• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıl sonra daha iyi bir ev mi ?

kurdelala

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
285
187
323
Esimle 1 yildir evliyim ve suan ankarada yasiyoruz ama insallah ekimekadar bursaya tasinacagiz . Esimin ve benim ailelerimiz orada . Biraz paramiz var ya kredicekip ufak bir ev alicaz yada esimin ailesinin 3katli evi var alt katta kv arada kb veen ust kat bizimoraya tasinacagiz. Kv nin oraya tasinirsak istedigimiz gibi buyukguzel bir ev alip 4 sene sonra falan yerlesebiliriz. Bu arada kb seneye haziranda evleniyo yani 2 elti bir kaynana ? Kv iyi biri ama devamli psikolojik haplar kullaniyor15 senedir.yani huyuna alistim ben yoksa hic birseyi begenmeyen mutsuz birkadin ama huyu oyle. Ben ne yapsam karar veremedim ? Kafam allak bullak oldu. Benim aceleciligim yuzunden yukari tasinirizda dedik.ooof bu arada kb nin araba yok bizde var ve esim bakkala gitcem ver desin kb verir . Zaten esim fazla iyi kalplidir malesef .Cok sorun yasarmiyim acaba ? Ger i kv simdiden diyo eltime hazirlik yapicakmis havlu falan alincak birlikte gideriz diye. Buarada ben uni okuyorum uludaga gecis yaptim. Bana birakil verin?

Canım ben kv-kb olduğu yere taşınma derim. uzaktan kv pek kötü durmasada 2 haftada canından bezdirir seni, memnuniyetsiz dsiyosun! Psikolojk hap kullanıyo diyosun, Aman amannnn!!!
bide koluna gelin takıp gezmek isteyen tiplerdense yandın!! Bileziklerini dizi dizi taktırır koluna gün gün gezdirir seni sesini bile çıkaramazsın haberin olsun! Ne kadar uzak o kadar iyi;) 2 yıl geç al evini ama orada yaşama bence.
Düzenini bilemezsin orda yaşarsan, 2 güne bir yemeğe çağırırlar, az sessiz gördülermi kapının anahtarını bile yaptırırlar, neler duyuyoruz, neler göryoruz.
Hakkında hayırlısı olsun

Öyle bir kısaltmışsınız ki, alt katta kayınvalide ortada kayınbaba oturuyor sandım, kayınbaba da evlenecek sandım.:27:

Öyle bir kısaltmışsınız ki, alt katta kayınvalide ortada kayınbaba oturuyor sandım, kayınbaba da evlenecek sandım.:27:

bende kayınpeder evleniyor sandım,ne geniş aile bi katta anne,bir katta baba yeni eşiyle,bir katta eltisi,bir katta kendi
oturucak sandım,öyle deilmiymiş,

ayrıca kv ve kp nedir ya,kayınvalide,kayınpeder yazmak bu kadar zormu

bende kayınpeder evleniyor sandım,ne geniş aile bi katta anne,bir katta baba yeni eşiyle,bir katta eltisi,bir katta kendi
oturucak sandım,öyle deilmiymiş,

ayrıca kv ve kp nedir ya,kayınvalide,kayınpeder yazmak bu kadar zormu

Ben de aileye bak ne kadar modern dedim kendi kendime :1:

şimdiden eltiyi,kb.in alacağı arabayı düşünüyosanız ilerde kafaya takacağınız çok şey olur
uzakta kafanız rahat paranızı biriktirin

Evlilikte olması gereken en önemli şey : İKİ AİLEYEDE UZAK OLMAK :) Bu çok önemli bana kalırsa...Ben evlendim 7 ay kaynanamlarla yaşadım evim ayrıydı,evleri ayrıydı yarım saat mesefadelerdi ama hala çözemiyorum neden bende kaldılar üstelik daha balayına gitmemişken...Neyse oldu bitti.Ama ben onları sevemiyorum...Bana karşı yaptıkları kötü b,işey yok ama o 7 ay beni onlardan çok soğuttu asla sevemiyorum...Belki o 7 ay olmasaydı benim onlara sevgimde olacaktı...Yani Uzzaklık her zaman iyidir....

