilirsiniz. Bastırılmış öfke kontrolsüz bir şekilde açığa çıkabilir. Merkür’ün Kova burcundaki ilerleyişi yaşamdan keyif alma alanlarınızda değişikliklere neden olabilir.

images%2Fcontent%2F-MQBIW5YXan49rl5ZIg8.jpg

(24 Ekim-22 Kasım)

Bu hafta uzayan konularınız kapanıyor ve hayatın genelinde yaşadığınız belirsizlikler netleşiyor. Tarzınız ve görüntünüzle ilgili değişikliklere gidebilirsiniz. İş bağlantılı kişilerle tanışabilir, işle ilgili önemli konuşmalar ve toplantılar içerisinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde, ortaklık ve dostluklarınızda, çarşamba günü Mars’ın Boğa burcuna geçişiyle hayatınızda önemli değişimler olabilir. Samimi, dürüst ve açık gönüllü insanlar hayatınızda kalırken, art niyetli ve bencil insanlardan uzaklaşmaya başlayacaksınız. İlişkilerde ve ilişki dengelerinde bir temizlik ve yenilik yapma zamanı.

images%2Fcontent%2F-MQBIgsCffdnfsWcuyBv.jpg

(23 Kasım-21 Aralık)

Bu hafta rutininiz ve alışkanlıklarınızda değişimler olabilir. Keyfi isteklerinizle zorunluluklar arasında denge kurmanız gerekebilir. Özgür iradenizle alacağınız kararlar yaşam yolunuzu belirleyebilir. Çarşamba günü Mars, Boğa burcuna geçiyor ve sizin de çalışma hayatınızda önemli değişimler gündeme geliyor. Yeni bir iş için yatırımlar yapabilir, risk alabilirsiniz. Cuma günü Merkür’ün Kova burcuna ilerlemesi sizlerin zihnindeki bulutları dağıtacak. Artık daha hızlı düşünüp net kararlar alan ve açık söylemlerde bulunan birine dönüşebilirsiniz.

images%2Fcontent%2F-MQBIu5eFMqHNUfbMy0O.jpg

(22 Aralık-20 Ocak)

Bu hafta gereksiz olandan kurtulma, yüklerden arınma, geçmişi geride bırakarak önünüze bakma zamanı. Çarşamba günü Mars, Boğa burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde köklü değişimler yaşanabilir. Mutluluk, başarı ve yaşamdan keyif alma, bu değişim sayesinde olacak. Uzun bir süredir duygularını saklayan, içe dönük haliniz artık son buluyor. Cuma günü Merkür, Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu ise finansal konularda hızı ve hareketliliği arttıracak. Birden fazla para giriş ve çıkışı olabilir!

images%2Fcontent%2F-MQBJ-Nk-cXXUr9D8dUg.jpg

(21 Ocak-18 Şubat)

Bu hafta yaşamınızın farklı alanlarında, farklı yol ayrımları içerisinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizde ve ilişkilerinizde yaşanacak değişimlerle birileri hayatınızdan çıkarken birileri hayatınıza girecek. Objektif olmalı, mantıksal davranmalısınız. Çarşamba günü Mars, Boğa burcuna geçiyor ve bu da yaşam alanınızda ve hayat düzeninizde önemli değişimleri meydana getirebilir. Gündeminizde yokken aniden taşınma kararı alabilir, uzun yıllardır yakın çevrenizde olan bazı kişileri aniden hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

images%2Fcontent%2F-MQBJ54Z0-T01Z1r32KP.jpg

(19 Şubat-20 Mart)

Bu hafta yaşayacağınız deneyimlerin uzun vadeli etkileri olabilir. Yaşamdan önemli dersler alabilir, emeklerinizin karşılığını veya ektiklerinizin sonucunu alabilirsiniz. Çarşamba günü Mars, Boğa burcuna geçiyor. Yakın çevrenizdekilerle ilişkileriniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilişkileriniz rutinin dışında ilerleyebilir. Daha mesafeli olduklarınızla yakınlaşmaya başlayabilir, fazla yakın ilişkilerde ise biraz soğukluk yaşayabilirsiniz. Cuma günü Merkür’ün Kova burcundaki hareketi, ikili ilişkilerinizde tıkanıklıklara neden olabilir. Karşınızdakini doğru dinleyip doğru algıladığınıza emin olun.
 
KocKoç Burcu:

Haftaya iletişimi yüksek bir şekilde başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Bu hafta önemli görevler ve sorumluluklar devreye girecek. Sağılığınız ve işinizle ilgili konu ve olaylar hayatınızda daha fazla yer edecek. Hafta ortası itibarıyla ilişkilerinize gereken özeni göstermelisiniz. Sevdiğiniz insanla plan ve programlar Perşembe gününe kadar vaktinizi alacak. Bu hafta Mars sizin para hanenize geçerek bu alanda mücadelenizi hızlandıracak. Riskli hareket etmek istemeyebilir, maddi konularda yapacaklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Güvende miyim, doğru zamanda hareket ediyor muyum gibi konularla meşgul olurken, fırsatları da kaçırabilirsiniz. Mars para evinde harcatmayı sevdiği için alışverişe olan ilginizin yüksek olduğu bir dönem olabilir.

Cuma günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Kariyer ve iş alanlarınızda ilişkilerinizin önem kazanacağı bir dönem. Patronunuz ve üstlerinizden zam, terfi gibi isteklerinizi belirtmek önemli olacak. Aynı gün Merkür’ünde kova burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevre alanlarınız hareketlenebilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, kariyerinizle ilgili fikir alışverişi yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik hayata umutla baktığınız bir dönem başlıyor. Yine de arkadaşlarınızla olan konuşmalarınız sizi hafta sonunda aşağıya çekebilir. Dolduruşa gelmeyin. Bu hafta her anlamda kuvvetli destekli olacaksınız.



BogaBoğa Burcu:

Keyifli etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Hayatı keyifli yönlerinden algılayacağınız bir hafta, aynı zamanda aşkta her şeyi organize etmekten de kendinizi alıkoyamayacaksınız. Hafta ortası gündelik iş hayatınızın rutini öne çıkabilir. Yapılması gerekenleri ele alacaksınız. Salı ve Çarşamba günleri beraber iş yaptığınız insanlarla dengeyi korumak önemli olacak.

Perşembe günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Altı aydan beri zorlandığınız konu ve olaylar geride kalmaya başlayacak. Hayatınız daha hızlanıp aktif hale gelecek. Diğer taraftan öncesinde sizi harekete geçiren konu ve olaylarla ilgili tereddütleriniz ve inatçılıklarınız devrede olabilir. Kendinizi sağlama almadan hareket etmek istemeyebilirsiniz. Mars’ın birinci evinizden geçişi kazaları, sakarlıkları, düşmeleri, çarpmaları karşınıza getirebilir, dikkatli olmanızda fayda var.

Cuma günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber öğrenmekten mutluluk duyacağınız, diğer insanlarla bir arada olmak isteyeceğiniz bir dönem içine giriyorsunuz. Kendinizi eğitim alanlarınızda ve yaptığınız işlerde göstermek isteyeceksiniz. İşle ilgili konulara görev gibi yaklaşacaksınız ancak bu alanlardaki girişimlerinizi de toparlamanın yolunu bulacaksınız. Aynı gün Merkür’de Kova burcuna geçiş yapıyor. Kariyer alanınızda konuşma ve görüşme konularını hızlandırıyorsunuz. Önemli sorumluluklar devreye girebilir. Çalışmıyorsanız annenizin hayatında ya da aile hayatınızda yapılması gerekenleri ele alacağınız bir süreç başlıyor. Hafta sonu daha çok bu konularla ilgili olacaksınız. Aile büyüklerinizle ve sevdiklerinizle tartışmalara girmemeye özen göstermelisiniz.



İkizlerİkizler Burcu:

Ailevi konular ve bu alanlarda toparlanması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Hafta başında işlerinizi evinizden yönetmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasına doğru daha çok aşk hayatınıza, size keyif veren konu olaylara kendinizi kaptırabilirsiniz. Hafta sonu ihmal ettiğiniz sporu yeniden ele alabilir enerjinizi yerine getirebilirsiniz.

Perşembe günü Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle beraber geri planda duracağınız ve enerjisel olarak zorlanacağınız bir süreç içine giriyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmakta zorlanabilir kendinize fazla yüklenebilirsiniz. Olur olmadık yerlerde içinize attığınız konu ve olaylarda çıkışlar ve patlamalar devreye girebilir. Arkadaşlarınızla bazı giriştiğiniz projeler varsa bu işlerin maddi yönden karşılığını almak ve bu alanlarda doğru adımlar atıp atmadığınızı düşünmek ve kararsızlar yaşamak ön plana geçebilir.

Cuma Günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Maddi konularda her şeyi ele almanız gereken bir süreçtesiniz. Borcunuz varsa bir kredi altına girmek istiyorsanız, bu dönem bu konuları daha ciddi bir şekilde düşüneceksiniz ve ele almak isteyeceksiniz. Başka insanlardan alacağınız yardımlar bu süreçte yüksek olurken, eğitim ve öğretim hayatınıza daha fazla kendinizi verebilirsiniz. Uzakta bulunan ve sizi daha az tanıyan insanlarla bağlantılarınızda önemli sorumluluklar devreye girebilir. Hafta sonu bu sorumlulukların hayatınız üzerinde çok ciddi bir etkisi olduğunu fark edeceksiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla tartışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. Hafta sonu sinirli ve agresif durumlar devrede olabilir.




YengecYengeç Burcu
:

İletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu hafta başı yakın çevrenizdeki insanları eleştirmeye meyilli olacaksınız.

Salı Çarşamba Perşembe günleri aileniz, yuvanız ve aile hayatınız için yapacaklarınız önemli olacak. Özel hayatınızı çok fazla kafaya takıyorsunuz. Sevdiğiniz insanın size sarfetmiş olduğu bir söz ya da daha önceden yaşadığınız bir tartışmada karşı tarafı ikna etmek ya da onun sizi ikna ettiğini görmek isteyebilirsiniz.

Perşembe günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda enerjinizi harcamaya başlayacaksınız. İşten elde edilen gelirleriniz önemli olacak. 6 ay boyunca iş ve kariyerinizde zorlanmalar, mücadeleler yaşadınız, şimdi artık bu adımların karşılığını görmek isteyeceksiniz. Bazı noktalarda inatçılıklar, alınganlıklar, risk alamama gibi durumlar sizi zorlayabilir.

Cuma günü Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Özel ilişkinizde problemleri yeni baştan ele almak, konuşmak anlamında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde kişiler arası uyum veya arabuluculuk görevi üstleneceksiniz. Hayatınızda kimse yoksa bu süreçte birisiyle tanışabilir ve yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Hafta sonu önemli sorumluluklar para alanınızdan gelecek. Bir borcun altına girmeyi ciddi ciddi düşünebilirsiniz ancak diğer taraftan bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. Agresif sert tutumlardan uzak durun ve sevdiklerinizi konuşmalarınızla incitmeyin.



AslanAslan Burcu:

Maddi konularda yapılması gerekenlere el atarak haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Pazartesi ve Salı öğle saatlerine kadar daha çok parasal konulara odaklı olurken, Salı öğle saatleri Çarşamba ve Perşembe öğleye kadar yakın çevrenizle beraber yapacağınız işleriniz devreye girebilir. İletişim ayağınız çok yüksek akabilir, telefon trafiğinizinde çok yüksek olduğunu göreceksiniz.

Perşembe günü Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Kariyer ve iş alanlarınızda mücadelenizin ve uğraşılarınızın artacağı bir dönem başlıyor. Yaklaşık iki ay boyunca daha çok bu alanlarda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Aynı zamanda anneyle ilgili konu ve olaylarda önem kazanabilir. Mars burada zararlı konumda olduğu için, tam harekete geçmek istediğiniz dönemde, harekete geçmekten korkabilir, kendinizi güvene almak isteyebilir veya harekete geçmemeniz gereken dönemdeyse riskli adımlarda bulunabilirsiniz. Bu dengeyi iyi sağlamaya özen göstermelisiniz.

