- 20 Ocak 2021
- 2.143
- 2.628
- 83
- 27
- Konu Sahibi Ebrulibayan
-
Kaç gündür düşünüyorum ama korkabileceği farklı bişey yok.bence birseyden korkmus olabilir korkununsebebini bulun benim kizim da yer olmadigi icin derin dondurucuyu odasina koymustum onun sesinden korkuyormus kalkip kalkip yanimjza geliyordu yerini degistirdik sorun cozuldu bence sizde korkuyorsa kaynaginj bulmaya calisin
Hayır hiç onu bırakıp gitmedim. Bazılarıda her şeyi benimle yaptığı için,tek başına hiç bir yere bırakmadığım için bu bağlılık var diyorlar.iki sey soracagim birincisi kuzeni telefon veya baska birsey izliyor mu yaninda ? ikincisi bu surecte siz onu birakip herhangi bir yere gittiniz mi yani onu badkasina birakip
Önceden böyle değildi. Soruyorum annecim bak ben burdayım bi yere gitmiyorum vs. Diyorum.kzınızla sakin bir zamanda konuşup sorun, illa vardır bir sebebi
Var mı önerebileceğiniz bişey? Korkusunu yenmesi için.him size baglilik var ama bu sefer birakip giderseniz ters tepebilir .. yaz tatilinde komsunun ogluyla oynarken video izlemisler beraber oglan buyuktu izledikleri seyden kizim cok korkmustu hatta lavaboya bile gidemiyordu o yzuden sordum bence ilk once bi konusun hani korkuyor musun korktuvun birsey mi var diye cunku dort yasinda soyleyebilir
Bişey demiyor. Tek dediği korkuyorum benim yanımda dur. Ağzından laf almaya çalışıyorum ama bişey demiyorNeden korkuyorsun deyince ne diyor ?
Evet şuan herşeyi anlayabilecek yaştalarBi ara oğlum dayısının şaka olarak dediği bir şeyden korkmuş bayağı sonra hem dayısından korktu hemde rüyamda gördüm anne işte şu kişi şunu diyordu deyince anladım konuştuk hallettik bir şekilde şimdi lafı da geçmiyor ama bayağı konuştuk yani dayısını da uyaracağız görünce şaka da olsa yapmasın diye yani en ufak şeyden bile etkilenebiliyorlar benim de oğlum bu arada dört yaş olmak üzere
Acaba gerçekten tek olduğu için,yanında sürekli ben olduğum için olabilir mi bu bağlılık.gel bakalim seninle bir oyun oynayalim ben mesela elime sicak su dokulmesinden cok korkuyorum sen neden korkuyorsun gibi oyun oynayarak konusturabilirsin
Bağlılık yalnız olduğundan olsa korkuyorum demezdi. Korktuğunu söylüyor yani tedirgin eden bir şey olmuş,tek olduğu için sürekli sizi istiyor olsa inat eder sebepsiz yere yapışırdı. Oynadığı kuzeninden korkmuş olabilir söylediği bi laftan korkmuş olabilir oyunla öğrenmeye çalışın.Acaba gerçekten tek olduğu için,yanında sürekli ben olduğum için olabilir mi bu bağlılık.
Okula gitmiyor,kardeş yok,arkadaş yok. Tek anne var.
Oyunla ağzında laf arayınBişey demiyor. Tek dediği korkuyorum benim yanımda dur. Ağzından laf almaya çalışıyorum ama bişey demiyor
Çok çok teşekkür ederim bunu deneyeceğim. Bakalım bir şeyler söyleyecek miOyunla ağzında laf arayın
Örneğin ;
İki peluş oyuncak alın elinize
bu ayıcık anne ayıdan ayrılmak istemiyor. Nereye giderse annesinin peşinden gidiyor. neden olabilir acaba? diye sorun sonra "hiımmm düşünün "karanlıktan mi korkuyor acaba? Yada annesi gidecek diye mi korkuyor ? himmm yoksa birisi mi birsey dedi korkuttu ? Yoksaa ....diye bekleyin sessiz cevap verme şansı verin belki mantıklı bir cevap verir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?