- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi smollgirl20
-
neden özlüyor sizi.Simdi sordum haydi hayal gucumuzu kullanalim dedim neden oyun alanlarinda anne babalardan cekiniyorsun sana kizdilar mi hic dusun bakalim dedim hayir anne kimse bana kizmadi ilgisi yok dedi....sizi ozluyorum dedi
boyle sorarark cevabi alamasiniz kiSimdi sordum haydi hayal gucumuzu kullanalim dedim neden oyun alanlarinda anne babalardan cekiniyorsun sana kizdilar mi hic dusun bakalim dedim hayir anne kimse bana kizmadi ilgisi yok dedi....sizi ozluyorum dedi
Hep gözümün önünde ama bilmiyorum bazen babası alıp götürüyor annesigile orda mı ozguvenini yitirdi acaba ya
benim aklıma da senin aklına gelen geldisen gitmıyormusun kv gile eğer gitmıyorum dersen sana başka örnek verecem
Kızlar şuan ciddi ciddi moralim bozuk...4 yaşındaki kızım birden içine kapandı. .bundan 3 ay öncesi böyle değildi mesela avm ler de oyun alanlarında kendi kendine oynardı eğlenirdi. Şimdi öyle ortamlarda aileler den utanıyor sürekli onlara bakıyor boynu eğik şekilde hele ki erkeklerden babalardan inanılmaz utanıyor. ..mesela geçende yine bir oyun alanında kuzeniyle utana sıkıla oynuyordu bende hemen karşıya kahve almaya gitmiştim gözleri beni aramışsın görememiş başlamış ağlamaya. Ablam farkettmis gitmiş yanına hemen kucağına atlamış ablamın ama nasıl hickiriklara boğulmuş yavrum saatlerce kuçağım dan inmedi..dün günümüz vardı en sevdiği arkadaşları da oradaydı balkona sofra kurduk onlara biz salonda takılıyorduk bu illede beni çağırdı yanımda dur dedi biz anneler salondayiz yapma böyle kızım falan dedim gözlerinden sarıl sarıl yaş aktı. ..bazı ortamlarda yine yanıtlarını yanına gitmeye çok çekiniyor kafasını egiyor kuçak tan inmiyor...ara ara açıliyor ama genelde çok utangaç oldu yada çekingen. ..sosyal ortamlara götürmeye çalışıyorum ana kız çok gezeriz ama kendi yaşıtlarıyaa takılması daha önemli galiba...bunu zamanla aşacak mi kızlar. ..sizlerin de evlatları böylemiydi ..özellikle buralar bana aşırı düşkün ve duygusal....aylar öncesinden aşırı konuşkan di..evde yine aynı ama.ortamlarda özellikle velilerin bulunduğu ortamlarda çok. Ama çok cekingen sosyal fobi falan olabilirmi bu yaşta. ..tecrübelerinize ihtiyacım var devletek 5 yaş anaokulu ndan önce özel başka yerlere de veremem maddiyattan kızlar. .
Babasıyla gidioms baba anne kadar dikkatli olmuyor malsfAma hep yanindayim hangi erkek ona zarar vermis olabilirki acaba utanma duygusumi gelisiyor
Mesleginizi merak ettim. Cok bilinclisiniz bunlar aklimda kalacak.Merhaba , konuyu geç gördüm ama yine de yorum yazmak istedim.
Kızınıza resim yaptırın , çocuklar resimleriyle çok şey anlatır.
Aile resmi , dayı-babanne vs resimleri yaptırın.
Eğer buraya atarsanız ben de yorumlarım, diğer arkadaşlar da yorumlar.
Bir diğeri de ; çocuğunuza masal anlattırın.
Bir kız varmış , bir gün çok ağlamış çünkü ..... deyip masalın devamını ona anlattırın.
Yakın zamanda yaşadığı şeylerden etkilenip devam edecektir.
Kızınıza mutlu günler dilerim :)
Öğretmenim :) Teşekkürler :)Mesleginizi merak ettim. Cok bilinclisiniz bunlar aklimda kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?