Cuma günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber çalışma koşullarınızın önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Çalışma arkadaşlarınızla daha uyumlu ilişkiler çıkartacak, sağlığınızı daha fazla önemseyeceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla güzel adımlar atabileceksiniz. Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle ilişkileriniz önemli olacak. Sevdiğiniz insana söylemek istediğiniz bir mevzu, konuşmak istediğiniz bir konu hafta sonu devreye girebilir. Onun tarafından önemli sorumluluklar üstlenmek durumunda kalabilir, ona karşı mesafenizi koruyabilirsiniz. İş ve ailevi konularda sevdiğiniz insanla hafta sonu tartışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. Ağzınızdan çıkacak bir cümle ilişkinizde çıkmazlara neden olabilir.



BasakBaşak Burcu:

Bu hafta sizin için önemli bir hafta olacak sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Kafanızdaki önemli işler için bu hafta rahat bir şekilde harekete geçebilirsiniz. Kendi istek beklentileriniz önem kazanırken hafta ortası maddi konular önemli olacak ve hafta sonuna doğru sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz vakte odaklanacaksınız.

Bu hafta aşk hayatınızda ya da çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan bağlantınızda konuşmalar hayatınızın merkezine yerleşebilir. Bazı konu ve fikirleri çok fazla kafanıza takabilir ve bu noktada çok daha derin ve sizi güvene alacak konuşmalar içine girmek isteyebilirsiniz.

Perşembe günü Mars Boğa burcuna geçiyor. Enerjinizi uzak çevre alanalarınızda harcamaya başlıyorsunuz. Eğitim, seyahat, daha az tanıdığınız insanlarla yapılacak işler, hukuk, ticaret, medya alanlarınızda Mart ayına kadar uğraşılarınız artabilir. Daha az tanıdığınız insanlarla bu dönem çekişme ve güç savaşlarına girmemeye önem göstermelisiniz. Hareketli olmanız gereken bir süreç ancak harekete geçmekte zaman zaman zorlanabilirsiniz. Ya da kendinizi güvene almak ihtiyacınız yüksek olduğu için fırsatları kaçırma ihtimaliniz olabilir.

Cuma günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle aşk hayatınız keyifleniyor. Aşka, keyfe, çocuklarınızla ilgili konulara daha fazla vaktinizi harcayabilirsiniz. Ya da sevgiyi burdan almak isteyebilirsiniz. Bu dönem içinde sevdiklerinize görev gibi yaklaşmayın, biraz daha sıcak yaklaşımlar geliştirmek karşı taraftan daha sıcak duygular almanıza ve tabiki hayatınızın daha da güzelleşmesine neden olacak. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda hafta sonu itibariyle önemli sorumluluklar devrede olabilir. Hafta sonu size huzur verecek aktivitelere yönelmeye özen göstermelisiniz.



TeraziTerazi Burcu:

Haftanıza geri planda durarak başlayacaksınız sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler. Haftaya adapte olmanız zor olabilir. Salı öğle saatleri itibariyle hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Kendi bildiğinizi okumaya meyilli olacaksınız. Ailevi alanlarınızda bazı konuşmaların etkisi yüksek olabilir. Evle ilgili önemli bir takım girişimleriniz varsa Salı günü öğleden sonra harekete geçmelisiniz.

Perşembe günü itibariyle enerjinizi parasal konulara harcamaya başlayacaksınız. Maddi alanlarınızda uğraşılarınızın artacağı bu dönem borçlarınızın üzerine eğilebilirsiniz. Banka işlemlerinizi, ödemelerinizi halledebilirsiniz. Evliyseniz ya da partneriniz varsa onun parasıyla ilgili konu ve olaylar hayatınızda yer edebilir. Bu dönem tehlikeli yerlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Cuma günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçisiyle evinize, ailenize ve yuvanıza daha fazla huzuru ve sevgiyi taşımak isteyebilirsiniz. Boya, badana, tadilat, tamirat, dekorasyon, eşya, mobilya almak gibi işleriniz varsa üç hafta gökyüzü sizi destekleyecek. Aile hayatınızda misafir ağırlamak, sevdiklerinizle güzel yemekler yemek size keyif verecek..

Hafta sonu aşk hayatınızda sevdiğiniz insandan kaynaklı bir sorumluluk devreye girebilir ya da varsa çocuğunuzun sorumluluklarıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Diğer taraftan harcamalar bu dönem yüksek olacağı için bu noktada tartışma ve sürtüşmelere girmemeye özen gösterin.



AkrepAkrep Burcu:

Arkadaşlarınızla yapacağınız planlarla haftanızı organize edebilirsiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Ancak bu planlara bağlı kalmak çokta kolay olmayabilir. Hafta başında yaptığınız planların Salı günü işlemediğini görebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe öğle saatlerine kadar biraz kendi içinizde olmak kendinize dönmek isteyeceksiniz. Daha rutin, tamamlanması gereken işlerle ilgilenmeniz daha yerinde olacak.

Perşembe öğleden sonra Cuma ve Cumartesi günü sizin için çok hareketli akacak. Kendinize gelecek ve hayatınızı istediğiniz gibi organize edebileceksiniz. Yakın çevrenizde bazı konuşmalar kafanıza takılabilir. Bu hafta önemli girişimleriniz varsa sosyal medyayı kullanıyorsanız, eğitmenseniz, öğretmenseniz ya da öğrenciyseniz bu alanlarda konuların derinine gitmek ve bu alanlarda bir güç elde etmek veya güçlü olan insanlardan destek görmek önemli olacak.

Perşembe günü Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle ikili ilişkiler ve özel hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Mart ayına sevdiğiniz insanla zaman zaman sürtüşmeler, inatlaşmalar yaşayabilirsiniz. Ev taşıma, yer değiştirmeyle ilgili konularınız varsa bu alanda kendinizi güvene almak ve buna göre hareket etmek önemli olacak. Ortaklı işlerinizde de hareketlenmeler bu süreçte karşınıza gelebilir.

Cuma günü itibarıyla eğitim ve iletişim konularınızın hız kazandığı bir dönem başlıyor. 3 haftalık döngü içinde yakın çevrenizdeki insanlara sevginizi gösterebilir, onlarla bir araya gelebilirsiniz. Ancak tüm bunları yaparken birazda her şeyi görev gibi algılayabilirsiniz. Sevecen yaklaşımlarda bulunmak sizi ve duygularınızı besleyecek. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar Cuma günü devreye girerken aynı zamanda ev, aile yuva alanlarınızda konuşma ve ifadeleriniz hız kazanacak. Aile hayatınızda önemli bir sorumluluk ya da evle ilgili önemli bir iş devreye girebilir. Bardağın boş tarafını görebilirsiniz, aileniz ve sevdiklerinizle hafta sonu tartışmamaya özen göstermelisiniz.



YayYay Burcu:

İşle ilgili konular, kariyeriniz ya da gündelik hayatınızda yapılması gerekenler bu haftabaşını hareketli kılacak sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Kendinizi göstermek, kalabalıklara karışmak toplum önünde olmak isteyeceksiniz. Perşembe öğle saatlerine kadar hayat çok hızlı akabilir. Daha sonraki günlerde biraz daha dinlenmek ve kendinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Bazı konuları gözden geçirmeniz gereken bir dönem. Bu konular özellikle maddi konularla olabilir. Güçlü bir insandan göreceğiniz destek Salı günü devreye girerken bu kararları öğleden sonra uygulamaya almalısınız.

Perşembe günü itibarıyla iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda mücadelelerinizi artıracağınız bir süreç başlıyor. Bu dönem daha çok işleriniz için koşturmak ve girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz. Risk alıp almamakla ilgili harekete geçme konusunda şüpheleriniz varsa karşınıza gelecek fırsatları kaçırmamaya çalışın. Sağlığınızla ilgili tatlı, karbonhidrat tüketiminiz yüksek olabilir bu yüzden hareketli olmanız önemli olacak. Troitler, boğaz bölgesine dikkat etmelisiniz.

Cuma gününden sonra üç hafta boyunca maddi konularda çok keyifli bir sürece giriyorsunuz. Kazanımlarınızın artması parasal konularda kendinizi güvende hissetmenize neden olacak. Aynı gün iletişim alanlarınızda hız kazanmaya başlıyor. Önemli bir mevzu, sosyal medyadan gelecek bir iş ya da bir telefon konuşması, yakın çevrenizle yapacağınız bir haberleşme sonucunda önemli bir takım sorumlukluklar karşınıza gelebilir. Haftasonu işlerinizle ilgili gelecek haftaya dair alacağınız bazı haberlere çabuk sinirlenebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan sinirinizi çıkarmayın, haftasonunuzu keyifle geçirin.




OglakOğlak Burcu:


Bu hafta dış ortamlardan alacağınız haberler devrede olacak ve bunlara görev gibi yaklaşacak işlerinizi çabuk toparlayacaksınız sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu hafta sizin için çok önemli. Kariyer ve iş alanlarınızın aktif olduğu haftalardan bir tanesi. Bu alanlarda dengeli hareket etmek size çok şey kazandırabilir.

Salı günü önemli bir konuşma gündeme gelirken anlaşmalar ve sözleşmeler üzerine düşebilirsiniz. Bir iş başvurusunda bulunduysanız önemli bir haber gelebilir, serbest çalışıyorsanız alacağınız bir telefonla kendinizi güçlü ve kuvvetli hissedebilirsiniz.

Perşembe günü Mars Boğa burcuna geçiyor. Aşk hayatınıza daha fazla vaktinizi harcayacağınız bir dönem başlıyor. Aynı zamanda sanatsal, kreatif alanlara, varsa çocuğunuzla ilgili konulara daha fazla odaklanacaksınız. Bu alanlarda inatçılıktan, fikri sabitlikten uzak durmanız size çok şey kazandırabilir. Spor yapmaya ihtiyacınızın olduğu bir dönem olacak. Yediğinize içtiğinize dikkat etmelisiniz.

Cuma günü Venüs sizin burcunuza geçiyor. Yakın çevrenizden alacağınız haberler, sevdiğinizle bir araya gelmek gibi etkiler devreye giriyor. Kendinize para harcayacağınız 3 haftalık bir dönem başlıyor. Saçınızı, görüntünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Sosyalliğiniz bu dönem artabilir. Siz kendinize yatırım yaptıkça, güzel gördükçe insanlarında algısı ve bakış açısı değişecek. Bekarsanız bu dönem hayatınıza birisi girebilir. Bugünden sonra parasal mevzularda önem kazanıyor. Parayla ilgili önemli bir sorumluluk almak isteyeceksiniz ve bu size iyi gelecek. Fazla para harcamanızdan kaynaklı hafta sonu sevdiklerinizle tartışmaya girmeyin.



KovaKova Burcu:

Parasal meseleler bu hafta başında gündeminizde olacak sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Salı günü öğleden sonra bu meseleleri hallederek biraz daha özgürlüğünüze yapacaklarınıza vaktinizi harcayacaksınız. Önemli iş koşturmaları bu dönemde devrede olabilir. Salı günü öğleden sonra eskiden kalan bir mevzu kafanıza takılabilir. Ya da yurt dışı bağlantılı bir işiniz varsa önemli bir telefon, görüşme, sözleşme, anlaşma gibi konular devreye girebilir.

Bu dönem geri planda olmanız, kafanızı dinlemeniz ve dinlenmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Planlarınızı kafanızda oturtmaya çalışmalısınız. Önümüzdeki dönem hayatın size sunacakları karşısında çok daha hareketli olacaksınız.

Perşembe günü Mars Boğa burcuna geçiyor. Ev, aile, yuva alanlarınız önemli olacak. Enerjinizi, gücünüzü daha fazla ailevi ortamlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Bu da ev hayatınızda didişmeleri, sürtüşmeleri, ufak tefek kavgaları da karşınıza getirebilir. İnatlaşmalar devrede olabilir. Evinizin güvenliğini ihmal etmeyin.

