4.üncü testi yaptım yine çift çizgi çıktı ama.........

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilek2682
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah analı babaalı büyütmek nasip etsin cnm

çok tebrikler canım gülegüle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah

tebrikler arkadaşım Allah sağlıklıcakla kucağına almayı nasip etsin

evet hamilesin allah sağlıklı çocuk nasip etsin darısı başıma inş

tbr ediyorum ama bu stres bebişe zarar verir diye düşünüyorum senin için zor olduğunu söylemişsin ama ne yap et bi kan tahlili yaptır sende kurtul bebişte stresten kurtulsun ;)

arkadaşlar hala inanamıyorum gecen sene 1 düşük yaşayınca hala emin olmaıyorum.testlerin hepside çift çizgi çıktı adetimde4 gün gecti.ama kasıklarım özellikle belim çok agrıyor.yatarsam sorun yok ama kalktıgımda belimin agrısı rahatsız ediyor .gebelik kesesi kaçıncı hatfa görünüyor acaba

canim oncelikle tebrikler dedigine gore adetin 4 gun gecmis gecen ayki adetinin ilk gununden hesaplarsak sen su anda 4,5 - 5 haftalik gebesin canim hadi hayirli olsun...bir onceki adetinin ilk gununden itibaren hesaplayacaksin...o zaman belli oluyor ben öyle yapmistim dr dogru hesapliyorsun dmeisti onun dedigi haftayla ayniydi bildim yani...neyse tebrikler sana canim....

Canım allah gönlüne göre versin tebriklerr:dance:

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün 5. hafta sonu kese görünüyomuşş ama geç gebelik olmuşsa göremiyebilirler isteren birazcık daha bekle 7. haftada da kalp atışları duyuluyomuş

hanımlar,
adetim 4 gün geçiktii benimde kasıklarımda cok agrı var ara ara sancı saplanıyor.. korkuyorum yine tekk çizgi görmektenn.. bu sefer ümid ediyorumm . inşş. rabbim isteyen herkese nasip etsinn ..

Ben aralik 6da asilama oldum 14unde hasta oldum adet tarihinden 10gun once sonra hastaneye gittim kanda bhcg 15 cikti ben bisey anlamadom doktor persembe yine gel kanina bakalim dedi

Back
X