4 senelik ilişkim bitti

Dönse ne olacak kabul edecek misin. Daha kendini anlayamayan bir insan. Bence gereksiz bir efor olur onunla yasadigin iliskin. Bence kendine deger ver onune bak.

Erkek arkadaşımla dört senelik ilişkim vardı ortada hiç bir problem yokken ayrıldık 3.04 aydır zaten ailevi problemleri vardı en son konuşmamızda babam ailem bile bana kazık at şu hayatta bir sürü derdim var etrafında bir tane bile dostum yok sen benim hep yanımda olmaya çalıştın ama bu problemlerimi sana anlatamıyorum bir sürü insanla konuştum aralarında evlenip boşanmış abilerim de var sevgisini sorgulamaya başladı bir sürü ayrılalım dedi iki gündür mesaj atmıyor yani aramızda hiçbir problem yoktu bana şey dedi sevgi ne aşk ne beni senin varlığın mutlu ediyor saygı duyuyorum vakit geçirmekten hoşlanıyorum sevgi buysa seviyorum ama kendime dair hiçbir gelecek göremiyorum umutlarım tükendi bi süre ayrılalım dedi numaramı falan da silmemiş döner mi

Dönerse senindir, dönmezse hiç. ..... şaka şaka bunu yazmicam.

Erkeklerin ayrılmak istedikleri zaman söyledikleri bi bahane vardır. "Sen daha iyilerine layiksin" ... senin sevgilinin bahanesi buna benzemis. Eğer seni gerçekten seviyor olsaydı Dünya yansa ayrılmak istemezdi. Bu adama umut bağlayıp döner mi dönmez mi diye kendinizi sakin heba etmeyin. Evlendikten sonra da bi bahaneyle sizi terketmeyeceginin garantisini veremezsiniz. Bundan sonra siz de yolunuza bakın.

Yalnız kalıp düşünmek, sevgisini denemek istiyor olabilir. Ya da başkasını bulmuştur ,bir kaç aya onla nişanlanır. Bekleyin biraz, siz de sevginizi duygularınızı deneyin. İlk hafta çok ozlersiniz, sonra geçmeye başlar. 20 yıllık evlilikler bitiyor,4 yıllık ilişki nedir ki?

Sıkılmış olabilir gerçekten. Sakın gereksiz şekilde yalvarıp arayıp kendini düşürme.

Ay böyle adamlardan zaten uzak durun. Hayatta en kötü şey onların başına gelir, babaları abileri onlara kazık atar, en yakın arkadaşları sırtından bıçaklar!
Nedense hep böyle olur. Sonra da çözümü sevgiliden ayrılmakta bulur? Sözde size üzülüyor :)
Lütfen barışmayın hayırlı olur sizin için.

Cok teşekkür ederim elbet pişman olacak. Bi anda nasıl silip atıyor anlamıyorum

Erkek arkadaşımla dört senelik ilişkim vardı ortada hiç bir problem yokken ayrıldık 3.04 aydır zaten ailevi problemleri vardı en son konuşmamızda babam ailem bile bana kazık at şu hayatta bir sürü derdim var etrafında bir tane bile dostum yok sen benim hep yanımda olmaya çalıştın ama bu problemlerimi sana anlatamıyorum bir sürü insanla konuştum aralarında evlenip boşanmış abilerim de var sevgisini sorgulamaya başladı bir sürü ayrılalım dedi iki gündür mesaj atmıyor yani aramızda hiçbir problem yoktu bana şey dedi sevgi ne aşk ne beni senin varlığın mutlu ediyor saygı duyuyorum vakit geçirmekten hoşlanıyorum sevgi buysa seviyorum ama kendime dair hiçbir gelecek göremiyorum umutlarım tükendi bi süre ayrılalım dedi numaramı falan da silmemiş döner mi
Boyle yazim yanlisi gormedim

Bütün bu olanlara kılıf uydurmaya çalışmayın adam bal gibi gitmiş. Belki döner canı sıkılır, oyalanmak ister döner ama bu adam sizi seviyor olamaz. Dönse bile kabul etmeyin artık.

Başka dertler yüzünden sevgililerinden ayrılanlara hiç inanmam. Benim bildiğim zor zamanlarda sevdiğin insana daha sıkı sarılırsın.

Kendi tecrübelerime dayaranak ayrılma gerekçelerinin bahane olduğunu düşünüyorum. Başka birini bulmuş veya sıkılmış olabilir. Böyle durumlarda gidene eyvallah diyoruz.

Merak etme atlatırsın bi süre sonra.

Senden ayrilinca sorunlari cozulecekmiymis?
Pehh bahaneye bak.
Seven adam sevdigini iyi gunde de kotu gunde de yaninda ister.

Ya senden bikti ya da baskasi var.

Dönerse senindir seni sevmemişse elden ne gelir?

Olur da dönmezse yine de kendi bilir gidene kal mı denir?

Atılan kazıkların hırsını sevgiliden ayrılarak çıkaranida ilk defa duyuyorum :110:

Bahaneye gel...:deli:

Back
X