• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıldır nişanlıyız temmuzda dügünümüz var ama şimdi bana senden sogudum diyor

aramayayım demi eger gercekten seviyosa sinirden olduysa arar tekrar işaşalah ..dua edin lütfen :18:

arama kesinlikle arama hepten soğur hatta o arayınca burnunu sürt açma telefonu off işi bilmiyonki sen nasılda süründürmelik bu nişanlın....bak dediklerimi yap sana senden soğudum arama beni dediği halde illede ararsan ayrılığa hazır ol ha sen aramayıpta yine o ararsa ve hemen açarsan teli hemen aşkım cicime başlarsan yine kısa zamanda senden soğudum cümlelerine hazır ol...burnunu sürt biraz

cok zor durumdayım bir bilsen canım...dua edin lütfen ban a:17:

Gerçekten üzücü yaşadığın olay ama sana tavsiyem kendini geri çek. Tabiki ayrılma ama arama mesaj atma. Sensiz kalsın biraz sensizliği anlasın emin ol pişman olup gelecek. Ama üstüne düşersen ararsan -ne gurursuz hala arıyo veya yapıştı bırakmıyo- konumuna düşersin. Aklını kullan geri kazan derim. İçin içini yesede arama sorma o özür dileyene kadar hiç yüz verme anca onu böyle geri kazanırsın :34:

canım çok fazla üzerine düşme...
kızlar haklı...
belliki bi stresli,yoğun bi anına denk gelmiş ve bi sinirle söylemiş...
bunu bilsende sakın alttan alma...
tavrını koyki her bunaldığında seni böyle şeylerle tehdit edemeyeceğini anlasın...
o aramadığı sürece sakın arama mesaj çekme... :20:
bi müddet sonra emin olki arar,o zamanda yolunu bekliyormuş gibi hevesli konuşma.
emin ol hatasını anlayacaktır...
buna rağmen ısrarla yine istemediğini belli edecek şekilde davranıp,konuşuyorsa yapacak bişey yok...
inşaAllah hakkında hayırlısı olur canım :29:

Back
X