4 sene sonra bu ne karisiklik!?

aysekiz90

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
2
0
16
Almanya
Merhaba kizlar bugun uye oldum cunku aklim cok karisik.. 4 senelik evliyim 23 yasindayim 6 aylik oglum var.. Evlenmeden once 2 senelik iliskim vardi.. Cahillik iste guzeldi cocukluktu.. Eski sevgilim annemin oturdugu yerden ve bende yarin oraya gidicem annemlere yani.. Bi kac dfefa eski sevgilimden haber geldi bana ama pek umursamadim.. Sali gunu arkadasimla bulusucam.. Oda soylemis benim gelicegimi arkadas grubu icinde ve eski sevgilimde duydi haliyle.. Simdi o diyomus iste oldugunuz yere geliyim bi goriyim arkadasca konusuru belki.. Zaten daha evlendigimdrn beri gormedim yani 4 senedir. Son zamanlarda cok aklima gelmeye basladi esimle mutsuzmuyum bilmiyorum seviyorum ama asik degilim.. Soguyorum bizde ailevi problemler yasadik ama genel olarak iyizdir.. Aklim cok karisik bi taraftan gormek istiyorum cunku benim haberim olmadigi zannedickler..obur yandan kendimi kotu hissederim diye korkuyorum.. Offfff bilmiyorum..
Nolur bir akil..

eski sevgilin senin evli olduğunu bile bile haber yollayıp bir görüşelim diyor sen de düşünüyorsun hala öyle mi?

kısa ve net cevabım;bırak eski sevgili eski de kalsın..evlisin..bir eşin ve çocuğun var..

Son düzenleme:
Evet surekli soruyordu beni.. Simdi gelicgimi duymus gormek istiyor.. Ama arkadasima aysekiz a soyleme demis.. Tesaduf gibi gorunsun istiyor..

Iste insan huzurunu yuvasini boyle bozuyor..kusura bakmayin ama kasinmayin..esinizi gectim o minik bebegnizedemi askiniz yok baginiz yok..eski sevgilisini gormek icin caba harcayan bi annem iyiki olmamis..
Silkelenin kendinize gelin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem öyle o çocukla evlenseydin..eşini aldatmak bence bu aklında o varsa bile öyle zaten,neyse senin hayatın sen mutluysan böyle sıkıntı yok..

Evet surekli soruyordu beni.. Simdi gelicgimi duymus gormek istiyor.. Ama arkadasima aysekiz a soyleme demis.. Tesaduf gibi gorunsun istiyor..

Aşk tesadüfleri sever cicim...

senin görüşüp görüşmemeyi düşünmen bile hata..görüşürsen ne amaçla görüşeceksin?

evli bir kadından beklentileri olan adama,adam demem ben..

Aklını başına topla arkadaşım.Olacak şey mi?

bu yazdıklarından çıkardığım tek şey senin eski sevgilini arkadaşça görmediğin...

Son düzenleme:
Eşiniz bu tür şeyler düşünsün, gidip eski sevgilisiyle görüşsün ister miydiniz?

Arkadaşca bir kahve içeceksiniz değil mi ?

Değil ...

Bak şimdiden kafan karışmış , şimdiden eşime aşık değilim demeye başlamışsın , şimdiden zaten ailevi problemleriniz hasıl olmuş , daha şimdiden uzun zamandır aklımda demeye başlamış...

Eeee , ne diyorduk ?

Bir kahve mi ?

Sen bilirsin . İçtikten sonra olacaklar yukarıdakilerin kaç misli olur , o kaç misli ile senin evliliğin hangi boyuta gelir...oturup hesapla .

Siz bir annesiniz önce bunun farkına varın sonra ne yapacağınıza karar vermiş olursunuz.

buunu bize sormaniz demek aklinizdan goru$mek geçiyor deemek
6 ayylik bebeginin yuzune bak oyle karar ver ..

Bu konular gerçek mi hay ben sizin eski sevgilinize... Sinir kalmadı bende

Ben diğerlerine katılmıyorum ben olsam görüşürdüm.Çünkü belli kafan karışmış ve kafa karışıklığı her şeyden tehlikelidir.Onu görünce belki asıl mutluluğun eşin ve çocuğun olduğunu farkediceksin.Belki diğerlerinin söylediği gibi hala eski sevgilini seviyor olduğunu anlayacaksın.

Ama olsun en azından kafandaki şeyler net olucak.Kafanın karışıklığı bitecek.

boyle bir seyi yapmayin sakin her sey boyle baslar.. bebeginizin ve esinizin yuzune nasil bakicaksiniz sonra.. ayiptir, yaziktir..

Eşiniz sizden habersiz eski sevgilisiyle -arkadaşça!- görüşseydi ne hissederdiniz?
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın.

Lalee dalgami geciyorsun:)

Konu sahibi bence evliligini tehlikeye atmaya degmez hic bir erkek.
İnan bana...
Bir hata yapma ve seytana uyup gorusmeye gitme lutfen.
Ne guzel minnacik bebisin var.
Degmez arkadasim..
Eski sevgilin adam olsa
Evli oldugunu bile bile yanasmaya calismaz sana birde boyle dusun..

Eski sevgilinizle görüşecekseniz, önce kocanızı boşayın, sonra evladınızı öz babasından ayırın, sonra eski sevgiliniz çoooooooooooooooooooook olmayası bir ihtimal sizinle evlenirse, ilerde birgün ilk kavganızda sen zaten çok düzgün bir insan olsan 6 aylık bebeğini hiçe saymaz, kocanı da aldatmazdın, sözlerini duyun ve daha neler neler... Hem evladınızı babasız büyütün, hem karaktersiz bir kadın olmayı kabullenin, hem de kocanızı aldatmayıp, yuvanızı bozmamanız gerektiğini anlayıp, bu pişmanlık ve vicdan azabı ile yaşayın...

Buyrun...

Sen aslında buraya yazarak biraz vicdan rahatlatmak istiyorsun .Birileri seni desteklesin evet arkadaş kocana da aşık değilmişsin git görüş demesini umuyorsun
Ama yok böyle cevaplar duyamazsın.Aklı başında kimse sana boş ver kocanı git görüş eski sevgilinle felan demez.Aklın yolu bir yanlış yolda ve düşüncelerdesin.
Bu hevesler geçer,zaman geçer,her şey geçer senin yanına on yıl sonra mutlu ailen seninle gurur duyan eşin ve çocukların kalsın.
Sakın yanlış yollara sapıp önce kendini sonra eşini çocuğunu yakma.O yolun sonu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…