4 yaşındaki kızımın şiddetli diz ağrısı

benim kızımda bazı geceler bacagım agrıyor diye aglıyor
masaj yapmamı istiyor
3 yasında,büyüme agrısı demişlerdi

ilkokul 1 e giden yeğeniminde dizleri ağrıyor..
Onada doktor büyüme ğrısı demiş...
Birde şu var...
benimde o yaşlarda dizlerim çok ağrırdı..
bademciklerin ürettiği iltihabın buna sebep olduğunu
bademciklerin alındığı zaman ağrınında kesileceğini söylemişti doktor.
Nitekim öylede oldu..
ameliyat olduğum sene diz ağrılarımda bitmişti...
Aklınızda blunsun...

Her iki bacağındaysa büyüme ağrısı olabilir ama tek tarafliysa dikkat etmek gerekir. Özellikle 4-6 yas aası losemi diz agrisiyla başvuruyor. En azından bir kan sayımı periferik yayma yaptirmakta fayda var

merhabalar ben anaokulunda çalışıyorum sizi korkutmak istemem ama geçenlerde bir kız öğrenci diz ağrısı şikayetiyle doktora gittiğinde lösemi teşhisi konulmuştu... şu anda kemoterapi görüyor... o yüzden ihmal etmeyin kesinlikle... hele de ağlama boyutundaysa ağrı...

canım muhtemelen büyüme ağrısıdır süt ve yoğurt tüketimini arttırırsan geçer ama yinede doktora gitmekte fayda var

Kulaktan dolma gibi olmasın da; boy uzarken, gelişim çağında kardeşimin ağrımıştı dizleri, 12-13 yaş gibi..
4 yaş biraz ufak geldi bana, o yüzden ne olabilir pek bir fikrim yok, bende doktora göstermenizi tavsiye ediyorum.
Geçmiş olsun.

Kiziniz kuçuk bi doktora goturun, Belki agri kesici birseyler verir...

Arkadaslar aklinizda bulunsun disiniz agridiginda (mesela yirmilik disleriniz çikarken) agriyan bolgenize karanfil yagi surun. Agriyi kesiyor.

Kiziniz kuçuk bi doktora goturun, Belki agri kesici birseyler verir...

Arkadaslar aklinizda bulunsun disiniz agridiginda (mesela yirmilik disleriniz çikarken) agriyan bolgenize karanfil yagi surun. Agriyi kesiyor.

Dişi değil DİZi ağrıyormuş.

canım benim oğlum 20,5 aylık ve önce 2 hafta kadar önce yaşadım 2 gece hep ağrıdan uyandı ,tam geçmişti bugün sabaha karşı yine ağrı ile uyandı paylaştığın yazıyı okudum çok şükür ben masaj yapınca hoşuna gidiyor yani elletiyor durduğumda yine yap diye işaret ediyor ama daha çok küçük olduğu için ben endişeleniyorum ya hafta sonu olduğundan acil doktorları kanına ve filmine baktılar bişi yok dediler büyüme ağrısı olabilir dediler biz küçük değil mi bu ağrı için dedik belli olmaz bazen bu yaşta ta olabilir dediler ama ben bi çocuk doktoruna da götürmek istiyorum ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…