• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Yaş konuşma sorunu ve Bodybio kullananlar

thesimpson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
61
36
88
Merhaba arkadaşlar, daha önceki konularımda okuyan olmuştur, 4 yaşında oğlum var hala çıkardığı kelime 20 adet falandır, götğrmediğim doktor kalmadı, bir teşhis koyulması, ama gel gör ki konuşamıyor bodybio takviye edici gıda kullanan oldu mu? Bu ara ben de almayı düşünüyorum.....

Merhaba arkadaşlar, daha önceki konularımda okuyan olmuştur, 4 yaşında oğlum var hala çıkardığı kelime 20 adet falandır, götğrmediğim doktor kalmadı, bir teşhis koyulması, ama gel gör ki konuşamıyor bodybio takviye edici gıda kullanan oldu mu? Bu ara ben de almayı düşünüyorum.....
Mrb benim oğlumda 3 yaşına giricek nerdeyse toplasan konuşması 10 kelime anca en son pskiyatri otizim olabilir dedi özel eğitime yonlendirdi yrn heyete giricez size hiç bahsetmedi mi konuşmasından başka farkettiginiz degisiklik yok mu

3 ayrı psikiyatriye götürdük herhangi bir otizm vesaire şüphesi dahi yok dediler... sadece dikkat eksikliği vardı.... Bir konuşma terapisine götürdük ama çok faydasını görmedik.... Şimdiye kadar da maalesef bir çözüm bulamadım

3 ayrı psikiyatriye götürdük herhangi bir otizm vesaire şüphesi dahi yok dediler... sadece dikkat eksikliği vardı.... Bir konuşma terapisine götürdük ama çok faydasını görmedik.... Şimdiye kadar da maalesef bir çözüm bulamadım
Otizim olmamasına çok sevindim eşimin ablasının çocuğu 5 yaşından sonra konuşmaya başlamış belki sizin genetikte veya eşinizin genetiginde geç konuşan varsa ondan olabilir başka konuşma terapisi deneyin isterseniz veya otizim yoksa çokta kafanıza takmayın TV telefon izletmeyin sürekli parka veya oyun gruplarına götürün yada kreşe ,anaokuluna verin düzelir inşallah

Dil bağı falan olabilir mi acaba? Benim kuzenim de 4-5 yaşında anca konuştu ama annesi de öyle konuşmuş bide zaten konuşmasında sıkıntı vardı ona çekmiştir dedik ama birkaç farklı dil terapistine götürdük, illa ki konuşuyolar ama sonrası zor oluyo, ha hiçbir şey çıkmıyorsa da belki tembellik yapıyodur ya da üstüne gidiyosunuzdur o da kendince inatlaşıyo olabilir. inşallah konuşur hemen🙏🏻

Dil bağına baktırdım, yok dediler. Tek tek kelimeler çıkıyor, inşallah daha iyi olacak... Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Back
X