4 yıl sonunda çok şükür

mart87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
168
40
98
4 yıl bekledik uğraştık her ay deneme sonra kırmızılarla gelen hayal kırıklığı. Ama hep vardır zamanı hayırlısı dedik. Çok şükür rabbim sabrımızın karşılığını verdi. 4 yıl da ilk defa çift çizgiyi gördüm. Bugün de kan tahlilimin sonucunu aldım. Çok şükür o da pozitif :anneadayı: Allah bekleyen herkese yaşatsın inşallah bunları. Kimsenin kucağını boş bırakıp evlat aratmasın :dua:

Çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada umut oldun cnm

Çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada umut oldun cnm
Amin inşallah:) artık kendi haline bıraktığımızda geldi mucizemiz. Hep derlerdi kafanıza takmadığınız zamanda kendiliğinden olur diye nasıl takılmayacak mecbur takıyorsun diye kızıyordum kendime. Zamanı varmış demek ki. Sabır herşeyin çaresi. Bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah rabbim

Amin inşallah:) artık kendi haline bıraktığımızda geldi mucizemiz. Hep derlerdi kafanıza takmadığınız zamanda kendiliğinden olur diye nasıl takılmayacak mecbur takıyorsun diye kızıyordum kendime. Zamanı varmış demek ki. Sabır herşeyin çaresi. Bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah rabbim
Amin cnm evet ya bende biliyorum ama çok takıyorum nasl rahat bırakcam kendimi bilmiyorum ya

Amin cnm evet ya bende biliyorum ama çok takıyorum nasl rahat bırakcam kendimi bilmiyorum ya
Valla bilsem çaresini kafaya takmamanın hemen söyleyeyim ama ev taşıdım şehir değiştirdim yeni okul yeni bi hayat derken çıkıp gitti aklımdan. İnsanın elinde olan bişey değil yani. Vakti saati gelince kendiliğinden oluyor demek ki

Back
X