- 29 Mayıs 2012
- 146
- 44
- 298
- Konu Sahibi askmeyvesi
-
Merhabalar 4 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen gebelik olmadı. 4 kez kimyasal gebelik yaşadım. Eşimin sonuçlarında bir sorun yok sigarayı bıraktı kilo da verdi. Bende 1,5 sene önce 15 kilo verdim 1.64 boyum 51 kiloyum şuan. Buna rağmen gebelik oluşmadı. Pko olduğu söylendi ama düzenli her ay gününde adet oluyorum, birde insülin direnci yüksek çıkıyor az miktar. Bu ay gataya başlamaya karar verdik Temel Hocaya bakalım ne gibi sonuçlar alıcaz. Bu arada rahim filmi çektirdik 2 yıl önce bir problem çıkmadı. Aşılama evreleri nedir tahliller vs. herşey kaç günümüzü alır eşimin izin alması biraz sıkıntılı bilgilendirirseniz sevinirim.
kimyasal gebeliklerde sperm dna hasarına bakılıyo siz baktırdınızmı peki bende ankaradayım ve 4 yıldır ugrasıyorum ben hiç gebe kalamadımSelam ask meyvesi yazını gorunce hemen yazmak istedim ben de kimyasal gebelik yasadım benimde ankarada temel hocaydı doktorum simdi baska doktora gidiyorum temel bey den memnun kalamadım, kimyasal gebelikler hakkında acıklama size yaptıklarmı bana embriyo dan kaynaklıdır dediler
Biz de 2,5 yıllık evliyiz tekrar tüp bebek yaptırcaz eşim genetik vs testlerini yaptırcak, pgt yontemi istiyorum bu seferkimyasal gebeliklerde sperm dna hasarına bakılıyo siz baktırdınızmı peki bende ankaradayım ve 4 yıldır ugrasıyorum ben hiç gebe kalamadım
bol bol dua et canım ..Merhabalar 4 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen gebelik olmadı. 4 kez kimyasal gebelik yaşadım. Eşimin sonuçlarında bir sorun yok sigarayı bıraktı kilo da verdi. Bende 1,5 sene önce 15 kilo verdim 1.64 boyum 51 kiloyum şuan. Buna rağmen gebelik oluşmadı. Pko olduğu söylendi ama düzenli her ay gününde adet oluyorum, birde insülin direnci yüksek çıkıyor az miktar. Bu ay gataya başlamaya karar verdik Temel Hocaya bakalım ne gibi sonuçlar alıcaz. Bu arada rahim filmi çektirdik 2 yıl önce bir problem çıkmadı. Aşılama evreleri nedir tahliller vs. herşey kaç günümüzü alır eşimin izin alması biraz sıkıntılı bilgilendirirseniz sevinirim.
Canim bizde yeni basliycaz tedaviye cumartesi muayenehanesine gidicez daha birsey konuşmadıkSelam ask meyvesi yazını gorunce hemen yazmak istedim ben de kimyasal gebelik yasadım benimde ankarada temel hocaydı doktorum simdi baska doktora gidiyorum temel bey den memnun kalamadım, kimyasal gebelikler hakkında acıklama size yaptıklarmı bana embriyo dan kaynaklıdır dediler
Yok baktirmadik bakalim doktor bizi nasil yonlendirecekkimyasal gebeliklerde sperm dna hasarına bakılıyo siz baktırdınızmı peki bende ankaradayım ve 4 yıldır ugrasıyorum ben hiç gebe kalamadım
Zamani var galiba bakalim nasip ne diyecek hafta sonu doktor sizi de bilgilendiririmbol bol dua et canım ..
Ben bu ay meryem ana otunun suyunu içtim üstümde de taşıyorum 2 senedir de benim olmuyor bebeğim hiç bir sorun yokken
inş güzel haberler verirsinZamani var galiba bakalim nasip ne diyecek hafta sonu doktor sizi de bilgilendiririm
İnşallah yolunda gider herşey hepimiz hakkında hayırlısı olur inşCanim bizde yeni basliycaz tedaviye cumartesi muayenehanesine gidicez daha birsey konuşmadık
benim de eşimin de sorunu olmamasına rağmen olmuyor benim de kilom var ondan mı acaba diyorum dua edersen sevinirim canımBende hic korunmamamiza ragmen 5 yil boyunca hic gebe kalamadim.. pcos insulin direnci hipotroid ve kilom vardi.. ilk defa herseyi biraktigim artik olmuyo nasilsa dedigim ay hamile kalmisim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin insallah. Umudunuzu kaybetmeyin kizlar vakti zamani vardir. Umarim rabbim hic kimseyi cok uzun surek bekletmez
Herpimize dua ediyorum canim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin kimseyi uzun sure bekletmesin insallah. Kilo isine gelirsek soyle soyleyeyim 108 kilo ile hamile kaldim arkadasim oyle 80 90 da deil :) allaha sukur ikinizdede problem yokmus arkadasim ondan umudunu kaybetme sen. Yumurtlama gunlerini kacirma yeter :)benim de eşimin de sorunu olmamasına rağmen olmuyor benim de kilom var ondan mı acaba diyorum dua edersen sevinirim canım
şuan ben de 100 kilo oldum canım 3 ayda 15 kilo aldım klomen de kilo yapıyor hamile kalamadıkça da kilodan diyip duruyorum Rabbim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin canım sana darısı hayırlısıyla inş bize de sağlıcakla hayırlarla kucağına alırsın evladını inş aminHerpimize dua ediyorum canim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin kimseyi uzun sure bekletmesin insallah. Kilo isine gelirsek soyle soyleyeyim 108 kilo ile hamile kaldim arkadasim oyle 80 90 da deil :) allaha sukur ikinizdede problem yokmus arkadasim ondan umudunu kaybetme sen. Yumurtlama gunlerini kacirma yeter :)
amiin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBende hic korunmamamiza ragmen 5 yil boyunca hic gebe kalamadim.. pcos insulin direnci hipotroid ve kilom vardi.. ilk defa herseyi biraktigim artik olmuyo nasilsa dedigim ay hamile kalmisim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin insallah. Umudunuzu kaybetmeyin kizlar vakti zamani vardir. Umarim rabbim hic kimseyi cok uzun surek bekletmez
MaaşAllah size.Bende hic korunmamamiza ragmen 5 yil boyunca hic gebe kalamadim.. pcos insulin direnci hipotroid ve kilom vardi.. ilk defa herseyi biraktigim artik olmuyo nasilsa dedigim ay hamile kalmisim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin insallah. Umudunuzu kaybetmeyin kizlar vakti zamani vardir. Umarim rabbim hic kimseyi cok uzun surek bekletmez
Çok sağol canım geçen sene d vitamini iğnesi kullandım ama bir daha bktirmadim folik asit d vitamini ve diğer vitaminlere baktiricam bir aracanım yardımım dokunur mu bilmem ama geçenlerde bir uzman tv de kısırlığın sebeplerinden birinin kimsenin aklına gelmeyen d vitamini eksikliği olduğunu sölemişti kimse bilmiyor dedi yanlış hatırlamıyorsam bence bu konuyu bir araştı d vit.baktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?