• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 sezeryan olan varmi

4. Sezeryan olan varmı lütfen korkuyorum yardımcı olun
İşimden ötürü görmüşlüğüm var oldukça riskli doktorunhz bahsetmiştir zaten. Her ameliyatta malesef yapışıklık artıyor bu da risk demek. İyileşmeleriniz inşallah güzeldir ve daha rahat atlatırsınız

Ben yedi ay oluyor ikinci sezeryanı olalı. ben doğuma giderken yanımdaki bi arkadaş 6. sezeryanına girecekti. Hatta bi taneside 5 yıllık evli olduğunu ve üçüncü sezeryanı olucaktı. Valla ne desem yalan olur. Ama bende o cesaret yok iki tane sezeryan iki çocuk yeter artar.

İncelme var demişti doktor 2 gün önce ama halen doğuma hazir değilim korkuyorum ya bişey olursa cocuklarim

İncelme var demişti doktor 2 gün önce ama halen doğuma hazir değilim korkuyorum ya bişey olursa cocuklarim
Yanı suan kotu dusunmenın herhangı bır faydası var mı? Yok
Zamanı gerıde alamıyoruz...O zaman hep ileri..Hep ileri bakıcaz...

İyi birşey olacaksa olur...Kötüsü de olacaksa olacak yani takmanın ve yıpranmanın geregı yok...Doktorunuzla sureklı ırtıbatta olun..Kontrollerınıze gıdın..Hatta ıcınız rahatlasın baska doktor goruslerıde alın...

Onların goruslerıyle hareket edın ve inşallah bır sıkıntı olmaz... Bır komsu teyzemız vardı..Cocukları benden buyuktu...Torunları vardı..Ben o zamanlarda 5 sezeryan oldum demıstı...

Sıkıntı yapmayın...

Back
X