İlk doğum kaçıncı hafta da ikinci doğum kaçta oldu 👶🏻sezeryan doğum ✨

kesinizmirliSin

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
167
Puanlar
18
Merhaba benim ilk Doğumum sezeryan 37+3 te oldu , şimdi 33 haftalık hamileyim büyük ihtimalle bir sorun çıkmazsa 38 haftada olcak dogumum henüz tarih konusmadık sizlerin kacıncı hafta da oldu ilk ve ikinci doğum? Bebek iki hafta önde gözüküyor

İlk doğum 39+6 da oldu herhangi Bir belirti yoktu suni sancı verildi sezeryane döndü ikinci 37+0 da oldu kanamam oldu , acil doğuma alındım , her biri başka tecrübe yani

İlk oğlum 37+0 da sezaryen ile oldu.. bunda da dün kontrole gittim 37+5 idim doktor gelişiminin ve kg almasının durdugunu son kontrolü cuma yapacağını ve ona göre ya cumartesi yada pazartesi sabahı doğum olacağını söyledi. Buna inanmazdım ama gerçekten de ilki nasıl olluyosa ikincisi de bence öyle oluyo . Bu arada korkularım var haliyle heyecandan çok :(

İlk doğumum 40+2 de oldu ikinciyi sabırsızlıkla bekliyorum genelde daha erken oluyor tecrübelerime göre

Merhaba benim ilk Doğumum sezeryan 37+3 te oldu , şimdi 33 haftalık hamileyim büyük ihtimalle bir sorun çıkmazsa 38 haftada olcak dogumum henüz tarih konusmadık sizlerin kacıncı hafta da oldu ilk ve ikinci doğum? Bebek iki hafta önde gözüküyor
Benimde ilk doğumum 37+3 de olmuştu 2. Doğum da 38+5 de oldu iki sezeryan arasında fazla zaman yoktu 14.5 ay vardı

Back
X