4 yılın sonunda bitti.

Ben anlamadim aslinda sorunu tam olarak. Ailen ne yapti bu surecte onun ailesinin midesini bulandiracak da isler bu noktaya geldi ve senden neden fedakarlik istiyor ne istiyor yani? Ailesi vazgectiyse neden senden istiyor fedakarligi barismasi gereken neden sensin. Biseyi eksik mi anlttin ben mi kacirdim?
Anlamaman gayet dogal dans.
Erkek tarafi konusahibinin babasiyla beraber aldigi eve goz dikmis cunku,

neden kucuk kiz kardesin de o evde payi var diye konusup,
konusahibinin maasi bizim maasimiz, evi de bizim evimiz dusuncesindeler,
baba kardese evin yarisini aliyor, konu sahibi de kendi maasiyla diger yarisini aliyor diye sorun cikarmislar...

bekledikleri "fedakarlik" şu, konusahibi ailesiyle arasini bozup hem evi hem de bohcasini alip gelsin...

sozum ona "hem dost hem sevgili" olan erkek de konusahibini hala seviyor ve tum kapilari kapatma diyor ama ailesinin sozunden cikamadigindan ve onlar gibi dusundugunden bu "beklentileri" konu sahibine iletmekten cekinmiyoru gectim, utanmiyor...

olay bu.
Afedersin karaktersiz bir erkek,
paragoz bir aile,
ve yolunacak kaz misali konusahibimiz ve kendi aile ici kararlari var...
kim kimin midesini bulandiriyor şaştim.
bu arada konusahibinin annesi de ongorulu olacak ki ilk tanismada da o aileyi sevmiyor, kizini uyariyor ama nafile... is, evdir tapudur uzamis..

Anlamaman gayet dogal dans.
Erkek tarafi konusahibinin babasiyla beraber aldigi eve goz dikmis cunku,

neden kucuk kiz kardesin de o evde payi var diye konusup,
konusahibinin maasi bizim maasimiz, evi de bizim evimiz dusuncesindeler,
baba kardese evin yarisini aliyor, konu sahibi de kendi maasiyla diger yarisini aliyor diye sorun cikarmislar...

bekledikleri "fedakarlik" şu, konusahibi ailesiyle arasini bozup hem evi hem de bohcasini alip gelsin...

sozum ona "hem dost hem sevgili" olan erkek de konusahibini hala seviyor ve tum kapilari kapatma diyor ama ailesinin sozunden cikamadigindan ve onlar gibi dusundugunden bu "beklentileri" konu sahibine iletmekten cekinmiyoru gectim, utanmiyor...

olay bu.
Afedersin karaktersiz bir erkek,
paragoz bir aile,
ve yolunacak kaz misali konusahibimiz ve kendi aile ici kararlari var...
kim kimin midesini bulandiriyor şaştim.
bu arada konusahibinin annesi de ongorulu olacak ki ilk tanismada da o aileyi sevmiyor, kizini uyariyor ama nafile... is, evdir tapudur uzamis..

Cok fena.

Konuda anlatmamisti. Bu kadarini tahmin etmiyodum.

Hayirlisi olmus valla. Bazen aileler bir araya gelmeden karsindaki adamin karakterini anlayamiyosun.

Ama bizim kizlarimiz rimiz da boyle durumlari sorun ediyor..Babanin verdigi parada her ikisine pay goruyor falan...

Yaşın kaç bilmiyorum ama. Gerçekten çok olgun ve ileriyi gören biri olmalısın. Yazdıklarından bunu anladım. Bu insanlar açıkça biz seni kazandığın para için alıyoruz yoksa kabul etmeyiz diyor. Sakın bulaşma ... Ben böyle kadının parasına tenezzül eden biriyle evlendim ve boşandım.
Sonuçta kredi çekmişsin ve bir evin yarısını alıyorsun evleneceğin insanın mutlu olması gerek miyor mu? Ne güzel işte bir yatırım. Bizim bir evimiz var demeli. Hatta kredi borcun için sana yardım etmeli.
Evlenmeyi düşündüğün insan hala BEN diyen biri ve bunlar hiçbir zaman BİZ diyemezler.

Sen kredi çekiyorsun bi evin Yarısı senin olacak arkadaşların dediği gibi,ama bu aile senin kredi ödemeni BAŞLIK PARASI olarak algılıyor baya baya senin maaşı benimsemişler üstelik evin yarısıda senin...nasıl hesap bu bee Allah korumuş seni

arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın ne zamandır cevap veremedim yazdıklarınıza, hepinize teşekkür ediyorum desteklerinizden ötürü.
athenenoctua konuyu çok güzel özetlemiş, yaşanılan aynen bu şekilde. bu arada yaşım 24 üniversite mezunuyum, eski erkek arkadaşım da üniversite mezunu. devlet memuruyum, kendime yetecek kadar hatta bir çok kişiye göre iyi bir maaşım var, eski erkek arkadaşım ise benim 3 katım kadar para kazanıyordu( belki daha bile fazladır, sormadığım için tam bilemiyorum). benim için asla sorun ve bu ilişki para odaklı olmadı. olamaz da. üzüldüğüm şey hiç ihtiyaçları yokken böylesi bir bahane sunmaları. bunun bahane olduğunu adım gibi biliyorum ve düşüncenin de kendisine ait olmadığını biliyorum. çünkü defalarca konuştuğumuz ve hiç bir sorun yok benim için denilen olayın en sonunda biz ilerde maddi sıkıntı yaşarıza getirilesi abes bir şey. kendisine dönmeyi düşünmüyorum zaten ( aslında bazen kurtarabilir miydik diye düşünüyorum) ama olmayacağını da biliyorum. benim onca fedakarlığıma rağmen, belki ailelerin arası düzelir dediğinde o ben de; o zaman senin ailenin yaşadığı şehirde yaşamam uzağa gideriz dedim. tepkisi ben işimi taşıyamam zor taşınmam filan oldu. yani benim yaptığım fedakarlığı yapamadı. ben de o zaman ümit yok dedim. belki bir daha böyle bir aşk yaşayamayacağım, bilmiyorum. ama dediğim gibi bana 1 adım bile gelmeyene koşamam. teşekkürler tekrar umarım her şeyin hayırlısı olur.

Back
X