Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde kafam karisti. Anlatim bozuklugu var. Nolmushiç birşey anlamadım 14 yaşında 35 yaşındaki adamla nişanlımdan başka![]()
Benmde kafam karisti. Anlatim bozuklugu var. Nolmus![]()
Ne diyecektiki seni almam laf olsun diye birlikteyim diyecek hali yokya elbette seni almazsam adam degilom diyecek.. bi ark vardi o cocuk seni kullaniyo ayril ayril diye diye dilimde tuy bitti yok ayrilmam beni seviyo Allah sahidim olsunki seninle evlenecez dedi bana diyo.. cok sacma bunlar yahu tabiki onlar ayrildilarda sizin gibi. Kuru lafa nasil inaniyosunuz hayret ediyorum velevki inandiniz velevki dogru soyluyo karsi taraf, ee ne olmus beni alacak diye onunla yatmam hak mi oluyo yani? Bi seyler yasicaksam beni alsin almasin diye degil istedigim icin yasarim aizde oyle yapin daha cok gencsiniz bunlarin hepsi unutulucak..Mrb kizlar lutfen bana yardmci olun 4 yil sevdim kor kutuk asiktim tanstgmda yasim 15 ti 14 yasmda buyk babam ve anannemn zoruyle 35 yasindaki adamla nisanlanmstm nese bi muddet snra nisan attm mlletn lafndan vs piskolojm alt usttu karsima4 yil asik oldgm insan ckti ilk sevdgm insanda oydu herneyse aradan 3 yil gecti aramzda bseler oldu bi anda oldu ama ve bana soz verdi seni almazsam adam deglm diye
evet hemde fena halde başlık ayrı telden çalıyo içerik ayrı telden
ama anladığım kadarıyla bu kız küçük yaşında bir adamla nişanlanmış,sonra sevdiği bir adam varmış onunla ilişki yaşamış
ama adam bunu almayıp başkasıyla evlenmiş
eee adam değil demek ki , kendi demiş...Mrb kizlar lutfen bana yardmci olun 4 yil sevdim kor kutuk asiktim tanstgmda yasim 15 ti 14 yasmda buyk babam ve anannemn zoruyle 35 yasindaki adamla nisanlanmstm nese bi muddet snra nisan attm mlletn lafndan vs piskolojm alt usttu karsima4 yil asik oldgm insan ckti ilk sevdgm insanda oydu herneyse aradan 3 yil gecti aramzda bseler oldu bi anda oldu ama ve bana soz verdi seni almazsam adam deglm diye
Duzelttm cm yanlslkla eksik gtti msjhiç birşey anlamadım 14 yaşında 35 yaşındaki adamla nişanlımdan başka![]()
Cnm duzelttm k.bkmayn yanlslkla eksik yazildi msjSimdi kac yasinda acaba? Merak ettim.. Boyle adamlar yüzünden kimseye guven kalmiyor. Adam degilmis zaten kendi de soylemis :) kendini biliyo