Tedavi oldum 6 ayda bi kontrole de gidiyorum ama ikinci gebelik için sormadım hiç daha önce bu durumu yaşayan oldu mu die merak ettimtedavi oldunmu peki çıktıgında doktor ne dedi?
teşekkür ederimBunu bilemeyizki ne desek yalan yanlis olur detayli bi muayene olun doktorunuza gecmis olsun
Tedavi oldum 6 ayda bi kontrole de gidiyorum ama ikinci gebelik için sormadım hiç daha önce bu durumu yaşayan oldu mu die merak ettim
Daha insani cevaplar verebilir sinizbiz nerden bilelim yahu böyle şeyleri? doktora sormuyor musunuz?
Daha insani cevaplar verebilir siniz
Ben bu durumu yaşamış olan insanları merak ettim sizlere olur olmaz şeklinde sormadım ki burda her türlü konu var bu mu sizi rahatsız ettikonuyu kişiye özel değil herkese açtınız değil mi?sağlık hakkında ciddi bir konu buradaki insanlardan nasıl yorum bekliyorsunuz doktorlar dururken ilginç?hayır olmaz desem hamile mi kalacaksınız?
Ben bu durumu yaşamış olan insanları merak ettim sizlere olur olmaz şeklinde sormadım ki burda her türlü konu var bu mu sizi rahatsız etti
Tabi o konuda sıkıntı yok ta bi tek bnde mş oldu merak ettimdoktora gözükün sağlık sonuçta
İyi geceler sizepeki doktorlar çok gereksiz insanlar zaten haklısın.
Tabi o konuda sıkıntı yok ta bi tek bnde mş oldu merak ettim
Evet ondan dediler doğumun son zamanlarında kanda pıhtılaşma olurmuş bnmde pıhtı bacağıma atmışHamilelik kaynaklı mi bu olay?
Evet çok kafaya takıyorum çünkü ilkinde çok kötü şeyler yaşamış olmak ikinci için önüme engel oldu (cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)inşallah olmaz tekrar canını sıkma dua et en kısa zamandada git canım doktora jinekologu nada bahset bu durumdan stres senin düşmanın unutma :)
Hamilelik esnasında birşey anlamadım doğum sezaryen oldu ayağa kalktım bacak ağrısı oldu bmde ameliyattan sandım 15 gün sonra falan şiddettli ağrı şişme öyle öğrendimBu hamilelikte yasanan damar tikanikligi bacak agrisi hatta bacaktaki kemiklerede basinc agri yapiyormu? Eger oyleyse benim sol bacagimda hamileligimde sık sık oldu dogumdan sonra gecti
öncelikle Allah bagislasin Bebeğinizi:)Evet ondan dediler doğumun son zamanlarında kanda pıhtılaşma olurmuş bnmde pıhtı bacağıma atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?