Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İşimden ötürü görmüşlüğüm var oldukça riskli doktorunhz bahsetmiştir zaten. Her ameliyatta malesef yapışıklık artıyor bu da risk demek. İyileşmeleriniz inşallah güzeldir ve daha rahat atlatırsınız
Ben yedi ay oluyor ikinci sezeryanı olalı. ben doğuma giderken yanımdaki bi arkadaş 6. sezeryanına girecekti. Hatta bi taneside 5 yıllık evli olduğunu ve üçüncü sezeryanı olucaktı. Valla ne desem yalan olur. Ama bende o cesaret yok iki tane sezeryan iki çocuk yeter artar.
İşimden ötürü görmüşlüğüm var oldukça riskli doktorunhz bahsetmiştir zaten. Her ameliyatta malesef yapışıklık artıyor bu da risk demek. İyileşmeleriniz inşallah güzeldir ve daha rahat atlatırsınız
Yanı suan kotu dusunmenın herhangı bır faydası var mı? Yok
Zamanı gerıde alamıyoruz...O zaman hep ileri..Hep ileri bakıcaz...
İyi birşey olacaksa olur...Kötüsü de olacaksa olacak yani takmanın ve yıpranmanın geregı yok...Doktorunuzla sureklı ırtıbatta olun..Kontrollerınıze gıdın..Hatta ıcınız rahatlasın baska doktor goruslerıde alın...
Onların goruslerıyle hareket edın ve inşallah bır sıkıntı olmaz... Bır komsu teyzemız vardı..Cocukları benden buyuktu...Torunları vardı..Ben o zamanlarda 5 sezeryan oldum demıstı...