Çok saol cnm tabi en gzl bilgi doktor da ben yaşamış olan var mı veya çevresinde o amaçla sordum :)öncelikle Allah bagislasin Bebeğinizi:)
İnşallah olmaz diyelim o halde. Bebek kontrollerini sırasında doktora tekrar sorabilirsin canım sıkma canını. Olur veya olmaz daha önce yaşadığın için yatkin da olabilirsin bunları sana söyler. Şuan burda doktor yok veya yaşamış birine denk gelmen şu saatte Zor olabilir sağlıklı cevabı yine de bu işi meslek edinenlerden alabilirsin.
Benim sol bacagimda sadece bi bölge sismisti hatta sag bacagimdan kalın görünüyodu sol bacagim. En cokta geceleri uyutmazdi agri. Gece kalkip bacagima masaj yaptigimi bilirim. Bana magnezium eksikligi demisti doktor magnezium kullanmama ragmen faydasi olmamisti. Dogumdan sonra agri fln kalmadiHamilelik esnasında birşey anlamadım doğum sezaryen oldu ayağa kalktım bacak ağrısı oldu bmde ameliyattan sandım 15 gün sonra falan şiddettli ağrı şişme öyle öğrendim
Hamilelik esnasında birşey anlamadım doğum sezaryen oldu ayağa kalktım bacak ağrısı oldu bmde ameliyattan sandım 15 gün sonra falan şiddettli ağrı şişme öyle öğrendimBu hamilelikte yasanan damar tikanikligi bacak agrisi hatta bacaktaki kemiklerede basinc agri yapiyormu? Eger oyleyse benim sol bacagimda hamileligimde sık sık oldu dogumdan sonra gecti
Tıkanıklık olsa hemen anlaşılır dı zaten ben varis çorabı kullanım 3 ay ayağım havada yattım öylelikle şiş kalmadı Allah kimseye göstermesinBenim sol bacagimda sadece bi bölge sismisti hatta sag bacagimdan kalın görünüyodu sol bacagim. En cokta geceleri uyutmazdi agri. Gece kalkip bacagima masaj yaptigimi bilirim. Bana magnezium eksikligi demisti doktor magnezium kullanmama ragmen faydasi olmamisti. Dogumdan sonra agri fln kalmadi
Teşekkür ederimEşimin bacağı tromboza oldu ,kan sonuçları iyi çıkmadı ,eşim zayıf sağlık sorunu olmayan birisi genetik dendi doktoru eğer kızınız korunma hapı kullanıyorsa derhal bıraksın tehlikeli dendi ,kızımın kan değeri normal çıktı şükür .....Biz bunu yasadık.......kendi doktorunuzla tetaylı konuşmanız bilgi almanız lazım onlar sizi aydınlatır geçmiş olsun
bunu durumu ancak dr teşhiş koyar ne olacağını doktor bilirr17 yaşında doğum yaptım 15 gün sonra sol bacakta damar tıkanıklığı çıktı tedavi gördüm 5 yıl oldu ikinci hamileliğim de de bu şekilde olur mu acaba bilginiz varmı
zaten ben burda olayı yaşayan var mı die yazdım hani durumum me olur die değil (galiba soru şeklim yanlış oldubunu durumu ancak dr teşhiş koyar ne olacağını doktor bilirr
17 yaşında doğum yaptım 15 gün sonra sol bacakta damar tıkanıklığı çıktı tedavi gördüm 5 yıl oldu ikinci hamileliğim de de bu şekilde olur mu acaba bilginiz varmı
doktora sormadın mı bu olasılığı?17 yaşında doğum yaptım 15 gün sonra sol bacakta damar tıkanıklığı çıktı tedavi gördüm 5 yıl oldu ikinci hamileliğim de de bu şekilde olur mu acaba bilginiz varmı
Bu niye oluyor ki? Resmen yağ mı tıkıyor?17 yaşında doğum yaptım 15 gün sonra sol bacakta damar tıkanıklığı çıktı tedavi gördüm 5 yıl oldu ikinci hamileliğim de de bu şekilde olur mu acaba bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?