Öncelikle teşekkür ederim biz bu sene şubat ayında başladık kreşe hergün mutlaka İngilizce dersleri var henüz 4 aydır gitmesine rağmen ki oryantasyon sürecinde yani ilk bir buçuk ay İngilizce dersi verilmedi total'de 2 buçuk aydır İngilizce dersi alıyor buna rağmen çok güzel gidiyor İngilizce şarkılar vs söylemeye tek tük de olsa cümleler kurmaya başladı, onun dışında müzik, jimnastik, drama gibi dersleri var dersler dışında 1 saat kreşimizi içindeki oyun alanında serbest oyun zamanı oluyor, günde 2 ana 1 ara olmak üzere 3 öğün yemekleri oluyor, arta kalan vakitlerde sınıf öğretmenleri deneyler, etkinlikler, kodlama vs yaptırıyor hazıran agından sonra yaz okulu konseptine geçecek ve yüzme kursu, robotik kodlama vs gibi dersleri olacak, sınıfta 12 öğrenci ve 12 öğrenci ile ilgilenen 4 kişi var ,kreşimizden ve öğretmenlerden çok memnunuz ama ocaktan sonra fiyatlar hemen hemen yüzde yüz zam olacak 22.000 ile 25.000 arası bir rakama denk gelecek ama benim amacım çocuk başımdan gitsin değil ona katkısı olsun birşeyler öğrensin istiyorum sizce bu şartlarda bir kreş için yüksek mi fiyat bu arada veremeyecek durumda değiliz biraz zorlar belki ama ödeyebilirizödeyebiliriz, eşim devlete gönderelim diyor ama sadece oyun etkinlik ve basit şeyler öğrensin diye göndermek istemiyorum ben bu şekilde gidecekse evde yanımda dursun ben zaten öğretiyorum evde orada öğreneceklerini.