Arkadaşlar merhaba oğlum ağustos ayinda 4 yasina girecek su son bir haftadir aşırı takintili bir cocuk oldu sürekli özel bölge ile ilgili sorular soruyor ben kimseninkini elleyemem kimsede beni elleyemez diye surekli soruyor sonra tirnaklara takmiş tırnak çıkarmı diye soruyor surekli tirnaklarini kasiyor günde 100 kere soruyor ilk defe basima geliyor daha once boyle degildi bakislari bile degisti 4 yas atagimi nedir anlamadim 1 hafta once boyle degildi bir haftada ne oldu bilemiyorum
Ay Allah korusun bi pedagoga gitseniz sebebini bilmiyorum ama bir korku girdi içime kötü bişi olabilir mi? Sürekli yanınızda mı ? Kreşe falan gidiyor mu ?
Merhaba , bu sorular endişe verse de aslında yaşı gereği sorması normal ama sorusu çok garip geldi bana biri elleyebilir mi derken sanki bişey olmuş da sizden de onay almak istiyor gibi geldi bana. Allah korusun bişey yaşamış olabilir mi?
Benim kızımda ağustosta 4 olacak. Özel bölge takıntısı ondada var yeni değil aylardır böyle.bakılmaz ellenmez diye sürekli anlatsakta. Sürekli popo görmeye meraklı babasının ve benim. Yanında dikkat ediyoruz bişey gördüğü yok ama. Artık geçse şu merakı diye bekliyorum