4 tane 22 mm yumurta.. acil

amin ınsallah. catladı dımı 4 u de? :)
22 mm boyutlar çok güzel zaten çatlatacaklar ama risk almayalım dedi doktorum ovitrelle verdi :) yarın sabah 9 da iğne olup 36. Saatten sonra ilişki devam edicem bakalım nasip ama çok umutlu konuştu doktorum yaa normalde kendimi hazırlamıştım ilk aydan olmaz heveslenme diye :) şimdi için içime sığmıyor ultrasonda yumurtalarımı gösterdiğinde kıpır kıpır hissettim sanki gelecekteki bebeğime bakar gibi oldum :)

ayy canım yaa :)) hissettim resmen o mutlulugu:) allahım aratmasın tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlar versın ınsallah :))

Günlük kaç doz kullandiniz

Günlük kaç doz kullandiniz
2 tane kullandım günde toplam 100 mg yani.. normalde sanırım tek dozla başlanıyormuş da doktorum çok acelecisin sen 2yle başlayalım dedi doğru mu yaptı bilmiyorum bir de çok fazla kuru incir tükettim bu ay özellikle adetten sonraki hafta ve 3. Hafta arasında etkisi oldu mu bilmiyorum ama doktor çok güzel yumuetlamışsın falan dedi

Bende bu ay klomen kullandım tek doz beni kontrol e cagirmadi ve belirtti m de yok yumurtlamaya dair benimki büyümedi sanırım sizin herhangi bir belirti biz var miydi

Bende bu ay klomen kullandım tek doz beni kontrol e cagirmadi ve belirtti m de yok yumurtlamaya dair benimki büyümedi sanırım sizin herhangi bir belirti biz var miydi
Canım benim sadece klomeni aldığım günlerde kasık ağrım oldu 5 gün sonra normaldim öyle kasık ağrısı şişlik falan hissetmedim pek akıntı da görmedim olduysa da ben kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…