Cuma gününden sonra hem aile konuları hem de geleceğe yönelik işlerinizde birazcık işleri kenera koyabilirsiniz. Kendi halinizde olup, pilinizi şarj etmek önemli olurken şimdi olay ve durumları değerlendirme zamanı başlıyor. İlişkilere geriden bakma zamanınız gelmiş bulunuyor. Sizi yoran birisi varsa bu ilişkinizden beklentinizi sorgulamalı, önünüzdeki dönemde ne istediğinize dair kararlarınızı düşünmelisiniz. Aynı zamanda fikir ve düşüncelerinizi insanlara yayacağınız bir dönem de başlıyor. Bu dönem kendinize yönelik bir dönem olacak.

Haftasonu, sağlığınız, iş hayatınız ya da özel hayatınızda ilgili önemli bir sorumluluk devreye girebilir. Bu sorumlulukla ilerlemeye özen göstermelisiniz. Sevdiklerinizden destek almak istiyorsanız, tartışmalara, fikir ayrılıklarına hafta sonununda dikkat etmelisiniz. Bu dönem özgür olmak isteyecek herkesin sizin gibi düşünmesini isteyeceksiniz.



BalikBalık Burcu:

İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları bu hafta devrede sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Sevdiğiniz insandan haber almak, plan yapmak ya da onun hayatına dair vereceğiniz kararların devrede olması söz konusu olabilir. Salı gününden sonra biraz daha hayatın gizemli yönleriyle uğraşacak ve parasal yönleri ele almak isteyeceksiniz.

Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi. Mars’ın Boğa burcuna geçsiyle parasal durumlarda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar artık geride kalmaya başlıyor. Artık enerjinizi yakın çevre konularına kaydırmaya başlayacaksınız. Akrabalar, kardeşler, komşular, yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan bağlantılarınızda sürtüşmelere, inatlaşmalara meyilli olabilirsiniz. Girişime dayalı işlerinizde nasıl hareket edeceğinizi bilememe ya da gereğinden fazla risk almamayı tercih etmeniz yüzünden zorlanmalar karşınıza gelebilir.

Cuma günü itibarıyla arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyeceğiniz bir dönem başlıyor. Onlarla görüntülü görüşme yapmak ya da sosyal ortamları digital platformlara taşımak gibi etkiler devrede olacak. Önemli işlerinizde organizasyonlar, davetler devreye girerken işten elde edeceğiniz gelirlerinizi artırmanın yolunu bulacaksınız.

Evlilik ve ailevi konularda Cuma günü itibarıyla yavaşlayabilirsiniz. Bazı olayları gözden geçirmeniz gereken bir dönem olacak. Sevdiğiniz insanın iş hayatında bazı zorlanmalar devreye girebilir. Biraz kendinizi dış ortamlardan izole etmeniz gerekebilir ancak çevreniz buna izin vermeyecek. Bu dönem biriyse tanışırsanız beklentinizi çok fazla yüksek tutmayın. Yakın çevrenizdeki insanlarla hafta sonu tartışmalara, konuşmalarda sabırsız etkilere karşı dikkatli olmaya özen göstermelisiniz.




Hande Kazanova
 
kk ark (4).jpg





KOÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR

Haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz koçlar ve sevgili yükselen burcu koç olanlar, Pazartesi günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum içinde kullanacaksınız. Arkanızdan dönen işleri ve gizli düşmanlarınızın yaptıklarını ve dedikoduları duyarak hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü iş hayatınız ve kariyerinizde güçlü olarak değişim ve dönüşüm arzusu duyacaksınız. Ancak dediğinizin olmasında diretmek ve manüplatif olmak gibi gölge yönleri kullanabilirsiniz aman dikkat! Çarşamba günü eril ve dişil dengesini korumakta zorlanabilirsiniz. Perşembe günü kendi kazandığınız para alanında harekete geçmek için enerjisiz ve isteksiz hissedebilirsiniz. Cuma günü otorite figürlerinden yardım ve destek görebilirsiniz. Kendi kişiliğinizi yansıtırken sanatsal ve spiritüel bakış açıları geliştirebilirsiniz. Cumartesi günü ikili ilişkilerde uyumlu etkiler sergileyebilirsiniz. Pazar günü arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde yaptığınız grup çalışmaları ve sosyal sorumluluk projelerinde kendi sözlerinizi ve fikirlerinizin baskı altına alındığını söyleyebilirsiniz.









BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR

Haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz sevgili boğa burcu ve yükselen burcu boğa olanlar, Pazartesi günü arkadaşlarınızla sosyal çevrenizdeki iletişimlerinizde beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü yurt dışı işlerinizle ilgili zorluklar ve pandemi şartları sizi yoracak. Çarşamba günü dişil ve eril yönleriniz arasında denge kurmakta zorlanacaksınız. Perşembe günü ikili ilişkiler konusunda harekete geçmekte isteksiz ve enerjisiz hissedeceksiniz. Cuma günü otorite figürlerinden destek yardım ve ilgi görebilirsiniz. Kendi kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisinden yararlanacaksınız. Cumartesi günü ikili ilişkiler konusunda olumlu etkiler altında olacaksınız. Pazar günü iş hayatınız ve kariyerinizde kendinizi baskı altında ve engellenmiş hissedebilirsiniz.









İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR

Haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz sevgili ikizler burcu ve yükselen burcu ikizler olanlar, Pazartesi günü iş hayatınız ve kariyerinizde beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü alacaklarınızı tahsil edip borçlarınızı ödemek isterken zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Kredi, borç, vergi ve ödemeler üzerinizde baskı unsuru olarak sizi rahatsız edebilir. Çarşamba günü kadın erkek ilişkilerinde sorun yaşayabilirsiniz. Perşembe günü arkanızdan dönen işler, dedikodular ve gizli düşmanların yaptıklarını görecek ve olayların üzerine gitmek istemeyeceksiniz. Cuma günü iş hayatınız ve kariyerinizde tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle projeler üreteceksiniz. Cumartesi günü ikili ilişkilerde uyumlu etkiler altında olacaksınız. Pazar günü devam eden davanız varsa o davanın sonuçlanması ile ilgili engeller, kısıtlar ve gecikmelerle karşılaşacaksınız.









YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR

Haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz sevgili yengeç burcu ve yükselen burcu yengeç olanlar, Pazartesi günü yurt dışı işler ve yurt dışı seyahatlerin pandemi koşulları nedeniyle gecikmesi ve iptal olması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sözleriniz ve fikirlerinizle manüplatif tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Çarşamba günü kadın erkek ilişkilerinde sorun yaşayabilirsiniz. Perşembe günü arkadaşlarınızla iletişiminizde harekete geçmek duruş sergilemek kendinizi göstermek isterken içsel olarak kendinizi buna hazır hissetmeyeceksiniz. Cuma günü otorite figürlerinden destek ilgi ve yardım göreceksiniz. Cumartesi günü fikirsel bazda projeler üreteceksiniz ancak hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Pazar günü ödemelerle ilgili kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Günü gelen ödemeler nakit sıkıntısı nedeniyle sorun yaratacak.









ASLAN BURCU VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR

Haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz sevgili aslan ve yükselen burcu aslan olanlar, Pazartesi günü ailenizin, eşinizin varsa ortağınızın parasını yönetme ve kullanma isterken beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde manüplatif baskıcı ve kendi dediğinizin olmasında direten tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Çarşamba günü kadın erkek ilişkilerinde sorun yaşayabilirsiniz. Perşembe günü iş hayatınız ve kariyerinizde harekete geçmeniz insiyatif almanız gerekirken statükoyu korumak adına tavır koymak duruş sergilemek konusunda hiç bir şey yapmayacaksınız. Cuma günü otorite figürlerinden yardım destek ve ilgi görebilirsiniz. Cumartesi günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde sözleriniz ve yaklaşımınız karşınızdakini rahatsız edecek. Pazar günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde kendinizi baskı altında engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.









BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR

Haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz eleştirel yönünüz artarak devam edebilir. Düzen ve tasnif gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Pazartesi günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü çocuklarınızla iletişiminizde dediklerinizi yapmalarını sağlamak için manüplatif ve baskıcı tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Çarşamba günü hayatınızın gitmeniz gereken yönü menzili hakkında olumlu kadersel etkiler altında olacaksınız. Perşembe günü yüksek öğrenim ve akademik çalışmalar konusunda harekete geçmek için kendinizi yetersiz ve enerjisiz hissedebilirsiniz. Cuma günü otorite figürlerinden yardım ilgi ve destek görebilirsiniz. Cumartesi günü evcil hayvanlarınız varsa bakımı gezdirilmesi ve doktora götürülmesi sizi zorlayabilir. Pazar günü sözleriniz ve fikirlerinizi açıklarken baskı ve engelleme gördüğünüzü düşüneceksiniz.









TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR

Sevgili terazi burcu ve yükselen burcu terazi olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Pazartesi günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum içinde kullanacaksınız. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü aile bireylerinizle iletişiminizde baskıcı ve manüplatif davranabilirsiniz. Çarşamba günü kadın erkek ilişkilerinde sorun yaşayabilirsiniz. Perşembe günü kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda harekete geçmekte kendinizi cesaretsiz ve isteksiz bulabilirsiniz. Cuma günü otorite figürlerinden destek yardım ve ilgi göreceksiniz. Aileniz size borçlarınızı ödeme konusunda maddi anlamda destek verebilir. Cumartesi günü ikili ilişkilerde uyumlu etkiler altında olacaksınız. Pazar günü sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde kendinize baskı yapılmış gibi hissedebilirsiniz.









AKREP BURCU VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR

Sevgili akrep burcu ve yükselen burcu akrep olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz Pazartesi günü sevgi aşk ve ilişkilerde beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde kendinizi manüplatif ve baskıcı tutum ve davranışlar sergilerken görebilirsiniz. Çarşamba günü hayatınızın gitmeniz gereken yönü hakkında olumlu kadersel etkiler altında olacaksınız. Perşembe günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde yolunda gitmeyen şeyleri düzeltmek için yeterli cesaret ve enerjiniz olmadığını düşüneceksiniz. Cuma günü otorite figürlerinden yardım destek ve ilgi göreceksiniz. Cumartesi günü ikili ilişkilerde bahar havası yaşayabilirsiniz. Pazar günü eğitim verme ya da alma konusunda yapılandırma yapma kararı alabilirsiniz.









YAY BURCU VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR

Sevgili yay burcu ve yükselen burcu yay olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Pazartesi günü aile bireylerinizle iletişiminizde beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde etmek için güçlü arzular hissederek harekete geçeceksiniz. Çarşamba günü hayatınızın gitmeniz gereken yönü menzili konusunda kadersel olumlu etkiler altında olacaksınız. Perşembe günü gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde düzenlenmesi gereken işlerle ilgili olarak harekete geçmekte isteksiz olacaksınız. Cuma günü otorite figürlerinden yardım destek ve ilgi göreceksiniz. Cumartesi günü ikil ilişkilerde olumlu etkiler altında olacaksınız. Pazar günü iletişim ve sosyal medyada daha fazla yer almayı planlayarak yapılandırmaya gidebilirsiniz.









OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR

Sevgili oğlak burcu ve yükselen burcu oğlak olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Pazartesi günü kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için güçlü arzular duyacaksınız. Değişim ve dönüşümü hayatınıza entegre edeceksiniz. Çarşamba günü hayatınızın gitmeniz gereken yönü menzili konusunda olumlu kadersel etkiler altında olacaksınız. Perşembe günü aşk ve flörtlerle ilgili harekete geçmek isterken çok kendinizi ortaya koyamayacak ve duruş sergileyemeyeceksiniz. Cuma günü otorite figürlerinden yardım destek ve ilgi göreceksiniz. Cumartesi günü ikili ilişkilerde olumlu etkiler altındasınız. Pazar günü kendi kazandığınız para alanında yapılandırma yapmaya giderek harcamaları kontrol altına alacak ve yeni gelir kaynakları elde etmek için çalışacaksınız.









