ay yerim yaa çok tatlı :) çok zeki maşallah :)
bana da hastaneden sana kardeş alcas derlerdi...Benim yeğenim de o yaşlarda ama, hala kendisinin ve kardeşlerinin marketten alındığını zannediyor
hahahah sende inanmışmışdın :)bana da hastaneden sana kardeş alcas derlerdi...
ben de kız kardeş istemiştim..
erkek olunca deli gibi ağladım neden kız değil diye..
hastanedeki kız bebekler kapış kapış gitmiş, yetişememişler
koskoca insanlar sonuçta, yalan söyleyeceklerini düşünmedim, güvenmiştimhahahah sende inanmışmışdın :)
Kurban bayramında ablamın oğlu ilk kez belirginleşen karnımı gördü,çocuk ilk kez hamile bir kadın görmüş olcak şaşkın şaşkın baktı,karnımda küçük bir bebek var diye açıklama yaptık,tepkisine çok şaşırdım
Önce dur ben onu güldürcem diye karnıma yüzünü gömüp gıdıklamaya başladı burnuylagülmeyince,uyuyo demi dedi kapı tıklatır gibi tıklatmaya başladı yine ses çıkmayınca kalkıp su damacasına koştu bana su getirdi;teyze şunu iç çocuğun kafasından su dökülsünde uyansın diye kikirdemeye başladı
Nasıl açıklama yapcağımı şaşırdım insanların yanında,üstelik teyze şimdi çocuk büyüyüp bebek olunca tırmanıp ağzından mı çıkıcak diyince bende filim koptu
Kurban bayramında ablamın oğlu ilk kez belirginleşen karnımı gördü,çocuk ilk kez hamile bir kadın görmüş olcak şaşkın şaşkın baktı,karnımda küçük bir bebek var diye açıklama yaptık,tepkisine çok şaşırdım
Önce dur ben onu güldürcem diye karnıma yüzünü gömüp gıdıklamaya başladı burnuylagülmeyince,uyuyo demi dedi kapı tıklatır gibi tıklatmaya başladı yine ses çıkmayınca kalkıp su damacasına koştu bana su getirdi;teyze şunu iç çocuğun kafasından su dökülsünde uyansın diye kikirdemeye başladı
Nasıl açıklama yapcağımı şaşırdım insanların yanında,üstelik teyze şimdi çocuk büyüyüp bebek olunca tırmanıp ağzından mı çıkıcak diyince bende filim koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?