Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 uz bebekten 12. haftaya kadar kendiliginden 2 ye dusen var mi
Asilamaydi benim fazla yumurta gelismisti ama yine de beklemedigimiz bir durum. Simdi reduksiyon diyorlar. Hala kararsizim. Cok sagolun size de Allah kolaylik versin. Hayirlisiyla gecirirsiniz insallah
ben de 3 üz düm rediksiyon yaptırdım hassasiyetini anlıyorum ama 2izlerini doğurduktan snra bunları düşünmezsin seni temin edebilirim vaktin olmayacak çünkü
ben de 3 üz düm rediksiyon yaptırdım hassasiyetini anlıyorum ama 2izlerini doğurduktan snra bunları düşünmezsin seni temin edebilirim vaktin olmayacak çünkü
Ya ikizlerinizi doğurmuşsunuz sanırım çok sevindim benim de 4 taneydi 2 tanesine müdahale yapıldı ve 2 tane kaldı su anda 3 ay 1 haftalık oldular çok korkuyorum bisey olacak diye hep olumsuz şeyler okudum ama sanırım siz doğurmuşsunuz bana cvp yazarsanız Çok sevinirim biraz moral olur en azından
Ya ikizlerinizi doğurmuşsunuz sanırım çok sevindim benim de 4 taneydi 2 tanesine müdahale yapıldı ve 2 tane kaldı su anda 3 ay 1 haftalık oldular çok korkuyorum bisey olacak diye hep olumsuz şeyler okudum ama sanırım siz doğurmuşsunuz bana cvp yazarsanız Çok sevinirim biraz moral olur en azından
Merhaba benim de üçüz gebeliğim var ikisi aynı kesede olduğu için ikisine redüksiyon yapılması gerekiyormuş nasıl bir işlem neler yaşadınız paylaşabilir misiniz benimle devamında hamileliğiniz sorunsuz geçti mi