Sezaryen doğumdan sonra gebelik

nntncblk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar ben 8 ay önce sezeryan doğum ile doğum yaptım bebeğim 8 gün yaşadı ne yazık ki hasta olduğun için hayatını kaybetti ameliyatdan çıkamadı yeniden bir çocuğum olsun istiyorum erken mi acaba diye de korkuyorum sezeryan sonrası hamile kalan arkadaşlarım süreç nasıl ilerledi sizler için merak ediyorum fikirlerinize ihtiyacım var yeniden anne olmak istiyorum inşallah en yakın zamansa hayırlı sağlıklı kucağıma alabilirim çocuk🥹

Doktora gidin enn doğru tesbiti o yapar. Dikişleriniz içerden iyileşmişmi diye. 14 11 yaşında çocuklarım var. Hapşurunca hala sızlıyor 😵‍💫

Canım Allah sana sabır versin tez zamanda kucaklarını doldursun inşallah. Bende sezeryanla doğum yaptım benim 8 yıl oldu yapalı. Doktorun sana en iyi zamanı söyler tabiki. Ama sende kendine bu süreçte çok iyi bak. Bazı arkadaşlarım var yıllar geçse de hala sızısını hissediyorum regl zamanlarımda çok ağrım oluyor vs diyor. Çok şükür bende hiç öğle durum olmadı. Sen ne kadar kendine iyi bakarsan sonrası da okadar iyi olur senın için. İç dikişlerin iyileşme süresi biraz uzun oluyor 7 kat az buz değil tabi doktorlar min. 1 yıl ya da 2 yıl olmasa daha iyi olur dıyorlar sende sor mutlaka doktoruna

Back
X