KOVA BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR

Sevgili kova burcu ve yükselen burcu kova olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Pazartesi günü kendi kazandığınız para alanında beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü arkanızdan dönen işler, dedikodunuz ve gizli düşmanlarınızın yaptığı çalışmaları fark edeceksiniz. Siz de manipülatif ve kontrolcü davranabilirsiniz. Çarşamba günü hayatınızın gitmeniz gereken yönü menzili hakkında olumlu kadersel etkiler altında olacaksınız. Perşembe günü aile bireylerinizle iletişiminizde harekete geçmek duruş sergilemek ve kendinizi göstermek için içsel olarak hazır hissetmeyeceksiniz. Cuma günü otorite figürlerinden yardım ve destek göreceksiniz. Kişiliğinizi tarzını ve tavrınızı yansıtırken tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle projeler üretebilirsiniz. Cumartesi günü sözlerinizi kavgaya meyil verecek şekilde kullanmazsanız iyi edersiniz. Pazar günü kitap yazmak ya da yazınsal eserler konusunda çalışmak için karar alabilirsiniz.









BALIK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR

Sevgili balık burcu ve yükselen burcu balık olanlar haftaya ay başak burcunda başlıyorsunuz. Pazartesi günü kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için sunum hazırlayabilirsiniz. Bu sunumu insanlara yollayarak yeni çalışmalara başlamak isteyebilirsiniz. Salı günü arkadaşlarınızla birlikte sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Çarşamba günü kadın erkek ilişkilerinde sorun yaşayabilirsiniz. Perşembe günü tanıtım satış ve pazarlama konusunda harekete geçmek duruş sergilemek ve kendinizi göstermek konusunda yeterince performans sergilemeyeceksiniz. Cuma günü otorite figürlerinden yardım destek ve ilgi göreceksiniz. Şifa çalışmaları yapabilir ve yardıma ihtiyacı olanlara maddi ve manevi yardımda bulunabilirsiniz. Cumartesi günü sözleriniz ve fikirlerinizi açıklamakta zorlanacak ve kavgaya yol açacak konuşmalar yapabilirsiniz. Pazar günü uzun süre kapalı yerde çalışarak yazı yazabilir ve iletişimde bulunabilirsiniz.



Tülin Aydoğan
 
kk ark (5).jpg


KOÇ BURCU:

İstemsiz olarak çekildiğiniz konularda kendinize zaman tanımalısınız ve güdülerinizle hareket etmekten kaçınmalısınız. Sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir. Transit Merkür ve Plüton gezegeni kavuşum yaparak gelecek hedeflerinizde gizli saklı kalmış projeleri hayata geçirmek adına gelişmeler yaşatabilir. Yeni bir kariyer teklifi alabilir, şimdiye kadar olduğundan daha farklı bir alana geçiş yapabilirsiniz. Toplum önünde olmanız gözleri her zaman üzerinize çekecektir. Gizli kalmış bazı olayları öğrenme durumunuz olabilir. Hemen acele davranış sergilemeyin öncelikle arkanızdan ne gibi dolaplar dönmüş öğrenin ve öyle harekete geçin.




BOĞA BURCU:

Haftanın ilk günü duygusal yoğunlukla başlayabilirsiniz. Bazı davranışlarınızı duygusallıkla abartılı yansıtabilirsiniz. Öncelik kendiniz olmadan önce karşınızdaki kişinin hayatına saygı duymalısınız. Eğlenceli aktiviteler duygularınızı kontrol etmenizde yardımcı olabilir sizlere. Sosyal çevrenizde sizler aldatmak isteyen kişiler olabilir. Paylaşılan her bilgiye, her olaya kesin inanmadan önce sizlerin de araştırıp öğrenmesi daha sağlıklı olacaktır. Salı günü yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. Yaşantınızın içerisinde yetenekli olduğunuz konuları artık somutlaştırma adına harekete geçebilirsiniz.




İKİZLER BURCU:




Haftanın ilk günü yoğun duygularla içe çekilebileceğiniz saatler yaşayabilirsiniz. İletişiminizin düşmesi, konuşmama isteği yalnızlığı seçmeniz iyice motivasyonunuzu düşürecektir. Yalnızlığı seçseniz bile ruhunuzu besleyerek enerji yüklemesi yapabilirsiniz. Salı günü Merkür ve Plüton Oğlakburcunda kavuşum gerçekleştirecek. Bu kavuşum paylaşımı seven doğanızı neden sonuç ilişkisine sürükleyerek yanlış ve doğru kavramlarınızı yeniden yapılandıracaktır. Zihninizi maddesel olgularla değil ruhsal verilerle donatarak verilen mesajı daha iyi kavrayabilirsiniz. Çarşamba günü kendinizi dengede tutmakta zorlanabilirsiniz.




YENGEÇ BURCU:

Haftanın ilk günü iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Yakın hissettiğiniz dostlarınız arkadaşlarınız, ailenizle bağ kurmak isteyebilirsiniz. Birlikte vakit geçirmek bir şeyler paylaşma isteğiniz yoğunluk kazanabilir. Bugün konuşmalarınızda duygusal bir dokunuş ararsınız.

Salı günü Merkür ve Plüton kavuşumu birebir ikili ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırabilir. Tahammül sınırını aşan kişilere artık hak ettikleri cevapları verebilir hatta çevrenizden de ayrılmalarını isteyebilirsiniz. Sert bir karar almak telafisi olmayan olaylara yol açabilir. Kendinizi kontrol altında tutmaya çalışarak daha sağlıklı bir karar vermelisiniz.




ASLAN BURCU:




Sahip olduklarınız veya olmak istedikleriniz duygusal güvence ihtiyacınızı sorgulatabilir. Konulara maddesel olarak bakmak yerine daha çok ruhsal düşünce tarzı ile yaklaşmak önünüzü görmenizde yardımcı olabilir. Maddi konularınızda girişimlerde bulunabilirsiniz.

Salı günü Plüton ve Merkür gezegeninin Oğlak burcunda kavuşumu ile fiziksel ve ruhsal bir dönüşüme giderek kendinizi inceleyerek yeni bir düzenleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Başkalarına hizmet etmek yerine önceliğinizi kendinize vererek zihninizdeki yenilenmeyi gerçekleştirebilirsiniz. Rutin sorumluluklarınızdan kaçtığınız düşünmeden yeni bir ben diyerek daha aktif çözümler üretme noktasında gelişme yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü iletişim trafiğinizin yoğun olabileceği bir gün olabilir.




BAŞAK BURCU:

Duygularınızı paylaşmakta çekinceler yaşamadan olduğu gibi hislerinizi ifade etmeye çalışmalısınız. Kendinizi özgür ve huzurlu hissettiğiniz kişiler yanında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Salı günü, Merkür ve Plüton gezegeninin Oğlak burcunda bir kavuşumu gerçekleşecek. Kendinizi dışarıya lanse ederken neleri doğru neleri yanlış yaptıklarınıza göre hafızanıza Plüton dokunuşlar yaparak dönüşmesi gereken özelliklerinizi yenileyecektir. Çarşamba günü finansal konularınız gündeminizde olabilir. Yatırım kaynaklarınız, gelecek hedeflerinizi değerlendirmek isterken olaylara duygusal yaklaşım sergileyebilirsiniz.




TERAZİ BURCU:




Geçmiş hatıralar iç dünyanıza çekilmenize yol açarak huzuru düşüncelerinizde aramanızı isteyebilir. Yalnız olmadığınızı düşünerek dostlarınızla anılarınızı paylaşırsanız sıkışmışlık hissiyatından kurtulabilirsiniz.

Salı günü Oğlak burcunda Merkür ve Plüton gezegenleri kavuşarak uzun zamandır kullanılmayan zihinlerdeki düşünceleri dönüştürmeye çalışacaktır. Köklerinize kadar süzülerek köşede kenarda bir şey kalmaması için çaba harcayacaktır. Sizler de itiraz etmeyerek geleneklerinizi kırıp hafızanızı modernize etmelisiniz. Çarşamba günü üzerinizde mutluluk la güneşi karşılayabilirsiniz. Sevginiz duygusallığınız heyecanınız gününüzü güzelleştirmek için yeterli olacaktır.




AKREP BURCU:

Haftanın ilk günü sosyalleşmek için güçlü adımlar atıyor olabilirsiniz. Yalnızlığın sizleri umutsuzluğa sürüklemesine mani olarak yeni bir çevre kazanmaya çalışmalısınız. Salı günü Plüton ve Merkür gezegeni kavuşumu gerçekleşecektir. Zihninizde sizi yoran konulara cevap bulup artık aklınızda kalmaması gereken şeyleri temizleyecektir. Dönüşüme karşı olmadan önce yeni olanı tercih etmelisiniz. Çarşamba günü bilinçaltınız geçmiş ile dolu düşünceler ile baş başa kalabilir. Geçmiş hatalar, yaşanılanlar, hayatınıza giriş ve çıkış yapan kişiler hepsi bir anı olarak gözünüzün önüne gelebilir.




YAY BURCU:

Kariyer planlarınız, hedefleriniz, ulaşabildiğiniz seviyeler hepsinin analizini yaparken geride kaldığınızı düşünüyorsanız umudunuzu koruyarak çalışmalarınıza devam etmelisiniz. Salı günü Merkür ve Plüton Oğlak burcunda kavuşarak finans sisteminizi kökten değişikliğe uğratmak isteyecektir. Eski alışagelmiş yapıları yıkarak yerine global çağın gerektirdiği sistemi entegre edecektir. Risk almayı sevmeseniz bile şartları değerlendirmek her zaman yeni bir alternatif yaratacaktır. Sağlığınıza özen göstermeli ve mümkün oldukça evden çalışarak kendinizi korumayı seçmelisiniz.

Çarşamba günü sosyal olma isteğiniz sekteye uğrayabilir. Sevilen kişiliğiniz şartlar nedeniyle topluluk içerisinde bu günlük istenmeyebilir.




OĞLAK BURCU:

Duygularınız karışık olabilir. Kendinizi ait hissetmediğiniz yerde durmak günlük rutinlerinizi yerine getirmek güç hareket etmenize neden olabilir. Evet belki fiziki olarak gidemiyorsunuz ama ruhen istediğiniz kadar yolculuğa çıkabilirsiniz. Bir kitap sizleri bilinmezlere doğru götürebilir.

Salı günü Merkür ve Plüton burcunuzda kavuşum gerçekleştiriyor. Kavuşum kendinizi keşfetmeniz adına en derininize inerek orada saklı kalan her şeyi aşikâr edecektir. Sizler de kendinizi keşfettikçe şaşırarak hayretler içerisinde kendinizdeki potansiyelin farkına varacaksınız. Kimliğinizde dönüşüme uğrayan her nokta yenilenerek bir başka sizi oluşturacaktır.




KOVA BURCU:

Haftanın ilk günü korku ve endişelerinizin artış göstereceği saatler içerisinde olabilirsiniz. Duygularınızı hayallerinizle süslerken gerçeklerden uzaklaşma ihtimaliniz olabilir. Adımlarınızı atarken hayalperest olmamaya dikkat etmelisiniz.

Salı günü finansal beklentilerinizi tahsil edebilirsiniz. Kendinizi başkalarının gözünden değerlendirme yapmadan önce sizleri ne kadar anlayıp anlayamadıklarını mukayese etmelisiniz. Oğlak burcunda Merkür ve Plüton kavuşumu zihninizin kapalı kapılarını arayabilir. Mutsuz olmaya doğru itildiğinizi düşünüyorsanız geçmişi bırakarak ileriye odaklanın. Hayatınızda gizli kalmış sırlar ortaya çıkabilir, bilmediğiniz gizli düşmanlarınız var ise kirli oyunlarını gün yüzüne çıkararak sizleri manipüle etmeye çalışabilirler.

https://www.hurriyet.com.tr/kova-burcu-haftalik


BALIK BURCU:

Kendinizi ifade ederken çatışma yaşamadan duygularınızı yeterli ölçüde kontrol ederek adım atmalısınız. Birebir temas kurmak isteğiniz ortaklı işlerinizde yeterli olsa da duygusal beklentilerinizde şartlar el vermeyebilir. Hemen olumsuzluğa kapılmadan zamanını beklemek en iyisi olacaktır.

