U umayela Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Haziran 2019 422 105 103 28 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi umayela #1 Yatarken ağrım olmuyor. Ayaktayken hafif hafif ağrılar girmeye başlıyor geri gelip yatıyorum mecbur ama bu tehlikeli mi acaba
Yatarken ağrım olmuyor. Ayaktayken hafif hafif ağrılar girmeye başlıyor geri gelip yatıyorum mecbur ama bu tehlikeli mi acaba
af000 Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2023 942 En iyi cevaplar 1 677 23 28 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi umayela #2 umayela .!.: Yatarken ağrım olmuyor. Ayaktayken hafif hafif ağrılar girmeye başlıyor geri gelip yatıyorum mecbur ama bu tehlikeli mi acaba Genişletmek için tıkla... Bebeği ultrasonda gördünüz mü
umayela .!.: Yatarken ağrım olmuyor. Ayaktayken hafif hafif ağrılar girmeye başlıyor geri gelip yatıyorum mecbur ama bu tehlikeli mi acaba Genişletmek için tıkla... Bebeği ultrasonda gördünüz mü
U umayela Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Haziran 2019 422 105 103 28 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi umayela #3 af000 .!.: Bebeği ultrasonda gördünüz mü Genişletmek için tıkla... Hayır henüz görmedim. Günüm yeni geçti
af000 .!.: Bebeği ultrasonda gördünüz mü Genişletmek için tıkla... Hayır henüz görmedim. Günüm yeni geçti
U umayela Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Haziran 2019 422 105 103 2 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi umayela #4 umayela .!.: Yatarken ağrım olmuyor. Ayaktayken hafif hafif ağrılar girmeye başlıyor geri gelip yatıyorum mecbur ama bu tehlikeli mi acaba Genişletmek için tıkla... Düşük tehlikesi mi acaba ya geçmişti yine olmaya başladı
umayela .!.: Yatarken ağrım olmuyor. Ayaktayken hafif hafif ağrılar girmeye başlıyor geri gelip yatıyorum mecbur ama bu tehlikeli mi acaba Genişletmek için tıkla... Düşük tehlikesi mi acaba ya geçmişti yine olmaya başladı