üniveristede okuyomuşsun onu bahane edip üniversiteye yakın bi yerde oturabilirsin.
Kayınvalide elti hepsi bir arada zor valla sadece kayınvalide olsa belki derdim ama eltide varmış

Esimle 1 yildir evliyim ve suan ankarada yasiyoruz ama insallah ekimekadar bursaya tasinacagiz . Esimin ve benim ailelerimiz orada . Biraz paramiz var ya kredicekip ufak bir ev alicaz yada esimin ailesinin 3katli evi var alt katta kv arada kb veen ust kat bizimoraya tasinacagiz. Kv nin oraya tasinirsak istedigimiz gibi buyukguzel bir ev alip 4 sene sonra falan yerlesebiliriz. Bu arada kb seneye haziranda evleniyo yani 2 elti bir kaynana ? Kv iyi biri ama devamli psikolojik haplar kullaniyor15 senedir.yani huyuna alistim ben yoksa hic birseyi begenmeyen mutsuz birkadin ama huyu oyle. Ben ne yapsam karar veremedim ? Kafam allak bullak oldu. Benim aceleciligim yuzunden yukari tasinirizda dedik.ooof bu arada kb nin araba yok bizde var ve esim bakkala gitcem ver desin kb verir . Zaten esim fazla iyi kalplidir malesef .Cok sorun yasarmiyim acaba ? Ger i kv simdiden diyo eltime hazirlik yapicakmis havlu falan alincak birlikte gideriz diye. Buarada ben uni okuyorum uludaga gecis yaptim. Bana birakil verin?

bence sakın sakın sakın gitme..bana on tane ev verseler kesinlikle kvmin bırak üstüne taşınmayı 10 km yakınına bile taşınmam...ne güzel uzakmışsın ev alcam die hayatını mahvetme...sonra pişman olursun.kaynananın iyisi olmaz ya en iyisi uzak olandır.ben sana söyliyim.hayatından bezdirirler adamı.hiçbişey yapamzsın.bi bakarsın ki sürekli bi taraflara çekiliyo hayatın senin haberin bile yok..
ben sakın derim.

Azıcık aşım,ağrısız başım...

Alın minik evinizi,huzurlu yuvanız olsun.
Zaten öğrenciymişsin,öğrenci evi gibi oh...Temizlik derdi az olur hem:)

Kv yanına gidip dertsiz başınıza dert almayın.
Gelecek planları böyle muallak olunca hep ötelenir.
Daha büyük ev,ne kadar büyük ev ? Büyüğün büyüğü var.
4 sene kadar sonra dediğin olur sana 5-7-10 sene...

Eşin o apartmana girince çıkarman zor olur.
O zamana kadar kv yaşlanır,bırakıp gitmek istemez.Veya erkek kardeşi laf eder filan...
Sakın...

Bir eve girince çıkmak çok zor oluyor.Biz de ufak olsun bizim olsun ilerde yenisini aliriz dedik aldık evimizi de ufak filan. 15 senedir cikamadik :) Kaynananizin çevresinde oturmak iyi bir fikir değil gibi.ogrenci mısiniz? Sizin için daha zor olur bu sorunlarla boğuşmak.Ufak olsun ama kendi evinize çıkın bence.

1+1 evin olsun ama içinde huzurla otur.
Klan halinde yaşamak kimi mutlu etmiş ki, sen olasın.:31:

Yorumlariniz icin hepinize tesekkur ederim telefondan yazdigim icin kisalttim birazda acelem vardi kusura bakmayin ama bir cok topiktede kisa zaten. Okula yakin bir yere tasinmaya ikna ettim esimi. Hepiniz haklisiniz 4 yil derken bir bakicam 14 yil ollmus. Herkese tesekkurler

kesinlikle ve kesinlikle ayrı ev tabiki.Boşuna huzurunuz kaçmasın sonradan kötü olmaktansa uzaktan iyi olun.Emin olun bir sorun çıkmaz iki sorun çıkmaz üçüncüde patlak verir.

Back
X