• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaşında oğlum anaokuluna gitmiyor

Seherbzt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
22
3
86
26
Arkadaşlar lütfen yardım edin bana oğlum 4 yaşında anaokuluna gitmiyor bir türlü gönderemiyorum benden kopmuyor sende gel diyor sürekli hep beni yanında istiyor haftalarca denedim ama kendisi tek gitmiyor,ve başka bir konu daha da dikkatimi çekti sürekli kendi kendine konuşuyor tekrar ediyor Alperen nasılsın dediğimde oda aynı şekilde Alperen nasislin diyor ne yapabilirim bu süreç geçiyor mu düzelir mi

Bi uzman görüşü alın mutlaka, bu tekrarlar okulla mı başladı yoksa hep var mıydı?

4yas kontrollerine gittiniz mi? Asi falan var 4yasinda? Görüşmediniz mi bı doktorla, sormadiniz mi?

2,5 ve 3,5 yaşında iki kızım var. Yarım gün kreşe gidiyorlar. Başta küçük adapte sorunu yaşadı ama şu an ikisi de güle oynaya gidiyor. Büyük olan sürekli arkadaşlarını ve öğretmenini anlatıyor.
Siz çocuğa evde tv izletiyor musunuz? Cep telefonu veriyor musunuz? Uyarıcıya maruz kalıyor mu?
Cümleleri tekrarlaması kuşkulu bir durum. Muhakkak bir doktora gösterin.

Okuldan evvelde vardı,sürekli kendi kendine konuşuyor tekrar ediyor birşeyleri
Daha önce neden hiç götürmediniz ki? Bu zamana kadar takipli gittiğiniz hekime söylemediniz mi böyle böyle bi durumda var hocam diye yönlendirirdi sizi gerekli yerlere. Geç kalmayın daha fazla

2,5 ve 3,5 yaşında iki kızım var. Yarım gün kreşe gidiyorlar. Başta küçük adapte sorunu yaşadı ama şu an ikisi de güle oynaya gidiyor. Büyük olan sürekli arkadaşlarını ve öğretmenini anlatıyor.
Siz çocuğa evde tv izletiyor musunuz? Cep telefonu veriyor musunuz? Uyarıcıya maruz kalıyor mu?
Cümleleri tekrarlaması kuşkulu bir durum. Muhakkak bir doktora gösterin.
Evet arada televizyon izliyor

Daha önce neden hiç götürmediniz ki? Bu zamana kadar takipli gittiğiniz hekime söylemediniz mi böyle böyle bi durumda var hocam diye yönlendirirdi sizi gerekli yerlere. Geç kalmayın daha fazla
Götürdüm aslında hafif bir uyaran eksikliği var dedi başka birşey yapmadım ne yapmam gerekiyor

4 yaşına kadar hiç anneden ayrılmadı mı? lütfen önce bir doktor kontrollerini yaptırın.

Götürdüm aslında hafif bir uyaran eksikliği var dedi başka birşey yapmadım ne yapmam gerekiyor
Bence tekrar başka bi uzmana daha gösterin, hatta kendi kendine konuştuğu zamanları videoya alırsanız daha iyi anlarlar ne şekilde olduğunu. Hikaye mi anlatıyor oyun vs gibi yoksa sizle konuşur gibi mi konuşuyor buna bakabilirler. Götürdüğünüz okul özel mi devlet mi?
Hem otizm hem okb açısından bakılması lazım bazen takıntı çeşidi olarakta tekrarlar görülebiliyor sayı kelime tekrarları

Back
X