Davranış Bozuklukları 4 yaşındaki kızımın bana olan davranış bozuklugu

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Nilyagfer74

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
4
0
1
36
Merhaba arkadaşlar ben artık son çareyi burda aramaya karar verdim 4 yaşında bi kızım var 3 yaşına kadar annanesiyle büyüdü çalıştığım ve annemin sürekli memlekete gitmesi sonucu kızım beni annesi olarak biliyor fakat benim ona söylediğim ve yapmasini istediğim hiç birseyi kabul etmiyor bunun için işimi bıraktım artık tüm vaktim onun fakat benim sözümü dinlemeyi kabul etmiyor ve bunun yanı sıra yapabildiği tabiri caizce bütün iskenceleri yapıyor gitmediğim pedegok kalmadı ama care bulamiyorum

sizden öfkesini aliyor.calisan bir arkadasim vardi isten gelince oglu bir saat eziyet ederdi kadina.sonra sever oynamaya baslardi.onu biraktigi icin ona ihtiyaci oldugu icin ona kiziyordu ve birsekilde hincini aliyordu.sizdede bu durum olabilir.en cok ihtiyaci oldugu donemler yaninda olmamissiniz.size karsi guven problemi yasiyor ve icten ice kiziyor buyuk ihtimal.telafi etmeye calisin nasil yaparsiniz bilmiyorum ama bunu telefi etmeye calusin.yoksa ömür boyu aranizda bu kopukluk devam eder.hangi sebeplerden oturu biraktiginizi bilemem ama yanlis yapmissiniz..umarim zamanla asarsiniz bu durumu..

Borçlarım dan ötürü çalışmam gerekiyordu fakat hiçbir şekilde ona yaklaşmami kabul etmiyor sadece onun istekleri doğrultusunda hareket ettigimiz sürece iyiyiz

merhabalar, oyun gurubu felan varmı oralarda katılabileceğin. Yani onunla beraber eğlenceli vakit geçirebileceğin.
Zaten destek almışsın doktordan. Biraz hırsının geçmesini bekle, ama onunla evde iş yaparken mutlaka ona da birşeyler ver eline, seninle eğlenmesini sağla.

sonra da yavaş yavaş otorite hususunda girişimlere geçersin. Şimdi onunla eğlenmeyi düşün. Yoksa çok zor yaklaştırmaz seni alanına.

Biraz enerjisini atar diye krese gönderiyorum elimden geldiğince herseyi beraber yapıyorum ama haftasonu annanesine gidiyor ve kurduğum düzen yerlebir oluyor

Biraz enerjisini atar diye krese gönderiyorum elimden geldiğince herseyi beraber yapıyorum ama haftasonu annanesine gidiyor ve kurduğum düzen yerlebir oluyor
her hafta sonu annenizle mi vakit geciriyor?ona baglanmis dogal olarak.isiniz gercekten zor.kafasinda onu anne yerine koyduysa ki kacinilmaz bu sartlarda.ondan ayirdiginiz icinde kiziyor olabilir size.bakin benide babaannem buyuttu.bu hayattaki kimseyi onun yerine koyamam.annemde dahil.cocugunuz yaslarinda bende babaannemle vakit gecirdim.annemi bilirim görürdum severdim ama hic bir zaman babaannemin yerine koyamazdim.benim annem babannem derim hep.sizi üzmek icin yazmiyorum yanlis anlamayin sakin.0 2 yas güvenli baglanma donemidir.cocugunuz annenize baglanmis belliki.kafasinda en güvendigi insan o suanda.sizin onu birakacaginizi ve annenizden ayirdiginizi dusunuyor olabilir.bu sebeple size ofkeli olabilir.zaman taniyin.ona surekli onu sevdiginizi neden birakmak zorunda oldugunuzu anlatin.anlamaz demeyin anlatin.onunla onun sevdigi seyleri yapin.annenize soyleyin oda soylesin.sizin onu sevdiginizi.zamanla düzelir insallh.bundan sonrasi icin daha sabirli sevgi ve sefkat dolu yaklasmaniz gerekli.eminim anneniz cok sefkatlidir.onun verdigi ilgiliyi vermeye calisin.uzun oldu kusura bakmayin.umarim zamanla düzelir aranizdaki iliski.onun size ihtiyaci sizden mahrum birakmayin..

Back
X