Salı günü Oğlak burcunda Merkür ve Plüton gezegeni kavuşacaktır. Bu kavuşum sosyal çevrenizi tamamen değiştirmek adına bir dönüşüme uğratabilir sizleri. Eski ve yalan olan her şey yıkılarak gerçek sağlam dostluklar inşa edilecektir.





Aygül Aydın
 

kk ark (6).jpg


Haftalık Burç Yorumları (4-10 Ocak 2021)​

Bu hafta Mars, Boğa burcuna geçiyor. Sizi öfkelendiren durumlar her zaman karşınıza çıkabilir ama bu sefer onları içinizde tutma eğiliminde olabilirsiniz. Bunun sonucunda da öfke patlamaları yaşanabilir. Doğru zamanda doğru derecede duygularınızı ifade etmeye çalışın.
Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte zihinsel gücünüzü çok rahat kullanabilir, kendinizi entelektüel çalışmalar ya da fikir alışverişi içerisinde bulabilirsiniz. Merkür-Mars karesi, hareketleriniz ile düşüncelerinizi dengeli bir şekilde kullanabilmeniz için iş başında olacak. Münakaşaya çekilmeye çalışılabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var. Bu enerjileri sanatsal faaliyetlerde ya da yaratıcılığınızı ifade edebilmek için kullanabilirsiniz. Venüs-Mars üçgeni, şimdiye kadar kendi mutluluğunuzu ertelediğiniz durumlarda, size artık yeter deyip adım atabilme fırsatı sunacak. İkili ilişkilerde hareketli bir dönem yaşanabilir.

Son olarak Merkür-Satürn kavuşumu fikirlerinizi kalıcı hale getirebildiği gibi, endişe ve korku tohumları da ekebilir. Özetle bu hafta, zihninizi ve duygularınızı bastırmak yerine, nazikçe ve elinizden geldiğince kendinizi sade ve net bir şekilde ifade etmenizde fayda var. Bu hafta geleceğe yönelik kalıcı kararlar alabilir, olayları objektif ve mantık çerçevesinde değerlendirebilirsiniz. Özel hayatınızda da partneriniz ile empati kurmaya çalışmanızda fayda var.

Koç burcu​

Gelecek planlarınızda değişiklik yapabileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Yeni yıl ile birlikte yeni bir sayfa açabilirsiniz. Kariyer hayatınızda da bazı yenilikler yapabilirsiniz. Kazanç konusunda geleneksel yöntemleri tercih edebilir ve para kazanma ile ilgili bazı mücadeleler vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem para konularına odaklı olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla entelektüel düzeyde fikir alışverişi yapabilir ve onlardan alacağınız kararlarla ilgili destek görebilirsiniz. Aynı zamanda arkadaşlarınızdan maddi olarak da destek görebileceğiniz bir dönem. Geleneksel yöntemlerin yanı sıra yaratıcılığınızı kullanarak farklı kazanç alternatiflerini düşünmenizde fayda var. Bu konu ile ilgili otorite figürleri ile konuşmalar yapabilirsiniz.

Boğa burcu​

İnanç kalıplarınızı ya da yargılarınızı sorgulayacağınız ve bazı değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir hafta. Kendiniz ile ilgili yapmak istediklerinizi bekletme eğiliminde olabilirsiniz. Çok ertelememenizde fayda var. Sistematik yaklaşımlarınız ve objektif kararlarınız ile kariyer hayatınızda bazı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler sonrası ertelediğiniz bazı işleri yapma kararı alabilirsiniz. Bu dönem eğitim, uluslararası ilişkiler, e-ticaret ve sosyal medya konularında yaratıcı olabilir ve bu konularda görüşmeler yapabilirsiniz.

İkizler burcu​

Bu dönem mali durumunuz gündeminizde olacak. Borç alma ve kredi gibi işlemler yapabilirsiniz. İçsel olarak dönüşümün eşiğindesiniz. Manevi konularla daha ilgili olabilir, kendinizi bu alanda geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak, araştırma yapmak, yazı yazmak ve kitap okumak için çok uygun bir dönem. Yapacağınız entelektüel çalışmalar ile bazı yeteneklerinizi ya da becerilerinizi keşfedebilirsiniz. Sizi mutlu edecek ve keyif alabileceğiniz yeni hobiler edinebilirsiniz.

Yengeç burcu​

Partneriniz ile aranızda birbirinizi ikna edici konuşmalar yapabilirsiniz. İnatlaşmamakta fayda var. Bu dönem yaşayabileceğiniz bir gerginliği arkadaşlarınıza yansıtabilirsiniz. Bunun yanı sıra hayatınızda bazı köklü değişiklikler yapma kararı alabilirsiniz. Bu radikal değişiklikler rasyonel bir bakış açısı ile yapılmalıdır. İşe, sosyal çevrenizden başlayabilirsiniz. Bu değişimler ilişkinizi olumlu yönde etkileyebilir.

Aslan burcu​

Çalışma hayatınızda bazı manipülatif etkiler ile karşılaşabilirsiniz. Kariyer hayatınızda bu hafta bazı değişimler yapmak için adeta şimdiye kadar ertelediğiniz her güdü ortaya çıkabilir ve bu konuda silkelenmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle ya da ortaklarınız ile entelektüel paylaşımın yoğun olacağı bir döneme giriyorsunuz. Kariyer hayatınızla ilgili bazı paylaşımlar ve destekler alabilirsiniz. Karar aşamasında önceliğinizin maddiyat mı yoksa manevi tatmin mi olacağını düşünmelisiniz.

Başak burcu​

Borsa, forex gibi spekülatif ortamlardan uzak durmanızda fayda var, aksi takdirde maddi olarak iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Yeni bir hobi ya da spora başlamak için uygun bir dönem. Şimdiye kadar ertelediğiniz eğitim, yayıncılık veya uluslararası ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızda verimli olabileceğiniz bir dönem. Bu verimliliği işlerinizi daha üst bir seviyeye veya geniş kitlelere yaymak için kullanabilir, bu alanda yatırım yapabilirsiniz.

Terazi burcu​

Eğer geçmişte başlamış ve hala devam eden çözülmemiş konularınız varsa, bu konular artık bir karara varmanız için tekrar gündeminize düşebilir. Sağlığınıza ekstra önem vermeniz faydanıza olacaktır. Entelektüel anlamda oldukça derinleşeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Olaylara objektif yaklaşıp mantıklı ve pratik çözümler elde edebilirsiniz. Bu dönemi hayatınızda bazı dönüşümleri başlatmak ve gerçekleştirmek için kullanabilir, yapacağınız değişiklikler ile ilgili ailenizden destek alabilirsiniz.

Akrep burcu​

Bu hafta yakın çevreniz veya kardeşleriniz ile münakaşaya girmeye meyilli olabilirsiniz. Soğukkanlı kalmakta fayda var. Bu gerginliği büyüterek, partnerinize de yansıtabilirsiniz. Şimdiye kadar içinizde biriktirdikleriniz ile birlikte de büyük bir patlama yaşayabilirsiniz. Ailenizdeki objektif bakış açısı sayesinde, onlardan alacağınız tavsiyelere uyduğunuz müddetçe daha sakin kalabilirsiniz. Genel anlamda, ne istediğinizi net ifade edebildiğiniz sürece problem yaşama olasılığınız da azalacaktır.

Yay burcu​

Bu dönem kendinize haksızlık edebilirsiniz. Kendi değerinizi ve yaptıklarınızı küçük görmekten vazgeçin, aksi halde çalışma hayatınızda bazı gerilimler, tartışmalar yaşayabilirsiniz. Böyle durumlarda kuracağınız iletişim çok önemli olacaktır. Bunun yanı sıra olaylara ve kendinize objektif yaklaşmalısınız. Hakkaniyetli tutumunuz, yaşanması olası olayları sakinleştirecektir. Bu başarı size maddi kazanç olarak geri dönebilir.

Oğlak burcu​

Sizi heyecanlandıran aktivitelerin peşine düşme kararı alabilir, kendiniz ile ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu hafta flörtünüz ile bazı sürtüşmeler yaşamaya meyillisiniz. Sakin kalmanızda fayda var. Kendinizi objektif olarak değerlendirip, iki tarafa da eşit mesafe de kalabilirseniz bu süreci rahat geçirebilirsiniz. Kendinizde yapacağınız fikirsel değişimler de ilişkinizi olumlu etkileyecektir.

Kova burcu​

Şimdiye kadar bastırdığınız bazı korkularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Ailenizde ve yuvanızda bazı öfke çıkışları yaşayabilirsiniz. Kendinizi objektif olarak değerlendirmelisiniz, böylece olaylara daha farklı yaklaşarak bazı problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu çözüm ortaya çıkan korkularınızın üstesinden gelmenize de fayda sağlayacaktır.

Balık burcu​

Sosyal çevrenizde bazı güç mücadelelerine şahit olabilirsiniz. Gelecek planlamanızda değişikliğe gidebilirsiniz. İletişimsel olarak daha sakin, net ve anlaşılabilir olduğunuzdan emin olmalısınız. Diplomasi yeteneğinizi keşfedebilir ve bunu kendinizi ifade etmek için kullanabilirsiniz. Bu durum, içinde bulunduğunuz sosyal çevre ile olan ilişkinizi de olumlu etkileyecektir.




Astrolog Damla Güleç


 
kk ark (7).jpg


4-10 Ocak 2021 Haftasında Burçlar​

'Bazı insan ruhlarının denize kıyısı var sahiden. Onlarla konuşunca sanki bacakları denize nazır uzatıp huzur buluyorsun.' Cemal Süreya
Bu haftaya Ay Başak Burcu'nda başlıyoruz. Haftanın ilk günü gündemimizde olan konulara kafa yorup bekleyen işleri bitirmeye yönelik adımlar atabiliriz. Başak Burcu'nun gölge yanı olan detaycılık içinde çok boğulmayın, işler sarpa sarabilir. Akşam üzeri ve Salı günü düşüncelerimizde takıntılı olmayı daha çok deneyimleyeceğiz. Salı ve Çarşamba günleri Ay Terazi Burcu'na geçtiğinde Venüs ve Mars'ın uyumlu açıları olsa da Ay Şiron karşıtlığı olacağı için duygusal olarak beklemediğimiz tepkilere maruz kalabiliriz. Nispeten daha uyumlu duygular içerisinde olacağız. Takıntı durumlarına dikkat ettiğimiz sürece sakin geçirebileceğimiz iki gün. Perşembe ve Cuma günleri haftanın en zorlu günleri. Ay Akrep Burcu'na geçince, korkularımızı, şüphelerimizi ve endişelerimizi tetikleyip duygusal anlamda olayları içselleştirip derinleştirmemize sebep olacak. Özellikle Boğa Burcu'ndaki Mars ve Uranüs'e karşıtlık meydana geldiği Perşembe günü ani duygu değişiklikleri, ani öfke halleri ortaya çıkabilir. Perşembe günü Ay da, Mars da, Uranüs de rahat etmedikleri burçlarda olduğundan beklenmedik, ani gelişen olaylara dikkat edelim. Mars Boğa Burcu'ndayken hareket de yavaşlayacağından işler hızlı yol alamayabilir. Cuma günü Ay Akrep Burcu'nun en zorlu derecelerinden geçerken kendimizi yorgunluk ve tükenmişlik içinde hissedebiliriz. Bugünü daha rahat geçirmek adına hobilerimizle ilgilenebilir, meditasyon, yogayla uğraşabilir ya da dua ederek geçirebiliriz. Hafta sonu Ay Yay Burcu'na geçtiğinde kendimizi nispeten daha rahat hissedebiliriz, Yay özgürlükle bağdaşan bir burçtur. Ancak Jüpiter Satürn altında ezilirken, üstelik Uranüs'e olumsuz açıdayken bu özgürlük hissine girmemiz çok kolay olmayabilir.



