4 yaşındaki yiğenimin hamileliğimle imtihanı:/ :)

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
Kurban bayramında ablamın oğlu ilk kez belirginleşen karnımı gördü,çocuk ilk kez hamile bir kadın görmüş olcak şaşkın şaşkın baktı,karnımda küçük bir bebek var diye açıklama yaptık,tepkisine çok şaşırdım
Önce dur ben onu güldürcem diye karnıma yüzünü gömüp gıdıklamaya başladı burnuyla gülmeyince,uyuyo demi dedi kapı tıklatır gibi tıklatmaya başladı yine ses çıkmayınca kalkıp su damacasına koştu bana su getirdi;teyze şunu iç çocuğun kafasından su dökülsünde uyansın diye kikirdemeye başladı
Nasıl açıklama yapcağımı şaşırdım insanların yanında,üstelik teyze şimdi çocuk büyüyüp bebek olunca tırmanıp ağzından mı çıkıcak diyince bende filim koptu

Ahahahahahahahahahahahahahahahahah Ağzını yerim ben onun ağzını burunla gıdıklamak he allah size hayırlı kolay doğumlar versin şimdiden tırmanmaz bencem film kopmasın

ablam mayısta inş. anne oluyor.. kızım 3 yaşında olacak ben de merakla bekliyorum tepkilerini.. şimdi "bebek pıt diye çıkacak" diyip gülüyor ama bakalım :)

ahahahhaha yerim onu ya fikirlere bak ya Maşaallah

AMİN canım teşekkür ederim çok zıpırdır MAŞALLAH bakalım karın iyice büyünce çıkar diye tutturmaz umarım :)
Ahahahahahahahahahahahahahahahahah Ağzını yerim ben onun ağzını burunla gıdıklamak he allah size hayırlı kolay doğumlar versin şimdiden tırmanmaz bencem film kopmasın

ablam mayısta inş. anne oluyor.. kızım 3 yaşında olacak ben de merakla bekliyorum tepkilerini.. şimdi "bebek pıt diye çıkacak" diyip gülüyor ama bakalım :)
mayıs ta nasipse benim ki de olcak,bakalım öyle pıt diye basit olacak mı :)

mayıs ta nasipse benim ki de olcak,bakalım öyle pıt diye basit olacak mı :)

canım benim kızım da 25 mayıs doğumlu :) şimdi yeğenimde mayıs sonu inş. pıt diye :) seninki de öyle olacak inş. pıt diye :)

Çok eğlenceli..:) zeki çocuklar...
annem kardesimi emzirirken bi tanıdığımızın üç yasindaki oglu annemin sırtına bakıp süt nerden geliyor demişti o aklıma geldi

Benim yeğenim de o yaşlarda ama, hala kendisinin ve kardeşlerinin marketten alındığını zannediyor

heheh çok akilliymis yegenin

benim oglanda anne bebek nerden çikacak diye soruyor
4.5 yasinda, benim akrnim belirlendi baya subatda dogum
o an geçistirdim ama nasil çikacak sorusu tekrar gelir yakinda, agizdan iyi fikirmis :)))) (tovbee tovbeeeee :)

ilk defa hamile kadın gördüğümde annemle aramızda geçen diyalog;
-anne bu kadının karnı niye böyle kocaman?
+hamile annecim, bebek var karnının içinde
-kadın bebeğini mi yemiş?
+hayır annecim, bebek büyüyünce çıkacak içinden, doğmuş olacak.
-kusacak mı yani?

hahaha hepinizin yorumları okudum en az bizimki kadar matrakmış

Ayy ben onun bilmiş akıllarını yerimm:-D doğum için kuzenimin oğluna hastaneye gidicez doktor amcalar karnını güzelce kesip bebeği çıkarcak sonraada annen iyileşcek demiştik anlamıştı. Hatta kuzenim hastaneden çıkınca annem şimdi hasta iyileşene kadar uslu durmalıyım demiş ızun bir süre baya uslu olmuştu:-D belki sizdede işe yarar

MAŞALLAH sizinki kesme kelimesini duyunca anlayışlı davranmış,bizimkine öyle bişey desek doğurma o bebeği diye ağlayıp ortalığı ayağa kaldırır,kurban bayramında anneannesi dana nın kafasını temizlerken görmüştü neden kestiniz diye ağlamaktan helak olmuş :)

Ahh duygusal kuzu. Bu yeğende kurbanda şöyle bir diyalog yaşattıydı bize geberdiydik. Kurbanda kesilecek inek geldi kapıya görmüş bunu. Dedeside bak oğlum bu kurban bunu kescez sonra sana döner yapcaz yicen demiş. Bayılır dönere. Geldi yanıma teyze der bana
Teyze inekler bizi ısırır mı?
Hayır teyzecim
Peki bizi öldürür mü?
Hayır teyzecim
Peki sütü inekler verio demi?
Evet teyzecim
Pekiiii aslanlar bizi ısırır mı?
Evet teyzecim
Yani aslanlar bizi öldürürmü?
Evet teyzecim.
Teyze o zaman biz salakmıyız neden inekleri kesiyoruz. Aslanları kessek ya. Hem inekler ölünce sütte biter biz nasıl nesquik içcez:-D
Tabi bütün aile yerlerde:-D:-D:-D

Hahaha süpermiş ya çıkarım zekası harikaymış MAŞALLAH :)

10 haftada nasıl belirginleşti o karın navizade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…