Canım öncelikle duyarlı olup, beni uzunca yazıp uyardığınız için çok teşekkür ederim çok iyisiniz Allah razı olsun
Konuya gelecek olursakta aslında içimde bulunduğum durumdan dolayı degil tam olarak, senelerdir istediğim bişeydi bu operasyonları olmak, albenim var ama hiç bir zaman kendimi güzel bulmadım, hep kompleksliydim ama olanaklarım ve zamanım olmadığı için çoğu zaman görmezden geliyordum, polyanacılık oynuyordum kendi kendime yani.
Ama evet yaşadığım olaylarda bu isteklerimi tetikledi son zamanlarda.
Bütün operasyonlar risklidir bunları biliyorum, doktoru iyi araştırmakla ve şansla alakalı bu işler diyede düşünüyorum.
Ben 7 sene önce burun ve 4 sene öncede üst göz kapağı ameliyatı oldum, sağlık yönünden bi sorun yaşamadım bu ameliyatlar sonrası ama estetik bakımından başarısız ameliyatlardı.
Ilk burun ameliyatim kapalı teknikti ve kalın derili olduğumdan dolayı burnumda pek bi değişiklik olmadı.
Bu konuda fazla araştırma yapmamıştım, fiyatınıda makbul bulup, sadece bitane doktora muayene olma hatasında bulunup ona ameliyat oldum.
Zaten muayenede doktor içime sinmemişti ama ameliyatı başka doktora olacak zamanımda olmadığı için yinede içime sinmese bile hata yapıp oldum burun ameliyatını o doktora.
Üst göz kapağı estetiğine gelirsekde, burda belirtmedim ama 4 sene önce Ankarada lokal anesteziyle olduğum üst göz kapağı ameliyatımdan sonra, doktor kesilmiş deri fazlalıklarımı bana gösterdiğinde, bu deri fazlalıklarının eni uzun ama boyu kısa diye pek tatmin olmamıştım, doktora 1 hafta sonra muayenede hala gözkapaklarımda fazlalık olduğunu ve memnun olmadigimi söylediğimde, doktor bana dalga geçer gibi Angelina Jolie'ninde üst göz kapaklarının böyle olduğunu söylemişti ozamanlar.
Üstelik nedenini anlamadım ama üst göz kapaklarımın üstünde ve göz kenarlarımda ameliyat izi kaldı bu ameliyattan sonra, genelde iz kalmaz diyorlar bu ameliyatlarda ama bende kaldı.
Birde sanırım Seda Sayanınki üst göz kapağı estetiği değildi.
6 yıl öncede diş teli taktırmıştım ve doktor alt çenemin geride olduğunu, alt çenemi öne almak için ameliyat olmam gerektiğini söylemişti bu tedavi sonunda, tabii bende bu ameliyatı araştırdıktan sonra alt çeneyi kesip öne alıp vidaladıklarını gördükten sonra korkup olmamıştım bu ameliyatı, ama bana çene implantlarından bahsetmemişdi ozamanlar doktor, bende hiç duymamıştım.
Birde dudaklarımı kapatınca alt çenemin üstünde hafif bi buruşukluk oluşuyor, önceleri bunun neden oluştuğunu anlamıyordum meğer alt çenem geride olduğu için ağzımı kapatınca oluşuyormuş o buruşukluk.
Üstelik çok zayıf olmama rağmen biraz gıdım var buda alt çenemin geride olduğundan dolayıymış.
Yine çok zayıf olmama rağmen yuvarlak yüzüm ve tombul yanaklarım var, öyleki yakın çekimde yan profilden bile yanaklarımın tombul olduğu belli oluyor.
Yan profilden hiç resim cekinmiyorum, çünkü yanaklarımın tombulluğu, burun ucumun top gibi oluşu ve gıdım belli oluyor.
Çene için dolguyla deneme yapma tavsiyenizi dikkate alacağım tesekkurler.
Ama işte ben kökten kurtulmak istiyordum bu sorundanda.
Çene implantı sonrası arkadaşınızın ağrılı dönemi nasıldı ne kadar sürdü?
Silikon implant'mıydı acaba?
Evet bende her doktorun bütün bu ameliyatları yapamayacağının farkındayım.
Listemde revizyon için bikaç doktor var.
Bişoktemi içinde Aydın Mamak veya Güray Yeşiladalı'yı düşünüyorum.
Özelliklede Aydın Mamak bişoktemi uzmanı gibime geldi.
Ama çene implantı ve göz kapağı ameliyatı için daha doktor araştırmadım.
Ben yurtdışındanım ve buldugum doktorlar Istanbulda ve bizim Istanbulda hiç tanıdıklarımız yok, yani bir otelde kalacağım tek başıma, tanıdıklarımdanda herkes çalışıyor veya herkesin çoluğu çocugu var ondan dolayı ne yazıkki bu süreçleri yanlız ve refakatçisiz geçireceğim bir otel odasında
Ama 2 gün özel hemşire konusunu düşüneceğim iyi fikir tesekkurler hiç aklıma gelmemişti

Bütçeme uyarsa tutarım 2 gün özel hemşire evet, çünkü bu ameliyatları olabilmek için bütçemi zorluyorum.
Peki özel hemşire nerden tutuluyor, ameliyat olacağım hastaneyemi sormam gerekli bunu acaba?