file.jpg
d8d514_3e02fc4fd54f461e90bf8cbeebd2b9e0~mv2.webp



Koçlar ve Yükselen Koçlar: 14 Aralık’tan bu yana özellikle eğitim, yurtdışı ve hukuki konularda attığınız adımlarla ilgili artık bir sonuca ulaşıyorsunuz. Haftanın ilk günü bu konuya ilişkin bakış açınızı değiştirip son kez değerlendirin ve hayatınızda olacak değişiklikler üzerine çok takılmadan hedefinize paralel yol alıp almadığınızı gözlemleyin. İletişimsel anlamda, kendinizi özellikle işle ilgili konularda ve toplum önünde manipülasyon altında hissedebilirsiniz. Konu resmi bir yerle alakalıysa, yaklaşımınıza dikkat etmenizi öneririm; son dakika bir aksilik yaşamayın. Salı günü Ay Terazi Burcu’na geçtiğinde bir önceki günün yorgunluğunu atıp önünüze bakmak isteyeceksiniz. Salı ve Çarşamba günleri, Venüs Yay Burcu’nda Mars’a iyi bir açı yaparken gündeminizde olan konuya ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ama Ay tam karşı burçtan geçtiği için duygusal ikilemler yaşamanız da çok mümkün. Perşembe günü ani duygusal değişimler, ani huzursuzluk belki öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Ani kararlar, ani atılımlar doğanızda var ama Perşembe günü böyle bir doğa için uygun değil. Sonradan pişman olmayın. Merak etmeyin geçici. Gündeminizdeki konuyla ilgili son demleri yaşıyorsunuz. Hafta sonu Ay Yay Burcu’na geçtiğinde duygularınızı özgürleştirmek isteyeceksiniz, iki günlük baskıdan sonra. Ancak Jüpiter Plüto'nun altında ezilirken siz yine de kontrollü gidin.


file.jpg
d8d514_5d86030646f0430382480078810a793a~mv2.webp



Boğalar ve Yükselen Boğalar: Hani borç alma konusu gündeminizdeydi ya; ya da bir kriz vardı çözmeniz gereken; işte artık konuyu sonuçlandırmaya yaklaşıyorsunuz. Bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Belki de kiminiz derinliklerde yaşadığınız esaret duygusunu özgürleştirmek istiyorsunuz. Pazartesi günü sabit fikirliliğiniz ayyuka çıkıp düşünsel anlamda yaşadığınız baskı kırılabilir. Belki de kırılma noktası budur. Artık farklı bir açıdan bakıp değerlendirme ihtimalini de gündeminize almanız gerekebilir. Bu kadar inatçı yaklaşımla birlikte istediğiniz sonuca ulaşamayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri Ay Terazi Burcu’na geçtiğinde biraz daha esnek olma ihtimaliniz yüksek. Venüs sizi sever, siz de Venüs'ü. Bence bu iki günün tadını çıkarın. Perşembe ve Cuma günleri zor geçecek. Özellikle ikili ilişkiler anlamında hissedeceğiniz baskı ve beklenmedik olaylar değişmek olmasa bile dönüşmek zorunda olduğunuzu size gösterecek. Zorlu iki günden sonra hafta sonu Ay Yay Burcu’na geçtiğinde duygusal baskı sizi zorlasa da dikkat etmeniz gereken fanatik yaklaşımlarınızı kontrol altında tutmanız olacaktır.


file.jpg
d8d514_a046acc344a048a987ad2f68e2791fcf~mv2.webp



İkizler ve Yükselen İkizler: Partnerinizle ilgili konuyu irdelediniz, öyle yaptınız olmadı, böyle tuttunuz dağıldı; şimdi artık son nokta konulacak. Ya onunla yeni bir sayfa açacaksınız ya da farklı bir yola sapacaksınız. Sadece konuşarak çözüme ulaşamazsınız, karşınızdakini dinlemeyi de denemelisiniz. Yarın çözerim diye ertelediğiniz her konu daha büyük bir sorun olarak karşınıza çıkar. Haftanın ilk günü zihinsel olarak takıntılarınızla yüzleşeceksiniz. Belki de ilişkinizi düşünsel olarak irdeleyeceksiniz. Şüphelerinizi bir kenara koyup Salı ve Çarşamba günlerinde Ay Terazi Burcu’ndayken biraz daha uyumlu yaklaşmayı deneyebilirsiniz ilişkinize. Perşembe ve Cuma günleri zorluklarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Endişeleriniz ve korkularınız dip yapabilir. Bilinçaltınızdaki düşünceler iç ses olarak sizi yanlış yönlendirebilir. Hafta sonu Ay Yay Burcu’na geçtiğinde özgürlük hissiyatıyla bir konuşma yapmayın. Çünkü takip eden hafta sorumluluklarınızla yüzleştiğinizde pişmanlık duyabilirsiniz. Günlük düşünmekten öte biraz daha derinlik katmak bakış açınıza bir nüans katacaktır.


file.jpg
d8d514_2041eebc5fb14078a61cd7ef706dc885~mv2.webp



Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Hadi bakalım işyerinizde gelişen olaylara sessiz kaldınız, belki içinize atıp kendinizi güvende hissettiniz ama hiçbir şey düşündüğünüz şekilde gelişmedi. Salt duygularınızla hareket ettiğiniz her durum, bir noktada patlak verebiliyor ve ucu size de dokunabiliyor. Pazartesi günü duygusal olarak yargılayıcı yaklaşacaksınız, ama başkasına değil, kendinize. Kendinizle yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Sesinizi yükseltmeniz gerekirken susmuş olmanızın sonuçlarını fragman şeklinde gözlemleyeceksiniz. Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri sesinizi yükseltmek için doğru günler değil. Baskı altında son söylemeniz gerekeni başta söyleyebilirsiniz ve ipler daha da gerilebilir. Salı ve Çarşamba günleri görüşlerinizi bildirmek için daha uygun. Adım atmak adına daha olumlu bir görünüm var gök kubbede. Hafta sonu gündeminizdeki bu konuda ani kararlar vermeyin; ruh haliniz baskı altında hissederken, özgürlük kapısı açılabilir. Adım atmadan önce iki kez düşünün. Sağlık konusu varsa gündemde sonuç alacağınız günlerden geçiyoruz.


file.jpg
d8d514_2426faa4f224400784b67979cd4a6c57~mv2.webp



Aslanlar ve Yükselen Aslanlar: Aşk konusu geçen aydan beri gündeminize girdiğinden itibaren tüm olasılıkları gözden geçirdiniz; hatta takdir almak için bazı hareketlere bile göz yumdunuz; veya içinizdeki sizi farklı yorumladınız. Haftanın ilk gününde konuya eleştirel ve hatta yargılayıcı yaklaşabilirseniz. İlişkinizde yolunda gitmeyen konu her neyse çözeceksiniz. Sadece içinizden gelen duygu neyse onu yansıtın. Salı ve Çarşamba günleri içinizdeki eğlenceli tarafı partnerinize gösterirseniz olumlu bir yol alabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri herkes için duyguların şüphe ve endişeyle harmanlaşacağı günler. Bu iki gün sorunu ortadan kaldırmak için doğru günler değil. Hafta sonu Ay Yay Burcu’na geçtiğinde aşkla ilgili konuda yeniden değerlendirip gelecek haftayı beklemenizi öneririm. Zor bir dönemden geçiyoruz ve bakış açımızı ben’den çıkarıp biz’e geçirebilirseniz daha etkin yol almanız mümkündür.


file.jpg
d8d514_7812c80a52834beab30b72b83902af59~mv2.webp



Başaklar ve Yükselen Başaklar: Ev içerisinde köklenen ve gündeminizde yer alan konulara yaklaşımınız Pazartesi günü iyice takıntılı olabilir. Olaylar hiç bu kadar karışık görülmemiş olabilir. Hızlı davranıp yanlış kararlar vermeyin. Karşınızdakini yargılarken kendinizi de süzgeçten geçirin. Salı ve Çarşamba günleri yargılamak yerine dinleyip uyum gösterme seçeneğini düşünebilirsiniz. Bu iki günü iyi kullanın çünkü Perşembe Cuma günleri duygusal olarak takıntılarınız çerçevesine bir de şüphe ve endişeyi de katınca içinden çıkamayacağınız bir kısırdöngü halini alabilir olaylar. Cumartesi ve Pazar günü nispeten daha iyi. Ama Siz Başaklar için Ay’dan gelen olumsuz etki duygularınızı tetikleyebilir ve acabalar içinde yol alabilirsiniz. Gelecek hafta Ay Oğlak Burcu’na geçtiğinde sorumluluklar da çerçeve içine gireceğinden olaylar daha net sonuçlanacaktır. Biraz daha sabır.


file.jpg
d8d514_35d8767c96d749219c6c7e7756369a19~mv2.webp



Teraziler ve Yükselen Teraziler: Siz uyum insanısınız. Huzur ve uyum olmayan her yerden kaçarsınız. Huzur ve uyumu bulmak adına düşüncelerinizde ve duygularınızda değişime bile gidersiniz. Günün sonunda da siz olmayan bir siz bile ortaya çıkabilir. Özellikle Pazartesi günü bu uyum ve huzur olgularına takılıp iletişim kurmak veya devam ettirmek adına farklı davranmayın. Salı ve Çarşamba günü Ay sizin burcunuzdayken olaylara yaklaşımınız sizi daha fazla yansıtacaktır. Perşembe ve Cuma günlerinde yaşayacağınız endişe sizi yine farklı davranmaya yöneltebilir, ama bu endişe durumu geçici olduğundan, sonradan pişmanlık duyabilirsiniz. Artık korkularınızla ve endişelerinizle yüzleşip iletişimsel anlamda kat ettiğiniz yoldaki tüm aksaklıklar çözülecek. Sadece doğru gün ve doğru zamanda doğru kararları vermek gerekir. Hafta sonu Ay Yay Burcu'ndayen düşünceleriniz özgürleşip bu sefer tam aksi yönde tavırlar göstermeniz söz konusu olabilir. Her anlamda kendiniz olmayı başaramadığınız her durum sizi sahte bir duruma düşürecektir. Enine boyuna düşünüp hareket edin.


file.jpg
d8d514_759fa65b550e480d969ac699b951aeb2~mv2.webp



Akrepler ve Yükselen Akrepler: Evet birkaç haftadır gündeminizi para konusu işgal ediyor. Harcamalarınız mı arttı? Yoksa gelirleriniz mi azaldı? Belki iş konusunda bazı aksaklıklar yaşadınız. Yaşadığınız her ne is ucu paraya dayanıyor değil mi? Pazartesi günü bu konuyu bir daha gözden geçirip ne yapmanız veya ne yapmamanız gerektiğine yönelik düşüncelerinizi geliştirin ama geçiştirmeyin. Salı ve Çarşamba günleri Ay Terazi Burcu’na geçtiğinde nispeten daha olumlu ama Perşembe ve Cuma günleri duygusal yoğunluğu en fazla yaşayanlar sizler olacaksınız. Kafanızda bin bir konu zihninizi işgal edecek. Ama siz krizlere alışıksınız. Krizlerle nasıl başa çıkacağınızı daha iyi biliyorsunuz. Bu sebeple ne kadar derin yaşasanız da günün sonunda yeni bir sayfaya başlamak sizin için zor olmuyor. Cumartesi ve Pazar günleri dinlenin. Para konusu ya çözülecek ya çözülecek. Sadece kendinize biraz zaman tanıyın.


file.jpg
d8d514_75da3b0c13f04396a37cbd4be087941d~mv2.webp



Yaylar ve Yükselen Yaylar: “Ben” dediğiniz günlerden geçiyorsunuz. Hayatınızda yolunda gitmeyen konulara yoğunlaştınız son haftalarda. Belki de kadersel bir takım değişimler hayatınıza yansıdı. Ama günün sonunda olgunlaşarak hayatınıza devam edeceksiniz. Olaylara umarsızlaşmayın, hafife alıp kulak arkası etmeyin. 2022 ortasına kadar kulak arkası ettiğiniz her konu gündeminize düşecek ve sizi beklemediğiniz bir anda tepetaklak edebilecektir. Bu sebeple, haftanın ilk gününü duygusal anlamda takıntılarınızla yüzleşip detaylarda boğulmadan geçirin. Haftanın ikinci ve üçüncü günlerinde biraz daha rahat bir dönem geçireceksiniz. Nefes alabileceksiniz. Perşembe ve Cuma günlerinde hiçbir şeye yoğunlaşmadan kendinizi baskı altında bile hissetseniz adım atmayın. Daha sakin düşünebilmek için hafta sonunu bekleyin ama özgürlük naralarınızın sesini yükseltmeyin. Başkalarının da özgürlük alanlarına yaklaşımınızı gözden geçirip ona göre kararlarınızın neticeleriyle yüzleşin.


