4 tane estetik ameliyat olmam lazım

Tesekkurler canım ama psikologluk degil durumum, bunlar bana gerekli olan işlemler ve uzun zamandır istiyordum, zaten ilk burun ameliyatimi 7 sene önce olmuştum.
Psikologun muhabbetiyle aynaya bakınca özgüvenim yerine gelmez
Ameliyatlarınız için dememiştim, hayatınıza giren erkekler anladığım kadarıyla özgüven zedelemişler bir de.
Elbette istediğiniz görüntüye kavuşmak herkes gibi hakkınız ama o adam demeye dilimin varmadıkları, değersizleştirme yaşatmışlar size.
Umarım hem fiziken hem de ruhen çok çok iyi hissedersiniz kendinizi.

Ameliyatlarınız için dememiştim, hayatınıza giren erkekler anladığım kadarıyla özgüven zedelemişler bir de.
Elbette istediğiniz görüntüye kavuşmak herkes gibi hakkınız ama o adam demeye dilimin varmadıkları, değersizleştirme yaşatmışlar size.
Umarım hem fiziken hem de ruhen çok çok iyi hissedersiniz kendinizi.
Tesekkurler canım çok iyisin 🌺
Evet zaten kendimi çekici bulsam bile güzel bulmuyordum ki degilim, zaten özgüvenim yoktu onlarda olmayan özgüvenimi iyice zedelediler, kimi diliyle, kimi davranışlarıyla.
Ama anlamadığım şey, benim başka biriyle olma düşüncem hepsinide kıskandırıyor bunların bu davranışlarına rağmen.
Psikoloğa gitsem bu davranışlarının nedenini sorardım.
Ama bende sanki kendim güzel biriymişim gibi herkesi beğenmiyorum, hani bi şarkıda geçiyordu yaa beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez 🤷‍♀️
Allah hepsini bildiği gibi yapsın ne deyim.

Amin Insallah herşey istedigim gibi olur canım🙏

Zaten eğer fiziken kendimi iyi hissedersem ruhende iyi hissederim ve ayağa kalkarım, ozamanda onlara yapacaklarımı bilirim ben

Tesekkurler canım çok iyisin 🌺
Evet zaten kendimi çekici bulsam bile güzel bulmuyordum ki degilim, zaten özgüvenim yoktu onlarda olmayan özgüvenimi iyice zedelediler, kimi diliyle, kimi davranışlarıyla.
Ama anlamadığım şey, benim başka biriyle olma düşüncem hepsinide kıskandırıyor bunların bu davranışlarına rağmen.
Psikoloğa gitsem bu davranışlarının nedenini sorardım.
Ama bende sanki kendim güzel biriymişim gibi herkesi beğenmiyorum, hani bi şarkıda geçiyordu yaa beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez 🤷‍♀️
Allah hepsini bildiği gibi yapsın ne deyim.

Amin Insallah herşey istedigim gibi olur canım🙏

Zaten eğer fiziken kendimi iyi hissedersem ruhende iyi hissederim ve ayağa kalkarım, ozamanda onlara yapacaklarımı bilirim ben
Revizyon burun ameliyatınızı hangi doktora olmayı düşünüyorsunuz

Benimde revizyon olmam gerekiyor ama çok korkuyorum kaburgadan kıkırdak alınması gerekiyor
Bendede kaburgadan kıkırdak alınacaktır kesin.
Bikaç hafta ağrı olduğunu duymuştum ama burnum güzel ve sağlıklı olsunda o acıyı çekmeye razıyım ben

Bendede kaburgadan kıkırdak alınacaktır kesin.
Bikaç hafta ağrı olduğunu duymuştum ama burnum güzel ve sağlıklı olsunda o acıyı çekmeye razıyım ben
İnanın ağrıdan acıdan korkmuyorum kaburga kıkırdağının ömür boyu kalıcılığı var mı ilerde çöker mi yada burnum eskisi gibi hissedermiyim esnek olur mu diye düşünüyorum görüştüm kimi doktor zamanla çöker erir kimide ömürlük olur diyor hangisi doğru bilemiyorum

Bu konuda pek fikrim yok, acikcasi bu konuyla pek ilgilenmedim.
Revizyon ameliyati çok yapiliyor ve okadar riskli olsaydi yaptirmazlardi diye dusunuyorum.
Zamanla çökse bile bi 15-20 yıl idare eder galiba, çöküncede tekrar yaptiririz gerekirse yapacak bi şey yok.
Ama emin olmak için bu konuyu bende araştıracağım

Yurtdışındanım ve fazla zamanım yok, vede mutlaka bu sene olmalıyım.
Sadece bu yazın olabilirim, ama bütçemi biraz zorlayarak 2 kere gel git yapabilirim yada 2 hafta fazla kalabilirim Türkiyeye gelmişken.

Birde yanımda refakatçide olmayacak, süreçte yanlız olup bir otelde kalacağım :KK43:
Kiz bana bak bende gidince yanliz kaliyorum en azindan denk getirelim beraber kalalim 🤣 valla gecen gittigim sikintidan patladim yanimda biri olsada konussam dedim ciddiyim bak birbirimize yardimci danoluruz sen benim gozum ben senin ayagin olurum 🤣mesela eger bu yaz burnumu revizyon yapmassam kesinlikle tatil donusu yaptiracagim sende o zamana kadar ayarla ameliyatlarini

Kiz bana bak bende gidince yanliz kaliyorum en azindan denk getirelim beraber kalalim 🤣 valla gecen gittigim sikintidan patladim yanimda biri olsada konussam dedim ciddiyim bak birbirimize yardimci danoluruz sen benim gozum ben senin ayagin olurum 🤣mesela eger bu yaz burnumu revizyon yapmassam kesinlikle tatil donusu yaptiracagim sende o zamana kadar ayarla ameliyatlarini
Gidelim valla kız bende sıkıntıdan patlarım zaten yanlız gidersem ama ben agustos ayı gibi gitmeyi dusunuyorum bu sene 😊

Back
X