- 14 Ağustos 2014
- 587
- 317
- 73
- 44
yiğenimin ilk hamilelik karnımı görünce tepkisini daha önce anlatmıştım :) ama bu sefer o kadar güldüm ki sizinle paylaşıyım istedim.
ablam diyo ki bi baktım akşam 8 kapı gümbür gümbür çalıyor,babam kapıyı açtı bizim hüseyin..
dede çekil önümden teyzemle konuşcam demiş,
girmiş odaya iki gözü iki çeşme teyze benim annem tam bir baş belası telefonu unuttum diye kızdı bana
bende asansöre bindim ama bi türlü 6 yanmayınca yabancıların yanında inmiyim diye bi köşe de tek gözümle ağladım,ama öbür gözüm ağlamadı demiş
neyse ağlamış ağlamış ablamda önüne lokum koymuş bizimki başlamış şapurşupur götürmeye:) lokumu yedikten sonra teyze kalk bari dolaptan dondurmayı da getir yiyim demiş

hırsını alamayınca teyze bu gece seninle yatıyıp bari olurmu demiş

kıyamam ya fındık kadar boyuyla ilk ev terk etmesinide gördük MAŞALLAH

ablam diyo ki bi baktım akşam 8 kapı gümbür gümbür çalıyor,babam kapıyı açtı bizim hüseyin..
dede çekil önümden teyzemle konuşcam demiş,
girmiş odaya iki gözü iki çeşme teyze benim annem tam bir baş belası telefonu unuttum diye kızdı bana

bende asansöre bindim ama bi türlü 6 yanmayınca yabancıların yanında inmiyim diye bi köşe de tek gözümle ağladım,ama öbür gözüm ağlamadı demiş

neyse ağlamış ağlamış ablamda önüne lokum koymuş bizimki başlamış şapurşupur götürmeye:) lokumu yedikten sonra teyze kalk bari dolaptan dondurmayı da getir yiyim demiş

hırsını alamayınca teyze bu gece seninle yatıyıp bari olurmu demiş

kıyamam ya fındık kadar boyuyla ilk ev terk etmesinide gördük MAŞALLAH