Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşımla dört senelik ilişkim vardı ortada hiç bir problem yokken ayrıldık 3.04 aydır zaten ailevi problemleri vardı en son konuşmamızda babam ailem bile bana kazık at şu hayatta bir sürü derdim var etrafında bir tane bile dostum yok sen benim hep yanımda olmaya çalıştın ama bu problemlerimi sana anlatamıyorum bir sürü insanla konuştum aralarında evlenip boşanmış abilerim de var sevgisini sorgulamaya başladı bir sürü ayrılalım dedi iki gündür mesaj atmıyor yani aramızda hiçbir problem yoktu bana şey dedi sevgi ne aşk ne beni senin varlığın mutlu ediyor saygı duyuyorum vakit geçirmekten hoşlanıyorum sevgi buysa seviyorum ama kendime dair hiçbir gelecek göremiyorum umutlarım tükendi bi süre ayrılalım dedi numaramı falan da silmemiş döner mi
Boyle yazim yanlisi gormedimErkek arkadaşımla dört senelik ilişkim vardı ortada hiç bir problem yokken ayrıldık 3.04 aydır zaten ailevi problemleri vardı en son konuşmamızda babam ailem bile bana kazık at şu hayatta bir sürü derdim var etrafında bir tane bile dostum yok sen benim hep yanımda olmaya çalıştın ama bu problemlerimi sana anlatamıyorum bir sürü insanla konuştum aralarında evlenip boşanmış abilerim de var sevgisini sorgulamaya başladı bir sürü ayrılalım dedi iki gündür mesaj atmıyor yani aramızda hiçbir problem yoktu bana şey dedi sevgi ne aşk ne beni senin varlığın mutlu ediyor saygı duyuyorum vakit geçirmekten hoşlanıyorum sevgi buysa seviyorum ama kendime dair hiçbir gelecek göremiyorum umutlarım tükendi bi süre ayrılalım dedi numaramı falan da silmemiş döner mi