file.jpg
d8d514_a6fe912ff80b4875a336913baa12741b~mv2.webp



Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar: Aldığınız nefesin değerini en iyi öğrenenlerdensiniz. Yaşadığınız tüm kısırdöngüler sonlanmak üzere. Tek yapmanız gereken bilinçaltınızda biriktirdiğiniz korkularınızla yüzleşip onlara yol vermek olacaktır. Sorumluluklarınız omuzlarından başka ruhunuzu da kontrolü altına almasın. Kurtulun fazlalıklardan. Hayatınızdan çıkardığın her türlü durumu geçmişe, ait olduğu yere mıhlayın. Artık önünüze bakmanız gerekir. Pazartesi günü biraz zorlanabilirsiniz ama Salı ve Çarşamba günleri kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Perşembe ve Cuma günlerine dikkat çünkü korkularınızı daha da büyütebilir sizi hakimiyeti altına almasına izin verebilirsiniz. Kurtulmaya az kaldı, birilerine güvenip düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşmakta yarar var. Hafta sonu içsel yolculuk adına meditasyon, yoga gibi konularla uğraşmanız size iyi gelecektir. Hiçbir şey yapamıyorsanız bol bol dua edin. 13 Ocak’taki Yeniayla birlikte yeni başlangıçlara yelken açabilirsiniz.


file.jpg
d8d514_bfb5ef93e9d14114b16f45cf9b315414~mv2.webp



Kova ve Yükselen Kovalar: Çevrenizdeki gelişmelerden duyduğunuz şaşkınlıklar ve dost bildiklerinizin size olan yaklaşımlardan duyduğunuz rahatsızlıkları sonuçlandırmak için elinize fırsat geçti. Artık bu durumun sonuna geliyorsunuz. Gerçekçi yaklaşımınızdan dolayı olayları istediğiniz şekilde yönetmeniz sizin için daha kolay. Pazartesi günü Ay Başak Burcu’ndayken değişken duygular içerisinde gidip gelseniz de Salı ve Çarşamba günleri kendinizi hem zihinsel hem de duygusal olarak daha güçlü hissedeceksiniz. Perşembe ve Cuma günleri doğanızın dikili taşı özgürlüğünüzün üzerinde tehditler hissetseniz de gerçekçi bakış açınızla durumlardan hiç düşünmediğiniz şekilde hızlıca sıyrılabileceksiniz. Bunun için hafta sonunu bekleyin. Biraz baskılanma hissiyatı olacaktır ama geçici.


file.jpg
d8d514_e7d158293823433f9a21e18f859fd302~mv2.webp



Balıklar ve Yükselen Balıklar: Gündeminize aldığınız kariyer konusuna duygusal yaklaşımınız ve sürekli olarak değişik duygular içine girmeniz sizi zor durumlarda bırakıyor. Kendinizi ifade edemiyor bile olabilirsiniz. Beklentilerinizi mutlaka söylemelisiniz, her şeye uyum sağlamaya çalışarak kendinizi feda etme enerjisinden kurtulun. Ay hafta başında tam karşı burçta hareket ederken duygusal olarak çok karışık hissedeceksiniz. Ama Salı ve Çarşamba günleri daha rahat geçecek. Tek yapmanız gereken uyum adına herkese “evet” dememek. Uyum kendi isteklerinizi, düşünce ve duygularınızı açıkça ifade ederek gösterilmeli. Perşembe ve Cuma günleri duygusal olarak fazla derin düşüncelere dalabilirsiniz. Durumları derinleştirip içinden çıkılmaz bir hale getirebilirsiniz. Mümkünse bu iki günü düşünerek geçirin ama karar almayın. Hafta sonunu daha rahat geçireceksiniz.




Sevgiyle iyi haftalar diliyorum.
Özlem Özdemir
AstroFameo
 
kk ark (8).jpg




KOÇ:Sevgili koçlar haftaya arkadaş çevreniz de bazı bitişler ile başlıyorsunuz. Yeni arkadaşlar yeni insanlar tanıyacaksınız. Is ve sağlık konuları da bu hafta gündeminizde olabilir. Sağlığınıza yeme düzeninize çok dikkat edin. Is hayatınızda beklenmedik değişimler yaşamanız mümkün olabilir. Size fazlasıyla yarayacak iş teklifleri yada maaş artışları gundemizde olacak. Aşk hayatınızda ise karar verme durumunda kalabilir yada vazgeçemediğimiz biri var ise çöpe atma vakti gelmiş demektir. Yenileniyor güçleniyor sunuz. Parasal anlamda bu hafta anı alışverişler yapmayın büyük ve pahalı şeylerden uzak durun derim. Yine bu hafta gizli saklı aklınıza yatan iş projeleri iş deneyimleri var ise harekete geçeceksiniz. Arkanızdan konuşulan gizli olaylar da gün yüzüne çıkabilir. Dikkatli olun gözler sizin üzerinizde olacak.








BOĞA:Sevgili boğalar haftaya biraz duygusal başlayabilir hatta birazda agresif tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu hafta özellikle yakın çevre ve dostlarınızın dertlerini dinlerken onları sert eleştirmekten kaçının. Bu hafta sizi aylardır hatta yıllardır zorlayan iş konuları yada dostlarınızın şüpheli tavırları ile ilgili gizlenen ne varsa gün yüzüne çıkıyor. Yurt dışı kaynaklı işleriniz var ise bu hafta olumlu haberler alabilir mutlu olabilirsiniz. Aile yuva konularıyla ilgili yeni kararlar yada planlar gündeminiz de olacak. Ev değiştirmek yada ev almak gibi konuları masaya yatırıp ilerleyen aylarda hayata geçiriyorsunuz. Bu yer değişikliği şehir değişimi bile olabilir canlarım. Is hayatınızda hedeflediğiniz planladığıniz konulara ışık tutup karar verme döneminde olacaksınız. Yeni bir iş kurup hayatınızda yetenekli olduğunuz alanları konuşturacaksiniz. Sadece bu hafta herşeye hemen inanıp gemileri yakmayın. Araştırın ve sabredin







IKIZLER:Sevgili ikizler haftaya yalnız kalma isteği duygusal bir modla başlıyorsunuz. Yaşamı ve bulunduğun alanı sürekli sorgulayabilir kendini neden böyle oldu sorularıyla başbaşa bulabilirsiniz. Yine bu hafta bazı yeni eğitimler alıp hayatınıza dahil edecek bundan keyif alacaksınız. Çocuklarınız var ise onlar için geleceğe dair bazi yatırımlar yapmak isteyeceksiniz. Beklentileriniz hedefleriniz gece gündüz içinizi kemirecek bu hafta bu sebeble zihniniz ruhunuz yorgun düşebilir. Aile büyükleri ile ilgili bazı sağlık haberleri alabilirsiniz. Sizlerde bu dönemde rahim ve kasık bölgenize dikkat edin. Is hayatınızda elinize ekstra bir kazanç geçebilir.






YENGEÇ:Sevgili yengeçler haftaya iletişim anlaminda yoğun başlayabilirsiniz. Uzakta olan dostlar arkdaslar ile konuşmak dertlesmek sosyalleşme isteği yoğun olabilir. Genel anlamda sizler için duygusal bir hafta olacak. Dokunsalar ağlayacak modda olduğunuz için işinize kendinizi vermede zorlanabilirsiniz. Evrak işleriniz var ise dikkatli olmaniz da fayda var canlarım. Bu hafta sizi yoran uzun süredir değişmeyen ilişkileri bitiriyor veya şifalandırıp yolunuza devam ediyorsunuz.is hayatınızda bu hafta verdiğin mücadelenin meyvesini yiyecek maddi anlamda güçleneceksiniz. Ama bu hafta kimseyle tartışmayın kendinizi sakin tutun. Aslında bu yıl yengeçler hayatınızdaki fazlalıkları ne olursa olsun arkadaş sandıklarımız, bitmeyen ilişkiler, hatta fazla kilolarınızı bile atıyor hayatınıza renk katıyorsunuz. Değişimden korkmayın canlarım







ASLAN: Sevgili aslanlar haftaya iş hayatınızla ilgili yeni şanslar elde ederek başlıyorsunuz. Işinizi bir üst seviyeye taşımak ve gelirinizi arttırmak için karşınıza bu hafta güzel fırsatlar çıkacak. Aşk hayatınızda ise hayatınızda biri var ise bu hafta evlilik konuşmaları sıkça yapabilir ciddi bir sürece adım atabilirsiniz. Evli iseniz eşiniz ile aranızdaki bağ güçlenebilir. Bu bir bebek sayesinde de olabilir hayırlısı olsun diyelim. Kıskançlık ve dedikodulara da ekstra dikkat edin derim. Hafta sonuna doğru daha duygusal bir moda girip ağlamaklı olabilirsiniz. Yalnızlar içinde bu hafta yeni biri gundemizde olacak. Eskisi gibi hemen kalbinizin kapılarını açmayın bekleyin ölçün tartın canlarım








BAŞAK:Sevgili başaklar haftaya sağlık ve iş yeri ile ilgili konularla başlıyorsunuz. Is hayatınızda şüpheleriniz netliğe kavuşacak. Sağlık alanında kilo vermek kötü alışkanlıklardan kurtulmak isteyecek ve harekete geçeceksiniz. Bazılarınız aşk hayatında ciddi kararlar alacak evliliğe doğru adım atacaklar. Aşk hayatınızda duygular oldukça yoğun yaşanabilir. Sevgiyi içinizde hissedecek ve mutlu olacaksınız. Bazılarınız bebek haberleri de alabilir. Hafta sonuna doğru size tavsiyem iş ortamında anı agresif tavırlardan uzak durmanız. Kimseyle tartışma içinde olmayın ve bu bir aylık dönemde sabırlı ve sakın olmaya özen gösterin. Emlak ile ilgili arayışta olanlar var ise bu hafta güzel haberler alabilir






TERAZI:Sevgili teraziler uzun süredir aşk hayatınızda gelgitli dönemler kavgalar tartışmalar yaşıyorsunuz. Yada net olmayan ucu açık ilişkiler sizi oldukça yormuş görünüyor. Bu hafta artık bu ilişkilerle ilgili netlik kazanacak kendini daha iyi hissedeceksiniz. Maddi anlamda önünüzdeki günlerde de dikkatli olmaniz da fayda var. Gelen paralar yerine gidecek beklediğiniz bazı işler geri dönecek böyle bir süreci atlatmak için ekstra harcamalardan uzak durmanız gerekiyor. Ama bazılarınız bu hafta emlak yatırım konularıyla ilgili şanslı o yüzden gelen fırsatları hemen itelemeyin araştırın ve yapın. Bu dönemde aşk hayatınızda kimse yok ise yeni biri karşınıza çıkacak





AKREP:Sevgili akrepler haftaya aile ve yuva konularıyla başlıyorsunuz. Bu hafta kardeşleriniz akrabalarınız ile iletişim oldukça güçlü olacak. Kardeşler ile yüzyüze gelip geçmişteki bazı konuları netleştireceksiniz. Bu hafta yine ev değiştirmek ev almak semt değiştirmek ile ilgili konular gündemde olabilir. Şansınız açık iletişim kurduğunuz ksiilerle anlaşmalar mümkün olabilir. Değişim yaşayacaksınız önümüzdeki 2 aylik süreç hayatınızda güzel gelişmeler olacak. Sadece karar vermek ve adım atmak sizi biraz zorluyor olabilir. Korkmayın ve pes etmeyin derim. Is hayatınızda ise bazı zorlanmalar sizi gerginlestirebilir. Bu süreçte sakın kalıp kendinizi yıpratmayın canlarım. Sağlık anlamında ise bu hafta kontrollere gidip titiz davranabilirsiniz. Keyifli bir hafta geçirmeniz dileği ile








YAY:Sevgili yaylar bu hafta aile yuva ve seyahatlar gündeminizde olacak. Ailenizle birlikte emlak ile ilgili bazı konuları konuşup yada size aile büyüklerinden gelen miras gibi konular gündemde olabilir. Is hayatınızda ise bazı seyehatlar ortaya çıkacak. Bu hafta özgür olma isteğini içinizde oldukça fazla hissedebilir bazı sınırları zorlayabilirsiniz. Beklediğiniz paralar var ise bu hafta az az elinize gelecek. Eğer yalnız bir yay iseniz bu hafta hayatınıza dahil etmek isteğiniz kişiler sizi yanıltabilir dikkatli olun canlarım. Evliler yada ilişkisi sorunlu olanlar bu hafta iyileşmeler söz konusu olacak geçmişi unutup seviyorsanız ilişkinize şans verin.






