kızlar bu ara bende oy kullancamm mı
prenses koleksiyoncu'yu izlemiştim önceden
gece de gerilim hattını izledim
geriye obsessed kaldı onu izlersem oyumu kullanacağım
ama gerilim hattı güzeldi ya,gerçek bir olaymış
bende geçen gün gerilim filmleri indirmiştim bikaç tane iyi bakalım bu hafta bol bol gerilicem desene
öncelikle hiçbirini izlemedim
koleksiyoncu sürekli afişi görüp merak ettiğim bir filmdi. o yüzden oyum ona gitti
evet canım ben kullanmıştım ama önce herkesin tercihini beklemiştim
oyların eşit çıktığı zamanlarda oyunla içlerinden en çok tavsiye ettiğini bize izlettirmiş olursun
3 filmin de fragmanını izledim, en ilgi çekici "The Collector" geldiği için oyum ona gitti:)
Pianın dediği gibi sanırım devamı geleceği için bir sürü detay ve soru askıda kaldı. Gerilim türünü sevmeme rağmen ,tekrar eden klişelerden dolayı uzun süredir izlememe kararı almıştım . Maalesef bu filmde klişelerden kurtulamamış ama nihayetinde amacınada hizmet eden bir film. Gerilim yaratmayı ve sonuna kadar izletmeyi başardı. Filmin en büyük hatası (ki hemen hemen tüm Amerikan gerilim korku filmleri bunu yapıyor) başından itibaren efekt çıkışları ve gereksiz gerilimli sahneler vermesi . monoton ve normal hayatı işleyip daha sonradan konuya girseydi daha gerçekçi olacağını düşünüyorum. Oyunculuklar göze batıyordu.
Bu arada başrolde ki adamın Sean Penn benzerliği gözümden kaçmadı :)
Teşekkür ediyorum prensesim , bu aralar dram izlemekten aslında epey sıkılmıştım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?