4. Yıla girmeden hayal kırıklığı...

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Merhaba,

Eşimle 4 yıldır evliyiz... 2,5 yaşında bir çocuğumuz var... mutluyduk... veya ben mutlu olduğumu sandım... veya bu zamana kadar hep yuttum.... en başta dünyayı ayaklarının altına sererim diyen adam yok oldu... bir kaç gündür kavgalıyız...
olay şu: iş yerinden yarım saat geç çıkmam oda patronlarla toplantı vardı dıye... aramış açamadım haberde veremedim... yarım saat açmadım diye hakaret yedim bağırdı çağırdı ağzını bpzdu... neye uğradımı şaşırdım... eve geldim durum devam etti... keşke seni tanımadaydım bazı şeyleri görememişim laflarına geldi... çok üzgünüm çok kalbim kırıldı... ayrı yattı gece.. bu gecede aynı... bana ilgi şefkat göstermediği için... sürekli beni engellediği için örnek: sarılmak istiyorum sarılır gibi yapıyor kenara çekıyor beni....
Ona kadınlık hakkımı sana helal etmiyorum dedim... o yüzden ayrı yatıyormuş....
Çözemiyoruz konuyu... kanın bozuk dedi bana... ben hiçbirşey yapamıyormuşu .... kızım diye bile hitP etti bana... sizce ben ne yapmalıyım? Ben ondan 4 yıla birşey beklerken bana yaptığın bakın... ağla ağla hal oldum ne hyallerle evlendim... ne hale düştüm... ben susacakmışım altdan alacakmışım... sürekli... ben şaştım kaldım... problem kimde... ve ben artık sevgi saygı kalmadığını hissediyorum...

Yorumlarını bekliyorum
Sağolun

Eşinizin ne ye sinirlenip ne ye sinirlenmedigini Bilmeniz gerekir sinirlendiği konuları daha dikkatli olursunuz biriniz ateş ken biriniz su olun herşeyi alttan alacak haliniz yok ya sinirden söylenmiş kelimeler ama insanın canını acıtıyor şuan kızgınlık anında bişey söylemeyin biraz sular durulsun sonra iyi anında konuyu yüzeysel açıp Rahatsız olduğunuz konuyu dile getirebilirsiniz.

Sizin vurdum duymazlığınızı kıskançlığa bağlamış
Çirkin konuşmuş sakinleşin sakin kafayla geçmişten geleceğe durum muhasebesi yapın mantığınızla

Alıntının başında yazdıklarınj kavgadan sonra mı söyledi yoksa öncesinde de demiş miydi?

Ama o benden bunu istiyor herşeye susmamı yutmamı... canım acıyor çok ama o çok rahat şuan

Geç çıkacaksınız haber vermeliydiniz. Ama bu size hakaret etmek Hakkını ona vermez esinizi 4 yılda tanımış olmalıydınz bi msj atıp geç çıkacağınızı gerekçesiyle bildirmeniz gerekirdi . Bence bi takim birikmiş bişeyler sonucu ilerlemiş. Sadece bu sebepten olduğuna emin misiniz?

Calistirmasin o zaman pasa !
Orasi babanin yeri degil biliyor degil mi
Toplantida olabilirsiniz
Bir misafir gelmis olabilir
Teli unutup disari cikmis olabilirsiniz
Nedir yani kanin bozuk ?
Cok ileri gitmis
Niye sariliyorsunuz orasini anlamadim
Adam hem suclu hem guclu ..

Başka bir sebep yoktu tam tersi izin programı yapıyorduk... herşey iyidi

Çok kırıldım var ya.... sarılma o gün değil ben kadınlık hakkımı helal etmiyorum dedim onu açıkladım neden diye... böyle şeylerde beni hep aç bıraktı sevye aç kaldım... ondan sonda tabiki sarılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…