OĞLAK:Sevgili oğlaklar haftaya maddi konular ile başlıyorsunuz. Uzun süredir para sıkıntısı ile mücadele ediyor ve işin içinden çıkamıyorsunuz. Buda sizin gergin olmanıza sebeb oluyor. Bu hafta gelirinizi arttıracak işler yapacak borclarinizdan kurtulacaksınız. Aile anne baba konuları ile ilgili sağlık anlamında güzel gelişmeler yaşanacak. Sizinde uzun süredir beklediğiniz sağlık ile ilgili konular çözüme kavuşuyor. Bu hafta çocuklarınız var ise yada çocuk düşünüyorsanız bununla ilgili mücadele edecek ve biraz yorulacaksınız. Ama sonucunda güzellikler sizinle olacak sabredin canlarım. Bu yıl bazılarınıza bebek var ama sağlık ile ilgili dikkatli olun keyifli bir hafta geçirmeniz dileği ile








KOVA:Sevgili kovalar haftaya sizler kendinizde imajınızda değişiklikler yaparak başlıyorsunuz. Kendinzii iyi hissetmek adına saç rengi değişimi bazı ufak operasyonlar da yapabilirsiniz. Uzun zamandır aileniz eşiniz sevgiliniz kardeşleriniz ile olan sürtüşmeler bu hafta sona eriyor. Kendinizi neşeli ve umutlu hissedeceksiniz. Evli olanlar geçtiğimiz yıllarda oldukça yoruldular bu hafta iyileşmeler olacak. Bu hafta ve önünüzdeki bir aylık süreçte oldukça yoğun bir döneme gireceksiniz. Ev almak semt değiştirmek hatta şehir değişikliği bike olabilir hayatınızda. Çocuklarınız var ise onların geleceğine dair bazı plânlar yapacaksınız. Bu hafta yine parasal anlamda elinizden para çıkacak. Bu paralar borçlarıniz olduğundan rahatlayacaksınız. Keyifli bir hafta gecirmen dileği ile









BALIK:Sevgili balıklar haftaya güzel ve sizi sevindirecek gelişmeler ile başlıyorsunuz. Dostlarınız çevreniz ailenizden her anlamda destek göreceksiniz bu hafta. Is hayatınızı etkileyecek kişilerle tanışıp paranızı çoğaltabilirsiniz. Is hayatınızda süpriz gelişmeler de söz konusu mevcut iş yerinizde terfi yada yer değişikliği olabilir. Buda sizi oldukça mutlu edecek. Bu dönemde sadece size tavsiyem kim olursa olsun konuşmalarınızı gergin ve sinirli yapmayın. Kırıcı olmayın. Aşk hayatınızda ise evliler monoton düzene devam ediyor olacak. Fakat sevdiğiniz yada eşiniz sizden yana sıkıntılı olabilir. Onları anlamaya çalışın. Bekarlar bu hafta yada bu ay sonunda yeni biriyle tanışacak. Keyifli bir hafta geçirmeniz dileğiyle








DENIZ KARINCA
 


kk ark (10).jpg


Koç: Bu aralar arkadaş çevresinden biri tarafından kandırılma, duygu sömürüsüne maruz kalma, sosyal çevre tarafından manüpüle edilme riskiniz var. Eğitim, yurtdışı, seyahatler konularında şanslısınız. Para konularında ani kararlardan kaçının.

Boğa: Kariyerle ilgili düzen bozan ani konular gündeme gelebilir ve bu moralinizi biraz bozabilir çünkü gelirinizi olumsuz etkileyebilir. Kariyer çevresinden özele taşıdığınız ilişkileriniz gözden geçirme zamanı. Diğer yandan sosyal çevrenizi bilgi ve fikirlerinizle şifalandırıyorsunuz.

İkizler: Evlilik ve ciddi ilişkilerde hafta başında kriz deneyimleme riskiniz olsa da geçici bu durumu empati kurup uyumlu davranarak atlatabilirsiniz. Bakış açınızı pozitif tutun. Kariyer alanında beklenmedik bir gelişme olabilir.

Yengeç: Akademik başarılar ve eğitim bu hafta sizin konularınız. Yeni fikirlerinizi rahatlıkla ortaya koymalısınız. Atılgan davranıp bir yaraya merhem olabilirsiniz. Sosyal çevrenizde agresyon hakim olacak, bu yüzden sabit fikirlilikten kaçınırsanız daha hafif atlatabilirsiniz.




Aslan: İlişkiler, çocuk konularında zorlayıcı geçebilir ancak siz de ayın terazi burcuna geçmesiyle ve sıcakkanlılığınızla bunun üstesinden geleceksiniz. Uzak seyahatlerde bu hafta dikkatli olmanızı öneririm. Günlük işler ve mesai çevresinde çevik adımlarla destek ve şifa verebilirsiniz.

Başak: Aile, yuva konularında mantık – duygu çatışmaları yaşayabilirsiniz. Kendi çıkarınızı gözettiğiniz, aşk ilişkilerinde bu yönde olumlu köklü değişimler yaşayıp yaşattığınız bir hafta olabilir. İş çevrenizde gergin bir hafta olabilir, bencil bulunmamak için kolektif yönünüzü biraz daha fazla çalıştırmalısınız.

Terazi: İş hayatında sıradışı ama olumlu gelişmeler yaşanabilir. Farklı bir fikriniz varsa ortaya koyma zamanı. Ayrıca estetik konularıyla ilgili siz de bu haftanın şanslı burçlarından birisiniz. Eşiniz veya çocuğunuzla ilgili ani bir problemle karşı karşıya kalabilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

Akrep: Bu haftanın girişimcisi sizsiniz. Her an yeni fikir ve projeler üretebilir, bunlarla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Para konularındaki sorunlarınızı politik dilinizi kullanarak aşabilirsiniz. Hukuki konularda da şanslısınız. Aile üyelerini, özellikle de yaşlı kimseleri sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda uyarmalısınız.



Yay: Güzellik, bakım işlerinizi bu hafta yapabilirsiniz, işler istediğiniz gibi gitmeye müsait. Sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklarınızla ilgili de hafta sonuna doğru şanslısınız. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gerilimli olabilir. Seyahatlerinizde bu hafta dikkatli olmalısınız. Satış pazarlama işlerini 7 Ocaktan sonraya bırakmanızı öneririm.

Oğlak: Para işleriyle ilgili adımlarınızı dikkatli atmalısınız çünkü dolandırılma ihtimaliniz bu hafta biraz daha fazla olabilir. Para ve yuva konuları bağıntılı gidecek. Aile fertlerinden yaşlı olanlarla ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Para sorunlarında ise bilgi ve disiplininiz size şifa olacak.

Kova: Siz de bu hafta oğlaklarda bulunan dolandırılmaya müsait etkiyi alabilirsiniz. Bu hafta estetik, bakım konularına yönelebilirsiniz ancak büyük değişim vaat eden işlemlerde gözünüz açık olsun. Ani kaz ve yaralanmalar konusunda bu hafta oldukça dikkatli olmalısınız.

Balık: Çevrenizdeki arkadaşlarınıza dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz. Sosyal çevrenizde gizli düşmanlar tarafından kandırılma, manipüle edilme riski taşıyorsunuz. Üşütmemek için ekstra çaba sarfetmenizi öneririm. Bu hafta fikir ve inançlarınızı sorguluyorsunuz.






Neptünyen Astrolog
astro12thouse
 
kk ark (14).jpg

YÜKSELEN KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Eğitim ve yakın çevreyle olan ilişkilerde hesapta olmayan gelişmeler olabilir. Hafta sonu ise arkadaşlarla maddi konularda fikir ayrılıklarından kaynaklı gerilim yaşanabilir. Bu da aslında finansal olarak farklı bir bakış açısı geliştirmeye destek olacak.

YÜKSELEN BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Maddi konularda koyulmuş hedeflerin gerçekçi olmaması bazı zorlukları gündeme getirebilir. Eğitimle ve ticaretle ilgili alanlarda güzel gelişmeler olabilir. Boğaz ve boyun bölgesinde de hassasiyete dikkat edilmeli.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İş birliği yapılan alanlarda dengeyi sağlamak için gerçekçi olmaktan vazgeçilmemesi gereken bir hafta. Hesapta olmayan giderlerin çözümlerini kolaylıkla bulma söz konusu. Hafta sonu sahip olunanları bırakmama isteği yerine, yeniliklerin getireceklerine odaklanmak daha iyi sonuç verecektir.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Uzak çevreyle ve fedakarlık konusundaki inançlarla ilgili objektif karar vermeye dikkat edilmeli. Hafta sonu ikili ilişkilerde güzel gelişmeler olabilir. Arkadaşlarla daha paylaşımcı olmak da gerilimleri engelleyebilir.

YÜKSELEN ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İkili ilişkilerde ve arkadaş çevresinde kıskançlık sorunları yaşanabilir. İş birliği yapılan alanlarda otoriter olma konusu gerginlik yaratabilir. Hafta sonu işle ve günlük işleyişle ilgili olumlu gelişmeler getirir.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hem ailede hem de iş hayatında denge kurmak adına her şeye evet dememeye gayret edilmesi gereken bir hafta. Aşk hayatında daha istikrarlı bir dönem başlıyor. Hafta sonu günlük düzenle ilgili değişimlere karşı direnç göstermemeye dikkat edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Yoğun tempo sonucu sağlıkla ilgili çıkabilecek sorunların ihmal edilmemesi gereken bir hafta. Hafta sonu evle ilgili düzenlemeler ve aile bütçesinde ayarlamalar yapılabilir. Çocuklarla ilgili konulara daha esnek yaklaşmak gerilimleri azaltacaktır.

YÜKSELEN AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta eğlenceye fazla odaklanmak ya da işleri şansa bırakmak yanıltabilir. Hafta sonu ikili ilişkiler konusunda güzel gelişmeler getirecektir. Yalnız ilişkilere sabit düşüncelerle yaklaşmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İlişkilerde bireysel konuları çok fazla ön planda tutmak yerine dengeli davranmaya dikkat edilmeli. Finansal olarak olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu sağlığa dikkat edilmeli.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Eğitim ve iletişim konularında detaylarda kaybolmamaya dikkat edilmeli. Hem aşkta hem de yakın çevreyle olan konularda hafta sonu güzel gelişmeler yaşanabilir. Çocuklarla ilgili harcamalarda artış söz konusu.

YÜKSELEN KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Çevrenin düşüncesine çok odaklanıp kendini fazla yargılama hatasına düşülmemesi gereken bir hafta. Ebeveynlerle ve evle ilgili bitirmek istenilen işler bitirilebilir. Hafta sonu aileyle, yeni düşüncelere dirençten kaynaklanan gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İş hayatındaki sorumluluklar ve aile konularını dengelerken bireysel istekleri unutmamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu sosyalleşmenin iyi geleceği bir zaman olacak. Yakın çevreyle bazı bitişler de yaşanabilir.




Aslıhan Kozluca - Pembenar
 
X