4 sene sonra bu ne karisiklik!?

Belliki Eşine Çok Bağlı Değilsin Yada Yeterince Sevmiyorsunuz Birbirinizi Bağlarınız Çok Güçlü Olsa Şimdi Sen Kendine Bu Soruyu Sorup Konu Açmazdın Çocuk Bağları Güçlendirmediğinin En Büyük Kanıtı İşte Size Gidin Yada Gitmeyin Diyemem Ama Tercih Yapın Kafanızdaki Sorular Netleşsin

Bu aldatmaya girer anacım..
Şu düşünce bile..
Aldatmak için illa yatağa girmek gerekmez..

Eski sevgilini geciyorum, cünku korkduguna göre ne pis bir fiki oldugunu kendinde bilincindesin!
Bence senin bu arkadaş cevren, ne arkadaş cevresine benziyor nede dogru sana hele o haberleri getirenden ve kendinden korksan iyi edersin!

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes bebeğine kıyma gibi şeyler söylemiş; ben bunun tam bebekle ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum; konu sahibi belli ki evliliğinde mutsuz, eşiyle mutsuz... Anneler de mutsuz olabilir, anneler de aşkı özleyebilir, hata da yapabilir... Bu bebeğe değil, eşine ihanettir.

Ama evlenmiş çocuk sahibi olmuş bir kadınla "tesadüfen" görüşmek isteyen eski sevgili pek iyi niyetli gelmedi bana... Masum bir nostalji gibi değil... Acaba aradaki arkadaşlarınız ona da sizin mutsuzluğunuzla ilgili laf taşıdılar da o da farklı umutlar mı besler oldu? Evli eski sevgiliyle karşılaşmak bir zamanlar aşık insanlar için kabustur, başka türlü takılalım diyenler bunu ayarlayabilir diye düşünmekteyim...

kimileri güzel bir yuvanın, mis kokulu bir evladın hayalini kurarken bile ağlasın...
kimileri tüm bunlara sahipken kaybetmek için elinden geleni yapsın...
hayat ne garip :S

ben olsam o arkadaş görüşmesine gitmezdim , bide diyorsun ki kafam karışık bunu bile bile hiç gitmezdim hata yapmaya meyillsin dikkat !!!

canım bak bebeğin olmuş negüzel çok fazlada bi sorunun yok evliliğinde. haberin olmadığını bilse bile görmen hata olur sonçta bi geçmişin var aklın karısır bu görüşmeler büyür gider belkide. bu günaha girme hiç kesinlikle kabul etme. .. ve bunu arkdasın gelip sana sölemesi bile yanLış. senin adına o diyebilidi hayır o evli ve mutlu asla olmaz diye

eskı sevgılınızle görüşmenın sıze ne yararı olucak anlamadım çocuğunuzdan utanın barı eşiniz eskı sevgılısyle görüşse ne hıssedersınız belki oda aşık değildir size

Eşiniz eski sevgilisinin olduğu bir ortama bilerek ve isteyerek gitse siz ne düşünürsünüz?

bence gidin ve eski sevgilinizin neden eskide kaldığını bir kez daha görüp gelin.böyle kafanızda gerçekle ilişkisi olmayan hislerle yaşamak daha fazla karışıklığa sebep olur.gerçeği bir kez daha görün

arkadasinin yerinde olsaydim eski sevgilinizin muhabbetini bile yapmazdim sana, ne büyük cirkinlik!!!! unutma arkadas arkadasi vezirde eder , rezilde eder. cevrendeki kisileri secerken daha dikkatli olmalisin. bebeginle ilgilen, esinle olabildigin kadar mutlu olmaya ve ona sadik olmaya calis. basini egdirecek seyler yapma

eski sevgilimi görseydim sanirim benim esim beni bosardi.hic bir erkegin bu durumu normal karsilayabilcegini sanmiyorum, farzet ki esin ögrendi, bunun bir tezgah oldugunu anlamiycak kadar saf mi saniyorsun adami?

Hem evlilikte böyle şeyler günahtır Sevgili olsaydınız bi derece

Bunu olay esinizin basina gelmis olsa yani esinizin eski sevgilisi bunu yapsa oda düsünce icindeyse siz kiyameti koparirdiniz buraya baska bi konu olurdu aldatildim diye. Bu düsünce bile igrenc bence esiniz bunu yapmis olsaydi eger sizin halinizi düsünemiyorum. Ayip

allah konu sahibini ıslah etsin.... işte rabbim böylelerine bebek veriyor da.. diğerleri uğraşıyor.. neyse büyüksün rabbim.... bi de utanmadan ne yapayım diyosun.. bence kocanla boşan eski sevgilinle tekrar başla.. gönlün kaymamış olaydı gelip burda konu açma zahmetine girmezdin.. yazık çok yazık...

cnm şeytan yokluyor galiba seni uzak dur çocuğun için hiç iyi bir örnek değilsin çocuğuna sakın hata yapayım deme millet bas bas bağırıyo burda evliliğimi nasıl kurtarırım diye sende nasıl yıkarım diye uğraşma

aklınızı karıştırmamaya çalışın bence uygun değil gitmeniz, evladınız var..

İnsanlar artık işlemek istedikleri günahları bile başkalarını şahit tutarak fikir istiyor. Acıdım eşinize, çocuğunuza.

Eşinizle ne sorununuz olursa olsun çözüm bu değil

Resmen aldatmaya meyil arıyorsunuz, evli ve anne olan bir kadınsınız yapmayın

Ayrıca nikahı olan bir kadından beklentileri olan adam adam mıdır ?

Belki biraz ağır oldu ama doğru budur, görüşmeyin hatta bunun için size haber taşıyan arkadaşınızı da çıkartın hayatınızdan.

Hiç bir şey yapmasanız bile , yarın öbür gün bu arkadaşınız ben bunların arasında haber taşıdım dese ne yapacaksınız, kendinizi nasıl izah edeceksiniz

Yuvanıza bakın, bırakın bu işleri

Yapmayın rica ederim.ne malum bu masum görüşmeyi eşinize karşı kullanılmayacağı, bana iyi şeyler yapmaya çalışıyormuş gibi gelmedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…